Autor Subiect: sexul la Martorii lui Iehova  (Citit de 88281 ori)

Offline Marcus

• Pionier auxiliar
  • Data Înregistrării: Dec 2011
  • Mesaje postate: 164
    • Vezi Profilul
    • Teoria deconspiratiei
Re: sexul la Martorii lui Iehova
« Răspuns #150 : Iulie 27, 2013, 11:27:39 pm »
revelatia 3:17 Pentru că zici: ‘Sunt bogat, am adunat avere şi n-am nevoie de nimic!’ şi nu-ţi dai seama că eşti nenorocit, vrednic de milă, sărac, orb şi gol,
oare cui i se potriveste? cine se simte?
Religia = fiica Sperantei si a Fricii care incearca sa explice Ignorantei natura inexplicabila a Necunoscutului.

Offline marcu

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Mesaje postate: 1.337
    • Vezi Profilul
« Răspuns #151 : Iulie 29, 2013, 10:56:46 pm »
 ;D Eu nu,Marcus ! Am cat imi trebuie,nu adun averi ....

Offline Marcus

• Pionier auxiliar
  • Mesaje postate: 164
    • Vezi Profilul
    • Teoria deconspiratiei
« Răspuns #152 : August 01, 2013, 12:12:06 am »
;D Eu nu,Marcus ! Am cat imi trebuie,nu adun averi ....
mai bine era daca ziceai ca aduni averi acolo unde molia si rugina nu rod si unde hotii nu sparg si nu fura ... da nah ... nu putem fi toti cu inima acolo.
Religia = fiica Sperantei si a Fricii care incearca sa explice Ignorantei natura inexplicabila a Necunoscutului.

Offline marcu

• Vezi Profilul
« Răspuns #153 : August 01, 2013, 09:27:42 am »
Ma refeream la bunurile materiale Marcuds,pt.ca despre acestea era vorba ! Iar "te roade" grija de mine? Sunt capabil sa-mi port  de grija doar cu ajutorul lui Dumnezeu si sa adun averi acolo unde trebuie !

Offline Alice

• Pionier auxiliar
  • Data Înregistrării: Sep 2012
  • Mesaje postate: 179
    • Vezi Profilul
« Răspuns #154 : August 02, 2013, 10:55:33 am »
Oare decewts a adunat atata avere ca depaseste Vaticanul. Ce vreau sa faca acei bosorogi cu acele averi imense, prostii iau painea din cura copiilor si o dau buna speranta. Au platit cu viata atati oameni murind de foame si frig si ei se lafaiau in cel mai stralucitor lux. Ei nu cred in nimic si atunci isi permit orice.
Iov 38:10  când i-am pus hotar, şi când i-am pus zăvoare şi porţi;
11  când am zis: „Până aici să vii, să nu treci mai departe; aici să ţi se oprească mândria valurilor tale?”

Offline marcu

• Vezi Profilul
« Răspuns #155 : August 03, 2013, 08:06:52 am »
Alice:pe tine ura te face irationala.Vaticanul este unul dintre cele mai bogate state ale lumii.Are banci ,firme,"tot tacamul".Noi nu avem decat CLADIRILE,TIPOGRAFIILE,LOGISTICA(masini de transport,birotica,echipamente IT etc.) si FERMELE.Toate insumate,DIN INTREAGA LUME,CARE NU SUNT ALE "BOSOROGILOR",pt.ca membrii Corpului de Guvernare sunt o entitate distincta,iar bunurile apartin WT SOCIETY,care are ALTA CONDUCERE,INSUMEAZA CAM 1/10000 din averea Vaticanului !!De altfel,orice misionar dintre noi,inclusiv cei care ajung in Corpul de Guvernare,depun mai intai un JURAMANT DE SARACIE,care-i impiedica-sub sanctiunea pierderii privilegiilor- sa detina bunuri materiale.Speculatii,rautati si minciuni,Alice !! :) :)

Offline David

• Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
« Răspuns #156 : August 03, 2013, 06:35:21 pm »
Ia uitati-va la firul asta de "conversatie" in care Marcu neaga cu nerusinare ca "apostatii" sunt facuti troaca de porci la congrese:

Alo, Marcu? Esti chior din nou?

