Autor Subiect: Scrisoare deschisa catre Dumnezeu  (Citit de 208127 ori)

Offline David

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
Re: Scrisoare deschisa catre Dumnezeu
« Răspuns #765 : Iulie 29, 2013, 02:41:15 pm »
Auzi bai, arunci cu praf in ochi? Nu conteaza "2 Octombrie", conteaza ca ati fost niste martori mincinosi si profeti falsi cand ati vestit Armaghedonul in 1975, l-ati vestit in generatia anului 1914, ca vine repede in viitorul imediat, etc. Cu asta bate-ti tu capu', nu cu 2 Octombrie. 
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline Corpul de Guvernare

• Supraveghetor de zonă
  • Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 989
  • băi uacitauăr, v-ați pus cu cine nu trebe!
    • Vezi Profilul
    • Află adevărul despre Watchtower - în curând
« Răspuns #766 : Iulie 29, 2013, 06:04:58 pm »
David: deci AU SCRIS FRATII NOSTRI CA SFARSITUL VINE LA DATA DE 2 OCTOBMRIE 1975,ASA CUM A PRETINS ALICE ?DA SAU NU ? CONCRET DACA POTI,pt.ca ,pana acum tot bati apa in piua.Mai mult,ce postasi acum,contrazice spusele lui Alice !      Am citit brosura MILIOANE.....Rutherford a gresit,interpretand gresit profetia biblica legata de "aceasta generatie". OK....Au gresit exact cu aceasta profetie si Petru si Pavel...Si ????? Nici unul nu a profetit,ci A INTERPRETAT GRESIT O PROFETIE BIBLICA !!

Pe el îl interesează octombrie roșu...
Băi iehovicius - n-am văzut fanatism prostesc mai mare decât la tine și frații tăi.

vacitover a profețit greșit.
Rutherford a profețit greșit.
Petru și Pavel au profețit greșit.

Voi toți spălații pe creier din organizația plină de materie maronie în care sunteți credeți ca proștii și mai și debitați inepții pe lângă aceste miniciuni.

CdG
--
Omul nu va fi liber până când ultimul rege va fi spânzurat cu intestinele ultimului preot

Offline marcu

• Data Înregistrării: Dec 2011
  • Mesaje postate: 1.337
    • Vezi Profilul
« Răspuns #767 : Iulie 29, 2013, 11:04:58 pm »
ca corpule:una Alice A MINTIT cum ca asa a citit ea intr-o publicatie de-a noastra:ca sfarsitul urma sa vina la 2 octombrie 1975.Ei bine,i-am cerut sa dovedeasca...In zelul de a o apara pe cea neprimita intre noi din pricini trupesti,David tocmai a postat contrariul.... ;D ;D ;D

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #768 : Iulie 30, 2013, 12:34:06 am »
Aiurezi cu febra frate iehovist :) 1975 va mănâncă pe voi la fund, nu 2 octombrie.
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline marcu

• Vezi Profilul
« Răspuns #769 : Iulie 30, 2013, 06:54:26 am »
David: A scris Alice acel lucru?Ei bine,sa-l dovedeasca !O va face atunci cand si tu vei dovedi ca este scris intr-o publicatie a WTS ca sfarsitul vine musai in 1975 !!! ;D ;D

• Supraveghetor de zonă
    • Vezi Profilul
« Răspuns #770 : Iulie 30, 2013, 07:29:53 am »
Ești mai prost ca noaptea marcu. Alice nu a pretins că a scris nimic. Ea a trăit vremurile în care voi, mincinoșii pământului ați distribuit literatură (acea pagină era predecesoarea tracturilor de astăzi) pe care scria acel lucru.

Ți s-au dat zeci de publicații în care scrie despre 1975, infatuatule. Chiar dacă mai marii organizației voastre au încercat recuperarea și distrugerea literaturii vechi...

CdG
--
Omul nu va fi liber până când ultimul rege va fi spânzurat cu intestinele ultimului preot

• Supraveghetor de zonă
    • Vezi Profilul
« Răspuns #771 : Iulie 30, 2013, 07:38:57 am »
ca corpule:una Alice A MINTIT cum ca asa a citit ea intr-o publicatie de-a noastra:ca sfarsitul urma sa vina la 2 octombrie 1975.Ei bine,i-am cerut sa dovedeasca...

