Autor Subiect: Atei vs crestini .  (Citit de 152743 ori)

Offline Universal

• Pionier auxiliar
  • Data Înregistrării: Ian 2012
  • Mesaje postate: 142
    • Vezi Profilul
Re: Atei vs crestini .
« Răspuns #495 : Aprilie 10, 2013, 08:45:51 pm »
A, deci stiinta moderna inca nu exista. Bine mai om al viitorului ce esti, ce bine ca ai calatorit tu in trecut ca sa ne mai luminezi pe noi prostii din secolul 21. In rest cu marginea prapastiei, vise nene. Somn usor :)

Nu dragule, confunzi iarasi lucrurile... nu am spus ca stiinta moderna nu exista inca ci ca nu este aia a voastra materialista, deci ea, (stiinta moderna) este aia adevarata (a viitorului) aka care are viitor! Capisci?!... a voastra... la groapa de gunoi!

P.S.: Oamenii de stiinta materialisti, pun materialismul (filozofia) pe primul loc dupa aia stiinta si incerca sa coreleze materialismul cu datele stiintei! Capisci?!  ;)
« Ultima Modificare: Aprilie 10, 2013, 08:49:55 pm de Universal »
"Nu mi-e frică de Dumnezeu, ci de absența lui Dumnezeu." - Octavian Paler
"Cred într-o forță care ordonează, care mă vede și la care mă rog." - Neagu Djuvara

Offline Universal

• Pionier auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #496 : Aprilie 10, 2013, 08:53:23 pm »
Da Gabriel, ma intreb care or fi realizarile creationismului? Saraca stiinta cred ca se poate ascunde pe langa vanzatorii de vise ai creationismului. De ex., sa luam doar anul 2012, topul primelor 10 descoperiri si realizari stiintifice:

1. Descoperirea bozonului Higgs.

2. Rover-ul Curiosity ajunge pe planeta Marte (am vazut in direct, yay!).

3. Majoritatea variatilor genetice umane sunt rare, iar variatiile nocive au apărut recent in ultimele mii de ani, cand populatia umana a explodat.

4. Secventionarea completa a genoamelor fetusilor inainte de nastere.

5. Doborarea recordului de distanta a teleportarii cuantice.

6. Al treilea cod chimic al vietii. Pe langa ARN si ADN, exista si AXN.

7. Compania privata SpaceX lanseaza propria nava spatiala.

8. Descoperirea unei exo-planete geamana Pamantului, care orbiteaza o stea din vecini, Alpha Centauri B.

9. Atingerea lacului antarctic Vostok, dupa un foraj de 2 mile adancime. Ar putea duce la descoperirea a noi forme de viata.

10. Guvernul SUA opreste definitiv cercetarea invaziva a cimpanzeilor.

Si acum topul descoperirilor creationisto-religioase din 2012:

1. Nimic.
2. Nimic.
3. Nimic.
4. Nimic.
5. Nimic.
6. Nimic.
7. Nimic.
8. Nimic.
9. Nimic.
10. Nimic.
Dragule, vezi ca confunzi iarasi capra cu varza... astea sunt descoperirile STIINTEI MODERNE, nu ale stiintei materialiste, capisci tati?!  ;)
"Cred într-o forță care ordonează, care mă vede și la care mă rog." - Neagu Djuvara

Offline Universal

• Pionier auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #497 : Aprilie 10, 2013, 08:59:17 pm »

1. Nimic.
2. Nimic.
3. Nimic.
4. Nimic.
5. Nimic.
6. Nimic.
7. Nimic.
8. Nimic.
9. Nimic.
10. Nimic.

Din pacate nu e doar pe 2012. Asa era si in 1912, si in 1812, si in 1712...1012, samd pana la inceputul vremurilor.
Nu stiu ce aveti voi cu creationistii dar eu ma refeream la teoria evolutiei nu la creatie...si voi o tot dati inainte cu creationistii si creatia lor...

http://www.descopera.ro/stiinta/10710440-mesajul-extraterestru-din-codul-nostru-genetic

Oamenii de stiinta au descoperit ca adn-ul nostru este artificial...

Offline Universal

• Pionier auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #498 : Aprilie 10, 2013, 09:07:10 pm »
« Ultima Modificare: Aprilie 10, 2013, 09:12:16 pm de Universal »

Offline valeriu

• Supraveghetor de district
  • Data Înregistrării: Feb 2012
  • Mesaje postate: 748
  • www.ce-spun-proorocii.com
    • Vezi Profilul
« Răspuns #499 : Aprilie 10, 2013, 09:48:52 pm »
Până la urmă, nici nu ar trebui să fie această dispută între creştini şi atei, pentru că miza este aceeaşi pentru ambii: viaţa, şi misterul este acelaşi: moartea. Şi niciuna din cele 10 descoperiri ştiinţifice (de fapt sunt doar 9, ultima nu-i o descoperire) nu duce la concluzia că nu există Dumnezeu, ci dimpotrivă, ne putem găsi cu surprize neaşteptate. :)
Însăşi faptul că ştiinţa va creşte în vremea sfârşitului, a fost arătat cu mii de ani înainte în Biblie.

