Autor Subiect: Atei vs crestini .  (Citit de 152690 ori)

Offline Corpul de Guvernare

• Supraveghetor de zonă
  • Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 989
  • băi uacitauăr, v-ați pus cu cine nu trebe!
    • Vezi Profilul
    • Află adevărul despre Watchtower - în curând
Re: Atei vs crestini .
« Răspuns #540 : Iulie 02, 2013, 08:18:45 am »
Lycurgos: exact,vorbesc despre EXCEPTII.

Putzică mică - iarăși minți cu nerușinare!

In primul rand,noi ii EXCOMUNICAM pe toti cei care comit infractiuni grave .

De ce nu i-ați excomunicat pe Tibi Kovacs și pe Dumitru Oul când au încălcat legile?

In al doilea rand,infractionalitatea in randul nostru este sub 1/1000,ceea ce inseamna cam un procent din media mondiala .

Am văzut cu toții ce statistico-minciuni aveți voi prin anuare. Lasă-mă, lasă-mă.

In ce priveste transfuzia,noi nu obligam pe nimeni sa nu o faca ...Decizia ii apartine celui in cauza,asa ca nu se poate imputa organizatieii noastre si in nici un caz editurii numita WTS moartea cuiva !

Tocmai asta: sunteți o organizație criminală și vi se poate imputa moartea tuturor celor pe care, prin manipulare, i-ați forțat să nu accepte transfuzia și au decedat.
C R I M I N A L I !

Am putea-o încadra chiar la Art. 179 C.P.:
Determinarea sau înlesnirea sinuciderii

Fapta de a determina sau de a înlesni sinuciderea unei persoane, daca sinuciderea sau încercarea de sinucidere a avut loc, se pedepseste cu închisoare de la 2 la 7 ani.

Când fapta prevazuta în alineatul precedent s-a savârsit fata de un minor sau fata de o persoana care nu era în stare sa-si dea seama de fapta sa, ori nu putea fi stapâna pe actele sale, pedeapsa este închisoarea de la 3 la 10 ani.

CdG
--
Omul nu va fi liber până când ultimul rege va fi spânzurat cu intestinele ultimului preot

Offline marcu

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Dec 2011
  • Mesaje postate: 1.337
    • Vezi Profilul
« Răspuns #541 : Iulie 02, 2013, 01:44:25 pm »
"Corpule":
Mitrut si Tibi nu au avut incalcari grave.Una este sa se intample de exemplu un accident de circulatie determinat de aderenta deficitara sau de neadaptarea vitezei si alta FURTUL,EVAZIUNEA,INSELACIUNEA etc.,infractiuni pt.care si ei ar fi excomunicati.Nu au comis nicidecum asa ceva,de aceea exprimarea mea era
INFRACTIUNI GRAVE.
Nu am fortat NICIODATA pe nimeni sa faca sau sa nu faca un lucru.Minti cu nerusinare,asa cum iti este obiceiul !
Cati sinucigasi ai cunoscut tu dintre noi ??
Este un ultimatum: te rog sa te exprimi cuviincios,fara apelative licentioase!Daca persisti,nu voi mai dialoga cu tine .

Offline David

• Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
« Răspuns #542 : Iulie 02, 2013, 03:01:03 pm »
Realitatea e ca multi au murit pt. ca au fost invatati de voi ca versetul respectiv se refera si la transfuzii. Numai un spalat pe creier poate nega asa ceva. Sunteti o organizatie criminala.
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

• Supraveghetor de zonă
    • Vezi Profilul
« Răspuns #543 : Iulie 02, 2013, 03:08:58 pm »
Băi evreu iehovist mincinos și infatuat, mai ai curajul să umplii posturile cu perle și minciuni sfruntate? Bașca să dai tu ultimatumuri?? Dă-i ultimatum corpului tău de bulversare jalnic, profetului tău fals și impotent și zeului tău criminal inexistent!

"Corpule":
Mitrut si Tibi nu au avut incalcari grave.

Haha, mincinos pervers! Au avut și au în continuare încălcări grave, tocmai în matrapazlâcurile ce le fac în cadrul activității lor în rahatul vostru de organizație.

Una este sa se intample de exemplu un accident de circulatie determinat de aderenta deficitara sau de neadaptarea vitezei si alta FURTUL,EVAZIUNEA,INSELACIUNEA etc.,infractiuni pt.care si ei ar fi excomunicati.Nu au comis nicidecum asa ceva,de aceea exprimarea mea era
INFRACTIUNI GRAVE.

