Autor Subiect: Experienta Dianei  (Citit de 38009 ori)

Offline David

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
Re: Experienta Dianei
« Răspuns #75 : August 15, 2013, 01:37:06 am »
david, nu este dumnezeul meu, este al tuturor.
Atunci e dzeul tau.

Citat
Dumnezeu a creat cerul si pamintul si tot ce exista.Si ne-a creat pe noi , ca fiinte inteligente, dupa chipul sau ne-a creat.
Din pacate tu nu poti sa-ntelegi asta.
Aha, deci eu sunt de vina, nu înțeleg eu :) Pai curios cum am înțeles eu cand m-am botezat, si uite ca acum cica nu mai înțeleg. Mai sa fie.

De fapt altfel stau lucrurile, nu confunda neacceptarea cu neintelegerea. Daca Vasile iti spune ca a creat planeta, o sa te apostrofeze ca de fapt tu nu intelegi acest lucru, cand de fapt tu n-ai nici un motiv sa-l crezi si ii respingi afirmatia.

Realitatea sta astfel, ca si in cazul pretentilor lui Vasile: dzeu n-a creat nimic, nici cerul, nici pământul, nimic din ceea ce exista. Geneza e plină de greseli grosolane dpdv științific. De fapt omul l-a creat pe dzeu in imaginea lui. E in avantajul clar al lui dzeu sa nu existe. Daca ar exista, ar avea de dat urgent niște explicatii cu privire la haosul mortal din ograda lui.

Citat
Mi-e mila de tine , sincer.

Vei avea multe de învățat citind forumul. Pt inceput iti fac introducerea pe care o primesc de obicei cei noi si bățoși in credinta:

Biblia gresita, sau cuvântul lui dzeu?

Profetiile esuate ale lui Isus si ale discipolilor lui

Citat
Si nu stiu de ce dar cred ca chiar ai belit-o !
Dupa tine, ar trebui sa-mi fie frica?
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #76 : August 15, 2013, 01:38:34 am »
ai dreptate dunia, m-am infierbintat un pic ...

scuze david, nu mi-o lua in nume de rau .
La urma urmei sintem aici cu totii in cautarea adevarului.
Nu-ti fa probleme, e-n regula...
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline sisu

• Vestitor botezat
  • Data Înregistrării: Aug 2013
  • Mesaje postate: 70
    • Vezi Profilul
« Răspuns #77 : August 15, 2013, 09:22:49 pm »
David , stim cu totii ca Geneza (si ma refer in special la primele trei capitole) ar trebui sa fie cele mai vechi scrieri, probabil cu mult inaintea lui Moise.
Deci e clar ca nu putem lua ad-literam ce scrie aolo, cum din pacate fac multi, inclusiv martori, si este foarte multa simbolistica.

Fiecare il percepe pe Dumnezeu in felul sau.Eu consider ca am avut sansa sa mi se arate (sub o forma sau alta) si este normal sa cred in El si n u este nimic cara sa fa faca sa-mi schimb credinta in El.

Sint absolut convins ca i se va arata oricui isi va dori acest lucru.

De ce permite atitea nenorociri , pai daca ai fost martor ar trebui sa-ti dai singur explicatia.

Nu stiu daca ar trebui sa-ti fie frica, este numai si numai treaba ta.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #78 : August 16, 2013, 01:26:32 am »
David , stim cu totii ca Geneza (si ma refer in special la primele trei capitole) ar trebui sa fie cele mai vechi scrieri, probabil cu mult inaintea lui Moise.
Știm asta? De unde?

Citat
Deci e clar ca nu putem lua ad-literam ce scrie aolo
Concluzia nu reiese nicidecum din ipoteza care ai formulat-o. E o inventie ca cu cat mai veche ar fi o scriere, cu atât mai mult ar trebui s-o luam mai la figurat. De unde pana unde?

Citat
, cum din pacate fac multi, inclusiv martori, si este foarte multa simbolistica.
Ti-a zis tie cineva ca conține multă simbolistica? Cum așa?

Citat
Fiecare il percepe pe Dumnezeu in felul sau.
Cine il percepe își inchipuie. Zi-ne si noua cum il percepi tu pe dzeu.

Citat
Eu consider ca am avut sansa sa mi se arate (sub o forma sau alta)
Bine, faptul ca tu consideri ceva nu înseamnă ca e si real. Si Mărie poate considera ca i s-a arătat piticu baltii, înseamnă ca el exista si l-a vazut?