Offline David

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
« Răspuns #500 : Aprilie 11, 2013, 01:36:44 am »
A, deci stiinta moderna inca nu exista. Bine mai om al viitorului ce esti, ce bine ca ai calatorit tu in trecut ca sa ne mai luminezi pe noi prostii din secolul 21. In rest cu marginea prapastiei, vise nene. Somn usor :)

Nu dragule, confunzi iarasi lucrurile... nu am spus ca stiinta moderna nu exista inca ci ca nu este aia a voastra materialista, deci ea, (stiinta moderna) este aia adevarata (a viitorului) aka care are viitor! Capisci?!... a voastra... la groapa de gunoi!

P.S.: Oamenii de stiinta materialisti, pun materialismul (filozofia) pe primul loc dupa aia stiinta si incerca sa coreleze materialismul cu datele stiintei! Capisci?!  ;)

Dragule, vezi ca confunzi iarasi capra cu varza... astea sunt descoperirile STIINTEI MODERNE, nu ale stiintei materialiste, capisci tati?! 

Se pare ca nu-ti dai seama cat de hilara este dihotomie care o faci; ea nu exista decât in capul tau. Tin sa te anunt ca toata stiința este materialista si naturalista. Ca biologia n-ar fi o știință modernă este iarasi o aberatie. Capisci buni?
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #501 : Aprilie 11, 2013, 04:58:06 am »

1. Nimic.
2. Nimic.
3. Nimic.
4. Nimic.
5. Nimic.
6. Nimic.
7. Nimic.
8. Nimic.
9. Nimic.
10. Nimic.

Din pacate nu e doar pe 2012. Asa era si in 1912, si in 1812, si in 1712...1012, samd pana la inceputul vremurilor.
Nu stiu ce aveti voi cu creationistii dar eu ma refeream la teoria evolutiei nu la creatie...si voi o tot dati inainte cu creationistii si creatia lor...

Ei, hai sa nu mai facem pe ala ingenuu :) Esti un creationist anti-stiinta, si dupa cum se vede mai sus, stiinta are realizari, pe cand creationismul tau este zero la toate capitolele.

Citat
http://www.descopera.ro/stiinta/10710440-mesajul-extraterestru-din-codul-nostru-genetic

Oamenii de stiinta au descoperit ca adn-ul nostru este artificial...
Da pe naiba.

http://freethoughtblogs.com/pharyngula/2013/03/15/the-genetic-code-is-not-a-synonym-for-the-bible-code/
http://sandwalk.blogspot.ca/2013/03/whats-wrong-with-this-statement.html
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #502 : Aprilie 11, 2013, 05:03:50 am »
Până la urmă, nici nu ar trebui să fie această dispută între creştini şi atei, pentru că miza este aceeaşi pentru ambii: viaţa, şi misterul este acelaşi: moartea. Şi niciuna din cele 10 descoperiri ştiinţifice (de fapt sunt doar 9, ultima nu-i o descoperire) nu duce la concluzia că nu există Dumnezeu, ci dimpotrivă, ne putem găsi cu surprize neaşteptate. :)
Însăşi faptul că ştiinţa va creşte în vremea sfârşitului, a fost arătat cu mii de ani înainte în Biblie.

Nu zicea nimeni ca sunt 10 descoperiri, citeste mai atent. Si nu, biblia nu a aratat ca stiinta de care vorbeam va creste, Daniel al tau abereaza despre pseudo-cunostinta. Iar pt faptul ca nu exista dzeul tau nici macar nu e nevoie de stiinta, e destula biblia.

Offline valeriu

• Supraveghetor de district
  • Data Înregistrării: Feb 2012
  • Mesaje postate: 748
    • Vezi Profilul
« Răspuns #503 : Aprilie 11, 2013, 02:37:07 pm »
Asta ţi se pare descoperire? Mai taie!
Mai bine pune şi tu osul la treabă şi fă-te util. Inventează un telescop performant (sau trimite o rachetă :) ) şi uită-te pe planeta aia geamănă Pământului. Vezi, acolo nu există viaţă? Dacă da, vezi ăia la cine se închină? Nu cumva sunt tot din Împărăţia lui Dumnezeu? Hai apoi şi spune-ne!  :)

