Bindiu Titu

Offline corina90

 • Vestitor nebotezat
 • **
 • Data Înregistrării: Iul 2012
 • Mesaje postate: 51
Bindiu Titu
« : Decembrie 31, 2017, 12:19:12 pm »
Deoarece am vazut ca aproape in toate threadurile exista cate o mentiune despre fratele Bindiu Titu, am decis sa creez acest thread in care se va vorbi doar despre el si doar aici.
Ce stim despre el? Este un batran de congregatie din Baia Mare, congregatia Viilor, l-am vazut personal la congresul special de la Cluj din vara aceasta si mi s-a parut destul de amabil si cu bune maniere.
Va rog sa pastrati discutiile in limita decentei si informatiile car se poate de exacte. Va multumesc.

Offline Aliosa

 • Pionier auxiliar
 • ****
 • Data Înregistrării: Nov 2016
 • Mesaje postate: 177
 • Uneori ai succes…iar alteori înveți.
Re: Bindiu Titu
« Răspuns #1 : Ianuarie 02, 2018, 11:00:46 pm »
Pe Gabi îl înteleg, dar tu? Vrei sã fii bântuitã, sã ai cosmaruri? Sã întorci mereu capul pe stradã, nu cumva sã aparã din senin Bindiu? Bindiu Titu!
*** g95 8/7 pag. 25: Faptul că fariseul se considera drept era o reflectare a convingerilor sale.***

"Cel mai curajos lucru este, încă, să gândești singur.Și cu voce tare!"

Offline GABRIELL

 • Membru al Corpului de Guvernare
 • *************
 • Data Înregistrării: Oct 2011
 • Mesaje postate: 1.607
 • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
Re: Bindiu Titu
« Răspuns #2 : Ianuarie 03, 2018, 01:10:18 pm »
Cum lipsesc un pic va dati in stamba :D N-am stiut de Bidiviul din vecini se ascunde si mai rau ca pina acum :))))

L-am facut vedeta.Va asigur ca e doar un taran prost ,fanatic la costum si cravata.Un drogat iehovist ,schipo care sa pensionat desi putea muncii bine mersii doar ca sa poata aloca mai mult timp sectei.

Stiti ca ehovistii sint invatati in secta sa fie vicleni si sa se foloseasca de guverne,legislatie;orce le-ar putea ajuta in prosperarea sectei.

Da, in aparenta pare un om cuminte insa a fost un abuzator ,securist al sectei.A exclus pe multi si bine a facut;acesti exclusi si-au regasit libertatea;problema este cum a facuto-prin hartuire si abuzuri impreuna cu gasca care si-a formato.

Ei se scuza ca fac ce le spune secta,ca implinesc biblia;is atit de nebuni ca se cred reprezentantii lu dumniezoo pa pamint.Cu astia ce dialog mai poti avea? Trebuie lasati in lumea lor daca le place sa fie atit sclavii unei corporatii americane cit si stapini de sclavi(aici cam au unele avantaje;dar tot papa cacatu sectei)

A stiut sa se umileasca cind a trebuit si altii o fi avut alte trebi asa ca secta la pus sef peste "adunatura"

Acum nu mai este sef din cite stiu ia predat sefia lu fiuso Bindiu Florin;as putea zice ca e nepotism;dar de fapt la nenorocit !Secta il considera acum prea batrin,uzat ,folosit,discreditat;si la gunoi cu tine.

El saracu zicea de mine ca traiesc pe alta lume;oare cine? eu mi-am cistigat libertatea el este in continuare in Corea de Nord,nenorocindusi copii si nepotii.

Nu trebuie sa fi prea destept sa constati ca secta Organizatia Martorii Lui Iehova este o secta pur americana,cu doctrine aberante ce se bazeaza pe o carte scrisa de niste schizofrenici ;unii...plina de minciuni;cu scopu de  a asuprii si manipula oamenii in beneficiul unor smecheri.

