Autor Subiect: "Stiinta" evolutionistilor  (Citit de 260452 ori)

Offline leviathan

• Pionier auxiliar
  • Data Înregistrării: Nov 2012
  • Mesaje postate: 181
    • Vezi Profilul
Re: "Stiinta" evolutionistilor
« Răspuns #405 : Februarie 01, 2013, 01:35:42 pm »
  Ilie, tu ai fost mai degraba parte a celei de a doua dictaturi, nu incerca acum sa pari mielusel prigonit ca nu iti merge.

Offline ilie

• Pionier special
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 540
    • Vezi Profilul
« Răspuns #406 : Februarie 01, 2013, 07:25:28 pm »
Davide,(Leviathane),am dovezi(documente)ca am fost prigonit si de a doua dictatura,WTS,asa cum am dovezi (documente) ca am fost prigonit si de comunisti...in ambele cazuri este vorba de documente oficiale...totusi exista o diferenta:Comunisto-Securistii au fost mai gentlemeni si mai deosebiti ca cei din wts...ei respectau constiinta si liberul arbitru ...

Offline leviathan

• Pionier auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #407 : Februarie 01, 2013, 07:44:13 pm »
  Tu ai niste idei fixe din cate se pare. Un moderator a ajuns la concluzia dupa ce a verificat ca eu si David suntem doi useri diferiti, dar tu tine-o pe a ta daca iti place.
  Si cum ai fost tu prigonit de WTS? Te-au bagat la inchisoare cumva, asa cum faceau comunistii?  Mananci acelasi lucru ca si sectantii de acolo care se plang ca vai ce prigoniti sunt ei de restul lumii, asta facandu-i sa se simta tare speciali, in realitate doar idioti fiind.
  Chiar daca ai avut probleme cu ei nu inseamna prigonire, iar daca ti-au facut rau cu siguranta ca ai meritat, si tu ai facut o gramada de rau cand mergeai din usa in usa de exemplu, e posibil ca o gramada de copii sa fi fost  indoctrinati de parintii lor fiindca au avut nenorocul sa le bati tu la usa si sa le "vorbesti de Iehova", persoanele alea au cu adevarat probleme pentru ca in loc sa aiba o viata normala sunt indoctrinati de mici.
  Macar nu ai decenta celorlalti useri de pe forum care recunosc ca au fost cam idioti si ca abia intre timp s-au desteptat si au iesit din secta. Tu saracul insa esti tare prigonit de toti!

Offline ilie

• Pionier special
    • Vezi Profilul
« Răspuns #408 : Februarie 01, 2013, 08:10:49 pm »
Ce am spus, asa este!Nu am mania persecutiei,dar nu pot sa nu observ ca indeferent ce spun,este un "baiat de mingi",totdeuna grabit sa atace ex.martorii!!!...deci iata ca si aici am "inamici"!Ce sa-i faci...wts-ul a nenorocit atati oameni incat pe unii i-a indepartat pe veci de la mantuire...Asa ca da-mi voie sa-ti aduc aminte ca tu,ai acelasi comportament fata de toti ex-martorii...Am spus cateva lucruri,pe care oricand le pot dovedi cu documente, dar tu,chip-ascuns,refuzi o discutie directa pe privat...si apoi "David" sau "Leviathan",tot un drac...aveti acelasi stil, anti-ex Martori!...atacuri "golanesti", cu lovituri sub centura...("murdare")...Domnul sa va ierte...si eu te iert...

Offline leviathan

• Pionier auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #409 : Februarie 01, 2013, 08:27:29 pm »
  Aici nu ai inamici, Ilie, daca eu sau altcineva scrie un comentariu mai acid la adresa ta nu inseamna ca am si devenit inamicii tai... ideea ca am fi inamicii tai este doar in mintea ta. In mesaje imi exprim opinia si atat, daca ce spui tu pentru mine pare prostesc iti spun clar asta.
  De unde stii  ca am acelasi comportament fata de toti ex-martorii? Persoana care imi este cea mai apropiata este ex-martor, deci exclude ca am acelasi comportament fata de toti.De asemenea si pe forum ma comport diferit de la persoana la persoana cu toate ca toti au fost la un moment dat sectanti.
  "Refuzi o discutie pe privat", mi-ai propus vreodata o discutie pe privat? Din nou vorbesti prostii....
  Cine vorbea de "atacuri golanesti", eu nu te-am atacat golaneste niciodata, am zis doar lucruri adevarate, tu ai inceput cu porcaria ca sunt clona lui David.

