Autor Subiect: Ce mă gândeam.  (Citit de 46902 ori)

Offline David

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
Re: Ce mă gândeam.
« Răspuns #45 : Iunie 30, 2012, 10:12:12 pm »

Asa, un sfat mititel: cand te apuci sa scrii pe forum, mai ales lucruri controversate - in care mai si provoci atei sugerand ca sunt imorali, pe cand tu esti superioara moral datorita dzeului tau - sa te astepti sa primesti parerea altora cu varf si indesat.
Nu acesta este perceptia mea.
Pace tie!

Nu-i bai, pt ca e destul de evident ca asta este totusi perceptia ta - reiese din ceea ce scrii. Stiu ca nu suna bine, dar ai scris ce-ai scris...
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline Daniel

• Slujitor auxiliar
  • Data Înregistrării: Mar 2012
  • Mesaje postate: 394
    • Vezi Profilul
« Răspuns #46 : Iulie 01, 2012, 12:14:08 am »
Citatul nu-mi apartine dar il inbratisez  ;)

Teoria alternativa o gasesti in cartea ta sfinta de basme  :D

Esti baiat istet, dar ai un blocaj pe undeva  :D

Poate ma iei la o plimbare cu sania zburatoare "trasa"de reni  ;)

Cred ca de cind s-o pus Romanii pe friptane,mici, la iarba verde ,dumnezeul tau nu mai are nevoie de jerfe pe altar;acum traieste o betie a mirosurilor ce i-a distras atentia de la pamint.

Dumnezeul tau exista, dar nu-mai in capul vostru  :D ;voi l-ati creat pe el.
Chiar daca ar exista, ii clar pt oricine, ca cel din VT ii un criminal ordinar.Noroc ca nu exista!

Mai trebuie sa evoluati, de la primitivismul in care va mai zbateti.

N-ai spus nici ca esti adept al teoriei "Big Bang + Supa Primordiala + Evolutionismul" si nici ca ai avea o alta teorie sau vreo inclinatie.
Adica nimic.

Offline page

• Slujitor auxiliar
  • Data Înregistrării: Feb 2012
  • Mesaje postate: 330
    • Vezi Profilul
« Răspuns #47 : Iulie 01, 2012, 02:02:20 am »
David, te rog sa incheiem aceasta scurta discutie.
Prefer sa nu mai fac niciun comentariu, decat sa-ti citesc cuvintele denigratoare la adresa lui Dumnezeu. Este prea trist.
Numai bine.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #48 : Iulie 01, 2012, 03:22:17 am »
Page, este alegerea ta, probabil iti trebuia o scuza ca sa te retragi.

Ceea ce am scris insa corespunde realitatii, si nu am facut decat sa folosesc o expresie romaneasca bine-cunoscuta, si nu mi se pare deloc denigratoare. Am folosit-o de multe ori cu privire la prieteni de exemplu, si ei poate cu referire la mine, si nimeni nu a inteles ca am facut "magar" pe cineva.
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline GABRIELL

• Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 1.577
  • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
    • Vezi Profilul
« Răspuns #49 : Iulie 01, 2012, 09:23:40 pm »
        "Big Bang + Supa Primordiala + Evolutionismul"                                                                                                            ACUM, PENTRU MINE ACESTE TEORII, SINT DE 1000 DE ORI MAI CREDIBILE, IN COMPARATIE CU CRESTINISMUL! 

SA ZICEM CA AM AVUT MAI MULT TIMP SA STUDIEZ....PENTRU CA, CA SI MARTOR ,NU AI TIMP NICI SA MORI.

IN PRIVINTA ACESTOR TEORII NU MA POT PRONUNTA INCA,TOT ASA CUM NICI ALTII NU AU CUM PROBA CRESTINISMUL ,BASMELE LUI...

TREBUIE SA ADMITEM, CA DESI OMENIREA A FACUT MULTI PASI IN INTELEGEREA UNIVERSULUI....MAI AVEM MULTE DE DESCOPERIT ;IAR CE ACUM NI-SE PAR MIRACOLE,TOTUL ARE O EXPLICATIE STIINTIFICA.