Când ești prost, ești prost până la capat.
Alice ți-a dovedit că până și oligofrenii din comitetul de scriere (sau cum dracu s-or numi manipulatorii respectivi) al vacitover au recunoscut că au profețit fals, țucă proastă!

In zelul de a o apara pe cea neprimita intre noi din pricini trupesti,

Ce tâmpit ești!  :)

CdG
--

Offline marcu

• Vezi Profilul
« Răspuns #772 : Iulie 30, 2013, 10:15:01 am »
ca corpule:  ALICE A MINTIT SI NU A DOVEDIT NIMIC ! ;D ;D

• Supraveghetor de zonă
    • Vezi Profilul
« Răspuns #773 : Iulie 30, 2013, 10:50:54 am »
Te înșeli, re-citește și întreabă dacă vrei oameni mai în vârstă decât tine care au fost martori și înainte de revouție.
Alice nu a mințit și ți-a dovedit și prin alte mijloace.

Ești doar un evreu iehovist mincinos și infatuat care are ca scop dezinformarea, în favoarea organizației criminale a lui iehovache. Marș!

CdG
--

Offline marcu

• Vezi Profilul
« Răspuns #774 : Iulie 30, 2013, 01:03:06 pm »
Ce a dovedit ??? Eu,in 1975 eram deja major.....Cunosc foarte bine problema !Voi si in fata acestor neputinte evidente aveti tupeul sa pretindeti ca spuneti adevarul !Posteaza tu "ca corpule" publicatia aceea....Daca nu poti,macar taci !!

• Supraveghetor de zonă
    • Vezi Profilul
« Răspuns #775 : Iulie 30, 2013, 02:01:03 pm »
De scris și vorbit am văzut cum nu poți, acuma se dovedește că nici nu poți citi, iehovicius.
Marș și citește din nou. Lasă dezinformarea iehovistă.

CdG
--

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #776 : Iulie 30, 2013, 02:53:04 pm »
Bai iehovist chior si nerusinat, mai ceri publicatii dupa ce ti le-am insirat deja de nshpe mii de ori? Orbete iehovist ce esti, du-te mai bine si sapa gropi in fundu' gradinii ;D De ce refuzi sa raspunzi la intrebarea pusa iar de cateva ori, ati vestit domnia de 1000 de ani in 1975, ce vine inaintea domniei milenare? Incepe cu "A"?

Offline marcu

• Vezi Profilul
« Răspuns #777 : Iulie 31, 2013, 09:24:07 am »
David:eu eram MAJOR in 1975.Da,au existat frati care,oprimati puternic de comunisti isi doreau Armaghedonul ca o coincidenta intre cei 6000 de ani de la crearea lui Ad'ham si sfarsitul lumii ! Nu au existat insa publicatii care sa arate acest lucru,decat ca o POSIBILITATE,asa cum aceasta posibilitate exista si pt.ziua de maine ! In rest,va facurati da ras,Alice-mincinoasa si voi toti care sarirati in ajutorul ei,fara a putea dovedi ce a mintit ea !!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Offline GABRIELL

• Mesaje postate: 1.577
  • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
    • Vezi Profilul
« Răspuns #778 : Iulie 31, 2013, 09:28:14 am »
marcu ,rizi ca o curva violata in gura   ;hai sa rid si io ca prostu de tine  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline Grivei

• Pionier special
  • Data Înregistrării: Mar 2012
  • Mesaje postate: 547
    • Vezi Profilul
« Răspuns #779 : Iulie 31, 2013, 09:29:10 am »
... cei 6000 de ani de la crearea lui Ad'ham
Buey injenere , care 6000 de ani bah ? Sumerul unde dreaq l-ai lasat ? Sau sumerienii sunt aia din care s-a tras Adam?
Are you sad?
Are you depressed?
If so, we can help.

Smith&Wesson
When nobody loves you.