Ei tot striga ca trebuie sa fie sclavii lui Iehova;in fapt trebe sa fi sclavu sectei si nu ai voie sa cirtesti nimic ca vine securitatea si te "fute" chiama la comitet judiciar.

Secta se bazeaza pe cei multi si prosti;isi trimit pionerii speciali in orase ce le merge bine din pdv economic pt.ca sa vina bani la secta cit mai multi.Au fo 20 de cuti de donatii in care poti sa-ti bagi pula pe rind :)) totul spre lauda lu ehovica.

Apropo vreau sa-mi iau un ciine pe care sa-l cheme "Ehovica" hai cutu cutu linge,sau suge ;mai vedem noi :)))

Deci ce fac eu acum? imi bat joc de zeul vostru cretin;si-l bag in ridicol;asta sinteti niste RIDICOLI JALNICI!!!

Secta in realitate vineaza imbecili ce au facut avere si-s destul de fanatici sa doneze anual sume importante de bani;ceilalti sinteti umplutura ,ca si soricu in toba :D

Deci Ca fanaticu asta de Bindiu sigur are fiecare adunare;astia ajung la putere;psihopatii fara sentimente care de imbecili ce sint devin loiali unor inchizitori.

Voi care mai dati un ochi pa net ,pacilea aveti ocazia sa iesiti din secta;am semnale ca foarte multi au deja curajul asta;am fost contactat de f.multi.

desi iesirea poate fi dureroasa cistigu e imens;de exemplu eu mi-am dat copilu la o scoala care nu o putea face ca iehovist.Acum cistiga cit trei iehovisti si dupa un an jumate de cind profeseaza conduce o limuzina de lux?

No cind pula lu Bindiu si lu Ehovica se putea intimpla asta daca raminea in secta? Veci!!!

O sa va cacati pa voi si o sa ziceti ca nu lucrurile materiale primeaza;Nu ma nu daia esti un imbecil sarac!Daca ai bani ai si confort si sanatate si libertate...

Da voi dati banii la secta,timpul si nervii.mergeti sa fa futa sa va tot urle in cap sa fiti fideli,sa donati,sa futeti capu la altii dca nu zeul vostru va omoara,cit sinteti de pacatosi si de neascultatori...Din astea aveti voi nevoie? Mergeti cu bucurie ca va intilniti prietenii si cind iesiti sinteti violati la nivel psihic.Daia e periculoasa secta asta si te desparti greu de ia ;pentru ca-ti fut creierii si apoi ai nevoie de mult timp ca sa-ti revii.

care v-ati prins cum stau lucrurile nu mai donati nimic,nu va mai duceti copii in secta sa devina sclavii unei secte americane;si incercati sa iesiti si voi.Vei dobindii libertate,veti avea timp berechet pt familie si pt tot ce visati;veti cunoaste alti oameni sinceri,care se ajuta  intre ei nu ca iehovistii.Iehovistii umbla cu propaganda nu au timp de batrinii lor,vaduve,familii nevoiase.Cind o mai fac isi fac reclama  de doane feri;perversi

Deci Bindiu e un fanatic iehovist ,care are singura placere sa mearga in secta sa-si ia doza de drog;cam amar de cind l-am futut io :D ;in rest toate bune A si-a tras fo 7 tipuri da gard spre mine sa nu ma mai vada :))))));creste capre si asteapta armaghedonu ucigasului iehova si lumea noua a prostalanilor;cam atit.nam timp de corecturi pa.Limbaj colorat ,licentios,futurist, :)))Care nu intelegeti DICTIONARU !!!

Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline GABRIELL

 • Membru al Corpului de Guvernare
 • *************
 • Data Înregistrării: Oct 2011
 • Mesaje postate: 1.607
 • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
Re: Bindiu Titu
« Răspuns #3 : Ianuarie 04, 2018, 01:44:16 pm »
corina 90 * cred ca vei gasi pe cineva sa comenteze despre Bindiu nici cu id icognito;ca asa is de prosti si fricosi iehovistii fanatici.Plus ca le-a spus secta sa nu mai intre in dialog cu apostatii.