ORICIT AM VREA SA FORTAM CUNOASTEREA ,NU SE POATE ,TOATE LA TIMPUL LOR.
CREDINTA IN ZEI TINE TOT DE PRIMITIVISMUL IN CARE NE ZBATEM;SA NU UITAM CA CEI MAI MULTI PASI PE CARE I-A FACUT OMENIREA...SINT ULTIMII 100 DE ANI ,DE CIND RELIGIA PIERDE TEREN.
OMENIREA A INCEPUT SA SE TREZEASCA IAR ZEII VOR MURII TREPTAT DIN CONSTIINTA UMANA.
 TOTUL ARE O EXPLICATIE STIINTIFICA;NU CUM SE ZICE DE ZEUL TAU CA NU ARE INCEPUT SI NICI SFIRSIT...UN NONSENS.

ADMIT EXISTENTA UNOR CIVILIZATII SUPERIOARE,CARE ESTE POSIBIL SA FI INTERVENIT IN EVOLUTIA PAMINTULUI.

IN ZEI NU VOI MAI CREDE NICIODATA;ASTEPT ZIUA CIND IMI VOR DA  BUNA ZIUA;VECI AMIN!
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline Dagothur

• Pionier special
  • Mesaje postate: 549
    • Vezi Profilul
« Răspuns #50 : Iulie 01, 2012, 09:43:54 pm »
Mi-a plăcut și mie franchețea ta, dar eu zic că la acest punct mai ai de gândit. Trebuie să înțelegi că semenul tău este mai prețios decât satisfacerea necesităților tale. Mai bine muriți amândoi de foame decât să mănânce unul mai puternic din celălalt mai slab. Este necesar să-mi fie garantată această speranță dacă am ales să am încredere în tine și să merg pe același drum cu tine. Aceasta este esența civilizației, a societății, a faptului că ai ales să trăiești alături de alții, nu doar ca să primești, ci și pentru a da. Este un fel de jurământ că nu-i vei face niciun rău ireversibil celuilalt cu care ai ales să mergi alături în societate. Când se va înțelege această esență, când oamenii vor ști să respecte un (acest) jurământ, vom evolua mult mai rapid. Și eu sunt ateu, dar am înțeles că Dumnezeul meu sunt tocmai oamenii.

De acord, evolutia umana e in primul rand una spirituala si intelectuala, mai putin fizica. Oamenii vor inavata sa nu faca rau altora fara sa se teama de mos Craciun din ceruri. Religia nu e altceva decat iubire cu de-a sila. Eu insa nu sunt atat de evoluat. Cred ca daca as fi pus in situatia enuntata, instinctul de supravietuire m-ar corupe. Cine stie, poate si faptul ca sunt constient de marimea mea fizica m-ar determina sa profit. Si chiar si aia care se scapa pe ei de oripilare "vai, dar cum poti sa faci asa ceva, cum poti sa gandesti..." habar nu au ce fiara zace sub pielea lor decat daca efectiv ajung in situatia de a lupta la baioneta ca sa supravietuiasca. Asa ca puteti voi da lectii de morala oricui, dar nu mie. In viata de zi cu zi sunt un tip moral. In situatii de viata si de moarte, pazea!

Offline Dagothur

• Pionier special
    • Vezi Profilul
« Răspuns #51 : Iulie 01, 2012, 09:46:44 pm »
David, te rog sa incheiem aceasta scurta discutie.
Prefer sa nu mai fac niciun comentariu, decat sa-ti citesc cuvintele denigratoare la adresa lui Dumnezeu. Este prea trist.
Numai bine.

Dumnezeu nu exista. E ceva mai "denigrator" ca asta? Poftim, nici nu ma obosesc sa il injur. E de plans?

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul
« Răspuns #52 : Iulie 01, 2012, 09:53:31 pm »
 SINCER E DE  ;D ;D  CA NICI IOH NU-I MAI POT ZICE...VORBE DE DUH....DACA AM AJUNS LA CONCLUZIA CA NU EXISTA.  :o  AR SUNA AIUREA  :P
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline vio16

