Autor Subiect: Experienta Dianei  (Citit de 37989 ori)

Offline dunia

• Vestitor nebotezat
  • **
  • Data Înregistrării: Apr 2013
  • Mesaje postate: 43
  • Cred in Dumnezeu
    • Vezi Profilul
Re: Experienta Dianei
« Răspuns #60 : August 13, 2013, 08:31:49 pm »
Ce sa mai studiez sisu? interpretarile lor fortate ale bibliei...cat sa studiez? ani de zile? la ce bun...tot la  aceeasi concluzie ajung .pt mine e clar ca nu este adevarul la ei.pt ca din adevar nu vine nicio minciuna iar ei de minciuni nu duc lipsa.

apoi   am si o intrebare pt tine: te lasa inima sa nu-i dai sange copilului tau in caz ca ar avea nevoie?
 si cum ai reactiona daca peste cativa ani s-ar permite si transfuzia?
nu trebuie sa-mi raspunzi mie,trebuie sa-ti raspunzi tie,insa tine cont de un lucru,isus a zis ca nu exista iubire mai mare decat aceea de a-ti da viata pt aproapele. si martorii ce fac? nu-si dau nici macar o picatura de sange pt a-si salva apropiati...

Cercetati toate lucrurile si PASTRATI ce e bun

Offline dunia

• Vestitor nebotezat
  • **
  • Cred in Dumnezeu
    • Vezi Profilul
« Răspuns #61 : August 13, 2013, 08:39:33 pm »
Dunia draga.....ai o singura problema: l-ai pus pe primul loc pe acel baiat "din lume".....

O fi fost baiatul cel care m-a indepartat de ei prin cercetarile lui minutioase pe care mi le-a bagat sub nas,si prin intremediul carora am ajuns sa aflu adevarata istorie a wts, nu cea frumos prezentata in cartea Proclamatorii, insa nu am abandonat studiul fiindca am pus baiatul pe primul loc ci fiindca am inteles ca nu e adevarul acolo.si da intre wts si baiat il pun pe el pe primul loc. cum va place voua marcu sa puneti societatea la nivelul lu Iehova Dumnezeu...alta chestie care ma irita in religia asta.

La voi Marcu, a pune pe Dumnezeu pe primul loc in viata este echivalent cu a pune Watch Tower pe primul loc ...mi se pare mie sau simt iz de idolatrie...?

Offline sisu

• Vestitor botezat
  • Data Înregistrării: Aug 2013
  • Mesaje postate: 70
    • Vezi Profilul
« Răspuns #62 : August 13, 2013, 09:55:08 pm »
dunia,
trebuie sa recunosc ca nu as vrea sa ajung intr-o astfel de situatie cum o descrii tu, referitor la transfuzia de singe.
Ca sa fiu sincer dar ramine intre noi :) , nici macar n-am semnat declaratia de singe, dar din ce in ce mai mult se folosesc metode si operatii care elimina transfuzia, ceea ce este in avantajul lor .
Nu uita ca a accepta o transfuzie este o chestie de liber arbitru si nu induce excomunicarea, dar recunosc ca n-ai mai fi bine privit.

Cit despre studiu, asa este , poate e mai bine sa opresti studiul o perioada, eventual sa schimbi cu o persoana care ti se pare mai ok.

Nu uita cum am zis mai devreme, credinta este una , sala regatului, alta :)

Offline dunia

• Vestitor nebotezat
  • **
  • Cred in Dumnezeu
    • Vezi Profilul
« Răspuns #63 : August 13, 2013, 10:45:21 pm »
sisu,pentru mine a continua studiul cu mli inseamna a da cu piciorul sansei de a gasi adevarata religie/inchinare...

atat timp cat petreci timp in mijlocul lor incepi sa-i indragesti si incepi sa le gasesti scuze, si incepi sa ignori avetismentele ratiunii si ale bibliei...si te prind martorii in mrejele lor fara sa realizezi

ce as putea eu sa gasesc bun intr-o adunatura de oameni inocenti inselati de invataturi false?

dupa parerea mea nu ar trebui tratati cu indulgenta,pt ca nici ei nu trateaza pe cei din lume cu indulgenta,ci din contra sunt foarte extremisti...

si daca recunosti ca nu ai vrea sa ajungi intr-o situatie critica atunci cred ca ar fi cazul sa te intrebi ce cauti intr-o astfel de religie care promoveaza acesta invatatura? 