Apostatii nu sint alcineva decit cei care au realizat ca iehovistii sint o secta,un cult,o corporatie americana care se foloseste de crestinism pentru ai davalizaq de bani.Astia sintem in special apostatii;nu cum vi se spune ca sint curvarii,betivii ....
In special sint cei care sau TREZIT.

Si cind te trezesti? in special cind incepi sa fi luat in colimator de batrini..sefii.Acestia sa te dea pe brazda lor...vor incepe sa te hartuiasca.Atunci vei realiza ca nu exista iubire in congregatie...iubire atit de trimbitata.Iehovistii ca si cetatenii din Corea de Nord trebuie sa aiba pe cine sa iubeasca si pe cine sa urasca.Sa-i urasca pe asa zisii apostati;mi de feluri de apostati ca doar sint mii de secte;ce avantajos ca tu cretin iehovist ai nimerit exact in secta adevarata!

Trebuie sa crezi obligat tot ce spun;nu se vor obosi sa-ti explice ce nu intelegi;nici ei nu inteleg nimic;ce sa intelegi dintr-o docrina nebuna...nebunii.Si atunci ca sa nu te piarda te vor exclude rapid sa-ti intre mintile in cap.Tu naucit nu vei sti incotro sa o iei.Care is mai tantalai se intorc in secta si trebuie sa treaca peste umilinte insuportabile.Nu mai bine stai acasa si te convingi ca secta asta de nebuni nu e buricu pamintului? Si ca is doar niste mincinosi ordinari,manipulatori;totul sa te faca de bani pina la urma?

Tu esti convins de dreptatea ta ,dar trebuie sa treaca timp sa iti revii.Cu cit ai fost mai mult in secta cu atit ti-au futut creierii mai rau.Mai usor de noi astia ce am devenit atei si nu dam un cacat pa sfinta  :D biblie.ne ie muuult mai usor.

Se infoaie ca ,curcanii plini de ura ca ne evita;ba imbecili cine are nevoie de voi adunatura de cretini oligofreni?Nu va ajuns saua comunista ati intrat in alt jug Tarani la Costum ce sinteti;pute a oaie ,grajd si cacat cind intrii in salile voastre de futut creierii.

Casa domnului primele incaperi WC unde va cacati ca boii :D asa de sfint va e lacasu de inchinare.Sinteti asa de imbecili ca nu vedeti ca acolo e de fapt un loc de spalat creiere,manipulare si extorcare de bani.

Va trebuie viata vesnica? ce plm vreti sa faceti o vesnicie ma prostii pamintului? Va imaginati o lume condusa de voi? Ce lume cretina ar fi !

Pa. afara e naspa si ploua ce plm era sa fac;am devenit scriitor:)) la iehovisti te prostesti,scriind mi-am inbunatatit gramatica ,colorat limbajul(are efect tonic :D )

Un apostat prolific ca mine sterge pe jos cu munca a mii de propagandisti iehovisti;cum puteti vedea la congrese;din zeci de mi citi  sinteti ,abia se boteaza fo tri;mare lucru.

Ce ma detreminat sa spurc secta asta oribila/? tupeu acestei secte americane imputite de a ne judeca,evita,manipula...

Americanii isi apara sectele;se spune ca sint calu troian al spionilor sau poatre dintr-un nationalism imbecil;dar eu ii transmit ambasadorului americii in Romania o sfinta muie ,cu dediactie celor responsabili ...ce permit proliferarea acestor secte imputite. :o 8) :-X

Nu aveti idee ce ma distrez de imbecilii iehovisti din Baia Mare ce ma cunosc,cind aud,citesc cite pot debita :))))))))))))

Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline lovelogic

 • Slujitor auxiliar
 • ******
 • Data Înregistrării: Iun 2014
 • Mesaje postate: 377
  • Comuni
Re: Bindiu Titu
« Răspuns #4 : Ianuarie 05, 2018, 11:14:11 pm »
Nu cred, Corina că ai să ai mult succes cu această discuție pt că prea puțini îl cunosc pe respectivul.
Din toate enigmele din viața mea, cea mai mare rămâne: cum au învățat șopârlele să zboare?

