Autor Subiect: Ipocrizia Watchtower nr. 52488 - Epitete Injurioase"  (Citit de 51682 ori)

Offline Grivei

• Pionier special
  • Data Înregistrării: Mar 2012
  • Mesaje postate: 547
    • Vezi Profilul
Re: Ipocrizia Watchtower nr. 52488 - Epitete Injurioase"
« Răspuns #165 : Septembrie 05, 2013, 02:09:01 pm »
bah baiete , ori tu esti incoeerent ori eu mai incet la minte . am dat un citat din postul tau. ce-ai vrut sa spui cand ai afirmat ca "m-am spart"?
Are you sad?
Are you depressed?
If so, we can help.

Smith&Wesson
When nobody loves you.

Offline David

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
« Răspuns #166 : Septembrie 05, 2013, 02:56:14 pm »
David@: Tu esti cel care nu raspunzi la intrebari si cand o faci te contrazici.
La care intrebari nu am raspuns si unde m-am contrazis? Inventezi iar?

Citat
Poti vedea comentariile tale mai jos. Crezi ca daca te spargi ca si grivei ai argumentat ceva. Jignirile tale nu au fundament.

Daca "te spargi"? Ia sa vedem comentariile de mai jos.

Citat
Ia vezi!

Mai inventezi multe? Asta de unde ai mai scos-o? De cand n-ai mai citit biblia?
Da, mai inventezi multe? Cica Core a vrut ca Moise sa fie perfect? Unde, in capul tau? In biblie clar nu. Daca chiar crezi ca scrie asa ceva in biblie si pretinzi ca nu inventezi, si pretinzi ca o cunosti, de cand n-ai mai citit biblia? Stiai ca asa ceva nu scrie in ea?

Deci? Ce spart? Te-am spart pe tine eventual, te-am aratat ca ori inventezi minciuni, ori habar n-ai ce scrie in biblie.

Citat
Da mei habarnistule, ai bătut campii cu Core, recunosti? Si studiul biblic nu se uita, dupa cum ziceam cunosc biblia mai bine a 10 ca tine laolalta.

Eu citesc Biblia cu un scop. Am observat care e si scopul tau.

Pai nu prea o citesti, de vreme ce debitezi prostii pe marginea ei.

Citat
Si, scuze daca am fost mai dur la ultimul comentariu. N-am vrut sa te fac sa arunci cu gunoi dupa mine.
Un poet roman  spunea "Razbunarea este totdeauna arma unui om cu suflet slab si mic".

Inseamna ca Iehova are "suflet slab si mic", nu? In fond el e ala care e fan razbunare? Ochi pt. ochi, dinte pt. dinte, razbunarea e a mea? Si un profet fals evreu (Isus Nazarineanul) spunea "Ce voiţi să vă facă vouă oamenii, faceţi-le şi voi la fel". Deci ti-ai primit ce-ai meritat, nu? Nu era mai bine sa asculti de el? Nu esti tu un crestin fals?

Citat
Mai intrebat de ce tac si nu-ti raspund la replici. Iata ce spunea  George Bernard Shaw "Tăcerea este cea mai perfectă expresie a dispreţului"..
O data ca nu te-am intrebat asa ceva, si a doua oara nu stiam ca dispretul e unul din roadele duhului sfant. Credeam ca dispretul fata de semenul tau este tocmai opusul invataturii lui Isus. "De ce-mi spuneti Doamne Doamne si nu faceti ce spun eu?". Deci iar iesi crestin fals.

Si in al 3-lea rand, cum am mai zis-o deja, habar n-ai cum sa raspunzi intrebarilor, esti pe spate. Te-ai avantat sa ma ataci ca un iehovist prost, si cand ti-am dat peste nas ridicand niste probleme te-ai dezumflat brusc. E clar ca nu poti face fata unui dialog pe teme biblice, mai studiaza in loc sa te ascunzi dupa deget.

Citat
Eu am incheiat pe tema asta fiindca n-am cine. Nu are rost sa-mi raspunzi. Eu am terminat! Sti proverbul 'cel intelept cedeaza'. Poti fi tu cel intelept si sa cedezi.  Ai o sansa mare.

