Autor Subiect: Ipocrizia Watchtower nr. 52488 - Epitete Injurioase"  (Citit de 51745 ori)

Offline David

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
Re: Ipocrizia Watchtower nr. 52488 - Epitete Injurioase"
« Răspuns #105 : Septembrie 02, 2013, 06:36:39 pm »
oamenii astia barfitori. (Luca 8:1).
Care ar fi barfele alea, sau le-ai scos tu din burta?
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline Grivei

• Pionier special
  • Data Înregistrării: Mar 2012
  • Mesaje postate: 547
    • Vezi Profilul
« Răspuns #106 : Septembrie 02, 2013, 07:14:36 pm »
@george
amice , apostati ne numiti voi , de aia am folosit termenul ala . si da , suntem apostati fata de secta voastra. EU sunt apostat fata de WTB&TS.  :)
Are you sad?
Are you depressed?
If so, we can help.

Smith&Wesson
When nobody loves you.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #107 : Septembrie 02, 2013, 07:24:17 pm »
@celor rai (Psalmul 37:10): Sa stiti ca nu veti reusi sa distrugeti Organizatia lui Iehova.

Bun venit pe forum Georgica, imi place ca incalci deja directivele Corpului de Bulversare. Vei avea ocazia sa-ti deschizi ochii orbiti de sclav.

Cat despre "distrugeti Organizatia lui Iehova" n-avem ce-o distruge de vreme ce nu exista nici Iehova nici organizatia lui. Exista doar o secta a crestinismului numita astfel. Si nu-ti fie teama, nu suntem chiar atat de ambitiosi incat sa va distrugem organizatia, daca niste oameni cinstiti si deschisi la minte pot vedea adevarul despre ea, excelent, e chiar destul.

Citat
Chiar daca ii veti face pe unii sa cada de la adevar nu veti reusi  sa-i faceti pe toti. Aduceti-va aminte ca asta a vrut sa faca si Hitler in anii 40, Stalin in anii 60-80 si nu au reusit.
Nici pomeneala, daca Hitler sau Stalin ar fi vrut sa rada de pe fata pamantului pe absolut toti martorii din tara lor, ar fi facut-o foarte simplu, ca nu duceau lipsa de gloante. Daca Ceausescu ar fi vrut sa extermine religia greco-catolica ar fi facut-o, etc. Asa ca nu te mai umfla in pene, nu sunteti voi atat de importanti incat sa doreasca cineva sa va distruga de-a binelea.

Citat
Asta vrea sa faca Diavolul in prezent.
In mintea ta superstitioasa poate. Suferi de mania persecutiei?

Citat
Spiritul lui Iehova este mai puternic iar cei alesi de el vor ramane pe singura cale care duce la viata (Matei 7:13,14). Aveti grija sa nu fiti cei descrisi in Matei 7:15-19.
Povesti de-adormit copii.

Citat
       Daca martorii au gresit unele profetii de-a lungul istoriei lor nu inseamna ca nu au nimic bun
Nu, inseamna doar ca sunteti niste profeti falsi (iar Isus stim ca a atentionat impotriva unor asemenea profeti)

Citat
(nici apostolii nu inteles deplin Scriptura fiindca au asteptat sfarsitul sistemului in sec. I;
Da mai, voi sunteti mai inteligenti si ca apostolii ce mai. Cum ramane totusi cu asa-zisa inspiratie a scripturilor, pt ca nu doar apostolii au inteles astfel, ci si scriitorii NT. Recunosti deci ca va invata prostii in biblie?

Citat
  nici Daniel nu a inteles toate lucrurile).
Pai sigur, nimeni nu a inteles nimic, o adunatura de prosti?

Citat
Toate religiile acestui pamant nu au reusit sa scoata la iveala atatea adevaruri cate au reusit martorii. Multi au  fost scosi din intuneric spiritual, s-au facut martori si  acuma au luat-o inainte; stiu mai multe decat organizatia.
Da de unde, aiureli. Ce "adevaruri" ati scos voi la iveala?

