Autor Subiect: Ipocrizia Watchtower nr. 52488 - Epitete Injurioase"  (Citit de 51723 ori)

Offline Grivei

• Pionier special
  • Data Înregistrării: Mar 2012
  • Mesaje postate: 547
    • Vezi Profilul
Re: Ipocrizia Watchtower nr. 52488 - Epitete Injurioase"
« Răspuns #120 : Septembrie 03, 2013, 01:47:13 pm »
Amice , am explicat anterior , eu personal nu urasc nici un simplu martor , un om sincer si credul ...manipulat de o sleahta de sarlatani. Ce ziceai de experienta lui Isaia ? E pe bune , vericule ! Asta e WTB&TS , astia sunt martorii de la varf , astia sunt cei ce va conduc ( a se citi "manipuleaza" ) .
Are you sad?
Are you depressed?
If so, we can help.

Smith&Wesson
When nobody loves you.

Offline David

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
« Răspuns #121 : Septembrie 03, 2013, 02:42:40 pm »
Ce aveti cu ura asta voi iehovistii, sunteti obsedati? Cred ca incercati sa va explicati cum va poate cineva respinge invataturile si organizatia asta minunata, pai musai din cauza urii. Hai dom'le iehovist, mila da, ura canci. Voi cautati ura cu lumanarea, sunteti victime de profesie.

De la David ai ce invata cu varf si indesat, iti dau lectii si tie cum i-am dat lui Marcu si tuturor iehovistilor care mai indrazniti sa veniti aici. Tu in schimb n-ai ce lectii sa ne dai, nu esti decat un iehovist fanatic pana in maduva oaselor.
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline george

• Vestitor botezat
  • Data Înregistrării: Sep 2013
  • Mesaje postate: 78
    • Vezi Profilul
« Răspuns #122 : Septembrie 03, 2013, 02:47:40 pm »
David, taci! Nu vezi ca vorbesc cu oameni care cred in Iehova. Ei inca au o  personalitae, au calitati bazate pe scriptura.

grivei@: Sa zicem ca noi suntem manipulati. Dar voi? Aveti o gandire libera? Sti cine contoleaza gandirea libera? Iti aduc  aminte, Satan. De aceea cu cat ganditi mai liber, cu atat imitati exemplul lui. Ganditi-va la Eva. Daca ea se lasa manipulata de Iehova,  putea ramne perfecta. Sa traiasca vesnic. Dar ea a vrut sa gandeasca liber, sa cunoasca binele si raul. Asta a primit, LIBERTATE! Asadar, nu cred ca a asculta de niste norme inseamna manipulare, ci asculatre.
Atunci, pe cine urati, fiindca nici eu nu am inteles

Offline valeriu

• Supraveghetor de district
  • Data Înregistrării: Feb 2012
  • Mesaje postate: 748
  • www.ce-spun-proorocii.com
    • Vezi Profilul
    • www.ce-spun-proorocii.com
« Răspuns #123 : Septembrie 03, 2013, 02:54:36 pm »

Raspundem la intrebare, voi ne urati pe toti martorii, sau numai pe cei din fruntea organizatiei? Si ii rog pe cei otravitori, sa nu se bage (gen David). Sincer, de la un ateu dezamagit pana in maduva oaselor nu am ce invata.

Iar îţi răspund doar în numele meu, în multe privinţe părerile sunt tare împărţite aici pe forum.
Eu nu vă urăsc pe nici unul, nici pe martorii simplii şi nici pe cei din conducere (nu-l urăsc nici pe acest David chiar dacă el mă tot face criminal). Am tot respectul pentru cei ce se închină Acestui Dumnezeu IEHOVA şi o mare supărare pentru cei ce, aşa cum a prezis Biblia, pun stăpânire pe aceşti închinători nevinovaţi şi-i manipulează. Nu peste multă vreme veţi scăpa şi voi (martorii) de acest jug şi atunci vei înţelege mai bine ce spun, sau poate te vei strădui să înţelegi mai repede.  :)
Ce ai spus tu în Evrei, nu se leagă, este o mare diferenţă între poporul Său (de azi, bineînţeles) şi ceea ce numesc unii organizaţia Sa.

