Autor Subiect: Ipocrizia Watchtower nr. 52488 - Epitete Injurioase"  (Citit de 51704 ori)

Offline sisu

• Vestitor botezat
  • Data Înregistrării: Aug 2013
  • Mesaje postate: 70
    • Vezi Profilul
Re: Ipocrizia Watchtower nr. 52488 - Epitete Injurioase"
« Răspuns #135 : Septembrie 03, 2013, 09:03:54 pm »
Citat
Veti cunoaste adevarul si adevarul va va elibera

George, chiar tu ai dat acest citat. Dumnezeu ne-a creat ca sa fim si sa gindim liberi.Tu din versetul de mai sus intelgi sa fim sclavi ?!
Intelegi sa lasi niste batrini care au ajuns acolo doar ca sa-si manifeste orgoliul pe care nu-l puteau manifesta in alta parte ?
Sau niste supravegheatori care nu stiu sa faca nimic altceva in viata si profita de system ca sa aiba masina, casa , mincare si altele gratuit ? (in plus de un salariu mai mult sau mai putin substantial !)
Si vin la sala si zic sa nu facem studii ca acolo e dracula care vrea sa ne suga singele sau mai stiu eu ce ?Sa facem mai multe ore de predicare , etc..
Unde scrie in biblie ca trebuie sa facem tzishpe ore pe luna ? Unde scrie de pionieri ? Unde scri e de cravata ?

Eva n-a muscat din fructul interzis ca a gindit liber, ci ca a mincat-o pe ea nu stiu unde curiozitatea sa vada ce bun si frumos e marul (care mar ?)
Asta se cheama Liber Arbitru si este darul lui Dumnezeu.Chiar daca e o arma cu doua taisuri.

Nu sint de acord cu tine fata de ceea ce spui despre libertate. trebuie sa fim si sa gindim liberi.Religia doar trebuie sa ne ajute sa o facem intr-un fel ordonat, atit !
« Ultima Modificare: Septembrie 03, 2013, 09:05:54 pm de sisu »

Offline george

• Vestitor botezat
  • Data Înregistrării: Sep 2013
  • Mesaje postate: 78
    • Vezi Profilul
« Răspuns #136 : Septembrie 03, 2013, 09:18:54 pm »
Gabri@:  Nu sunt marcu.
Sisu@: N-am inteles eu bine, tu mai esti martor?

Offline valeriu

• Supraveghetor de district
  • Data Înregistrării: Feb 2012
  • Mesaje postate: 748
  • www.ce-spun-proorocii.com
    • Vezi Profilul
« Răspuns #137 : Septembrie 03, 2013, 09:56:48 pm »
George! Nu eşti atent la răspunsuri. A fi supărat pe cineva nu înseamnă a-l urî.

Versetul anterior a fost gresit. Imi cer scuze. Am vrut sa scriu evrei 10:24,25 si sa accentuez 'fără să neglijăm întrunirea noastră". Cum poti sa spui ca ii te inchini lui dumnezeu si tu nu ii ei in considerare poruncile.

Despre acest verset am mai discutat pe undeva, nu demult. Hai că repet: dacă trebuie să aleg între a asculta pe un oarecare iudeu şi un apostol, desigur aş asculta sfatul apostolului, însă, dacă trebuie să aleg între un apostol şi Domnul Isus, fără discuţie, voi alege să-L ascult pe Isus. Să nu creadă careva că între cei doi era o neînţelegere. Sfatul apostolului a fost foarte bun  până ce, cu poporul Domnului,  urma să se întâmple ceva grav, la care Isus ne spune: „…atunci cei din Iudea, să fugă la munţi.” Matei 24:16. Ce zici George? Pe care să-l ascultăm? Ce facem, nu părăsim adunarea sau fugim la munţi?

Offline george

• Vestitor botezat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #138 : Septembrie 03, 2013, 10:38:46 pm »
valeriu, parerea mea e ca diluezi adevarul. Intelegi cum vrei, treaba ta.  Ca si om, sa stii ca iti doresc  ca dumnezeu sa accepte inchinarea ta. Eu personal vreau sa traiesc vesnic. Sunt dispus sa las din orgoliu, ambitii, privilegii, daca e cazul. Isus este un model de urmat. Te-ai suparat pe oameni? Oamenii toti sunt imperfecti. Toti gresesc.

Pe acest forum mie greu sa cred ca poti sa fi dirijat de cineva spre viata vesnica.

Am incheiat pe aceasta tema.

