Autor Subiect: sunt Alin  (Citit de 1607 ori)

Offline David

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
Re: sunt Alin
« Răspuns #15 : Februarie 10, 2013, 09:34:54 pm »
Dimpotriva, drumul cel larg e credinta, si cati il mai strabat inca ratacindu-se.
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline GABRIELL

• Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 1.577
  • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
    • Vezi Profilul
« Răspuns #16 : Februarie 10, 2013, 10:14:19 pm »
Ateii deocamdata sint o minoritate ,poate pentru ca si cei care gindesc sint minoritari.
Sau pentru ca materia cenusie e in minoritate si va fi  ,e o realitate.
Ignorantii trag tare la cintar,pe asta se si bazeaza religia 8)
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline dann

• Persoană interesată
  • *
  • Data Înregistrării: Feb 2013
  • Mesaje postate: 19
    • Vezi Profilul
« Răspuns #17 : Februarie 11, 2013, 09:02:38 pm »
Ateii deocamdata sint o minoritate ,poate pentru ca si cei care gindesc sint minoritari.
Ateii o minoritate? Ha, asta e cea mai buna!!! ;D
Daca cuvantul "ateu" insemna "fara Dumne(zeu)" atuncti ce sunt "religiosii statului"?
Daca ateii declara ca nu cred in Dumnezeu atunci de declara asa zisii "crestini" orto/catolici ? Ei cu gura declara ca cred in Dumnezeu, dar cu inima? cu faptele? Ei sunt atei nedeclarati si nu mai e mult pana sa declare si ei raspicat ca sunt "ateiiiiii".
Crestinii adevarati il urmeaza pe Cristos in timp ce ceilalti(si ateii) - nu, ori in societate sunt aceste doua cateorii. Si poti sa zici ca a doua categorie e mica?
Ignorantii trag tare la cintar,pe asta se si bazeaza religia
Religia? Care religie? Cea de stat sau cea privata?
« Ultima Modificare: Februarie 11, 2013, 09:10:16 pm de dann »

Offline GABRIELL

• Mesaje postate: 1.577
  • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
    • Vezi Profilul
« Răspuns #18 : Februarie 11, 2013, 09:29:44 pm »
dann,nu ma obosesc s-ati raspund,cit ai comentat imi ajunge .
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #19 : Februarie 12, 2013, 01:36:19 am »
Dann, ai o viziune extrem de sectara. Nici măcar Pavel n-a avut curajul sa-i declare pe corintenii care nu credeau in inviere ca fiind atei, dar tu ai tupeul sa decretezi ca miliarde de ortodocsi si catolici sunt atei.

Si zi așa atunci, cine sunt "Crestinii adevarati care il urmeaza pe Cristos", ca mi se pare ca iar vorbești din burta.
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #20 : Februarie 12, 2013, 01:41:08 am »
dann,nu ma obosesc s-ati raspund,cit ai comentat imi ajunge .

Ii răspund eu daca nu te superi :)

Toate religiile - si nu, nu exista religii private.

Apropo Gabi, diferența dintre cult si religie: la culte, capul cultului suceste mințile si își fraudeaza adeptii. In religii, persoana respectiva este moarta deja.

Offline dann

• Persoană interesată
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #21 : Februarie 12, 2013, 11:01:31 am »
Dann, ai o viziune extrem de sectara. Nici măcar Pavel n-a avut curajul sa-i declare pe corintenii care nu credeau in inviere ca fiind atei, dar tu ai tupeul sa decretezi ca miliarde de ortodocsi si catolici sunt atei.
Sunt mai ceva ca ateii. Atei prefacuti in "crestini", care nici nu vor sa recunoasca ca dupa faptele lor sunt atei, nu-l au pe Dumnezeu dar nici nu urmeaza invataturile Lui cum ar face-o un crestin adevarat.

Crestin adevarat - foarte simplu, cel care Il urmeaza pe Cristos si "se schimba" ascultand de mesajul lui. Si se vede foarte clar ca marea majoritate a asa zisilor "crestini" nu sunt crestini. Si daca nu sunt crestini atunci ce sunt?... Corect.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #22 : Februarie 12, 2013, 03:33:48 pm »
Încă o data, dai dovada de un spirit extrem de sectar, fanatic chiar, daca iti inchipui ca poți tu decreta ca miliarde de crestini sunt atei. Nu cunoști 99% din ei, dar crezi ca iti permiti sa-i categorisesti conform prejudecatilor tale. Tu cica esti mai crestin chiar decât Pavel.

Evident ca nu realizezi ca si alți crestini te pot eticheta pe tine "ateu" după propriile tale argumente.

Cine eşti tu, care judeci pe robul altuia? Dacă stă în picioare sau cade, este treaba stăpînului său; totuş, va sta în picioare, căci Domnul are putere să -l întărească pentru ca să stea.

Nu judecati ca sa nu fiti judecati. Ti-ai scos barna din ochi?

Citat
Crestin adevarat - foarte simplu, cel care Il urmeaza pe Cristos si "se schimba" ascultand de mesajul lui.

Iti cam place sa ocolesti întrebările. Eu te întreb 'cine sunt "Crestinii adevarati care il urmeaza pe Cristos"', si tu imi răspunzi ca sunt cei care îl urmează pe cristos, lol. Cine sunt astia, ii cunoști? Mai binr recunoaste ca crezi in himere.

Offline dann

• Persoană interesată
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #23 : Februarie 12, 2013, 08:31:17 pm »
Cine sunt astia, ii cunoști? Mai binr recunoaste ca crezi in himere.
Ai vrea tu sa crezi ca nu exista. DAR EXISTA! Si asa e teama voastra, ca nu cumva sa existe.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #24 : Februarie 13, 2013, 01:43:51 am »
Ocolesti întrebarea din nou nenica. Se pare ca este activitatea ta favorita pe acest forum.

Si nu-ti fa griji, nu exista. Teama de care pomenesti e reala doar in imaginatia ta deziderativa.

Offline artymer

• Pionier auxiliar
  • Mesaje postate: 188
  • batran de congregatie
    • Vezi Profilul
« Răspuns #25 : Februarie 13, 2013, 09:54:07 am »
Dane,esti dus rau cu capul. Stiai asta?
Veti cunoaste adevarul si adevarul va va face liberi!

Offline calea

• Slujitor auxiliar
  • Mesaje postate: 399
    • Vezi Profilul
    • Calea Crestina
« Răspuns #26 : Martie 22, 2013, 11:43:40 am »
"Nici o minciună nu este din adevăr" - 1Ioan 2:21.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #27 : Martie 23, 2013, 12:39:59 am »

Pentru martorii lui Iehova sinceri
Nu scapi niste oameni spalati pe creier cu alta spălare de creiere. Religia si credinta se vindeca cu ratiune, nu cu superstitii.

Offline calea

• Slujitor auxiliar
  • Mesaje postate: 399
    • Vezi Profilul
    • Calea Crestina
« Răspuns #28 : Octombrie 16, 2014, 02:17:16 pm »
Nu ai ghicit :(

citeşte mai bine decât să ghiceşti !!!
"Nici o minciună nu este din adevăr" - 1Ioan 2:21.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #29 : Octombrie 17, 2014, 03:38:26 am »
Nu esti interesant deloc, n-am nici un motiv sa citesc asa ceva.