Offline GABRIELL

 • Membru al Corpului de Guvernare
 • *************
 • Data Înregistrării: Oct 2011
 • Mesaje postate: 1.607
 • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
Re: Bindiu Titu
« Răspuns #5 : Ianuarie 18, 2018, 01:00:31 pm »
Cind ma apuca talentele de scris,scriu cum as trage cu mitraliera si apoi e clar trebuie corectura.Dar de multe ori nu am chef.Se poate corecta doar in cinci minute de la postare;dar trebuie sa ai timp si chef.Apoi no si corectat nu-s de nota zece ca nici ministru invatamintului nu este.Care aveti intrebari nu va retineti ,mi-le puteti pune.De exemplu de ce sint asa de inversunat pe iehovisti ....etc.

astia care sinteti loiali sectei ,confundati cu loialitatea care ar trebuii sa o aveti fata de zeul vostru(teoretic) ca din punctul meu de vedere nu exista zei.El ca pe romaneste se numeste dumne-zeu ,e iar i smecherie romaneasca.In alta limba suna zeul iehova.Si daca esti baiat citit si sti despre zeii romanilor,ai grecilor,indienilor,scandinavilor,dacilor vei realiza ca acesti zei sint ridicoli si morti de mult.La fel si zeul evreilor la care au pus botu europenii in special.In special pt.ca totul tine de geografie-in acest areal a fost inventata povestea cu ehovica si fiuso cristi.

Este f greu sa lamuresti un sectant fanatic ca traieste in eroare,pentru ca el se alimenteaza cu drogul (hrana spirituala) frecventind secta.Avind o viata anosta si lipsita de sens si bucurii(din lipsa de imaginatie si deci inteligenta) iehovistu simplu gaseste placere in comunitatea iehovista.

Spiritu de turma de apartenenta la o comunitate creaza dependenta;tot ce e placere poate crea dependenta.Si ce sa faca doi pensionari batuti in cap asa ca familia Bindiu daca nu sa iasa si ei din casa la "placerile "sectei.ca altfel ar fi condamnati sa stea toata ziua la tv sa-si astepte moartea.ca ei saracii din cite stiu nu am mers intr-un concediu aproape niciodata;nu stiu ca lumea exista si inafara iehovismului;drumetii,cluburi;spauri ,hobiuri etc.Nu mai,doar iehovism pa piine de dimineata pina seara pina vomiti.Un om normal va asigur ca vomita si se inbolnaveste daca i se impune vata de iehovist.da cine a zis ca iehovistii sint sanatosi la cap? Sigur nu cei care il iau in serios ,care devin fanatici si care nu vad si alticele in viata lor.


Ce cacat sa faci ca la unii le place iehovismul si chiar si-ar da viata pt el.Sa nu uitam ca in tara ce-a mai mare din lume secta iehovista a fost catalogata EXTREMISTA.Sa mai stiti ca conducereA VOASTRA SE CHINUIE SA FACA UN PROGRAM pt pc internet asa incit sa puteti accesa doar debiteaza corpul de guvernare.Tot ce are literele org va fi de la secta.Programul va bloca tot ce vine de la apostati.Sa vedem daca vor reusi.Probabil va trebuii sa-ti instalezi respectivul program.Ce inseamna asta-inseamna o si mai profunda izolare in care vor sa va bage.Ei chiar au reusit sa va faca sa nu faceti parte din aceasta lume.Din punctul meu de vedere sinteti niste rataciti ca secta Amis,scientologii sau Mormonii-izolati de societate prin manipulare si spalare pe creier;mai pe romaneste FUTUTI IN CAP :)) sau la cap :))))