• Slujitor auxiliar
  • Data Înregistrării: Dec 2011
  • Mesaje postate: 348
    • Vezi Profilul
« Răspuns #53 : Iulie 01, 2012, 10:32:26 pm »
Gaby dupa cum stiinta este folositoare omenirii si descopera lucruri noi ,tot asa si credinta este la fel,dar ca stiinta ,credinta a ajuns abuzata de anumite persoane foarte inteligente pentru scopul lor si atit din rezultatele descoperite prin puterea stiintei c,cat si prin puterea religiilor ,80% pate din omenire a ajuns si traieste in suferinta ,probleme si neincredere in puterea stiintei si a credintei.Lucrurile sint foarte complexe si greu de explicat.Dealungul istoriei mereu a fost o lupta in aceste departamente si pentru cei mai multi sint o enigma ,fara un raspuns elucidat.Este intradevar un dezastru care din cauza lor ajunge in viata victima si opersoana traumatizata.Dar sper ca si unii si altii sa evite efectele si  din persoane traumatizate sa ajunga la o reabilitare care sa dezvolte putere de a gandi normal si in "HARD" SA AJUNGA INSTALAT PROGRAME BENEFICE SI CU REZULTATE POZITIVE!!! :) :) ;) :D

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul
« Răspuns #54 : Iulie 01, 2012, 11:45:46 pm »
esti mereu pozitiv Vio ! ne place cu tine  :)

Offline vio16

• Slujitor auxiliar
  • Data Înregistrării: Dec 2011
  • Mesaje postate: 348
    • Vezi Profilul
« Răspuns #55 : Iulie 02, 2012, 09:11:41 am »
Gaby mersi de compliment si eu stiu ca puterea de a fi pozitiv te ajuta in viata de  zi cu zi spre succesul si fericirea zilei pe care ajungem sa o  traim!!!Mai bine vesel ,optimist decat  necajit si parasit !!! :) :) :)

Offline Daniel

• Slujitor auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #56 : Iulie 02, 2012, 09:54:55 am »
        "Big Bang + Supa Primordiala + Evolutionismul"                                                                                                            ACUM, PENTRU MINE ACESTE TEORII, SINT DE 1000 DE ORI MAI CREDIBILE, IN COMPARATIE CU CRESTINISMUL! 

Foarte rau ca niste bazaconii si aberatii sunt mai credibile decat crestinismul. Eu am crezut ca stiinta trebuie sa merga mana-n mana cu adevarul. Teoria "Big Bang + Supa Primordiala + Evolutionismul" este o rusine si-o insulta pentru stiinta.

Citat
SA ZICEM CA AM AVUT MAI MULT TIMP SA STUDIEZ....PENTRU CA, CA SI MARTOR ,NU AI TIMP NICI SA MORI.

Te-am sfatuit zilele trecute sa-l citesti pe Pavel, fiindca tu, in calitate de martor, te-ai lovit de aceleasi clisee ale organizatiei si n-ai lecturat Biblia, ci revistele lor.

Offline Dagothur

• Pionier special
    • Vezi Profilul
« Răspuns #57 : Iulie 02, 2012, 08:46:05 pm »
Foarte rau ca niste bazaconii si aberatii sunt mai credibile decat crestinismul. Eu am crezut ca stiinta trebuie sa merga mana-n mana cu adevarul. Teoria "Big Bang + Supa Primordiala + Evolutionismul" este o rusine si-o insulta pentru stiinta.

"Teoriile" astea nu mai sunt de mult simple teorii, ci adevaruri stiintifice. O insulta pentru intelectul uman e dumnezeul tau ucigas.

Offline Daniel

• Slujitor auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #58 : Iulie 03, 2012, 10:42:56 pm »
Ia te uita cine este oripilat de ucidere, tocmai Dagothur, cel care a spus, cu seninatate si mandrie, ca ar ucide-o si manca-o pe page, daca nu ar avea alta sursa de mancare!
Din fericire, nu sunt adevaruri stiintifice, poate doar se autointituleaza asa. Stiinta adevarata nu accepta gogosi.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #59 : Iulie 04, 2012, 06:13:09 am »
Dagothur o fi un potential criminal, dar dzeul tau jenant, daca exista, e criminal recidivist, un ucigas in serie, un scelerat care a semanat moartea in milioane de indivizi. Daca nu exista, atunci cel putin oamenii lui sunt niste criminali scelerati. Pe de alta parte, daca un criminal X zice despre un criminal Y ca este un ucigas, Y nu devine miel nevinovat doar pt. ca X e criminal si el. Dzeu Y continua sa fie un criminal de cea mai joasa speta.

Cat despre adevarurile stiintifice, ele sunt cel putin reale si functioneaza. Din pacate nu putem spune la fel despre "adevarurile" gogonate din biblie.