Prietene! Trebuie să mai completez: libertate ne-o dă ADEVĂRUL şi nu Satana!
« Ultima Modificare: Septembrie 03, 2013, 03:00:05 pm de valeriu »

Offline george

• Vestitor botezat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #124 : Septembrie 03, 2013, 03:11:30 pm »
Versetul anterior a fost gresit. Imi cer scuze. Am vrut sa scriu evrei 10:24,25 si sa accentuez 'fără să neglijăm întrunirea noastră". Cum poti sa spui ca ii te inchini lui dumnezeu si tu nu ii ei in considerare poruncile.
Ci, referitor la libertate, poti sa fii sclav al libertatii si al proprilor dorinte. Asa arata biblia. "Veti cunoaste adevarul si adevarul va va elibera" nu ineamna ca veti fi  independenti, ci veti fi dependenti de dumnezeu. Altfel veti fi tot sclavi.

<a href="http://pun stăpânire pe aceşti închinători nevinovaţi şi-i manipulează. Nu peste multă vreme veţi scăpa şi voi (martorii) de acest jug şi atunci vei înţelege mai bine ce spun, sau poate te vei strădui să înţelegi mai repede.&nbsp; :)" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://pun stăpânire pe aceşti închinători nevinovaţi şi-i manipulează. Nu peste multă vreme veţi scăpa şi voi (martorii) de acest jug şi atunci vei înţelege mai bine ce spun, sau poate te vei strădui să înţelegi mai repede.&nbsp; :)</a>

Din aceste cuvinte reiese ca tu tot urasti pe cineva.

Valeriu, cu tine vorbesc!

Offline george

• Vestitor botezat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #125 : Septembrie 03, 2013, 03:13:00 pm »
Acestea sunt cuvintele.

pun stăpânire pe aceşti închinători nevinovaţi şi-i manipulează. Nu peste multă vreme veţi scăpa şi voi (martorii) de acest jug şi atunci vei înţelege mai bine ce spun, sau poate te vei strădui să înţelegi mai repede.  :)

Offline Grivei

• Pionier special
    • Vezi Profilul
« Răspuns #126 : Septembrie 03, 2013, 03:19:56 pm »
grivei@: Sa zicem ca noi suntem manipulati. Dar voi? Aveti o gandire libera? Sti cine contoleaza gandirea libera? Iti aduc  aminte, Satan. De aceea cu cat ganditi mai liber, cu atat imitati exemplul lui. Ganditi-va la Eva. Daca ea se lasa manipulata de Iehova,  putea ramne perfecta. Sa traiasca vesnic. Dar ea a vrut sa gandeasca liber, sa cunoasca binele si raul. Asta a primit, LIBERTATE! Asadar, nu cred ca a asculta de niste norme inseamna manipulare, ci asculatre.
Atunci, pe cine urati, fiindca nici eu nu am inteles
Bah , tu ma vezi frumos si ma crezi si prost? Te-am rugat , nu incerca sa ma mai aburesti cu vorbele WTB&TS. Am fost prostit o data ( odata )de ei. Ajunge! Ce dreaq mai omule ! Mai vericule , tu cred ca habar nu ai cum e cu biblia aia , pe bune. Tu inghiti numai si numai biblia WTB&TS , numai referintele lor , numai "perspicacitatea" lor , concordanta lor , etc. Buey nene , eu nu am nici un interes sa te mint , nu as beneficia nimic din asta , intelege! Pleaca dreaq din cloaca aia de naparci ! E spre binele tau si al familiei tale ! Citeste , gugaleste , informeaza-te , pune intrebari altora , pune intrebari batranilor in cazul in care ai dubii referitor la doctrine :D , si o sa vezi ca WTB&TS e o mare minciuna. Cu siguranta te va durea sa descoperi asta , in cazul in care ai inteligenta necesara in a-mi urma sfatul , insa e spre binele tau.
Are you sad?
Are you depressed?
If so, we can help.

Smith&Wesson
When nobody loves you.

Offline george

• Vestitor botezat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #127 : Septembrie 03, 2013, 03:27:23 pm »
Eu am prezentat o idee din Biblie si nu s-a raspuns. Tu nu esti in stare decat sa strigi. Asa vrei sa ma lamuresti? ;)

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #128 : Septembrie 03, 2013, 03:30:15 pm »
Bă George, "taci" sa zici tu acolo in congregatie unde închideti mințile iehovistilor, nu aici pe forum unde n-ai nici o putere. E clar ca ai capul gol si zero argumente, te pricepi ca mai toți iehovistii numai la vorbe goale.