Citat
       Nici chiar Henschel nu a incercat sa-i dea un raspuns personal unui individ de pe forum care avea pretentii ca a descopeit ceva nou.
Ha?

Citat
Fratii din Corpul de Guvernare se  roaga incontinuu sa inteleaga Scriptura si atunci cand cred ca Iehova le descopera ceva o fac public (Dan 12:4).
Da, ia zi tu cum e cu Romani 13? S-a balbait Iehova?

Citat
Pana atunci si ei respecta tot ce este scris in publicatii. Un  exemplu de umilinta care arata ca si ei se bazeaza pe Iehova!
Adica in traducere, spalare pe creier. Daca ar scrie in publicatii sa va aruncati in fantana s-ar ajunge la penurie de apa la tara :)

Citat
       Cine a produs atata suferinta in lume? Martorii?
Martorii nu au monopol pe suferinta produsa in lume, dar isi aduc si sarguincios contributia, evident.

Citat
Primul Razboi Mondial sau Al Doliea Razboi? In prezent cine genereaza conflicte, revolte, greve, proteste. Cine sunt marii comercianti ai lumii?
Cine a comis genocid in istorie, cine si-a omorat copiii, cine a eliminat categorii sociale intregi, cine a dat in cap strangatorilor de lemne? Iehovistii, nu? Ti-e rusine cu martorii din vechime de vorbesti de prezent?

Citat
        Ce fel de oameni ocupa astazi puscariile?
Proportia martorilor o depaseste pe cea a ateilor.

Citat
Cine sunt oamenii care cauta ambitiile aceste lumi? Eu cred ca daca toti oamenii ar fi Martori ai lui Iehova nu ar mai fi acestea.
Haha, bigotismul si habotnicia la nivel mondial, Satan fereste! ;D

Citat
Din pacate nu sunt toti martori!. Nici dintre cei care sunt martori activi nu toti sunt spirituali.
Deci tu esti activ si spiritual si intri pe forum, desconsideri sfatul Marelui Doctor Iehova? Pai nu esti chiar atat de spiritual precum crezi.

Citat
Multi intra in Organizatia Martorii lui Iehova si introduc ambitii, certuri, altii pacatuiesc si sunt exclusi.
Multi? Ma bucur ca recunosti. Ar fi cazul deci sa nu va mai laudati atat prin lume.

Citat
Apoi, vin pe astfel de forumuri si ii critica pe fratii lor.
Doar sistemele totalitare urasc critica.

Citat
      Daca un martor e corupt, gata,  toti sunt corupti?
Unul e corupt? Ziceai mai sus ca sunt multi, deci da, sunteti corupti. Nu toti, ci multi.

Citat
Lasa-l, la timpul potrivit Iehova il da afara ( exemplul lui Iuda).
Alte superstitii, vorbe goale.

Citat
       In poporul lui Iehova sunt si cazuri de nedreptate,  e drept.  Acestea nu sunt dovezi ca Dumnezeu nu accepta organizatia MLI.
E o dovada ca nu sunteti speciali chiar deloc, sunteti doar o alta religie.

Citat
Din contra, Biblia arata ca in timpurile din urma urmau sa fie multi oameni care aveau sa-i vorbesc de rau pe cei ai lui.
Timpurile din urma - o alta gogoasa expirata in sec. I.

Citat
   Cei care lupta impotriva vointei lui Iehova, adica  acela de a propovadui cuvantul, ai ajuta pe altii sa faca schimbari in viata, sa-si schimbe conduita, sa inteleaga Biblia, isi vor pierde viata vesnica. Se pare ca pe acest forum sunt multi din-astia!

