Da Georgica, daca se ia cineva de mine ii răspund cu aceeași moneda, te superi? Vrei sa fiu de treaba, fi atunci de treaba. Respecta si vei fi respectat. Calcă-ma pe coada si vei fi călcat.
Tu insa, esti un ipocrit si un crestin fals. Ia hai sa te citez eu pe tine, sa vedem cum se comporta martorii lui Iehova pe forum.
@sisu: Iti pierzi vremea cu oamenii astia barfitori
@celor rai Sa știți ca
isi vor pierde viata vesnica. Se pare ca pe acest forum sunt multi din-astia!
David@
Am urmarit cu atentie comentariile tale si pot spune fara ocolisuri ca esti un om malitios. Cuvintele tale nu au viitor. Nu faci altceva decat sa distrugi corectitudinea celor drepti, sa-ti scoti in relief criticile neobrazate. O sa ajungi ca o cetate parasita.
daca ar fi in alte religii, sau nu ar avea o religie, ar fi ca tine, fara viitor).
Prin alte comentarii ai folosit cuvantul "chior". Iata cine e "c..."!
Daca nu crezi in Dumnezeu sau Biblie, sa stii, ca nu ai nici caracter de om. Poate de animal. Oricum ar fi, sfarsitul tau e aproape.
Tu nu ai nimic bun in inima ta si poti fi comparat cu fariseii din timpul lui Isus. Despre ei, Isus a spus ca sfarsitul lor este in Ghena.
trebuie sa te inveti minte. Altfel incapatanarea ta te duce la moarte.
Citeste sa vezi comentariile acestui om si o sa vezi cate magarii a scris.
Simti ca sfarsitul este aproape si pentru tine? Faci parte dintre cei descrisi in Psalum 37:10 sau Matei7:15-19.
Saracu de tine, ingeras! Cred ca tu n-ai invatat nimic in 40 de ani. Si tu te simiti ... pe caciula, de ai intervenit. Scuze, esti unu de ala otravit? Cu mintea intunecata? Si, de mult ai fost indepartat?
David, se pare ca esti ranit in orgoliu. Vad ca transpiri, omule.
Ce sa discute cu un ateu cu inima bolnava. Spun asta fiindca asta vad din cuvintele tale. Degeaba gandesti cu creierul cand de fapt in inima ai ceanura.
Va otraviti mintea incontinuu si ce rezolvati.
Si ii rog pe cei otravitori, sa nu se bage (gen David). Sincer, de la un ateu dezamagit pana in maduva oaselor nu am ce invata.
David, taci! Nu vezi ca vorbesc cu oameni care cred in Iehova. Ei inca au o personalitae, au calitati bazate pe scriptura.
David@: Se pare ca te-ai framantat mult pana ai decis sa comentezi. De fapt, nu trebuia sa o faci, fiindca n-ai talent. N-ai decat cuvinte siropoase si atat. La capitolul sfaturi esti zero. Nu te baga.
Procedezi ca fiii lui Core. Si ei au vrut ca Moise sa fie perfect. Cunosti sfarsitul lor, nu?
David@: Nici tu nu te-ai prins ca n-am ce discuta cu un ateu care merge pe un pod inexistent.
david@: Iar de bagi in seama, nu vezi ca nu dau doi bani pe tine. ce poti sa iei de la un ateu. Nu iti e clar.
lupi ucigasi
Om de treaba, NU? Cu principii morale! Ne jignesti in cel mai urat mod crestin fals ce esti. Esti pur si simplu obsedat de moartea câtorva membri ai forumului, ai o personalitate extrem de morbida. Iti place sa le spui altora ca nu mai au mult si crapa, sunt fara viitor.
Iti place sa arunci cu injurii si atacuri la persoana, iti place sa-ti dezumanizezi interlocutorii si sa-i faci animale inferioare tie, lipsiti chiar de personalitate.
In aroganta ta suprema iti permiti sa latri ordine încercând sa amutesti pe cei care nu sunt de acord cu tine. Nu iti ascunzi dispretul care il ai fata de semenii tai, si nici ca pt tine ei nu valorează nici doi bani ca persoane. Si tu vorbești de moralitate ipocrit nevertebrat ce esti?
Iată inca o data (desi nu era nevoie) care este adevarata față a iehovistilor. Iti zambeste mieros cand ii deschizi ușa si apoi te scuipa in fata cand știe ca nu-l vede si nu-l știe nimeni.
Oare unde scrie ca
robul Domnului nu trebuie să se certe; ci să fie blînd cu toţi, în stare să înveţe pe toţi, plin de îngăduinţă răbdătoare,
să îndrepte cu blîndeţă pe potrivnici, în nădejdea că Dumnezeu le va da pocăinţa, ca să ajungă la cunoştinţa adevărului
Iată ce crestin fals esti, iehovist ipocrit. Nu ne dai cumva adresa congregatiei tale, sa ii întrebăm daca așa va invata mai nou sa va comportati in lume? Sa le arătam ce discuții biblice edificatoare ai avut tu pe-aici? A, am uitat, tu de fapt n-ai voie sa porti discuții din astea pe Internet. Incalci directivele inadins, sau le-ai uitat doar temporar?