David:niciodata nu sunt numiti apostatii nebuni.Apostazia ,ca fenomen este asociata cu nebunia,pt.ca este O RATACIRE SPIRITUALA.
A, deci apostazia este asociata ca fenomen cu nebunia, ai vazut? Deci apostatii sunt asociati cu bolnavii mintali atunci. Pai vezi?

Ia sa vedem si w11 7/15 pp.15-19:

Suppose that a doctor told you to avoid contact with someone who is infected with a contagious, deadly disease. You would know what the doctor means, and you would strictly heed his warning. Well, apostates are “mentally diseased,” and they seek to infect others with their disloyal teachings. (1 Tim. 6:3, 4) Jehovah, the Great Physician, tells us to avoid contact with them. We know what he means, but are we determined to heed his warning in all respects?

Vrei sa-ti traduc? A si apropo, tu asculti de Marele Doctor evitand "bolnavii mintali"? ;D

Deci cum e Marcule cu minciuna vizavi de bolnavii mintali? Am auzit ca veti auzi la congres acusica aceleasi lucruri ;D
David:stai linistit...Nu este vorba despre asa ceva !
Deci cum e Marcule cu minciuna vizavi de bolnavii mintali? Am auzit ca veti auzi la congres acusica aceleasi lucruri ;D

Asta nu-i raspuns. Deci cum e Marcule cu minciuna (care ai tras-o tu) vizavi de bolnavii mintali? Am auzit ca veti auzi la congres acusica aceleasi lucruri.
David:degeaba insisti....NOI NU JUDECAM PE NIMENI,NICI MACAR PE APOSTATI.Condamnam APOSTAZIA,care este o ratacire SPIRITUALA(nu una patologica ...) ,nu pe apostati ca indivizi.Ce va fii la Congres,vom vedea.In niciun caz insa nu se vor emite judecati !
Hahaha, nu se vor emite judecati, asta-i buna, cand emiteti judecati la kg in publicatii si in persoana. Dar sa rămânem la subiect, nu știu de ce afirmi ce afirmi cand ti-am citat deja sclavu'? Iar esti chior?
David:CA DE OBICEI,MINTI CU NERUSINARE !!

Intre timp Marcus a confirmat porcariile de la congres. Surpriza surpriza cand am dat peste un articol danez (in engleza) despre acelasi lucru, al celei mai vechi si mai mari organizatii de stiri din Danemarca, Danish Broadcasting Corporation: http://www.dr.dk/Nyheder/Andre_sprog/English/2013/07/25/132435.htm

Traducere Google:

Martorii lui Iehova Criticati
25. iulie 2013 13.26 engleză
La recentele congrese de vară ale Martorilor lui Iehova din Silkeborg și Herlufmagle, vorbitorii au asemănat apostatii cu un virus mortal, șerpi și a solurilor contaminate, care nu ar trebui să fie amestecat cu sol curat.

Retorica a fost atât de puternică încât organizatia ar fi încălcat articolul 266b din Codul penal danez,care vorbeste de "o persoană care in mod public sau cu intenția de diseminare pentru un un cerc larg de oameni, face o declarație sau dă informații amenințătoare, insultătoare sau degradante despre un grup de persoane pe motive de rasă, culoare, origine națională sau etnică, convingeri sau orientare sexuală va fi răspunzătoare pentru o detenție simplă amendă sau închisoare pe un termen de cel mult doi ani ".

Depășind Masura
Aceasta este concluzia de avocat Niels-Erik Hansen, șeful de Documentare și Centrul consultativ privind discriminarea rasială (RDC), după ce a citit extrase din predicile ținute la congresele de vară, rapoartate de ziar danez Kristeligt Dagblad.