Torni la povesti intr-o veselie, mai crezi si in Mos Craciun cumva?
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline sisu

• Vestitor botezat
  • Data Înregistrării: Aug 2013
  • Mesaje postate: 70
    • Vezi Profilul
« Răspuns #108 : Septembrie 02, 2013, 07:36:26 pm »
george, multumesc pentru sfaturi.
Imi permit sa-ti dau si eu un sfat: nu te lasa antrenat in discutii injurioase, asa cum din pacate am facut si eu :( )
Gandeste-te si incerca sa-i intelegi.Dovedeste ca esti rational si nu "spalat pe creier" cum zic unii.
In unele puncte de vedere trebuie sa recunosc ca au dreptate si stii si tui ca au dreptate (repet, in unele !)

Apoi david si altii se declara atei.Degeaba ii ameninti tu cu minia lui Iehova (bizar de ce in fiecare limba se pronunta si se scrie diferit ?!).

Se vede ca esti sincer si bine intentionat.( sparlock ar putea sa-ti faca o analiza psihologica completa :) )
Eu zic ca adevarul e pe la mijloc. Eu zic ca Jehovah (sau Iehova sau Jehova, in fine Dumnezeu) e mult mai ingaduitor si mai iubitor decit pretind unii. Nu crezi ...?

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #109 : Septembrie 02, 2013, 08:07:16 pm »
David@
Am urmarit cu atentie comentariile tale si pot spune fara ocolisuri ca esti un om malitios.
Adica adevarul supara, nu?

Citat
Cuvintele tale nu au viitor.
Cuvintele mele au cel mai luminos viitor, pe cand ale tale sunt egal cu zero deocamdata :)

Citat
Nu faci altceva decat sa distrugi corectitudinea celor drepti,

Distrug eu corectitudinea celor drepti? Ai baut gaz cumva?

Citat
sa-ti scoti in relief criticile neobrazate.
Supara din nou adevarul? A cam trecut vremea cand crestinismul baga pumnul in gura criticilor ei, acum trebuie sa suportati ocara pt. porcariile savarsite.

Citat
O sa ajungi ca o cetate parasita.
Profet fals si tu? Face colectie Watchtower ;D

Citat
Cateva aspecte:
1. Critici o comunitate de oameni care numara peste 7 mil. de membri, desi tu cunoasti doar cateva persoane. Sa cunosti  2000-3000 si nu-i poti baga pe toti in aceasi oala.
Acelasi lucru ti se aplica si tie, nu? Pai atunci?

Citat
Principiu: Nu-i judeca pe altii, ca sa nu fi judecat (mai ales ca cei mai multi martori se straduiesc sa fie buni;  daca ar fi in alte religii, sau nu ar avea o religie,  ar fi ca tine, fara viitor).
Da ce, a fi judecat (cu dreptate) e un lucru de evitat? Voua va e frica de judecata sanatoasa, nu mie.

Citat
2. Cand spui "Martorii lui Iehova Pacala" , "iehovisti" sau alte comentarii de genu, nu faci decat sa-ti bati joc de numele sfant al  lui Dumneze.
Da si? Nu e voie sa-ti bati joc de zei? Parca avem si exemple biblice in acest sens, sau nu cunosti? Un lucru trebuie sa bagi la bibilica: intocmai precum alte idei - filozifice, politice, etc - nu sunt imune criticismului si ironiei, nici religia sau credinta nu e, sunt doar idei si ele (chiar daca proaste). Clar?

Citat
Ca Iehova este numele lui dumnezeu, nu o spun eu, ci au spus-o oamenii de stiinta a acestei lumi pe baza carora tu iti dezvolti intelepciunea ta ironica.
Aiureli de cel mai inalt grad, hahaha.

Citat
3. Faptul ca Organizatia Martorii lui Iehova  este binecuvantata de Dumnezeu se vede de la o posta.
Numai tu nu vezi?
O vad doar spalatii pe creier superstitiosi din secta voastra patetica. Altii isi vad propria religie binecuvantata, ortodocsii se pot lauda cu miriade de biserici ridicate de la picarea comunismului. Numai tu nu vezi?

