Autor Subiect: Blestemul sângelui !  (Citit de 50838 ori)

Offline Corpul de Guvernare

• Supraveghetor de zonă
  • Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 989
  • băi uacitauăr, v-ați pus cu cine nu trebe!
    • Vezi Profilul
    • Află adevărul despre Watchtower - în curând
Re: Blestemul sângelui !
« Răspuns #105 : Mai 23, 2013, 05:36:58 pm »
M-am botezat la peste 40 de ani....

Ticule.... mulți ani înainte... dar sincer, posturile tale seamana cu ale unui copiloi răsfățat și fudul. Revizuie una din ele  ;)

CdG
--
Omul nu va fi liber până când ultimul rege va fi spânzurat cu intestinele ultimului preot

Offline marcu

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Dec 2011
  • Mesaje postate: 1.337
    • Vezi Profilul
« Răspuns #106 : Mai 23, 2013, 10:35:05 pm »
Corpule...eu mai REVIZUIESC,pt.ca AM CE ! Baiul este ca tu nu ai... Ratacesti si dai din coate. ...gratis si...inutil !!

Offline David

• Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
« Răspuns #107 : Mai 24, 2013, 12:18:43 am »
Gradina era intre rauri.Panza freatica era sus...

Am un prieten geolog - face studii geotehnice. Ia sa-l trimit sa verifice :D

Faptul ca inainte de Potop nu ar fi plouat ,este un basm.

Nu tati, biblioaia ta e un basm in intregul ei. Accepta odata lucrul asta si-ti va fi mai bine.

CdG

Hahaha, "Panza freatica era sus..."; asta face religia, din oameni care altminteri sunt rationali face creduli care imbratiseaza absuditati.
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline marcu

• Vezi Profilul
« Răspuns #108 : Mai 24, 2013, 06:59:08 am »
Nu inteleg....

• Supraveghetor de zonă
    • Vezi Profilul
« Răspuns #109 : Mai 24, 2013, 08:18:59 am »
Corpule...eu mai REVIZUIESC,pt.ca AM CE !

Mon cher, bagă mare cu revizuirea: atitudinilor, emoțiilor și fanatismului din căpuțul tău. Ai ce.
Ai putea chiar și să revizuiești unele posturi cu care încarci forumurile... degeaba:

Iata ce afirmă prețiosul și prea-fericitul marcu in iunie 2011 pe moldovacreștină.info:

1.Nu inteleg ce tot insinuezi.Eu raspund asa cum am inteles intrebarile tale…
2.A doua porunca NU ESTE LA FEL DE IMPORTANTA CA PRIMA….nu poti pune aproapele la egalitate cu Iehova.Si apoi,Edith…problema este: CINE ESTE APROAPELE MEU?
3.Daca nu faci parte din poporul lui Iehova…nu-i poti identifica.Acei crestini se identifica prin aceea ca,pt.ei,Biblia NU ARE SECRETE.
Si,indeosebi CAPACITATEA DE A INTELEGE PROFETIILE ESTE DEFINITORIE.
De exemplu…Knorr a putut intelege ca ONU va renaste.Scria aceasta in 1943 in cartea ADEVARUL VA VA FACE LIBERI,explicand Apocalipsa cap.7-13.
In 1945 CHIAR ASA S-a intamplat…
Apostolul Pavel a explicat: SPIRITUL SFANT NE AJUTA SA INTELEGEM SI LUCRURILE TAINICE(ASCUNSE) ALE LUI DUMNEZEU.
Mai este ceva: SCLAVUL FIDEL DA HRANA…in mod curent.
De aceea noi credem in mod unitar,pt.ca avem acest Sclav.TOTI ceilalti…azi spun intr-un fel,maine in altul.
Si,indeosebi,cred CU TOTII in dogme nebiblice.

Iaca cum, însuși frații tăi din mirificul corp de guvernare, aka boșorogii oligofreni, îți contrazic afirmația. Ia un pic de spirit sfânt și apucă-te să înțelegi aceste lucruri tainice ale lui dumnezeu...

CdG
--
Omul nu va fi liber până când ultimul rege va fi spânzurat cu intestinele ultimului preot

• Supraveghetor de zonă
    • Vezi Profilul
« Răspuns #110 : Mai 24, 2013, 08:32:56 am »
Hahaha, "Panza freatica era sus..."; asta face religia, din oameni care altminteri sunt rationali face creduli care imbratiseaza absuditati.

You can say that twice!  :)

Nu că marcu ar fi fost rațional vreodată... de aceea și religia selectează anumite persoane... nu toate pot deveni credule...

CdG
--

Offline marcu

• Vezi Profilul
« Răspuns #111 : Mai 24, 2013, 10:42:31 am »
Corpule...multa frunza la caini mai tai tu.... Ai ceva de comentat,intra acolo si comenteaza.Intrucat nu ai opinii,nu poti face fata unei discutii serioase,ce sa faci?Repostezi ceva de aici ,ceva de dincolo,incercand sa anatemizezi spusele altuia.Crezi ca am gresit? INTRA ACOLO SI COMENTEAZA .O sa-ti raspund TOT ACOLO. Daca o mai faci,o sa ignor postarile tale .

