Salut,
Sunt un fost membru martor. M-am botezat la ei, deşi nu credeam tot ce spuneau. Cunoşteam bine istoria lor şi înainte să mă botez, deoarece citisem nişte cărţi scrise de foşti martori. Am făcut-o deoarece nu am găsit alţii mai apropiaţi de convingerile mele. M-am axat foarte mult timp pe cunoaştere, totuşi am constatat că ea nu ajută dacă nu procedezi conform cunoaşterii. Atunci m-am supărat pe mine, regretând toată cunoaşterea dobândită, deoarece credeam că m-am băgat unde nu trebuia. Nu credeam că am o conduită, vocaţie şi talent, pentru a fi un formator de opinie. Am stat în cult, şi am făcut anumite lucrări subterane, în anonimat, până ce un bătrân de adunare m-a propus ca slujitor auxiliar, dar am fost refuzat pe bază că sunt suspicios. Am fost prins, dar nu am recunoscut activitatea mea subterană. M-am autoexilat, crezând că vor veni timpuri mai bune. N-au venit şi m-am lăsat păgubaş. Acum sunt liber la aşteptări. Nu mai am aşteptări faţă de nimeni. Doar faţă de mine.
Nu am studii. Totuşi, am cercetat multe despre Univers şi astronomie, este imens şi misterios. În trei zile citeam o carte cu 300 de pagini. Zicea un savant că noi umblăm încă în botoşei de bebeluşi în ce priveşte cunoaşterea.
Ce nu cred şi ce cred:
- Nu cred că suntem HQ-ul inteligenţei în Univers
- Există fiinţe mult mai evoluate ca noi oamenii
- Raportul dintre oameni şi aceştia ar putea fi ca între o furnică, omidă sau vierme şi un om
- Cred că şi acolo trebuie să fie atât fiinţe bune cât şi rele
- Cred că atât fiinţele bune, cât şi cele rele din acel sistem au luat legătura cu omenirea demult şi o păstrează în continuare
- Cred că noi suntem ca la un fel de joc de şah, care acum se joacă între liderul fiinţelor bune şi liderul fiinţelor rele supraevoluate
- Că această piesă de şah se va termina odată
- Ştiu şi cine va câştiga la acest joc ca de şah
- Mă bucur că sunt folosit de cel care va câştiga
- Uneori şi cu o piesă de şah nesemnificativă poţi da şah-mat.
Îmi place proverbul "Timpul spune întotdeauna adevărul, dar pentru unii prea târziu".
YO