Sisu,faptul ca tu nu ai intalnit o alta religie mai buna decat cea a martorilor asta nu insemna ca ei sunt adevarata religie.nu asa stau lucrurile si nu asa se pune problema.poate nici macar nu exista religia adevarata dupa care tanjim multi. Eu cel putin asa pun problema : am suficiente date care-mi arata erorile din cadrul acestei religii (spre ex profetiile false) o exclud,pt ca repet,din adevar nu vine nicio minciuna. Apoi nu ceea ce mi-ai enumerat tu mai jos face din tine un crestin autentic sau nu,astea sunt prerogativele cu care se lauda martorii lui Iehova. Intra-adevar ,martorii lui Iehova au multe lucruri bune,si printre ele sunt cele pe care le-ai spus tu,dar tot degeaba daca in paralel cu invataturile bune promoveaza si invataturi false...gen transfuziile de sange si mai stiu eu ce...dar cel mai grav,cam uita de Isus...
Sisu o singura picatura de otrava adaugata unui borcan cu miere devine fatala. Cam asa si cu wt...totul bine si frumos, invata lumea lucruri bune pana cand da cu batul in balta si-si lasa copii sa moara si afirma ca ei sunt canalul de comunicare a lui Dumnezeu cu omenirea,si inlocuiesc citirea Bibliei cu citirea literaturii wt.ca doar ea e singura care cica ne-ar putea ajuta sa intelegem Biblia mai bine.numai tampenii pe care martorii sinceri le cred din tot sufletul si-si dedica viata unei desertaciuni.sper sa-ti dai seama si tu cat mai curand ca te-ai dedicat unor idealuri construite pe politica wt si sper ca Iehova Dumnezeu sa te lumineze.