Offline sisu

• Vestitor botezat
  • Data Înregistrării: Aug 2013
  • Mesaje postate: 70
    • Vezi Profilul
« Răspuns #139 : Septembrie 03, 2013, 10:58:55 pm »
george,
 da mai sint martor , dar nu mai sint asa de zelos de cind congregatia mi-a atacat familia.
Nu am nimic cu Colegiul Central si nici cu supraveghetorii.
Doctrina mi se pare ok.
Problema apare mai jos , incepind cu batrinii si terminind cu proclamatorii nebotezati.
Aici e buba.
Te-ai gindit vre-odata de ce ti se repeta sa participi regulat la reuniuni, pt. ca mielul care se indeparteaza de turma devine o victima sigura pentru lupii care bintuie ?
Sau atunci cind Isus a zis ca cel care vrea sa-l urmeze , sa-si lase mama, tata, nevasta, copil, pisica , purcel etc.  Hmm ?

Offline David

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
« Răspuns #140 : Septembrie 04, 2013, 01:53:34 am »
David@: Se pare ca te-ai framantat mult pana ai decis sa comentezi. De fapt, nu trebuia sa o faci, fiindca n-ai talent.
Georgica debitezi in continuare aberatii, ce tot boscotodesti mai sus? M-am framantat pana ce am scris? Esti beat? Tu ce talent ai, de iehovist aberator?

Citat
N-ai decat cuvinte siropoase si atat. La capitolul sfaturi esti zero.
Apuca-te mai întâi sa inveti limba Româna, habar n-ai ce înseamnă "siropos". Vizavi de sfaturi, iar aberatii. Cine ma evaluează pe mine, un iehovist ametit? Care da sfaturi dintr-o fițuica contradictorie si plină de profetii false? Lol!

Citat
Nu te baga.
Bai martoru lu' Pacală, inca n-ai învățat ca mie nu-mi dai ordine? Ia te uita ce dictaoriali sunt iehovistii astia parliti semianalfabeti, imi ordona mie sa tac. Cine-s eu, mutu Iehova sa tac? E mut, nu?

Citat
P.S. Macar cand intri in discutie adu argumente. Si invata sa folosesti Biblia, nu vezi ca asta ne intereseaza  pe unii. ;)
Ce argumente vrei Georgica, vizavi de ce anume? Biblia știu s-o folosesc mai bine decât 10 ca tine, te bag in buzunar ca pe Marcu.

Citat
Grivei@: ia vezi ideea" Sa zicem ca noi suntem manipulati. Dar voi? Aveti o gandire libera? Sti cine contoleaza gandirea libera? Iti aduc  aminte, Satan.
Dovedește-o Georgica, ca de vorbe goale e plin podu' deja.

Citat
De aceea cu cat ganditi mai liber, cu atat imitati exemplul lui. Ganditi-va la Eva.
Pai având in vedere ca dzeul tau e un monstru mincinos care a cerut in trecut arderea fiicelor si apoi a mintit ca nici prin cap nu i-a trecut așa ceva, e clar ca trebuie sa ai probleme cu capul sa gandesti așa cum vrea el. E la mintea cocosului ca a fi liber de o asemenea gândire paguboasa e de preferat sclaviei voluntare stricatoare de minti.

Citat
Daca ea se lasa manipulata de Iehova,  putea ramne perfecta.
Alte povesti. Manipulati de Pacalici au fost părinții care si-au omorat copiii la ordinele acestui scelerat - de exemplu.

Citat
Dar ea a vrut sa gandeasca liber, sa cunoasca binele si raul.
Asta a primit, LIBERTATE!
Pai n-a primit nici o libertate, a infectat-o dzeul tau cu moartea, asta e libertate?

Citat
Asadar, nu cred ca a asculta de niste norme inseamna manipulare, ci asculatre".
Ascultare de stăpân înseamnă sclavie, iar sclavia (trebuie sa te învăț pt ca esti spalat pe creier si nu aderezi la cele mai elementare valori umane) este un lucru atroce. Manipulare? Vax albina, sclavia, irationalitatea, cruzimea cu care a procedat dzeroul tau, fac manipularea sa paleasca.
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline valeriu

• Supraveghetor de district
  • Data Înregistrării: Feb 2012
  • Mesaje postate: 748
    • Vezi Profilul
« Răspuns #141 : Septembrie 04, 2013, 09:06:02 am »
valeriu, parerea mea e ca diluezi adevarul. Intelegi cum vrei, treaba ta.  Ca si om, sa stii ca iti doresc  ca dumnezeu sa accepte inchinarea ta. Eu personal vreau sa traiesc vesnic. Sunt dispus sa las din orgoliu, ambitii, privilegii, daca e cazul. Isus este un model de urmat. Te-ai suparat pe oameni? Oamenii toti sunt imperfecti. Toti gresesc.