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #504 : Aprilie 11, 2013, 03:52:35 pm »
Asta ţi se pare descoperire? Mai taie!
Lol, degeaba te-am trimis sa citesti mai atent, vii înapoi si iti dai palme singur. N-ai bani de ochelari, ai orbul gainilor? Mai citește odată ce-am scris, e topul descoperirilor si realizarilor. Mai taie din orbire si poate vezi si tu sa citesti :D

Citat
Mai bine pune şi tu osul la treabă şi fă-te util. Inventează un telescop performant (sau trimite o rachetă :) ) şi uită-te pe planeta aia geamănă Pământului. Vezi, acolo nu există viaţă? Dacă da, vezi ăia la cine se închină? Nu cumva sunt tot din Împărăţia lui Dumnezeu? Hai apoi şi spune-ne!  :)
Tu vorbești de pus osul la treabă? Adept al opiului poporului, cu credinta voastra care n-a produs nimic util timp de milenii de cand prostiti omenirea? Doar minciuni si povesti gogonate? Atata stiti sa faceti, sa stati cu mainile-n piept si sa boscoroditi verzi si uscate despre inchipuiri desarte. Si după aia cand va doare ceva va duceti la știință sa va vindece? De ce nu stati acasa sa va vindece Isus? Cam mare ipocrizia,  dar ce sa-i faci, astea-s roadele credintei si a religiei - minciuna, ipocrizie, prostie, sclavie si ruină.

Offline GABRIELL

• Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 1.577
  • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
    • Vezi Profilul
« Răspuns #505 : Aprilie 11, 2013, 08:04:18 pm »
Perfect adevarat David!!! ;astea-s roadele credintei si a religiei - minciuna, ipocrizie, prostie, sclavie si ruină.
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline Dagothur

• Pionier special
  • Mesaje postate: 549
    • Vezi Profilul
« Răspuns #506 : Aprilie 14, 2013, 12:38:57 am »
Perfect adevarat David!!! ;astea-s roadele credintei si a religiei - minciuna, ipocrizie, prostie, sclavie si ruină.

Orbii! Asteapta de 2000 de ani "ceruri noi si un pamant nou". Numai stiinta si progresul tehnologic pot sa ofere ceruri noi si un pamant nou. Religiile nu ofera decat moarte si adormirea mintii. Opiul popoarelor, cum zicea Lenin.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #507 : Aprilie 14, 2013, 05:17:53 am »
Why the God Hypothesis is Obsolete

De ce ipoteza "Dumnezeu" este depăşita.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #508 : Iunie 08, 2013, 03:58:45 am »

- Pastorul meu spune ca atunci cand oamenii sufera, dzeu le da o lectie in umilinta.
- Daca asa e, atunci pastorul tau e o goaza si dzeul tau o p_la.

- Cat de sadist trebuie sa fi ca sa lasi de buna voie un copil sa fie rapit si violat un an intreg doar ca sa-i dea o lectie?

- Pai, cateodata iubirea doare.
- Deci o face pt. binele lor?

- Exact.
- Pai asta este scuza favorita a agresorilor de acest gen.

Offline lycurgos

• Pionier regular
  • Data Înregistrării: Mar 2012
  • Mesaje postate: 283
    • Vezi Profilul
« Răspuns #509 : Iunie 08, 2013, 09:40:50 am »
 Raspunsul la aceasta dezbatere se afla in aceasta carte.Spre deosebire de un savant cercetator de pe acest forum,Murakami este si premiant Nobel.

Timp de mulţi ani, genele au fost considerate imutabile: „Nu poţi face nimic în direcţia asta, este ereditar″, era fraza repetată la fel de des ca o mantră. Dar studii recente arată că genele funcţionează şi se schimbă în fiecare minut, în fiecare secundă. Conform cărţii Codul divin al vieţii, genele dezactivate au potenţialul de „a se trezi″ şi de a transforma astfel personalitatea şi înfăţişarea umană. Această carte arată cum factorii mentali şi emoţionali — negativi, de exemplu stresul, şi pozitivi, cum ar fi bucuria, recunostinţa şi spiritualitatea — au o mare influenţă în activarea sau dezactivarea genelor.

În baza noilor descoperiri ştiinţifice şi a propriilor observaţii ale autorului, Codul divin al vieţii ne învaţă cum să ne trezim aptitudinile latente la orice varstă. Cum? Dr. Murakami susţine că o atitudine pozitivă poate activa genele necesare pentru a aduce succesul şi fericirea în viaţa noastră, în acelaşi timp dezactivându-le pe cele negative. El numeşte acest proces „gândire genetică″ — o abordare ştiinţifică a controlului genelor, prin cultivarea entuziasmului şi a inspiraţiei.
Invie Doamne,Trasnetul de Foc
In neamul adormit pe stanca sura!
Dezleaga-l de blestemul timp si loc,
Sa arda vrajbe,sa sfarame ura!