David@
Am urmarit cu atentie comentariile tale si pot spune fara ocolisuri ca esti un om malitios. Cuvintele tale nu au viitor. Nu faci altceva decat sa distrugi corectitudinea celor drepti, sa-ti scoti in relief criticile neobrazate. O sa ajungi ca o cetate parasita.
Cateva aspecte:
1. Critici o comunitate de oameni care numara peste 7 mil. de membri, desi tu cunoasti doar cateva persoane. Sa cunosti 2000-3000 si nu-i poti baga pe toti in aceasi oala. Principiu: Nu-i judeca pe altii, ca sa nu fi judecat (mai ales ca cei mai multi martori se straduiesc sa fie buni; daca ar fi in alte religii, sau nu ar avea o religie, ar fi ca tine, fara viitor).
2. Cand spui "Martorii lui Iehova Pacala" , "iehovisti" sau alte comentarii de genu, nu faci decat sa-ti bati joc de numele sfant al lui Dumneze. Ca Iehova este numele lui dumnezeu, nu o spun eu, ci au spus-o oamenii de stiinta a acestei lumi pe baza carora tu iti dezvolti intelepciunea ta ironica.
3. Faptul ca Organizatia Martorii lui Iehova este binecuvantata de Dumnezeu se vede de la o posta. Numai tu nu vezi? Prin alte comentarii ai folosit cuvantul "chior". Iata cine e "c..."! Sunt dovezi biblice ca in timpurile din urma poporul lui Dumnzeu urma sa predice pe tot pamantul, sa devina un popor numeros, cunostinta va creste, etc.
4. Niciun Martor al lui Iehova nu ar avea limbajul tau vulgar. Asta arata ca nu esti un slujitor al Dumnezeului adevarat. El te invata sa ai rodul spiritului (bunatate, iubire,respect, puritate in vorbire in fapta, etc). Tu nu il ai si nici cei care au facut comentarii injurioase nu il au. Dumnezeu ii va trage la raspundere, fi sigur! Daca nu crezi in Dumnezeu sau Biblie, sa stii, ca nu ai nici caracter de om. Poate de animal. Oricum ar fi, sfarsitul tau e aproape. Daca te-ai lasa invatat de Bibile ai fi un alt om. Martorii se straduiesc sa-invete pe toti, nu sa fie ca ei, ci asa cum spune Biblia. Tu nu ai nimic bun in inima ta si poti fi comparat cu fariseii din timpul lui Isus. Despre ei, Isus a spus ca sfarsitul lor este in Ghena.
Nu trebuie sa-mi raspunzi, ci trebuie sa te inveti minte. Altfel incapatanarea ta te duce la moarte.