Secta asta imputita va poate ordona orce vrea,oricit de abominabil ca tot vor avea sustinatori.Pt.ca multi confunda directivele sectei cu ale presupusului dumnezeu-stiti voi ala ce nu va dat o aspirina de cind sinteti.
Normal ar fi sa ai un dumnezeu dar de care sa nu-ti fie frica,sa-ti fie prieten si de ajutor.Rugaciune sa aiba vreun efect ,nu o deviatie ca a schizofrenicilor ,care isi inchipuie ca vb cu maca sfinta ,cristi sau iehovica.

Cu alte cuvinte ,vb cu piticii vostri din cap ;un fel de halucinatie,psihoza indusa.Pe buna dreptate unii din alte sisteme religioase ar putea zice ca practicind ce va cere dogma voastra ,nu sinteti sanatosi la cap.

Pentru care ati intrat mai tirziu pe forum, eu am fost exclus pt ca le-am spus ca sint o secta americana .Am fost exclus de un imbecil penticostal Paul Alexandru care are 4 baieti care nici unu nu da un cacat pa secta iehovista.Alexandru asta ,a fost locotenentu lu Bindiu.In comitet a mai fost si nenea Zahu un om mai corect dar tot indoctrinat ca la carte.Eu mi-am premeditat excluderea,le-am zis ca am sa le dau satisfactie sa ma excluda.Atunci inca mai credeam in dumnezeu;dar mi-a trecut D urmarind forumul si documentinduva temeinic de pe internet.E foarte simplu;trebuie citit tot ce scrie critic la adresa crestinismului si zeilor lui.Cind ti-a disparut frica indusa in ani de zile de zeus te poti declara ateu cu pasaport in regula :)) In fapt esti un posesor al adevarului-dar nu absolut;mai avem multe de descoperit cu privire la universul nostru.

realitatea crunta este ca in univers nu sintem mai importanti ca o coaja de copac ce putrezeste;un pic mai importanti atit cit traim pt cei din jur.Ce vreau sa zic;cind au murit 300.000 de oameni la tunami din zona indoneziei  si va asigur ca nu a contat pt nimeni din afara planetei noastre-decit pt oamenii care au pierdut pe cineva in acel cataclism sau pt oamenii cu compasiune fata de semenii lor.ATIT. 

Zeul iehovistilor vrea sa omoare la armaghedon miliarde de oameni;pentru ca asa zic iehovistii.Alo cind va luati medicamentele,?intelegeti de ce multi va considera dusi cu pluta.?Si ii si faceti reclama unui astfel de zeu? De ce ? A ca altfel nici dracu n-ar sti de el;am inteles :)))Sau de frica sa nu va omoare;fain zeu aveti,faini oameni sinteti!

No gata, ca poate ma uit la un film ,ascult o muzica,sau...mai vedem ca imaginatie am :)
Renuntati la iehovism pina mai puteti,va veti scutii de multe necazuri;in primul rind e o corvoada,o sclavie...Va asigur ca veti fi mai fericiti . PA.
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline GABRIELL

 • Membru al Corpului de Guvernare
 • *************
 • Data Înregistrării: Oct 2011
 • Mesaje postate: 1.607
 • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
Re: Bindiu Titu
« Răspuns #6 : Ianuarie 27, 2018, 12:47:38 pm »
Sa fiu mai clar fata de "corina 90" in legatura cu fostul batrin de congr.Bindiu Titu.

A fost singuru dintre batrini care ma hartuit ani de zile.Ceilalti nu aveau treaba mea.Eu stateam linistit in banca mea-prea linistit.El vroia sa ma activeze sa fiu sectant harnic dedicat.Eu deja ma prinsesem de mult cine sint EI secta americana si nu aveam de gind sa fac mai multe pt secta.