Tu crezi ca daca crezi in despotul tau ceresc se cheamă ca ai vreo calitate? De cand sunt defectele calitati? De cand e credulitatea o insusire respectabila? Calitati scripturale? Adică habotnicie, minte spalata si închisă, fanatism care duce la moarte? Ptiu drace, așa calitati spirituale sa tot ai!
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #129 : Septembrie 03, 2013, 03:34:06 pm »
nu-l urăsc nici pe acest David chiar dacă el mă tot face criminal
Pai te-ai făcut singur criminal cand ai zis ca m-ai fi omorât pe vremea VT, nu? Uite la Georgica cum tace ca porcu-n cucuruz la aceeași întrebare ;D

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #130 : Septembrie 03, 2013, 03:49:17 pm »
Ci, referitor la libertate, poti sa fii sclav al libertatii si al proprilor dorinte. Asa arata biblia. "Veti cunoaste adevarul si adevarul va va elibera" nu ineamna ca veti fi  independenti, ci veti fi dependenti de dumnezeu. Altfel veti fi tot sclavi.
Lol, poți sa fi sclav al libertatii! Cati ani ai Georgica de debitezi asemenea enormitati? Sclav al propriilor dorințe esti si tu, si eu si toată lumea, este ceea ce ne tine in viața. Încearcă sa nu bei apa cand iti cere corpul, sa vedem cat de liber esti.
In ce privește adevarul care te face liber, el nu va fi găsit printre minciunile celei de-a 4-a evanghelii, niște fabricatii ieftine de care n-a mai auzit nici un evanghelist dinainte. Tu esti o sluga al unui despot respingator si fals, esti victima unei inchipuiri malefice care te poate duce la moarte (pt ca refuzi sangele) si care a si cerut si provocat moartea atator nevinovati de-a lungul câtorva milenii deja. Asta e adevarul, si te poate face liber de superstitii si de cazne si dureri auto-provocate, si comise împotriva altora.

Offline Grivei

• Pionier special
    • Vezi Profilul
« Răspuns #131 : Septembrie 03, 2013, 03:54:53 pm »
Eu am prezentat o idee din Biblie si nu s-a raspuns. Tu nu esti in stare decat sa strigi. Asa vrei sa ma lamuresti? ;)
Ce idee mi-ai prezentat mah tu mie? Si nu am strigat , te-am sfatuit.
Are you sad?
Are you depressed?
If so, we can help.

Smith&Wesson
When nobody loves you.

Offline george

• Vestitor botezat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #132 : Septembrie 03, 2013, 05:26:10 pm »
Citeste comentariul.

Offline george

• Vestitor botezat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #133 : Septembrie 03, 2013, 05:39:46 pm »
David@: Se pare ca te-ai framantat mult pana ai decis sa comentezi. De fapt, nu trebuia sa o faci, fiindca n-ai talent. N-ai decat cuvinte siropoase si atat. La capitolul sfaturi esti zero. Nu te baga.

P.S. Macar cand intri in discutie adu argumente. Si invata sa folosesti Biblia, nu vezi ca asta ne intereseaza  pe unii. ;)

Discutam cu cativa martori si eram curios sa vad niste chestiuni. II rog sa intervina si sa-si spuna parerea. Ma refer la valeriu.

Grivei@: ia vezi ideea" Sa zicem ca noi suntem manipulati. Dar voi? Aveti o gandire libera? Sti cine contoleaza gandirea libera? Iti aduc  aminte, Satan. De aceea cu cat ganditi mai liber, cu atat imitati exemplul lui. Ganditi-va la Eva. Daca ea se lasa manipulata de Iehova,  putea ramne perfecta. Sa traiasca vesnic. Dar ea a vrut sa gandeasca liber, sa cunoasca binele si raul. Asta a primit, LIBERTATE! Asadar, nu cred ca a asculta de niste norme inseamna manipulare, ci asculatre".

Offline GABRIELL

• Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 1.577
  • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
    • Vezi Profilul
« Răspuns #134 : Septembrie 03, 2013, 08:31:29 pm »
Georgiana,esti caraghios ca orce fanatic spalat pe creier  :D ;l-ai schimbat pe Marcu? A cedat nervos fratele tau? Ia pleznit fo vena :)) ?
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))