Offline ilie

• Pionier special
    • Vezi Profilul
« Răspuns #410 : Februarie 01, 2013, 09:42:13 pm »
Pana la proba contrarie,consider ca Leviathan este clona lui David...nu este numai parerea personala...si altii au spus-o pe forum...( eu a-m fost primul...)Crezi ca sunt cumva Entitatea?Asa ca "Leviathane",eu am considerat ca dau replica lui David...Apropo, pe unde o fi acum?Cum se face ca dispare de pe forum cand apare "Leviathan"?Si pana la urma de ce te bagi in disputa mea cu David?...si te exprimi cu "acelasi talent"?De ce trebuie sa ai si tu acelasi comentariu acid?Este normal sa ai alta fata ca "Leviathan"sa ai un ton mai moderat dar vezi-ti replica contra mea si observa "acelasi stil" ca si ultimele replici ale lui David!Comentariu "murdar"Daca a-ti realizat ca abia m-am despartit de wts,obligatoriu trebuie sa fiu tratat asa?wts se bucura ce soldat loial are...Sanatate fiule...daca spui ca am idei fixe,lasa-ma sa cred ca David si Leviathan,una sunt... ;D ;)

Offline leviathan

• Pionier auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #411 : Februarie 01, 2013, 11:39:22 pm »
  Nu i-am luat apararea lui David ci ti-am atras atentia ca esti un prefacut care se da ranit de cate persecutii a suportat toata viata cand tocmai el a facut foarte mult rau.
  "wts-ul a nenorocit atati oameni incat pe unii i-a indepartat pe veci de la mantuire"
  Da, wts-ul a nenorocit multi oameni, iar tu ai fost aproape toata viata unealta prin care ei au nenorocit acei oameni.
  Repet, nici macar nu ai decenta sa recunosti cum ai fost, asa cum au facut altii, tot tu te dai victima. Oricum nu impresionezi pe nimeni...

• Slujitor auxiliar
  • Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 391
    • Vezi Profilul
« Răspuns #412 : Februarie 02, 2013, 12:27:01 am »
  Macar nu ai decenta celorlalti useri de pe forum care recunosc ca au fost cam idioti si ca abia intre timp s-au desteptat si au iesit din secta. Tu saracul insa esti tare prigonit de toti!
Deci asta este de fapt parerea ta despre ceilalti useri care s-au desteptat? Nici nu ma indoiesc!
Leviathane, tu ce mananci de scoti pe gura asemenea babaroase?
Putin respect sa ai fata de altii, pentru ca sunt oameni ca si tine!

Offline leviathan

• Pionier auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #413 : Februarie 02, 2013, 01:01:49 am »
  Nu cred ca ai inteles nimic din ce am scris, insa nu imi pasa.Nu am cheful sa raspund unuia ca tine si nu stiu daca voi avea vreodata.

• Slujitor auxiliar
  • Mesaje postate: 391
    • Vezi Profilul
« Răspuns #414 : Februarie 02, 2013, 01:18:53 am »
Tin sa te asigur ca am inteles corect!
Hai sa n-o intoarcem ca la Ploiesti! Esti cumva de acolo?
Au zis cumva acei useri despre ei insisi ca erau cam idioti? Sau ai scos-o tu de la tine putere?
Cat despre faptul ca nu ai chef sa-mi raspunzi nici nu ma deranjeaza.
Mi-ar placea insa sa-ti iasa pe gura cuvintele unui om care traieste in secolul XXI, nu ce scoti tu din tolba.
Si vei vedea ca atunci iti va veni si cheful sa vorbesti cu 'unul ca mine'.
« Ultima Modificare: Februarie 02, 2013, 01:21:06 am de Outlander »

Offline David

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
« Răspuns #415 : Februarie 02, 2013, 01:25:47 am »
Tu esti tanar si terminat psihic...Drago ,da pe gura,ce are in interior,ca si tine de altfel...reiese si din replica ta,cine esti...nu stii decat sa bravezi...Te-am rugat sa nu subliniezi pe forum anumite lucruri...se vede cat esti de mizerabil sufleteste...incolo stai linistit:Securisti- comunisti nu au reusit sa ma indoaie...si nici Wts, pe care cu zel i-l aperi...am supravietuit sub 2 dictaturi:comunista si iehovista!Ultime-i i-am dat cu "flit"...cine te-a botezat rateu nu a gresit...delete!

