David@: Se pare ca te-ai framantat mult pana ai decis sa comentezi. De fapt, nu trebuia sa o faci, fiindca n-ai talent.
Georgica debitezi in continuare aberatii, ce tot boscotodesti mai sus? M-am framantat pana ce am scris? Esti beat? Tu ce talent ai, de iehovist aberator?
N-ai decat cuvinte siropoase si atat. La capitolul sfaturi esti zero.
Apuca-te mai întâi sa inveti limba Româna, habar n-ai ce înseamnă "siropos". Vizavi de sfaturi, iar aberatii. Cine ma evaluează pe mine, un iehovist ametit? Care da sfaturi dintr-o fițuica contradictorie si plină de profetii false? Lol!
Nu te baga.
Bai martoru lu' Pacală, inca n-ai învățat ca mie nu-mi dai ordine? Ia te uita ce dictaoriali sunt iehovistii astia parliti semianalfabeti, imi ordona mie sa tac. Cine-s eu, mutu Iehova sa tac? E mut, nu?
P.S. Macar cand intri in discutie adu argumente. Si invata sa folosesti Biblia, nu vezi ca asta ne intereseaza pe unii. 
Ce argumente vrei Georgica, vizavi de ce anume? Biblia știu s-o folosesc mai bine decât 10 ca tine, te bag in buzunar ca pe Marcu.
Grivei@: ia vezi ideea" Sa zicem ca noi suntem manipulati. Dar voi? Aveti o gandire libera? Sti cine contoleaza gandirea libera? Iti aduc aminte, Satan.
Dovedește-o Georgica, ca de vorbe goale e plin podu' deja.
De aceea cu cat ganditi mai liber, cu atat imitati exemplul lui. Ganditi-va la Eva.
Pai având in vedere ca dzeul tau e un monstru mincinos care a cerut in trecut arderea fiicelor si apoi a mintit ca nici prin cap nu i-a trecut așa ceva, e clar ca trebuie sa ai probleme cu capul sa gandesti așa cum vrea el. E la mintea cocosului ca a fi liber de o asemenea gândire paguboasa e de preferat sclaviei voluntare stricatoare de minti.
Daca ea se lasa manipulata de Iehova, putea ramne perfecta.
Alte povesti. Manipulati de Pacalici au fost părinții care si-au omorat copiii la ordinele acestui scelerat - de exemplu.
Dar ea a vrut sa gandeasca liber, sa cunoasca binele si raul.
Asta a primit, LIBERTATE!
Pai n-a primit nici o libertate, a infectat-o dzeul tau cu moartea, asta e libertate?
Asadar, nu cred ca a asculta de niste norme inseamna manipulare, ci asculatre".
Ascultare de stăpân înseamnă sclavie, iar sclavia (trebuie sa te învăț pt ca esti spalat pe creier si nu aderezi la cele mai elementare valori umane) este un lucru atroce. Manipulare? Vax albina, sclavia, irationalitatea, cruzimea cu care a procedat dzeroul tau, fac manipularea sa paleasca.