• Supraveghetor de zonă
    • Vezi Profilul
« Răspuns #112 : Mai 24, 2013, 11:01:45 am »
INTRA ACOLO SI COMENTEAZA .O sa-ti raspund TOT ACOLO. Daca o mai faci,o sa ignor postarile tale .

E clar că nu ești rațional, așa cum am spus în postul anterior  ;D
Uite, pentru a îți satisface plăcerea, voi intra si voi posta.

CdG
--

Offline valeriu

• Supraveghetor de district
  • Data Înregistrării: Feb 2012
  • Mesaje postate: 748
  • www.ce-spun-proorocii.com
    • Vezi Profilul
« Răspuns #113 : Mai 25, 2013, 11:40:09 am »
ABTINEREA DE LA SANGE este o porunca biblica !
Marcule! Abţinerea de la sânge NU este o poruncă a Bibliei, este doar o interpretare a ceea ce este scris în Biblie! Dacă IEHOVA ne-ar cere într-adevăr aceasta, atunci ar trebui respectată cu sfinţenie, fără comentarii. IEHOVA nu interzice acest procedeu medical, prin urmare nici Biblia nu o face, dimpotrivă, Biblia ne spune să ne dăm viaţa (viaţa este în sânge) pentru semenii noştri. Interzicerea transfuziei de sânge rămâne problema WTS, o interpretare a lor. Având în vedere că  WTS a schimbat de-a lungul timpului  mai multe explicaţii pentru că şi-au dat seama că au greşit, şi acest aspect  ar trebui să-l rumege mai bine tocmai pentru că este aducător de moarte. Ar face bine să-şi recunoască greşeala, dar orgoliu e mare.

« Ultima Modificare: Mai 25, 2013, 11:44:34 am de valeriu »

Offline marcu

• Vezi Profilul
« Răspuns #114 : Mai 25, 2013, 07:33:35 pm »
Valeriu: cred ca tu nu intelegi ce inseamna sangele.Inseamna viata...Biblia ne cere SA NE ABTINEM de la sange,ceea ce include transfuzia.Interpretare este restrangerea aplicarii textului biblic ,nicidecum RESPECTAREA CU STRICTETE A ACESTUIA !

Offline valeriu

• Vezi Profilul
« Răspuns #115 : Mai 25, 2013, 10:31:19 pm »
Interpretare este restrangerea aplicarii textului biblic ,nicidecum RESPECTAREA CU STRICTETE A ACESTUIA !
Şi dacă restrângerea aplicării textului biblic duce la interpretări diferite, pe care o luăm în considerare? Interpretarea WTS-ului? Cum putem şti ce a vrut IEHOVA să ne transmită prin acel text biblic? Ai şi alte versete în afară de Fapte (15:20, 29; 21:25)?

Offline marcu

• Vezi Profilul
« Răspuns #116 : Mai 25, 2013, 11:54:53 pm »
Valeriu;noi NU INTERPRETAM TEXTUL...IL APLICAM AD INTEGRUM !Atat ....

Offline valeriu

• Vezi Profilul
« Răspuns #117 : Mai 26, 2013, 07:50:56 am »

Da, sigur, trebuie să-ţi dau dreptate că voi nu interpretaţi nimic. „Sclavul” tălmăceşte pentru voi, iar voi puneţi totul în aplicare fără a mai socoti dacă legile date vin de la IEHOVA sau de la oameni, de aceea mor atâţia martori din lipsă de cunoştinţă (Osea 4:6). Nu afirm asta cu răutate ci cu tristeţe. Este de prisos să filozofăm pe cuvântul „interpretare”, ştiu bine cum se construieşte doctrina WTS, mai bine să analizăm versetele în cauză!   :)

Offline marcu

• Vezi Profilul
« Răspuns #118 : Mai 26, 2013, 08:00:54 am »
DRaga Valeriu...oare de unde ? Ai facut tu parte din Corpul de Guvernare?Eu stiu ca face parte un frate etnic roman dar se numeste...LOESCH nu Valeriu....
Ca sa caracterizezi peiorativ intelegerea noastra despre A NE ABTINE DE LA SANGE,ar trebui sa dai exemple concrete privind CONSECINTELE. Avem noi o speranta de viata medie mai mica sau mai mare decat ceilalti oameni? Daca este mai mica,avem o problema.Daca nu,ai tu una ! Deci...cum este ?

• Supraveghetor de zonă
    • Vezi Profilul
« Răspuns #119 : Mai 26, 2013, 11:11:49 am »

Da, sigur, trebuie să-ţi dau dreptate că voi nu interpretaţi nimic. „Sclavul” tălmăceşte pentru voi, iar voi puneţi totul în aplicare

Trebuie să recunoaștem că într-adevăr ei sunt un popor de creduli. O minunată și exactă transpunere în practică a sintagmei cretine, uf, sorry, creștine: "crede și nu cerceta"  :D.

CdG
--