Citat
Prin alte comentarii ai folosit cuvantul "chior". Iata cine e "c..."!
Adica tu esti chior?

Citat
Sunt dovezi biblice ca in timpurile din urma poporul lui Dumnzeu urma sa predice pe tot pamantul, sa  devina un popor numeros, cunostinta va creste, etc.
Ba chiar nu exista.

Citat
4. Niciun Martor al lui Iehova nu ar avea limbajul tau vulgar.
Vulgar? E mai vulgar "chior" decat "interziceti transfuzii pt copiii vostri"? Sau "ucideti"? Sau "ardeti fiicele in foc"? Tu ti-ai pierdut bunul simt sau nu l-ai avut niciodata?

Citat
Asta arata ca nu esti un slujitor al Dumnezeului  adevarat.
Da, buna dimineata. Hai sa vedem daca tu esti un "slujitor al Dumnezeului  adevarat". M-ai fi omorat pe vremea VT dupa cum cere dzeul tau smintit?

Citat
El te invata sa ai rodul spiritului (bunatate, iubire,respect, puritate in vorbire in fapta, etc).
El te-a mai invatat si sa-ti omori copiii, esti cam tare de papagal.

Citat
Dumnezeu ii va trage la raspundere, fi sigur!
Fii sigur ca bau-baul tau criminal nu va trage pe nimeni la raspundere, impotentul nu poate face nimic fara sclavii lui spalati pe creier.

Citat
Daca nu crezi in Dumnezeu sau Biblie, sa stii, ca nu ai nici caracter de om.

Pai e chiar invers, daca nu cred in dumnezeu sau biblie, am caracter de om. Un om normal nu poate crede in dzeul tau dement si criminal, deci ce fel de om poti fi tu atunci?

Citat
Poate de animal.
Probabil un animal are mai mult bun simt ca tine atunci, nu?

Citat
Oricum ar fi, sfarsitul tau e aproape.
Ei rahat pe bat, ai dezvoltat si tu afinitatea asta pt. profetii false si idioate.

Citat
Daca te-ai lasa invatat de Bibile ai fi un alt om.
Da, unul spalat pe creier. Nu multumesc, prefer sa gandesc cu creierul nu sa-l tin la naftalina ca voi. Nu de alta, dar cam pute apoi.

Citat
Martorii se straduiesc  sa-invete pe toti, nu sa fie ca ei, ci asa cum spune Biblia.
Slava lui Darwin ca majoritatea va dau cu flitu atunci ;D Ar fi un cosmar sa traim in teocratia voastra nord-coreeana.

Citat
Tu nu ai nimic bun in inima ta si poti fi comparat cu fariseii din timpul lui Isus.
Tu esti un habotnic care habar n-are pe ce lume traieste. Ma confunzi cu fariseii tai din corpul de bulversare care emit porunci si judecati pt. fiecare aspect al vietii, deci ca fariseii.

Citat
Despre ei, Isus a spus ca sfarsitul lor este in Ghena.
Isus saracu a zis multe si uite unde a ajuns, in groapa. Profetiile lui false raman pana azi insa, deci vax albina ce-a zis Isus despre "Ghena" voastra. Intre timp s-a inventat meseria de pompier, stiai?

Citat
Nu trebuie sa-mi raspunzi, ci trebuie sa te inveti minte. Altfel incapatanarea ta te duce la moarte.
Ei nu, cum sa nu-ti raspund, crezi ca esti mai special ca altii? Un sfat, vorbele tale goale suna ca un chimval rasunator pe-aici, iti place mult sa aberezi. Adevarul trist este ca incapatanarea *ta* chiar te poate  duce la moarte, in fond cine refuza transfuziile cu incapatanare, tu sau eu?