Ete na, ai incheiat deja de mai multe ori cica. Cedezi pt. ca esti zero in discutia asta, te-am prins cu fofarlica, ti-am pus intrebari la care nu poti raspunde si acum vrei sa lasi impresia "celui mai destept". Teatru ieftin de iehovist trist.
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline george

• Vestitor botezat
  • Data Înregistrării: Sep 2013
  • Mesaje postate: 78
    • Vezi Profilul
« Răspuns #167 : Septembrie 05, 2013, 04:50:34 pm »
David@: ai primit sansa si ai dat cu piciorul in ea.

Offline GABRIELL

• Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 1.577
  • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
    • Vezi Profilul
« Răspuns #168 : Septembrie 05, 2013, 05:16:27 pm »
Georgeta,esti ridicol ,cred ca poti realiza si tu asta;in fapt e caracteristica de baza a iehovistilor. :)...si penibili  ;D
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline Grivei

• Pionier special
    • Vezi Profilul
« Răspuns #169 : Septembrie 05, 2013, 05:51:57 pm »
bravo bah george , esti bashtept. hai , amu repeta : cosorul lui moceanu ... a fost inventat de moceanu ...
Are you sad?
Are you depressed?
If so, we can help.

Smith&Wesson
When nobody loves you.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #170 : Septembrie 05, 2013, 09:45:16 pm »
Deci zero răspuns crestine fals, avem confirmarea ca esti pe spate.
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline george

• Vestitor botezat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #171 : Septembrie 05, 2013, 10:10:17 pm »
David@: Eu ti-am spus ca nu am ce discuta cu un ateu. Mai mult, se pare ca tu ai chef de cearta nu de discutii. Eu de 2 zile am inteles asta. Tu?  Se pare ca de 2 doi ani nu ai inteles nimic. Nu cred ca este cazul sa-ti aduc jigniri fiindca au facut-o altii si tot nu te-ai invatat minte.

Iata cateva:

: Ianuarie 21, 2012, 11:52:37 am »
david iti pot spune doar atat.ca pe romaneste esti un prost!(asta cxa sa iti raspund si sa nu te crezi intelept)!
si daca iti permiti sa jignesti treaba ta,eu ma retrag si nu mai fac nici un comentariu pe acest site pana nu dispar indivizi asemenea tie.
la mine in congregatie nu fac ceea ce ma acuzi tu cu neruinare si nu am facut niciodata,dar asta e cu totul o alta discutie pe care tu oricum nu o vei intelege niciodata.amenintarile sunt specialitatea ta.eu zic sa iti lasi frustrarile si neimplinirile din congregatie in alta parte nu pe acest site care se vrea cu totul altceva
in concluzie va doresc numai bine si imi cer iertare daca v-am suparat cu ceva
si pt oamenii de calitate gen mary,ilie,cine si alti cativa povestim la tel sau pe privat

@grivei e valabil si pentru tin.

« : Martie 19, 2012, 01:25:08 am »
grivei,tu doar latri mult prost si fara rost.nu musti pe nimeni,doar jignesti.butoi cu cacat,ne faci prosti....
limbaj colorat,la fel ca tine.fara cuvinte.si pana una alta nu esti vertical deloc.vezi cazul lui vasile,maria,ilie,alin si altii
tu ne inviti sa plecam diin ambele tabere.parca scopul acestui forum,cel putin declarat,era altu.pacat ca nu a ajuns ce s-a dorit!

Citat din: Grivei din Aprilie 04, 2013, 11:56:32 am
Pfoai , l-ati speriat pe artifici , pai daca se duce dreaq WTB&TS cum o sa mai duca el o viata usurica si o sa mai puna patrafirul in cap la zeloasele predicatoare MLI ?
 ;D

Grivei,tot javra ai ramas asa cum iti e si numele
ce fac eu nu te priveste pe tine
si daca eu am curajul sa spun ce fac si sa imi asum asta nu iti da tie dreptul sa iti bati joc de mine
clar javra?