Citat
si este normal sa cred in El si n u este nimic cara sa fa faca sa-mi schimb credinta in El.
Nu este deloc normal sa crezi in el, e o superstitie. Cand n-ai nici o dovada asupra unui lucru nu vei crede in el, dar cand vine vorba de acest dzeu odios, hopa, da, credem.

Citat
Sint absolut convins ca i se va arata oricui isi va dori acest lucru.
Din nou esti convins in mod gratuit.

Citat
De ce permite atitea nenorociri , pai daca ai fost martor ar trebui sa-ti dai singur explicatia.
Povesti, nebiblice chiar.

Citat
Nu stiu daca ar trebui sa-ti fie frica, este numai si numai treaba ta.
Pai acuma e treaba mea, mai înainte ai afirmat ca am "belit-o". Nu era si asta tot treaba mea?

Offline Grivei

• Pionier special
  • Data Înregistrării: Mar 2012
  • Mesaje postate: 547
    • Vezi Profilul
« Răspuns #79 : August 16, 2013, 08:12:33 am »
deoarece sisu seamana foarte mult cu marcu , propun sa isi schimbe nick-ul in sircu.  ;D
Are you sad?
Are you depressed?
If so, we can help.

Smith&Wesson
When nobody loves you.

Offline valeriu

• Supraveghetor de district
  • Data Înregistrării: Feb 2012
  • Mesaje postate: 748
  • www.ce-spun-proorocii.com
    • Vezi Profilul
    • www.ce-spun-proorocii.com
« Răspuns #80 : August 16, 2013, 10:21:51 pm »

trebuie sa recunosc ca nu as vrea sa ajung intr-o astfel de situatie cum o descrii tu, referitor la transfuzia de singe.
Ca sa fiu sincer dar ramine intre noi :) , nici macar n-am semnat declaratia de singe, dar din ce in ce mai mult se folosesc metode si operatii care elimina transfuzia, ceea ce este in avantajul lor .
Nu uita ca a accepta o transfuzie este o chestie de liber arbitru si nu induce excomunicarea, dar recunosc ca n-ai mai fi bine privit.

Sisu! Nu mai este mult timp până veţi scăpa de această povară, căci WTS va rectifica învăţătura cu transfuzia de sânge şi altele.  :)  IEHOVA n-a interzis niciodată acest procedeu medical.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #81 : August 17, 2013, 01:17:49 am »
Culmea, trebuie sa fiu de acord cu profetul Valeriu, Marele Interzicător Iehova nu a interzis niciodată aceasta procedura medicală. Pt ca Iehova in ignoranta lui nu si-ar fi inchipuit niciodată ca oamenii vor avansa atât de mult încât sa salveze vietile altora prin transfer sanguin.

Iehova se pricepe mai mult la ucis decât la salvat vieți. Desi n-a interzis transfuziile, a interzis viața multor persoane - de la copii la bătrâni. Abunda biblia in porunci criminale, porunci care profetul Valeriu a recunoscut ca le-ar fi executat la adresa mea. 

Offline dunia

• Vestitor nebotezat
  • **
  • Data Înregistrării: Apr 2013
  • Mesaje postate: 43
  • Cred in Dumnezeu
    • Vezi Profilul
« Răspuns #82 : August 17, 2013, 11:34:14 am »
abia astept ziua in care se va rectifica invatatura cu privire la transfuzia de sange,voi merge la sora care a studiat cu mine si s-a straduit din rasputeri sa ma convertesca(in zadar) si ii voi da cu turnul ei de veghe peste nas,ca tare se mai batea cu pumnul in piept ca invatatura cu privire la sange este imuabila. atunci o voi intreba: cum te simti stiind ca ani de zile ai predicat un lucru si te incapatanai sa faci oamenii sa creada ca este vointa lui Iehova  ca astazi acel lucru nu mai este valabil? cu ce tupeu o sa mai mergi in predicare? ce o sa ii mai inveti pe oamenii? ca iehova s-a razgandit si a decis ca transfuzia e buna? Aviz Marcu si Misu,sunt curioasa voi ce raspunsuri aveti la aceste intebari.
Cercetati toate lucrurile si PASTRATI ce e bun

Offline sisu

• Vestitor botezat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #83 : August 26, 2013, 08:25:15 pm »
dunia, nu cred ca se va schimba doctrina, pentru ca in curind nu va mai fi necesar.
Deja exista procedee care nu mai necesita transfuziile (singe artificial, recircularea propriului singe, etc).