Pe acest forum mie greu sa cred ca poti sa fi dirijat de cineva spre viata vesnica.

Am incheiat pe aceasta tema.

George! Depinde cu ce măsori tu adevărul. Eu mi-aş dori să-mi măsuri adevărul cu Biblia şi nu cu doctrina WTS. Şi te sfătuiesc să mai „sapi” după adevăr căci în învăţătura WTS ai doar o mică parte.
Şi eu doresc viaţă veşnică (aici pe pământ). Ştiu bine că membrii acestui forum nu-mi pot da aceasta, ştiu la fel de bine că nici unul din membrii WTS nu mă pot scrie în „cartea vieţii” şi nici nu pot să-mi taie dreptul de la „pomul vieţii”. Pe forum stau că-mi place. Nu sunt orgolios, nici ambiţios şi nu caut nici un fel de privilegiu.  :)
Hai că te las şi eu. Pace! IEHOVA să-ţi dea minte! :)

Offline Grivei

• Pionier special
  • Data Înregistrării: Mar 2012
  • Mesaje postate: 547
    • Vezi Profilul
« Răspuns #142 : Septembrie 04, 2013, 09:06:45 am »
@george
Pai nu ti-am raspuns mah la ideea ta? Nu ti-am zis sa nu mai incerci sa ma aburesti cu vrajeala MLI ? Ce n-ai inteles? Tu ai ochelarii de cal si capastrul in gura , bah! :)
Are you sad?
Are you depressed?
If so, we can help.

Smith&Wesson
When nobody loves you.

Offline GABRIELL

• Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 1.577
  • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
    • Vezi Profilul
« Răspuns #143 : Septembrie 04, 2013, 09:48:59 am »

Citat
Gabri@:  Nu sunt marcu.
Sisu@: N-am inteles eu bine, tu mai esti martor?

N-am zis ca esti Marcu,da pare ca il inlocuiesti;el a plecat sa-si  linga ranile  :D

Nu va mai anesteziati atit cu povestile WTS,uitativa cine sinteti..;o secta din multe altele care sa dovedit ca creaza multe nenorociri;vezi doctrina cu singele, doctrina mincinoasa (vezi 1914 etc) dezbinari in familie datorita evitarii celor care nu mai doresc sa fie in secta perfecta  ,control abuziv asupra oitelor(activitatii lor..) ,hartuire,excluderi(va permiteti sa va judecati semenii) ..etc

Se vede ca ai privilegii in secta esti chiar mai spalat pe creier ca restul oitelor;in clubu vostru select de oameni cu "privilegii";privilegiul de a fi unealta unei secte distructive si periculoase. Timpul va decide asta si in   cazul tau.
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline george

• Vestitor botezat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #144 : Septembrie 04, 2013, 02:06:14 pm »
E inutil sa mai comentez. Procedezi ca fiii lui  Core. Si ei au vrut ca Moise sa fie perfect. Cunosti sfarsitul lor, nu?

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #145 : Septembrie 04, 2013, 02:29:14 pm »
E inutil sa mai comentez. Procedezi ca fiii lui  Core. Si ei au vrut ca Moise sa fie perfect. Cunosti sfarsitul lor, nu?
Mai inventezi multe? Asta de unde ai mai scos-o? De cand n-ai mai citit biblia?
Si nu te-ai prins deja ca nu ne sperii cu bau-baul tau? Ti-au secat "argumentele" care nu le-ai avut niciodata? ;D
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline george

• Vestitor botezat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #146 : Septembrie 04, 2013, 02:49:51 pm »
David@: Nici tu nu te-ai prins ca n-am ce discuta cu un ateu care merge pe un pod inexistent.
Argumentele tale de unde reies? Cine vorbeste de studiu Bibliei ;D

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #147 : Septembrie 04, 2013, 03:27:26 pm »
Da mei habarnistule, ai bătut campii cu Core, recunosti? Si studiul biblic nu se uita, dupa cum ziceam cunosc biblia mai bine a 10 ca tine laolalta.

Offline Grivei

• Pionier special
  • Data Înregistrării: Mar 2012
  • Mesaje postate: 547
    • Vezi Profilul
« Răspuns #148 : Septembrie 04, 2013, 05:39:02 pm »
Taci tu , lasa sa spuie el. Nu era vorba de Core ci de Corel ... draw.  ;D
Are you sad?
Are you depressed?
If so, we can help.

Smith&Wesson