Autor Subiect: De toate....pentru noi.  (Citit de 180941 ori)

Offline lovelogic

• Slujitor auxiliar
  • Data Înregistrării: Iun 2014
  • Mesaje postate: 376
    • Vezi Profilul
    • Comuni
Re: De toate....pentru noi.
« Răspuns #480 : Noiembrie 13, 2015, 03:21:58 pm »
Big like. Efortul tău, Gabriell, de a aduna informaţii este apreciat.
Din toate enigmele din viața mea, cea mai mare rămâne: cum au învățat șopârlele să zboare?

Offline valeriu

• Supraveghetor de district
  • Data Înregistrării: Feb 2012
  • Mesaje postate: 748
  • www.ce-spun-proorocii.com
    • Vezi Profilul
« Răspuns #481 : Noiembrie 13, 2015, 08:21:37 pm »
Dovada ca secta iehovista ucide;si sint sute de astfel de dovezi!

http://www.romaniatv.net/o-fata-de-20-ani-a-murit-dupa-ce-parintii-au-refuzat-transfuzia-avocatul-poporului-s-a-autosesizat_256525.html

Am tot sperat că Societatea Watchtower va schimba această învăţătură. Îmi place să cred că atunci când au dat-o, au făcut-o din sinceritate, nu şi-au dat seama că greşesc. Acum sunt convins că şi ei (corpul de guvernare) au înţeles că prin a te feri de sânge înseamnă să nu ucizi şi că nu are nimic cu transfuzia de sânge, dar tocmai pentru că nu-şi corectează greşeala şi să-şi ceară scuze (sunt convins că fraţii le-ar accepta scuzele), de aceea păcatul lor rămâne. În loc să se ferească de sânge, tocmai se fac vinovaţi de sânge!
În ceea cei priveşte pe cei din conducerea societăţii, pe mine nu mă mai miră nimic, dar îmi pare foarte rău de ceilalţi fraţi pentru că n-au luciditate. Dacă conducerea WTS ar schimba mâine această învăţătură şi ar accepta transfuzia de sânge, toţi martorii la unison ar accepta-o. Asta înseamnă că fraţii nu mai gândesc cu capul lor, ci gândeşte altul pentru ei, nici ceea ce scrie Biblia nu mai contează, ci contează ce zice revista! Aş dori totuşi să ştiu dacă cei ce gândesc acum pentru ei, îi pot scrie şi-n cartea vieţii?!

Offline GABRIELL

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 1.577
  • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
    • Vezi Profilul
« Răspuns #482 : Noiembrie 16, 2015, 01:36:48 pm »
Mersi Love :) Am cinci ani de cind am parasit secta MLI  si am devenit activist fara sa-mi propun :) ...

Mai am un articol foarte bun in format pdf ,a unor frati ce au parasit secta de curind(nu stiu cind,n-am apucat sa citesc tot.) familia Nedelcu V.Scrisoarea e scrisa de cei doi.

https://storage.rcs-rds.ro/links/b736b9b4-9cdb-4e39-ba0b-54d4a76f5c9b

Puteti descarca nu e virus .

Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul
« Răspuns #483 : Noiembrie 21, 2015, 10:38:59 pm »
Eu nu mai am credinta... ,credinta mi-a fost indusa ; acum ma consider doar rational.

"phronofobie (teama de a gîndi). Am observat persoane care se tem să răsfoiască pliante pentru alte religii. Sau sunt unii atît de dobitoci încît preferă să citească aceeaşi carte de mai multe ori (să zicem Biblia, că tot suntem într-o ţară majoritar creştină), în loc, pentru cultura lor generală, să citească măcar o dată şi Coranul. Sub dominaţia mirobolantului "crede şi nu cerceta", există teama de ce ar putea descoperi, ce ar putea gîndi. Nu cumva să fie "fraierit" de alte religii. Iar asta ascunde o puternică slăbiciune, nesiguranţă, neîncredere.
Şi eremofobia (teama de singurătate) mai poate juca un rol, de la caz la caz, determinant. Religia crează iluzia că cineva este lîngă tine, protejîndu-te de "cele rele". Iar aici, Dumnezeu este "prietenul imaginar" din copilărie."

Vedeti tot articolul si poate ma veti intelege de ce religiia nu sa lipit de mine :) ;normal m-am nascut ateu dar am intrat in sfera de influenta al infectatilor religiosi.Astfel am dus-o langa in secta iehovista pina am inceput sa fiu hartuit,abuzat si am plecat;normal.Inainte sa s legalizeze secta in Romania nu-ti avea nimni treaba;apoi smecherii americani si-au trimis supravegheatorii sa puna saua pe noi sa le facem prozeliti pa banda.Fiind nonconformist si ne -avind singe de sclav le-am zis pa. :o 8)

http://sylvercheetah53.blogspot.ro/2010/12/credinta-in-dumnezeu-boala-psihica.html
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul
« Răspuns #484 : Decembrie 01, 2015, 09:37:56 am »

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul
« Răspuns #485 : Decembrie 02, 2015, 12:00:06 am »
Apropo de sclavia crestinilor si altele... Tradus.

https://www.youtube.com/watch?v=6z0G6sopNjE

aici inca o colectie de videouri traduse https://www.youtube.com/watch?v=sjV6x1cKipU&list=PLKuaSAtq6dT6Ibh_9zR6ltXlMJvtJsUub
« Ultima Modificare: Decembrie 02, 2015, 12:15:44 am de GABRIELL »

Offline GABRIELL

• Vezi Profilul
« Răspuns #486 : Decembrie 02, 2015, 10:16:41 am »
 Conducerea iehovista romana face spume;generatia facebook da jos  guverne;Tot asa internetul va distruge aceasta secta totalitara curind.Ce fain le zice fratele Nedelcu Nicolae.

