Ia zi mai fiul lui Iese ,
Userul David – fiul lui Iese?
Reloaded, bună gluma asta! După cum vorbeşte, nu vezi că-i prunc de Filistean? (1Sam. 17:23). Câte degete la mână atâtea clone are. Un avocâţel WTS cu mintea picată de pe umeri în servieta cu reviste „Treziţi-vă”. 
David intr-adevar cica a fost fiul lui Iese; dar sa vedem tu al cui fiu esti? Avand in vedere ca esti mincinos (ca cica eu sunt "avocâţel WTS"), tu esti fiul... cui? Pai al diavolului - Ioan 8:44.
Deci sa punem in perspectiva glumita ta falsa. Esti un fiu al diavolului conform lui Isus, un profet fals in devenire (cu acte in regula in 2015) conform cu ceea ce tu singur ai spus in alt subiect, esti un habotnic gata sa ucida daca dzeu i-o cere (cum ai admis singur ca ai fi facut daca traiai pe vremea VT ) si asa cum i-am zis-o si lui Diotref, si un crestin (uns si tu?) fals, tot conform lui Isus al tau:
Dar Eu vă spun vouă, cari Mă ascultaţi: Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, faceţi bine celor ce vă urăsc,
binecuvîntaţi pe cei ce vă blastămă, rugaţi-vă pentru cei ce se poartă rău cu voi.
De ce-Mi ziceţi: ,Doamne, Doamne!` şi nu faceţi ce spun Eu? [...] Cine aude şi nu face, se aseamănă cu un om, care a zidit o casă pe pămînt, fără temelie. Şi s'a năpustit şivoiul asupra ei, ea s'a prăbuşit îndată, şi prăbuşirea acestei case a fost mare.``
Deci glumita se ingroasa...