Care-i problema Emiliane, nu asa te cheamă? Nu singur ti-ai dat numele pe forum? Poarta-l atunci.

In rest, ce sa mai zic, aceleasi elucubratii, ca o moara stricata. Știm ca esti victima de profesie, ca orice cre(s)tin (apropo de "rateu", ca vad ca-ti plac jocurile de cuvinte). Toată lumea te persecuta, cam așa cu paranoia.

Iar evitand discuția aia, înseamnă ca stii tu destul de clar in inima ta ca esti un crestin fals. E si asta un prim pas, nu degeaba indemnau grecii intelepti  "cunoaște-te pe tine insuti".
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #416 : Februarie 02, 2013, 01:38:39 am »
totdeuna grabit sa atace ex.martorii!!!...

Cu mine vorbești Diotref? Daca ai impresia asta atunci si eu pot zice linistit ca întotdeauna te grăbești sa ataci ex-martorii. Vrei sa-ti fac o lista?

Daca mă calci pe coada te miri daca te calc înapoi? Sau aștepti sa întorc si celălalt obraz, ca un cre(s)tin?

Citat
deci iata ca si aici am "inamici"!

Ti se pare din cauza paranoiei. Haha, inamici pe forum!

Citat
Ce sa-i faci...wts-ul a nenorocit atati oameni incat pe unii i-a indepartat pe veci de la mantuire...

Inclusiv pe tine, nu te uita. Daca Isus e in cer iti aude gura spurcata si se cam incrunta...

Citat
refuzi o discutie directa pe privat
Ai ceva de ascuns de tot vrei sa vorbești pe privat? Ti-e rusine ca o sa te vadă toată lumea ce debitezi?
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline GABRIELL

• Mesaje postate: 1.577
  • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
    • Vezi Profilul
« Răspuns #417 : Februarie 02, 2013, 10:56:02 am »
Eu recunosc ca am fost prost rau,idiot, ca am permis atitia ani sa ma inhaitez cu niste penibili  jalnici ,la sala rahatului ,unde am halit numai rahaturi.....minciuni,halucinatii,manipulare,spalare pe creier,abuz.Deci aceasta org.este un mare C.artabos  ;D :D.

Si acum, cind ii vad pe plimbaretii de reviste, ma apuca sila;ce nenorocit de zeu are nevoie de reclama?Aaaaa ala care nu a dat nici o aspirina la nimeni, dar a blestemat pamintul si omul ci mii de boli nenorocite.Si culmea inbecilitatii si- a gasit o armata de sclavi, care s-al linga in C. gici,lui cel sfint.Bravo-se zice la Ihaa M. :o 8)
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline Valer

• Pionier regular
  • Mesaje postate: 212
    • Vezi Profilul
« Răspuns #418 : Februarie 02, 2013, 12:58:32 pm »
Si acum, cind ii vad pe plimbaretii de reviste, ma apuca sila;ce nenorocit de zeu are nevoie de reclama?
Tu crezi ca D-zeu le-a dat revistele si i-a trimis cu ele pe strada ?...
Acestia sunt sclavii corpului de guvernare , si pe acesta il servesc , nu pe D-zeu...
asta-i manipularea .

Offline David

• Vezi Profilul
Kenyanthropus platyops si evolutia omului
« Răspuns #419 : Februarie 02, 2013, 06:44:04 pm »
Kenyanthropus platyops ("Omul cu fata plata din Kenya")
Varsta: 3.5 - 3.3 milioane ani
Inaltime: necunoscuta
Capacitate craniana: necunoscuta
Repertoriu fosil: craniu, maxilar superior, dinti.
An descoperire: 1999

Posibila dovada a existentei unui hominin cu fata plata care traia alaturi de Australopithecus afarensis. Fata similara cu a omului dpdv anatomic. Molari mici, email dentar gros.

Surse:
Evolution, The Human Story (Alice Roberts)