Conducatorii de la sediul mondial al Watchtower, si anume autodeclaratul "sclav fidel si prevazator", impreuna cu tot aparatul de supraveghere (si represiune), pana la nivel de "slujitori ministeriali", duce o politica neobosita pentru a-i face pe Martorii de rand sa se considere superiori fata de toti ceilalti oameni care nu fac parte din religia lor. Enoriasilor li se induce, la fiecare intrunire, ideea ca au privilegiul de a face parte din Singurul Popor Aprobat al lui Dumnezeu care exista, in clipa de fata, pe Pamant. Un soi de NATIONALISM pervers, religios, feroce. Ei trebuie sa se considere superiori din toate punctele, tuturor celorlalti! UNICI ! Insa, cand vine vorba de raportarea Martorilor de rand la conducatorii lor, la"sclavul fidel si prevazator", la UNSII de la sediul mondial si la aparatul lor de supraveghere (si represiune), pana la nivel de " slujitor ministerial", lucrurile stau cu totul altfel. Desi Isus a spus clar ca "VOI, TOTI, SUNTETI FRATI", conducatorii acestui cult se straduiesc, neobosit, sa le imprime Martorilor de rand in minte si suflet, convingerea ferma ca ei, enoriasii, NU SUNT EGALI cu cei ce-i conduc si supravegheaza. Martorii de rand nu sunt alesi, nu sunt unsi, deci n-au spirit sfant. N-au nici o calitate, pricepere, vreun drept sau vreo capacitate sa studieze si sa inteleaga, vointa lui Dumnezeu, singuri, fara ajutorul conducatorilor. Enoriasii Martori trebuie sa se considere pacatosi si nedrepti in ochii lui Dumnezeu, prin comparatie cu conducatorii lor. Traducerea Lumii Noi, cea mai pervertita traducere a Bibliei din cate exista(opinia mea), a fost modificata avand ca unul dintre obiective principale inducerea in Martorii de rand a sentimentelor de inferioritate fata de conducatorii acestui cult, de murdarie morala si vinovatie fata de Dumnezeu, prin comparatie cu conducatorii lor, autopretinsii "Copii ai lui Dumnezeu" si " Frati ai lui Cristos". Toate acestea pentru a exercita un control total, opresiv , dictatorial, asupra membrilor de rand ai acestui cult. Si, ce sa vezi, functioneaza! " POPORULUI II PLACE"!

Offline valeriu

• Vezi Profilul
« Răspuns #487 : Decembrie 02, 2015, 01:46:58 pm »
...Ce fain le zice fratele Nedelcu Nicolae.

Conducatorii de la sediul mondial al Watchtower, si anume autodeclaratul "sclav fidel si prevazator", impreuna cu tot aparatul de supraveghere (si represiune), pana la nivel de "slujitori ministeriali",...

L-ar ajuta foarte mult pe acest frate, Nedelcu Nicolae, să priceapă şi el că „sclavul fidel şi prevăzător” – corpul de guvernare, împreună cu tot aparatul de supraveghere, este chiar „fiara” din Apocalipsa, fiara cu numărul ei, şase, şase, şase.  :)

Offline David

• Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
« Răspuns #488 : Decembrie 02, 2015, 03:12:16 pm »
Asa e Valeriu, si l-ar mai ajuta sa stie ca tu esti profetul fals aruncat in iazul de foc :) Crezi ca am uitat de profetia ta despre venirea lui Isus in 2015?
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline valeriu

• Vezi Profilul
« Răspuns #489 : Decembrie 02, 2015, 09:02:28 pm »
Păi, dacă l-ar ajuta de ce nu-i spui?  ;)

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #490 : Decembrie 02, 2015, 10:00:42 pm »
Nu cred ca-i pasa prea mult. Eventual daca ne zici in care zi din Decembrie 2015 vine Isus?
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline valeriu

• Vezi Profilul
« Răspuns #491 : Decembrie 03, 2015, 05:20:12 am »
Nu cred ca-i pasa prea mult.

Şti cum vine asta? Ca şi bancul acesta: „Un nebun trăgea un şoşon după el, prin spital.
Doctorul: Băi, de ce tragi câinele acela după tine?
Nebunul: Că nu-i câine, că-i şoşon, domnule doctor!
Doctorul: Atunci încalţă-l!
Nebunul: Da ce?! Ai vrea să mă muşte?!;D

Offline Grivei

• Pionier special
  • Data Înregistrării: Mar 2012
  • Mesaje postate: 547
    • Vezi Profilul
« Răspuns #492 : Decembrie 03, 2015, 02:12:26 pm »
si care e legatura cu revelionul?
Are you sad?
Are you depressed?
If so, we can help.

Smith&Wesson
When nobody loves you.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #493 : Decembrie 03, 2015, 02:53:21 pm »
Lol, nu te mai codi, stii sau nu stii? Vine de revelion? Vine la Grivei acasa?

Offline valeriu

• Vezi Profilul
« Răspuns #494 : Decembrie 03, 2015, 07:18:06 pm »
si care e legatura cu revelionul?

Sigur că şoşonul şi câinele nu are nici o legătură cu revelionul, cu nebunul are legătură!  :)
David zicea mai întâi că pe Nedelcu Nicolae l-ar ajuta să ştie că eu aş fi un profet fals, apoi, după ce l-am întrebat de ce nu-i spune, zice că nu crede că-i pasă prea mult. Altfel spus, David nu ştie ce trage după el, un câine sau un şoşon. Îi spun eu ce trage el:  sfori pentru WTS!!!  Cu revelionul…întreabă-l pe David!