Discuții libere / Re: AVANPREMIERA-Noua "Lumina"
« : Aprilie 05, 2013, 07:40:31 pm »
esti un mare nesimtit, o adevarata javra.
dupa ce iti spun in privat ce se intampla cu subsidiul si ca am banii mei si chiar o firma si chiar ca ii ajut pe unii frati tu vii public si spui de subsidiu,doar ca sa dai in mine
esti o curva de om si daca imi iau ban, imi asum asta cu demnitate. ceea ce nu tu nu ai si nu vei avea niciodata
stii doar sa te iei de unul si de altul. provoci pe toata lumea si te ataci cand cineva iti raspunde la latrat
nici macar nu meriti sa mai iti raspund
hai pa. du-te unde s-a dus si mata!

Offline george

• Vestitor botezat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #172 : Septembrie 05, 2013, 10:21:20 pm »
Oameni de treaba, NU? Cu principii morale! Se jignesc in cel mai urat mod. Cei care mai sunteti martori aveti grija. Nu fugiti de oi agresive ca veti intalniti lupi ucigasi. Acest forum nu este potrivit.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #173 : Septembrie 06, 2013, 02:22:47 am »
Da Georgica, daca se ia cineva de mine ii răspund cu aceeași moneda, te superi? Vrei sa fiu de treaba, fi atunci de treaba. Respecta si vei fi respectat. Calcă-ma pe coada si vei fi călcat.

Tu insa, esti un ipocrit si un crestin fals. Ia hai sa te citez eu pe tine, sa vedem cum se comporta martorii lui Iehova pe forum.

@sisu: Iti pierzi vremea cu oamenii astia barfitori

@celor rai Sa știți ca

isi vor pierde viata vesnica. Se pare ca pe acest forum sunt multi din-astia!

David@
Am urmarit cu atentie comentariile tale si pot spune fara ocolisuri ca esti un om malitios. Cuvintele tale nu au viitor. Nu faci altceva decat sa distrugi corectitudinea celor drepti, sa-ti scoti in relief criticile neobrazate. O sa ajungi ca o cetate parasita.

daca ar fi in alte religii, sau nu ar avea o religie,  ar fi ca tine, fara viitor).

Prin alte comentarii ai folosit cuvantul "chior". Iata cine e "c..."!

Daca nu crezi in Dumnezeu sau Biblie, sa stii, ca nu ai nici caracter de om. Poate de animal. Oricum ar fi, sfarsitul tau e aproape.

Tu nu ai nimic bun in inima ta si poti fi comparat cu fariseii din timpul lui Isus. Despre ei, Isus a spus ca sfarsitul lor este in Ghena.

trebuie sa te inveti minte. Altfel incapatanarea ta te duce la moarte.

Citeste sa vezi comentariile acestui om si o sa vezi cate magarii a scris.

Simti ca sfarsitul este aproape si pentru tine? Faci parte dintre cei descrisi in Psalum 37:10 sau Matei7:15-19.

Saracu de tine, ingeras! Cred ca tu n-ai invatat nimic in 40 de ani. Si tu te simiti ... pe caciula, de ai intervenit. Scuze,  esti unu de ala otravit? Cu mintea intunecata? Si, de mult ai fost indepartat?

David, se pare ca esti ranit in orgoliu. Vad ca transpiri, omule.

Ce sa discute cu un ateu cu inima bolnava. Spun asta fiindca asta vad din cuvintele tale. Degeaba gandesti cu creierul cand de fapt in inima ai ceanura.

Va otraviti mintea incontinuu si ce rezolvati.

Si ii rog pe cei otravitori, sa nu se bage (gen David). Sincer, de la un ateu dezamagit pana in maduva oaselor nu am ce invata.

David, taci! Nu vezi ca vorbesc cu oameni care cred in Iehova. Ei inca au o  personalitae, au calitati bazate pe scriptura.

David@: Se pare ca te-ai framantat mult pana ai decis sa comentezi. De fapt, nu trebuia sa o faci, fiindca n-ai talent. N-ai decat cuvinte siropoase si atat. La capitolul sfaturi esti zero. Nu te baga.

Procedezi ca fiii lui  Core. Si ei au vrut ca Moise sa fie perfect. Cunosti sfarsitul lor, nu?