"Discursurile depaseasc în mod clar masura. Când cineva compară un alt grup cu boli mortale și șerpi, am ajuns în zona centrală a articolului anti-discriminare ", a spus Hansen.

Atitudine dură față de apostati
"Discursurile sunt de același tip de retorică pe care am auzit împotriva evreilor în Europa în anii 1930. Acest lucru este exact ceea ce a fost introdus un articol anti-discriminare să limiteze ", a spus Hansen.

Martorii lui Iehova sunt cunoscuti pentru a avea o atitudine dură față de cei care aleg să părăsească mișcarea. Printre alte lucruri, multe apostatii găsesc că Martorii refuză să aibă orice contact cu ei.

Poul Dal, președinte al Grupului de sprijin pentru Fostii Martori ai lui Iehova, crede că limbajul folosit la congresele de vară reprezintă o intetire a retoricii.

Ar putea fi raportate
"Retorica a devenit mai intensă în ultimii ani, când au început să folosească termeni precum" boala mentala "și" lucrătorii lui Satan ", în legătură cu foști membri care se opun acum comunitate religioasă", a spus Dal.

Grupul de sprijin este acum în considerare de raportare Martorii lui Iehova la poliție pentru încălcarea articolului anti-discriminare.

Carit Stypinsky, un purtator de cuvant pentru Martorii lui Iehova, neagă că predicile și denunțările impotriva fostilor membri de la congresele de vară "sunt în încălcarea legislației daneze".
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline J

• Vestitor nebotezat
  • **
  • Data Înregistrării: Oct 2012
  • Mesaje postate: 69
    • Vezi Profilul
« Răspuns #157 : August 03, 2013, 11:17:49 pm »
Nordicii is oameni civilizati. Atitudinea 'we're a religion, you can't touch us' nu va mai tine mult. Va veni si vremea cand vom arunca religia la cosul de gunoi al istoriei si vom privi perioada asta ca pe o ratacire mintala. Se vor mira urmasii nostri cum de am putut fi atat de redusi mintali sa punem botul la asa basme.

Foarte potrivita asemanarea, doar unul, Hitler, mai avea discursuri asemanatoare in care defaima categorii intregi de oameni indezirabili pe baze etnice/religioase.

Offline LOW

• Persoană interesată
  • *
  • Data Înregistrării: Nov 2013
  • Mesaje postate: 1
    • Vezi Profilul
« Răspuns #158 : Noiembrie 17, 2013, 11:10:07 am »
cel mai mult ma distreaza cum se atrage mereu atentia asupra pericolelor de natura sexuala... "sarcini nedorite, boli transmisibile sexual, scaderea respectului de sine, sentimentul ca ai fost folosit"- sa vim realisti, pe cine mai sperie sarcinile nedorite, tot omul hotarat se protejeaza intr-un fel sau altul .... sexul nu te ia pe nepregatinte - "vai m-am impiedicat in lucrare si am cazut cu corpii mei cavernosi intre picioarele surorii...acum o sa ramana insarcinata". Cat despre boli iar, nu e asa negru dracu.
daca apuci in pat cu un pionier la primul lui pacat si ejaculeaza prematur, atunci da se poate sa isi piarda respectul de sine, da recupereaza dupa cateva numere.
cat despre faptul ca te simti folosit.... ia atitudine ... nu sta doar capra, hai deasupra si foloseste-l si tu pe el:))
I-auzi...deci asa stau treburile.  :o

Offline lycurgos

• Pionier regular
  • Data Înregistrării: Mar 2012
  • Mesaje postate: 283
    • Vezi Profilul
« Răspuns #159 : Ianuarie 02, 2014, 02:08:16 pm »
Aici este un topic in care sa se discute despre "sexul la martorii lui iehova".Desteptarea.
Invie Doamne,Trasnetul de Foc
In neamul adormit pe stanca sura!
Dezleaga-l de blestemul timp si loc,
Sa arda vrajbe,sa sfarame ura!

