Dupa cum spuneam Valeriule, ajungi din ce in ce mai penibil. Ma intrebi pe mine daca am inviat o musca? Tu crezi ca tot ce zboara se mananca? Ca daca scrie in cartulia ta ridicola de "invieri", ele au si avut loc? Deci daca vrei sa fi luat in serios, vorbeste si tu despre evenimente reale - adica opusul invierilor alea aiuristice din biblie (cica la moartea lui Isus au inviat oamenii din morminte si au intrat in oras aratandu-se orasenilor; daca tot iti plac povestile, lasa-le pe astea penibile si apucate de Ispirescu, sunt mult mai faine).
Când umblau oamenii călare pe măgari, nu existau şi atunci necredincioşi? Astăzi nu sunt oameni de ştiinţă cu frică de Dumnezeu?
Intrebarea ta vine ca nuca-n perete (si ce daca existau necredinciosi dintotdeauna?). Ideea este ca voi cu credinta asta si religia asta crestina a voastra, n-ati facut nimic pt. omenire. Ba dimpotriva. In acelasi timp, stiinta si cunostinta umana are realizari reale, palpabile, utile (salvatoare de vieti chiar) de care depindeti si de care va folositi zilnic; asta in contrast cu aiurelile teologice pe care le debitati zilnic, care toate adunate la un loc fac un zero mare taiat - doar cuvinte goale. Daca te imbolnavesti te poti ruga la taticu ceresc pana crapi, dar nu o faci, te duci la doctor sa te salveze. Dar nu zice Isus oare ca "orice lucru veti cere, credeti ca l-ati primit si il veti si primi"? Mai necredinciosi mai sunteti; sau v-ati vindecat facand cum zice Isus?
de ce preferaţi bucate ecologice produse de ţărani şi nu vă hrăniţi cu tablete, nitraţi, nitriţi…?
Ai tu obiceiul asta sa vorbesti pe langa...
Cine a spus mai întâi că pământul este rotund şi se sprijină pe nimic? Biblia sau ştiinţa? (se pot extrage multe exemple).
Ai auzit de Pitagora? Stiai ca in sec. 6 i.e.n. credea ca pamantul e sferic (nu rotund, cum impropriu vorbeste Isaia de "cercul" pamantului, pamantul nu are cerc!). Iarasi bietul scriitor al lui Iov bate campii: da, nu se sprijina pe nimic, dar el mai zice ca e "suspendat". Auzi mai, pamantul e suspendat! Deci ca sa stii si tu, pamantul nu e suspendat, se misca in jurul soarelui. Asta o stim de cel putin din sec. 3 i.e.n de la Aristarh. Sau vrei sa zici ca Pitagora si Aristarh au fost inspirati de duhu sfant? Patetic.
Nu vi se pare că „araţi cu juncana noastră”? Nu vezi că Dumnezeu face să plouă deopotrivă şi peste bun şi peste rău?
Nu ni se poate parea asa ceva de vreme ce voi nici macar nu aveti o "juncana". Voi sunteti experti in mit si inexistenta, adica in nimic. Cunoasteti nimicul mai bine ca oricine pt. ca sunteti axati pe el zilnic, obsesiv. Piticu de gradina face sa ploua mai mult decat dzeul asta al tau mitic.
Dacă vreţi să demonstraţi că sunteţi buni, redaţi omului ce a pierdut în grădina Edenului, adică viaţa veşnică! Până în prezent medicina se încadrează în parametrii permişi de IEHOVA, în medie 70 de ani, 80 pentru cei mai tari.
Valeriule, cred ca realizezi si tu ca bati campii. Ce gradina a Edenului mai tati, tu chiar asa credul esti? Auzi, cica parametri permisi de balaurul IEHOVA. Ti-a zis asta la micul dejun inainte sa-ti iei medicamentele?

Să nu uităm că până nu demult, părinţii noştri, eventual bunicii, au umblat desculţi şi cu opinci. Faptul că ştiinţa a evoluat brusc este iar o dovadă că Biblia este adevărată, deci EXISTĂ DUMNEZEU, pentru că a anunţat cu mii de ani înainte acest fapt.
Alte perle Valeriule? Odata ca stiinta nu a evoluat brusc, iar evolutia stiintei are tot atatea in comun cu veridicitatea bibliei precum are baba cloanta cu praslea si merele de aur. Biblia departe de a fi adevarata cum iti place tie sa-ti repeti, e o carte ca vai de capul ei, gresita de la A la Z, cu profetii false, cu aiureli sforaitoare de gen serpi vorbitori, magari vorbitori, cadavre care umbla pe picioare, etc.
Nu este penibil să spui că experimentul bing bang a eşuat (vrei să spui că a reuşit?), este penibil să călătoreşti pe o corabie (scuze, vapor că ne-am emancipat), şi să întrebi: există marinari? Pământul este opera creaţiei lui Dumnezeu, este penibil să întrebăm dacă El există în timp ce trăim pe opera Lui. (Romani 1:19, 20).
Da tu detalii despre experimentul bing bang care zici ca a eşuat si dupa aia explica-mi de ce ar trebui sa-mi pese? Tu stii macar cu ce se mananca stiinta asta, care avanseaza invatand din esecuri? Sau vrei sa faci tu un experiment cu rugaciunea la bau-baul tau din cer?
Da, este penibil sa intrebi daca exista marinari pe vapor daca ii vezi cu ochii tai. Daca nu ii vezi niciunde pe vapor atunci nu e penibil deloc sa intrebi daca exista vreun marinar pe vapor. Mai lucreaza la capitole pilde ca asta nu ti-a reusit.
Eu recunosc că din nimic se poate face ceva, căci Dumnezeu a demonstrat asta. Şti ce au greşit fizicienii de nu a reuşit experimentul? Au uitat să spună la urmă: Doamne ajută!
Esti cam ignorant Valeriule, dar de ce ar trebui eu sa ma astept sa nu fii, fizica cuantica nu prea prezinta interes pt creduli. Dar ca stii si tu pe viitor: nu exista "nimic"-ul asta de care vorbesti. Daca ai mai fi citit si tu si altceva in afara biblei ai fi aflat ca ar fi un "miracol" sa nu existe nimic.