Bine sugerezi Daniel....Asa Dumnezeu asa oameni! Esti Tare! s-au asa oameni asa Dumnezeu...ia-o cum vrei .
Dacă este vreun miracol pe lume, este acela că atât de mulți oameni chiar cred că dumnezeu există. - John Mackie
Diviziunea dintre credință și rațiune ramâne un compromis până când se va admite deschis că credința se ocupă de ficțiune, iar rațiunea de fapte. - Sir Leslie Stephen
Este scandalos ca orice persoană modernă, inteligentă, bine educată să creadă în creștinism. - Delos B. McKown
Este un fapt interesant și demonstrabil că toți copiii sunt atei și dacă religia nu li s-ar imprima în minți, ei ar rămâne astfel. - Ernestine Rose
Găsind că nicio religie nu se bazează pe fapte și nu poate fi adevărată, am început să reflectez la condiția în care trebuie să se afle omenirea, învățată din copilărie să creadă în neadevăr. - Robert Owen
Ideea de Dumnezeu este singura greșeală pentru care nu pot ierta umanitatea. - Marchizul de Sade
Nu am încredere în nicio religie care poate fi demonstrată numai copiilor. - Robert G. Ingersoll
Nu poți convinge un credincios de nimic; deoarece credința lui nu se bazează pe dovezi, ci se bazează pe o nevoie profundă de a crede. - Carl Sagan
Nu vă bazați doar pe ce spunem noi. Citiți însăși Biblia. Citiți afirmațiile preoților. Veți înțelege că Dumnezeu este cel mai disperat personaj, cel mai rău personaj negativ din toată literatura de ficțiune. - E. Haldeman-Julius
Orice este dincolo de limitele minții umane este fie iluzie, fie inutilitate; și din moment ce zeul vostru trebuie să fie una dintre cele două, în primul caz ar trebui să fiu nebun să cred în el, iar în al doilea prost. - Marchizul de Sade
Pierderea credinței religioase a celei mai civilizate părți a speciei este un pas dinspre copilărie spre maturitate. - Charles Eliot Norton
Doar citeva cugetari pe care voi cei care stati incolonati si credeti...va faceti ca nu le intelegeti.
Nu exista nici o dovada stiintifica ca Dumnezeu exista!
inca una...
Singura scuză a lui Dumnezeu este că nu există. - Stendhal
SSMDP!