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #110 : Septembrie 02, 2013, 08:19:57 pm »
George, iti pierzi vremea. Chiar tu ziceai. Nu vezi ca nu-i poti salva, sunt sortiti esecului.
Eu in schimb am incredere ca va mai putem salva, poate suntem chiar sortiti succesului.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #111 : Septembrie 02, 2013, 08:20:58 pm »
Saracu de tine, ingeras! Cred ca tu n-ai invatat nimic in 40 de ani. Si tu te simiti ... pe caciula, de ai intervenit. Scuze,  esti unu de ala otravit? Cu mintea intunecata? Si, de mult ai fost indepartat? Serios, sunt curios!Eu am numai ganduri bune. Pace!
Ia te uita cum isi da Martorul lu' Iehova drumu' la gura. Nu esti cumva acelasi iehovist care zicea mai sus:

Citat
Nu vreau sa-ti raspund, ci doar sa-ti confirm ca nu a ramas iubire de Dumnezeu nici in tine dupa cum vorbesti. Nici roade ale spiritului. Asta arata cine esti.
Vorbeai despre tine aici, nu? Hai hai ca stim ca sunteti ipocriti de-obicei, continua.
« Ultima Modificare: Septembrie 02, 2013, 08:22:52 pm de David »

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #112 : Septembrie 02, 2013, 08:25:40 pm »
Multumesc catel ca vezi zelul meu!
"Le mărturisesc că ei au rîvnă pentru Dumnezeu, dar fără pricepere", lol.

Offline Grivei

• Pionier special
  • Data Înregistrării: Mar 2012
  • Mesaje postate: 547
    • Vezi Profilul
« Răspuns #113 : Septembrie 02, 2013, 09:40:59 pm »

Apoi david si altii se declara atei.Degeaba ii ameninti tu cu minia lui Iehova (bizar de ce in fiecare limba se pronunta si se scrie diferit ?!).

Buey Bula , si numele meu se scrie si pronunta diferit in alte limbi , eruditule !
Are you sad?
Are you depressed?
If so, we can help.

Smith&Wesson
When nobody loves you.

Offline valeriu

• Supraveghetor de district
  • Data Înregistrării: Feb 2012
  • Mesaje postate: 748
  • www.ce-spun-proorocii.com
    • Vezi Profilul
« Răspuns #114 : Septembrie 02, 2013, 10:14:18 pm »
Salutare George şi bun venit!
Hai că eşti bun, îmi place!  :) Tu eşti un fel de Elihu, dar nu al Cărţii lui Iov, ci al WTS. Mai trage cu ochiul şi prin culisele WTS căci de faţadă toate-s roz. Nu-ţi dau un sfat nebiblic, căci scrie: „Cercetaţi totul şi păstraţi (doar) ce este bun”.

Offline george

• Vestitor botezat
  • Data Înregistrării: Sep 2013
  • Mesaje postate: 78
    • Vezi Profilul
« Răspuns #115 : Septembrie 02, 2013, 11:09:17 pm »
David, se pare ca esti ranit in orgoliu. Vad ca transpiri, omule. Nu trebuia sa-mi raspunzi chiar la toate. Ma mir cum ceilalti useri dialogheaza cu tine. Cei mai multi  cred  inca in Biblie. Ce sa discute cu un ateu cu inima bolnava. Spun asta fiindca asta vad din cuvintele tale. Degeaba gandesti cu creierul cand de fapt in inima ai ceanura.