Offline sisu

• Vestitor botezat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #64 : August 13, 2013, 11:23:19 pm »
dunia,
- eu nu cred in craciun (desi recunosc ca e frumos !);
- nu cred in mos-craciun;
- nu cred in iepurash;
- consider ca inchinarea la o cruce este blasfemie;
- consider ca Isus este fiul lui Dumnezeu si nu Dumnezeu insusi;
- inchinarea la icoane este blasfemie;
- venerarea sfiintilor mi se pare o aberatie;
- nu cerd in fecioara Maria ca fiid mama lui Dumnezeu;
- consider ca sarbatoarea pastelui si taierea mieilor sint apucaturi jidovesti;
etc

Si asta inainte sa-i cunosc pe martori !

Deci zi-mi tu o alta religie care are o doctrina macar similara !

Offline dunia

• Vestitor nebotezat
  • **
  • Cred in Dumnezeu
    • Vezi Profilul
« Răspuns #65 : August 14, 2013, 12:35:07 am »
Sisu,faptul ca tu nu ai intalnit o alta religie mai buna decat cea a martorilor asta nu insemna ca ei sunt adevarata religie.nu asa stau lucrurile si nu asa se pune problema.poate  nici macar nu exista religia adevarata dupa care tanjim multi. Eu cel putin asa  pun problema : am suficiente date care-mi arata erorile din cadrul acestei religii (spre ex profetiile false) o exclud,pt ca repet,din adevar nu vine nicio minciuna. Apoi nu ceea ce mi-ai enumerat tu mai jos face din tine un crestin autentic sau nu,astea sunt prerogativele cu care se lauda martorii lui Iehova. Intra-adevar ,martorii lui Iehova au multe lucruri bune,si printre ele sunt cele pe care le-ai spus tu,dar tot degeaba daca in paralel cu invataturile bune promoveaza si invataturi false...gen transfuziile de sange si mai stiu eu ce...dar cel mai grav,cam uita de Isus...
Sisu o singura picatura de otrava adaugata unui borcan cu miere devine fatala. Cam asa si cu wt...totul bine si frumos, invata lumea lucruri bune pana cand da cu batul in balta si-si lasa copii sa moara si afirma ca ei sunt canalul de comunicare a lui Dumnezeu cu omenirea,si inlocuiesc citirea Bibliei cu citirea literaturii wt.ca doar ea e singura care cica ne-ar putea ajuta sa intelegem Biblia mai bine.numai tampenii pe care martorii sinceri le cred din tot sufletul si-si dedica viata unei desertaciuni.sper sa-ti dai seama si tu cat mai curand ca te-ai dedicat unor idealuri construite pe politica wt si sper ca Iehova Dumnezeu sa te lumineze.

Offline David

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
« Răspuns #66 : August 14, 2013, 01:49:19 am »
dunia,
trebuie sa recunosc ca nu as vrea sa ajung intr-o astfel de situatie cum o descrii tu, referitor la transfuzia de singe.
Ca sa fiu sincer dar ramine intre noi :) , nici macar n-am semnat declaratia de singe

Deci tu ai accepta transfuzii de sange? Le-ai refuza copiiilor tai?

Citat
Nu uita ca a accepta o transfuzie este o chestie de liber arbitru si nu induce excomunicarea,

A crescut lumina? :) Unde scrie așa ceva?