David@: Nici tu nu te-ai prins ca n-am ce discuta cu un ateu care merge pe un pod inexistent.

david@: Iar de bagi in seama, nu vezi ca nu dau doi bani pe tine. ce poti sa iei de la un ateu. Nu iti e clar.

lupi ucigasi

Om de treaba, NU? Cu principii morale! Ne jignesti in cel mai urat mod crestin fals ce esti. Esti pur si simplu obsedat de moartea câtorva membri ai forumului, ai o personalitate extrem de morbida. Iti place sa le spui altora ca nu mai au mult si crapa, sunt fara viitor.

Iti place sa arunci cu injurii si atacuri la persoana, iti place sa-ti dezumanizezi interlocutorii si sa-i faci animale inferioare tie, lipsiti chiar de personalitate.

In aroganta ta suprema iti permiti sa latri ordine încercând sa amutesti pe cei care nu sunt de acord cu tine. Nu iti ascunzi dispretul care il ai fata de semenii tai, si nici ca pt tine ei nu valorează nici doi bani ca persoane. Si tu vorbești de moralitate ipocrit nevertebrat ce esti?

Iată inca o data (desi nu era nevoie) care este adevarata față a iehovistilor. Iti zambeste mieros cand ii deschizi ușa si apoi te scuipa in fata cand știe ca nu-l vede si nu-l știe nimeni.

Oare unde scrie ca

robul Domnului nu trebuie să se certe; ci să fie blînd cu toţi, în stare să înveţe pe toţi, plin de îngăduinţă răbdătoare,
să îndrepte cu blîndeţă pe potrivnici, în nădejdea că Dumnezeu le va da pocăinţa, ca să ajungă la cunoştinţa adevărului

Iată ce crestin fals esti, iehovist ipocrit. Nu ne dai cumva adresa congregatiei tale, sa ii întrebăm daca așa va invata mai nou sa va comportati in lume? Sa le arătam ce discuții biblice edificatoare ai avut tu pe-aici? A, am uitat, tu de fapt n-ai voie sa porti discuții din astea pe Internet. Incalci directivele inadins, sau le-ai uitat doar temporar? ;D

Offline GABRIELL

• Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 1.577
  • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
    • Vezi Profilul
« Răspuns #174 : Septembrie 06, 2013, 08:28:57 am »
George e clar Oma reincarnat  ;D ;fack pariu  :D;obsesie pt David,ii place sa taie cu briciu(sa jigneasca)...gargara WTS...
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline Grivei

• Pionier special
    • Vezi Profilul
« Răspuns #175 : Septembrie 06, 2013, 09:00:41 am »
Bah , nush cum se face ca George a citat din Oma si Artymer , ambii mli , ambii activi , ambii batrani.
George , ma repet , MLI / WTB&TS e un butoi de cacat pe care unii vor sa il reformeze adaugandu-i o lingurita de miere.
Next , cu ce l-am jignit eu pe Artymer? Baga ! Reciteste-i posturile in cauza. Aduci in dicscutie un subiect pe care eu si Artymer l-am incheiat.
Mai George , ai idee cati bani primesc subsidiu pionierii speciali? Multi bah , multi , mai multi decat castiga un roman muncind pe un santier in Romania.
Abtine-te de la posturi asemanatoare! Ti-am dat un sfat - iesi din religia aia in care te-ai bagat! Urmeaza-l ! Restul e can can.
Are you sad?
Are you depressed?
If so, we can help.

Smith&Wesson
When nobody loves you.