Probabil cu timpul o sa fie o chestie uitata.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #84 : August 27, 2013, 03:39:37 am »
Pasarea malai viseaza :)

Offline Alice

• Pionier auxiliar
  • Data Înregistrării: Sep 2012
  • Mesaje postate: 179
    • Vezi Profilul
« Răspuns #85 : August 27, 2013, 09:35:15 am »
O doctrina mai proasta nici ca se putea , s-au pierdut mii de vieti omenesti pt idiotenia unor tampiti care s-au pus stapani pe vietile unor amarati care nu stiu care le este stanga sau dreapta. Sunt o turma de indivizi care nu stiu sa gandeasca singuri , sa isi hotarasca singuri viata, trebuie sa se lase pe mana la niste excroci ce o duc f bine profitand de prostia prostilor. Acesti indivizi daca ar avea putere de gandire ar putea sa isi faca singuri randuiala in viata lor. Mai marii lor traiesc in lux si desfrau pentru ca ei sunt convinsi ca atat au din viata, functiile lor le asigura existenta fara munca si ceva pregatire.
Iov 38:10  când i-am pus hotar, şi când i-am pus zăvoare şi porţi;
11  când am zis: „Până aici să vii, să nu treci mai departe; aici să ţi se oprească mândria valurilor tale?”

Offline dunia

• Vestitor nebotezat
  • **
  • Data Înregistrării: Apr 2013
  • Mesaje postate: 43
  • Cred in Dumnezeu
    • Vezi Profilul
« Răspuns #86 : August 29, 2013, 01:56:07 am »
De fapt  vrabia  malai viseaza  :)

Abia  astept  abolirea  acestei practici.se vor evita complicatiile  si nu   vor  mai  muri oameni  in  virtutea  unui crez  labil  si  daunator

Cred  ca  wts  este  f smechera  si  se  adapteaza  din  mers
Dehh....asa  e cand  lumina devine  tot  mai  puternica
Cercetati toate lucrurile si PASTRATI ce e bun

Offline sisu

• Vestitor botezat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #87 : August 29, 2013, 03:54:35 pm »
de fapt, vrabia malai piseaza :)
De acord cu tine , dunia.

Citat
Acesti indivizi daca ar avea putere de gandire ar putea sa isi faca singuri randuiala in viata lor. Mai marii lor traiesc in lux si desfrau pentru ca ei sunt convinsi ca atat au din viata, functiile lor le asigura existenta fara munca si ceva pregatire.
Alice, ai argumente pt. a sustine aceasta afirmatie?

Personal nu sint de-acord cu asata.
Eu cred ca sint mult mai bine pregatiti decit credem noi csi nu cred ca traiesc in desfriu ...

Offline Alice

• Pionier auxiliar
  • Data Înregistrării: Sep 2012
  • Mesaje postate: 179
    • Vezi Profilul
« Răspuns #88 : August 31, 2013, 12:43:51 am »
Nu crezi ca traiesc in desfrau. Dar cum s-a intamplat cu atatea procese cu homosexuali? Era normal sa fim prosti pana nu am avut informatia, dar acum nu mai avem nici cea mai mica scuza sa credem in sfintia lor. Am trait si am vazut ca toate profetiile lor au dat cu oistea in gard, dar noi mergem in prostia noastra mai departe. Ma mir cum mai puteti sa ii sustineti, si eu am fost o indoctrinata peste masura , dar cand am avut acces la informatie, am stat in loc si am gandit. Sa aveti drum lung.
Iov 38:10  când i-am pus hotar, şi când i-am pus zăvoare şi porţi;
11  când am zis: „Până aici să vii, să nu treci mai departe; aici să ţi se oprească mândria valurilor tale?”

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #89 : August 31, 2013, 03:51:24 am »
Rutherford a trăit in lux in vila printisorilor (Beth Sarim parca?). Moșorogii din corpul de bulversare de azi trăiesc si ei in lux in clădirile societății unde nu le lipseste nimic, nu-i costa nimic, li se spală, făcut curat, hraniti, etc, si totul fără sa lucreze un minut pe zi. Deci chiar trăiesc in lux.