Toti stim ca faci dependenta de secta si e greu de iesit de acolo;si din cauza evitarii care ii afecteaza mai mult sau mai putin pe unii.Pe mine prea putin.ma bucur enorm ca am iesit din secta mi-au facut un serviciu;chiar le-am zis ca am sa va dau satisfactia sa ma excludeti.Mi-am premeditat actiunea inchizitiei iehoviste.

Ceilalti batrini ,desi nu-mi aveau treaba,cind a trebuit sa ma linseze au facut corp comun.
Ideal este sa nu te prezinti la judecata lor penibila si ilegala.Ii vei vedea in ce jigodii se pot transforma asa zisii frati ai tai-in javre imputite ,inchizitori insetati de singe.Religia pe linga control manipulare,extorcare de bani si ura si razboaie ce a facut bun pe planeta noastra?

Prin politica evitarii ei ne urasc evident si noi la fel evident.macar eu stiu ca am dreptatea de partea mea.Chiar sfinta friptura spune in destule locuri sa nu ne judecam;ei iau din biblie doar ce le convine.

politica despre iehovism e mare,am expus destule articole in care am demonstrat aceasta masinarie de imbecilizat suflete oneste.Unii se simt bine acolo;ce viata de cacat trebuie sa fi avut inainte daca acum se simt bine in secta.la o ultima discutie cu craiu Bindiu Titu  mi-a zis ca o scuza ...ca lui ii place in secta;io ce sa zic; sa-mi bag P in placerea lui si zeii lui!

In rest toate bune si frumoase ,jubilez ca in secta ramin doar javrele,jigodiile;oamenii simtiti si isteti pleaca de acolo.Iehovismul e pe minus in Romania.Realitatea ca prostalani isi vor gasi si in continuare,dar intr-o zi tot vor crapa.!

Un apel pt tinerii iehovistilor;daca parintii va abuzeaza sa deveniti iehovisti apelati la autoritati fara frica;este pe undeva un telefon in sensul asta ;plus opunetiva in ruptu capului sa fiti tiriti la programele lor malefice de spalat creiere.Veti pierde enorm in viata daca nu iesiti din rindu lor;studii ,meserii bine platite,sanatate mintala,etcParintii nu vor avea ce sa va faca daca voi va veti opune staruitor de fiecare data-veti scapa de sclavie moderna-slugile unei secte americane.

Care vreti sa fiti puternici cind parasiti secta ,cititi din timp tot ce au de spus criticii acestei secta;ca sa aveti motivarea sufleteasca pentru pasul asta.Ei is doar o mina de oameni fanatici ,fara nici o putere;imbecilii cred ca il au pe iehova;va spun ca nici pa dracu nu-l au :)) au doar mintea fututa!
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline GABRIELL

 • Membru al Corpului de Guvernare
 • *************
 • Data Înregistrării: Oct 2011
 • Mesaje postate: 1.607
 • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
Re: Bindiu Titu
« Răspuns #7 : Iunie 18, 2020, 02:36:31 pm »
Ba Bindiu la cine ai mai supt pula din secta sa capeti functii acolo ;cioban de capre?Ai aparut pa tv brocast jw.org ca exemplu de muist iehovist ,tu cu aiuritu ala de Florian ;doi muisti iehovisti din tata in fiu.
Secta americana inventata in 1800..noaptea de un excroc plin de bani ce se plictisea.
Ca sa ajungeti sa credeti ca sinteti poporul ales a lu Iehovica.sa credeti ca o secta din America e total dezinteresata de voi dar totusi doreste sa beneficiati de utopia numita viata vesnica? Cit de cretin sa fii sa crezi asa ceva?
Va credeti buricu pamintului dar un simplu virus va dat muie si v-ati ascuns ca iepurii.Unde a fost iehovica sa va salveze,imbecili iehovisti?
Internetu e dracu ziceati cind a aparut, acum va folositi de el ca toti infractorii smecheri.