Despre asta vorbeam și eu, văd că ai nimerit-o.

Nu am fortat NICIODATA pe nimeni sa faca sau sa nu faca un lucru.Minti cu nerusinare,asa cum iti este obiceiul !

Putzică - mai citește odată postul și trezește-te din beția ordinară în care ești.

Cati sinucigasi ai cunoscut tu dintre noi ??

Suficienți.

Este un ultimatum: te rog sa te exprimi cuviincios,fara apelative licentioase!Daca persisti,nu voi mai dialoga cu tine .

Ți-am spus, ultimatum dă-ți ție, lui nevastă-ta sau progeniturilor tale. Penibilule.

CdG
--
Omul nu va fi liber până când ultimul rege va fi spânzurat cu intestinele ultimului preot

Offline marcu

• Vezi Profilul
« Răspuns #544 : Iulie 03, 2013, 11:52:00 am »
Corpule: eu o rezolv simplu cu tine....dar credeam ca mai ai o reminiscenta din educatia primita ca martor.Se pare ca nu....Este foarte simplu,pt.ca legea nu permite afisarea expresiilor licentioase pe forumuri publice .Acel ultimatum la acest aspect se refera.Desigur,cei ca tine imi pot interzice mie accesul pe forum,dar voi intra ,intr-o astfel de eventualitate-incognito-de pe alt calculator si alta adresa de mail pe forum,voi verifica daca mai vorbesti urat,voi cere banarea ta,iar daca nu se va intampla,voi anunta autoritatile in drept.Nu este primul caz de acest gen pt.mine ......sper sa inteleaga si administratorul site-ului acest aspect !
Au fost CONDAMNATI pt. INSELACIUNE FRATII ACEIA ??? Au ei condamnari penale pt.alte infractiuni ??DA SAU NU ???

• Supraveghetor de zonă
    • Vezi Profilul
« Răspuns #545 : Iulie 03, 2013, 12:20:08 pm »
Tzucurel, îți cam iei nasul la purtare... și nu îmi place.

Corpule: eu o rezolv simplu cu tine....dar credeam ca mai ai o reminiscenta din educatia primita ca martor.

Vorba credincioșilor: "doamne ferește!". Ești cretin?

Este foarte simplu,pt.ca legea nu permite afisarea expresiilor licentioase pe forumuri publice .Acel ultimatum la acest aspect se refera.

Putzică mică, lasă ultimatumurile după cum ți-am spus: ție, lui nevastă-ta sau progeniturilor tale.

Desigur,cei ca tine imi pot interzice mie accesul pe forum,dar voi intra ,intr-o astfel de eventualitate-incognito-de pe alt calculator si alta adresa de mail pe forum,voi verifica daca mai vorbesti urat,voi cere banarea ta,iar daca nu se va intampla,voi anunta autoritatile in drept.Nu este primul caz de acest gen pt.mine ......sper sa inteleaga si administratorul site-ului acest aspect !

Tu și incognito  ;D ;D ;D
Iehovist evreu mincinos și infatuat (dovedit de sute de ori pe forum prin postările tale pline de inepții), dacă e cineva care nu își are locul pe forum, tu ești acela.

Așa, și tu și autoritățile în drept. Băăăi iar ești beat?!

Au fost CONDAMNATI pt. INSELACIUNE FRATII ACEIA ??? Au ei condamnari penale pt.alte infractiuni ??DA SAU NU ???

Citește forumul mai bine.

CdG
--

Offline GABRIELL

• Mesaje postate: 1.577
  • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
    • Vezi Profilul
« Răspuns #546 : Iulie 03, 2013, 01:32:09 pm »
Marculos cel fanatic ,daca am fi vrut sa zbori de pe forum cred ca am fi avut aceasta influenta la admin.
Dar ne place sa te vedem cum delirezi si bagi in ridicol secta din care faci parte.
Esti o oglinda penibila a Organizatiei Martorii Lu Pacala. :-X
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #547 : Iulie 03, 2013, 03:19:58 pm »
Realitatea e ca multi au murit pt. ca au fost invatati de voi ca versetul respectiv se refera si la transfuzii. Numai un spalat pe creier poate nega asa ceva. Sunteti o organizatie criminala.
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline marcu

• Vezi Profilul
« Răspuns #548 : Iulie 03, 2013, 04:04:02 pm »
David: noi asa credem,asa predicam.Daca omul moare pt.ca nu accepta transfuzia,este HOTARAREA LUI si are sansa salvarii .Nu poti numi criminal pe cineva care nu te determina sa faci un lucru....