Citat
Nu uita cum am zis mai devreme, credinta este una , sala regatului, alta :)
Evrei 10:25?
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #67 : August 14, 2013, 01:56:20 am »
dunia,
- nu cred in mos-craciun;
- nu cred in iepurash;
Deci in mos Crăciun nu crezi, in iepurash nu crezi, dar in dzeu... crezi. Tot un drac, iertata-mi fie blasfemia :)
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline sisu

• Vestitor botezat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #68 : August 14, 2013, 06:21:21 pm »
dunia, n-am zis nici-odata ca este religia perfecta , pt. ca nu poate fi , fiind o organizatie umana.Am zis doar ca se apropie foarte mult de principiile mele.
Si-n ultima instanta nu trebuie vazut doar raul (din considerentele explicate mai sus).POate ca la voi in romania martorii sint intr-adevar de o clas ajoasa, totusi nu cred ne-aparat asta.Nu exista padure fara uscaturi.
Si nu uita Diavolul este mult mai puternic si batrin decit noi si deci mult mai smecher si uns (cu toate alifiile) si va sti sa inoculeze indoiala si ura .
(invatatura iehovista, deh)
Poate ca or exista cum zicea david sau unul de-al lui, incapabili care in acesta organizatie gasesc posibilitatea sa se afirme sau sa-si ascunda impotenta,
dar daca va o judecata finala, te asigur ca vor plati cu virf si indesat !
« Ultima Modificare: August 14, 2013, 06:25:44 pm de sisu »

Offline sisu

• Vestitor botezat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #69 : August 14, 2013, 06:24:37 pm »

[/quote]
Deci in mos Crăciun nu crezi, in iepurash nu crezi, dar in dzeu... crezi. Tot un drac, iertata-mi fie blasfemia :)
[/quote]

David nu este blasfemie, e confuzie ... :)

Hai sa-ti zic o chestie care mi-a zis-o un baietzash odata la o bere: (citez)

"Poti sa-l bagi pe dzeu in pizda masii...
Daca nu exista, nu-i nici-o problema, dar daca exista , ai belit-o ... "

incheiat citatul

:)

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #70 : August 14, 2013, 07:56:43 pm »
De ce s-o fi belit-o Sisule, e dzeul tau un fel de bruta primitiva care bate oameni la colț de strada? A, am uitat, cam așa e :)

In alta ordine de idei, orice om cu coloana vertebrala si respect de sine l-ar injura pe dzeul asta monstru al tau daca ar exista. Baietasul de care vorbești (si cu care esti de acord) este un laș care ar tacea din gura de frica monstrilor care se nasc din somnul ratiunii. Daca toți am fi atât de nevertebrati, nu ar fi existat niciodată dizidenti in sistemele totalitare, Ceaușescu ar sărbători azi 20-lea congres al PCR.

Eu personal l-as scuipa in fata pe dzeul tau criminal. Dar din fericire nu e nevoie, pt ca nu exista. Fârtații tai iehovisti au omorât deci oameni degeaba, v-ați lăsat copiii sa moara fără sange degeaba, etc.

Offline sisu

• Vestitor botezat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #71 : August 14, 2013, 08:10:23 pm »
david, nu este dumnezeul meu, este al tuturor.

Dumnezeu a creat cerul si pamintul si tot ce exista.Si ne-a creat pe noi , ca fiinte inteligente, dupa chipul sau ne-a creat.
Din pacate tu nu poti sa-ntelegi asta.

Mi-e mila de tine , sincer.

Si nu stiu de ce dar cred ca chiar ai belit-o !

Offline dunia

• Vestitor nebotezat
  • **
  • Cred in Dumnezeu
    • Vezi Profilul
« Răspuns #72 : August 14, 2013, 08:26:38 pm »

Si nu stiu de ce dar cred ca chiar ai belit-o !

n-a belit-o nimeni fratilor :) Iehova Dumnezeu este bun si rabdator,daca David nu crede in El probabil are el motivele lui,pentru care numai Dumnezeu si Isus il va putea judeca. Ce crezi Sisu,ca ii faci un bine lui David amenintandu-l ca a si belit-o? deja este el foc si para pe Dumnezeu si-l considera un tiran criminal,prin ceea ce-i spui tu nu faci decat sa-i dai apa la moara si sa-i alimentezi ura pentru acest dumnezeu in care el nu crede.

Offline sisu

• Vestitor botezat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #73 : August 14, 2013, 10:26:34 pm »
ai dreptate dunia, m-am infierbintat un pic ...

scuze david, nu mi-o lua in nume de rau .
La urma urmei sintem aici cu totii in cautarea adevarului.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #74 : August 15, 2013, 01:16:12 am »
Hehe, sfat înțelept Dunia :)