Offline Grivei

• Pionier special
  • Mesaje postate: 547
    • Vezi Profilul
« Răspuns #160 : Ianuarie 03, 2014, 01:24:28 pm »
rahat cu perje! se jtie , martorii e asexuati. ei nu poate sexa pe niminia , numa wtb&ts le phoote lor creierii.
Are you sad?
Are you depressed?
If so, we can help.

Smith&Wesson
When nobody loves you.

Offline samson

• Persoană interesată
  • *
  • Data Înregistrării: Aug 2013
  • Mesaje postate: 2
    • Vezi Profilul
« Răspuns #161 : Ianuarie 03, 2014, 08:18:43 pm »
Aha!

Offline artymer

• Pionier auxiliar
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 188
  • batran de congregatie
    • Vezi Profilul
« Răspuns #162 : Ianuarie 04, 2014, 04:13:09 pm »
facem pariu Grivei ca exista sex la martori?.... :)
si inca cum!
dar nu e public sau e ascuns,dar crede-ma ca e in draci si pervers din cale afara
trust mee!
Veti cunoaste adevarul si adevarul va va face liberi!

Offline Grivei

• Pionier special
  • Mesaje postate: 547
    • Vezi Profilul
« Răspuns #163 : Ianuarie 04, 2014, 11:30:23 pm »
stiu asta artymer . mai sus doar glumeam.  :)
Are you sad?
Are you depressed?
If so, we can help.

Smith&Wesson
When nobody loves you.

Offline evolvo

• Persoană interesată
  • *
  • Data Înregistrării: Feb 2014
  • Mesaje postate: 15
    • Vezi Profilul
« Răspuns #164 : Februarie 05, 2014, 06:46:35 pm »
  In sedinta Corpului de Guvernare al Sclavului Fidel si Prevazator , se stabilesc noi programe de reforma al invataturii WTS .
  In loc de Viata Vesnica Paradiziaca ,cu restrictii sexuale ,se promite un paradis  sexual ,pentru a avea intrare si cititorii de playboy si hustler ,reviste care vor intra in circutiul de predicare al "martorilor". Vestitorilor nebotezati ,care se vor numi vestitori nemasturbati ,pionerii auxiliari -pioneri dezvirginati ,pionerii regulari-pioneri regulari etc.Functie de experienta si pregatire se vor ocupa de lucrarea de regulare a p....i bune din pat in pat , din bordel  in bordel .
 Intrunirile vor avea loc in costume sumare ,exhibitioniste .Congresele se vor face impreuna cu MISA ,deoarece nu vor mai fi diferente discriminatorii ,pentru schimb de exeprienta .
 Pana la inchiderea editiei inca nu s-au incheiat negocierile dintre CDG al WTS si liderul MISA ,pentru drepturile de publicare al brosurilor Tantrice.Pe langa cartea Cunostinta, Kama Sutra sa fie carte de studiu pentru cei care vor sa fie botezati in jacuzzi .

;D ;D ;D ;D ;D
Domnule , absolut monumental !!! Mersi , m-am distrat teribil .....

Raspunzi cuiva ca ai umor pentru ca ai lucrat la nush ce "petarda de cauciuc" . Total eronat , ai lucrat acolo tocmai pentru ca ai umor .....

..............................................................

In fine , treaba este ca "rasfoiam" forumul , topicul acesta , si nu m-am putut abtine sa nu-mi fac cont pentru a te felicita !
Si pe voi , ceilalti , in primul rand pentru largheatea si permisivitatea orizontului ce-l aveti , pentru evidenta voastra nevoie de-a iesi de sub niste dogme stupide si pentru lupta impotriva acestora !

Ups , pardon ! Era sa uit ......  :o ..... Bine v-am gasit !