Offline artymer

• Pionier auxiliar
  • Mesaje postate: 188
  • batran de congregatie
    • Vezi Profilul
« Răspuns #549 : Iulie 03, 2013, 10:13:13 pm »
Corpule: eu o rezolv simplu cu tine....dar credeam ca mai ai o reminiscenta din educatia primita ca martor.Se pare ca nu....Este foarte simplu,pt.ca legea nu permite afisarea expresiilor licentioase pe forumuri publice .Acel ultimatum la acest aspect se refera.Desigur,cei ca tine imi pot interzice mie accesul pe forum,dar voi intra ,intr-o astfel de eventualitate-incognito-de pe alt calculator si alta adresa de mail pe forum,voi verifica daca mai vorbesti urat,voi cere banarea ta,iar daca nu se va intampla,voi anunta autoritatile in drept.Nu este primul caz de acest gen pt.mine ......sper sa inteleaga si administratorul site-ului acest aspect !

marculica ,m-ai spart cu amenintarile astea
chiar tremur tot si sunt convins ca suntem mai multi care nu putem dormi noaptea din cauza fricii de tine si de cata influenta ai tu la autoritati
bai pe langa ca esti prost de bubui mai si semnalizezi
i-a zi mai marculica cu puta mica ce trebuie sa iti zic ca sa ma reclami?zi repede ca exact asta o sa iti zic
oi fi si tu un dumnezeu pe acolo pe a tine prin bodega unde iti faci veacul
hai mars!
Veti cunoaste adevarul si adevarul va va face liberi!

Offline marcu

• Vezi Profilul
« Răspuns #550 : Iulie 04, 2013, 12:08:22 am »
Asa "personaj",asa exprimari !!Vei vedea ce se va intampla .....

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #551 : Iulie 04, 2013, 01:21:47 am »
Pai tocmai așa spuneam, ca așa predicati, deci cum sa nu fiti vinovati? Sunteți vinovați de moartea multora care v-au crezut. Sau mergem pe principiul ca au fost fraieri daca v-au crezut? Indiferent, realitatea e ca multi au murit pt. ca au fost invatati de voi ca versetul respectiv se refera si la transfuzii. Numai un spalat pe creier poate nega asa ceva. Sunteti o organizatie criminala.

Offline artymer

• Pionier auxiliar
  • Mesaje postate: 188
  • batran de congregatie
    • Vezi Profilul
« Răspuns #552 : Iulie 04, 2013, 07:57:20 am »
tremur tot marcu
nu mai pot dormi din cauza amenintarilor tale
salveaza-ma!
Veti cunoaste adevarul si adevarul va va face liberi!

• Supraveghetor de zonă
    • Vezi Profilul
« Răspuns #553 : Iulie 04, 2013, 09:26:33 am »

Băieți, trebuie să ne luăm toți ochelarii de cacal, aceia pe care i-am lăsat când am înțeles TTATT.
Să vedem ce se va întâmpla...

Se va întâmpla o maaare minune, va veni Loesch (că doar știe bine românește) și Oul, ne vor chema la o masă rotundă la beeetel și ne vor cere scuze nouă și celor câteva milioane de apostați, ne vor prezenta cec-urile de despăgubiri și ne vor invita la comitetul judiciar pentru excomunicarea lui marculici fără sclipici.

Ei na, să fie cu noroc!  :D

CdG
--

• Supraveghetor de zonă
    • Vezi Profilul
« Răspuns #554 : Iulie 04, 2013, 09:43:29 am »
Pai tocmai așa spuneam, ca așa predicati, deci cum sa nu fiti vinovati? Sunteți vinovați de moartea multora care v-au crezut. Sau mergem pe principiul ca au fost fraieri daca v-au crezut? Indiferent, realitatea e ca multi au murit pt. ca au fost invatati de voi ca versetul respectiv se refera si la transfuzii. Numai un spalat pe creier poate nega asa ceva. Sunteti o organizatie criminala.

Așadar marcu, sunt 2 variante, care o alegi?:
1. Sunteți o organizație criminală
2. Sunteți toți niște fraieri

Răspuns corect: 1 și 2.

CdG
--