Inafara de bani ce va mai intereseaza jigodiilor?Corportie de racolat prostii pamintului!

uite aici un baiat satul de voi a avut si el functii la voi dar cum e normal pentru oamenii inteligenti sa prins ca sinteti o secta de excroci mincinosi si va demasca foarte fain.Youe Tube e tatal nostru ceresc ce va demasca :))

https://www.youtube.com/watch?v=Xk8PaFpAdbc&t=0s&fbclid=IwAR0nQbX98hRhLefffOnE80CY2sCbeaFy0ga3EBBuRjXl1YAildXwWVaGjww

Io ce sa va urez;sper sa vina ziua cind virusu asta covid 19 sa va futa toata conducerea sa ramineti oile proase ale nimanui.

Imbecili la costum! Pa.la citiva ani nu ma rabd sa nu va dau cite o muie!limbaj licentios;:))) metaforic,etc


Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline GABRIELL

 • Membru al Corpului de Guvernare
 • *************
 • Data Înregistrării: Oct 2011
 • Mesaje postate: 1.607
 • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
Re: Bindiu Titu
« Răspuns #8 : Iunie 27, 2020, 08:32:32 pm »
Citeva dintre cele ,mai oribile chestii ce tin de secta iehovista.

calvaru de am mergae la programe (sala regatului cica) de cel putin 3 ori pe saptamina;nu tu sa ai un wichend linistit nu,secta atunci se activa cel mai mult sati futa libertatea ;sa fi angrenat in toate activitatile sectei...sa nu mai respiri alceva.Nu tu un pescuit,nu iesire in natura,nu o excursie....Daca plecai erai privit strimb ,judecat din priviri si nu numai.Cite un muist de batrin se gasea sa iti bage ceva fitile.
Clar muistii vor sa-ti controleze viata.nu tu prietenii din lume,nu tu afaceri care iti frineaza activitatea in secta,
maxim un concediu pe an;nu cumva sa uiti revistele acasa ca si acolo poti infecta fraieri.Cauta sala a regatului ca nu cumva sa lipsesti de la hrana spirituala(spalarea pe creier abjecta,evidenta)
Secta asta imputita chiar te separa de lume,e o iluzie ca esti liber.Esti controlat,filat,verificat,judecat,abuzat ca un sclav emotional ce ai ajuns.Daia nu pleaca si mai multi din secta ca au ajuns sclavi emotionali.

Frica de zeus cel nebun si capricios iehovica.Daca citesti biblia vezi ca si fiuso e la fel de nevrotic(nebun)

Multi confunda secta cu marele iehovica cel mai tare zeu in pula.Daca comentezi de secta e ca si cum te-ai pisa pa altaru inchinat lu ehovica

secta de imbecili primitivi;sa zici ca doctrina lor e SF e putin spus;e o doctrina paranoica,psihopata si schizofrenica.

adica ei o mina de oameni traiesc in adevarul absolut.ceilalti vor fi ucisi.iehovistii se bucura,eimil au pa ehovica,ei vor scapa;cacaturi de genu asta.

Cacaturi flambate din sfinta friptura;o carte de timpenii scrisa pentru babuini.

cica sint o secta a iubirii;mai multa ura cit a scos la iveala secta asta nu exista.

Sint cea mai contestata secta de pe pamint.

Sint vizibili pt platesc bine specialisti in marketing-pt vinzarea marfii....doctrina mincinoasa

In realitate sint o afacere bazata pe prostia omniprezenta pe tot globu.Au vazut ca afacerea mergea bine in america pac o dam pa corporatie globala.0 impozit la stat cistig sigur!

atit pe azi, va salut cu versetu MUIE 2cu 3 capitolu desteptarea si urmariti emisiuni stiintifice nu religioase care va FAC IMBECILI! PA PA.

sI FARA frica, NU EXISTA ZEI;EXISTA DOAR PROSTI CE CRED IN EI !

Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))