Apropo, ceilalti mai noi, aveti grija. Otrava poate fi mortala!

valeriu@: sa stii ca am citit tot ce aveti pe acest forum. Va otraviti mintea incontinuu si ce rezolvati. Vad ca aveti lucruri confidentiale despre noi. Scrisori adresate batranilor. Daca nu aplicati ce e acolo nu va ajuta la nimic. Ca si cum i-ai spune teorie unui cimpanzeu si el n-ar stii sa puna in practica.  Chiar daca ati vedea lucrurile confidentiale pana la Brooklin tot nu v-ar fi de niciun folos. Noi mergem inainte. Ne respectam pozitia pe care  avem, ne achitam de ce avem si atat. Cel care nu face asa el pierde. Eu am intrat pe acest forum nu din rautate, ci sa incerc sa vad de ce poate ajunge un om atat de cinic. Personal imi place sa vorbesc cu oamenii lucruri spirituale. Sa le fiu de ajutor colegilor de munca. Sa-mi ajut vecinii. Sa fiu un sot bun care sa-mi iubesc sotia. Toate astea le-am invatat din Biblie.
Sunt curios de un lucru, Valeriu. Voi, iubiti? Iubiti natura, familia, oamenii. Am inteles ca pe noi ne urati. Nu intreb daca il iubiti pe Dumnezeu, fiindca raspunsul lui Dajjjid ii clar.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #116 : Septembrie 02, 2013, 11:57:49 pm »
David, se pare ca esti ranit in orgoliu. Vad ca transpiri, omule. Nu trebuia sa-mi raspunzi chiar la toate. Ma mir cum ceilalti useri dialogheaza cu tine. Cei mai multi  cred  inca in Biblie. Ce sa discute cu un ateu cu inima bolnava. Spun asta fiindca asta vad din cuvintele tale. Degeaba gandesti cu creierul cand de fapt in inima ai ceanura.

Adica răspuns zero, ca ceilalți iehovisti. Cand te ia cineva la bani marunti, te repezi la atacuri personale si sufla vântul. Cuvinte goale poate arunca oricine. (Si mai invata sa scrii corect, păcat ca nu va invata la școala teocratica).

Citat
Apropo, ceilalti mai noi, aveti grija. Otrava poate fi mortala!
Ne confunzi poate cu scriitorii publicatilor voastre?

Offline valeriu

• Supraveghetor de district
  • Data Înregistrării: Feb 2012
  • Mesaje postate: 748
    • Vezi Profilul
« Răspuns #117 : Septembrie 03, 2013, 08:32:42 am »

Sunt curios de un lucru, Valeriu. Voi, iubiti? Iubiti natura, familia, oamenii. Am inteles ca pe noi ne urati. Nu intreb daca il iubiti pe Dumnezeu, fiindca raspunsul lui Dajjjid ii clar.

George! Nu vorbesc în numele altora. Eu îl iubesc pe IEHOVA şi numai Lui doresc să mă închin. Poate asta este diferenţa dintre mine şi tine.  Îmi iubesc şi familia şi natura...

Offline GABRIELL

• Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 1.577
  • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
    • Vezi Profilul
« Răspuns #118 : Septembrie 03, 2013, 08:47:21 am »
Unii ne-am lamurit cu aceasta organizatie si sintem foarte multi.

TRUTH BE TOLD -DOCUMENTARY FOR JEHOVAH'S WITNESSES.
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline george

• Vestitor botezat
  • Data Înregistrării: Sep 2013
  • Mesaje postate: 78
    • Vezi Profilul
« Răspuns #119 : Septembrie 03, 2013, 12:02:57 pm »
valeriu@: Am inteles! Nu iti contest iubirea de familie, de natura, de dumnezeu. Daca tu spui, asa e. Si eu il iubesc pe Dumnezeu. Diferenta este ca tu il iubesti singur, acasa, iar eu il iubsc in adunare. (evrei 11:24,25).  Stiu ca cei mai multi sunteti dezamagiti, dar cum procedati acuma nu este o solutie. Si mai stiu ca, ambitia de a nu ceda i-a adus pe multi unde sunt. Am citit si experienta lui Isaia Vatca. Dispute, nu gluma!
Raspundem la intrebare, voi ne urati pe toti martorii, sau numai pe cei din fruntea organizatiei? Si ii rog pe cei otravitori, sa nu se bage (gen David). Sincer, de la un ateu dezamagit pana in maduva oaselor nu am ce invata.