Offline artymer

• Pionier auxiliar
  • Mesaje postate: 188
  • batran de congregatie
    • Vezi Profilul
« Răspuns #176 : Septembrie 06, 2013, 11:49:06 am »
George!
nu stiu daca esti reincarnat(desi se pare ca Gabi miroase ceva,si el nu prea greseste),dar...
nu m-i se pare corect sa aduci in discutie postarile mele pt a da in altii. ce a fost a fost si eu mi-am rezolvat neintelegerile la momentul respectiv
pe scurt nu cred ca puteai gasi din mii de postari,exact cele in care eu ma certam cu grivei sau cu david
problemele cu grivei,le-am rezolvat demult,iar el are dreptate in privinta banilor primiti de pionieri,suprav etc,etc. care pe unii ii pot deranja...deci  nu cred ca cazul sa rascolesti rahatul,ok?
despre david,te asigur ca daca il calci pe bec,nu va tacea. ce am avut cu el e strict problema noastra pe care am rezolvat-o demult. si te mai asigur de ceva. multi dintre noi raspundem doar cand suntem provocati. deci,probabil e mai bine sa te temperezi si tu si nu vei avea parte de replici acide
in rest doar de bine!
Veti cunoaste adevarul si adevarul va va face liberi!

Offline george

• Vestitor botezat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #177 : Septembrie 06, 2013, 03:14:09 pm »
David@: Sunt de o sapt. pe acest forum si am inteles obiectivul administratorului si al altora. Tu de doi ani se pare ca nu ai inteles nimic. Intrand pe forum si vazand comentariile unora, printre care si tu, m-am simtit indemnat sa contest. Voi sunteti cei care va luati de noi. Iata de ce am scris ce am scris. Si e adevarat!  Spun asta fiindca am vazut tot ce ai cometat si tot ce s-a scris despre tine. Daca le-as aduna ti-as face o carte cu dedicatie pe care s-o ai amintire. Numai ca nu merita.nPoate o vor face altii.

Pe forumurile apostatilor si pe site-uri de genu am intrat inainte sa fiu martor. Am vrut sa compar ce spun toate religiile. Am aflat de apostati si am vrut sa vad si parerea lor. Am vrut sa  aflu adevarul. Concluzia finala este ca l-am gasit. Nu la apostati, ci in alta parte. Exista multe greseli in lumea asta, dar nu cred ca martorii sunt problema, ci solutia.

Offline Grivei

• Pionier special
    • Vezi Profilul
« Răspuns #178 : Septembrie 06, 2013, 03:18:38 pm »
Draga Jorj , Artymer e inca martor activ / pionier special / batran ( pentru cat timp , nu stiu, el stie mai bine ) si cred ca iti poate spune chiar el ca nu e chiar asa cum ti se prezinta tie situatia la sala.
Are you sad?
Are you depressed?
If so, we can help.

Smith&Wesson
When nobody loves you.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #179 : Septembrie 06, 2013, 03:41:39 pm »
David@: Sunt de o sapt. pe acest forum bla bla m-am simtit indemnat sa contest.
Esti de o săptămâna pe forum si ai reușit sa arunci atata venin si atacuri la persoana cat au reușit alții in ani de zile. Te-ai simțit îndemnat sa-ti dai arama pe fata si ma bucur ca ai făcut-o, altfel exista primejdia ca alții sa creadă ca sunteți ceea ce pretindeti a fi. Te-am invitat la inceput sa-ti dai drumul si ai făcut-o din plin, multumesc ;D

Citat
Voi sunteti cei care va luati de noi.
Dupa cum o dovedesc posturile tale (si ale altor iehovisti inflacarati), voi sunteti cei care va luati de noi. O simpla citire a acestora o dovedește din plin, dupa cum te-am si citat.

Citat
Iata de ce am scris ce am scris. Si e adevarat!
Ai scris ce ai scris pt ca esti un iehovist fanatic deranjat ca dzeul lui de doua parale e făcut troaca de porci așa cum merita. Drept răspuns ai socotit ca trebuie sa-i ataci pe cei care au făcut-o, in loc sa le ataci argumentele. Pt. ca pur si simplu tu nu ai argumente. Cand vine vine vorba de o dezbatere pur intelectuala pe teme religioase esti zero, fiind făcut KO de repetate ori. Deci in frustrarea ta nu-ti rămâne decât sa improsti cu noroi si sa te legi de mortile celor de pe forum obsedat ce esti. La așa dzeu așa închinator, si normal.

Citat
dar nu cred ca martorii sunt problema, ci solutia.
Asta sa le-o spui celor care au murit din cauza voastra, si celora pe care i-ați omorât cu mana voastra. Propaganda tine la spalatii pe creier.