Autor Subiect: Cuvantul lui Dumnezeu ASTAZI  (Citit de 16478 ori)

Offline David

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
Re: Cuvantul lui Dumnezeu ASTAZI
« Răspuns #15 : Iulie 14, 2012, 05:55:34 pm »
Dacă vine cineva la Mine, şi nu urăşte pe tatăl său, pe mamă-sa, pe nevastă-sa, pe copiii săi, pe fraţii săi, pe surorile sale, ba chiar însăş viaţa sa, nu poate fi ucenicul Meu - Lu 14:26
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline page

• Slujitor auxiliar
  • Data Înregistrării: Feb 2012
  • Mesaje postate: 330
    • Vezi Profilul
« Răspuns #16 : Iulie 16, 2012, 10:26:29 am »
"Domnul nu Se uită la ce se uită omul; omul se uită la ceea ce izbeşte ochii, dar Domnul Se uită la inimă.”(1Samuel 16:7)
Laudat sa fie Dumnezeu, Domnul si Fiul Sau Isus Hristos in veci!

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #17 : Iulie 17, 2012, 04:40:03 am »
"Domnul nu Se uită la ce se uită omul; omul se uită la ceea ce izbeşte ochii, dar Domnul Se uită la inimă.”(1Samuel 16:7)

Povesti, domnul se uita la ceea ce se uita omul:

"Să nu porţi o haină ţesută din două feluri de fire." - Lev 19:19

"Dacă o femeie nu se învăleşte, să se şi tundă! Iar, dacă este ruşine pentru o femeie să fie tunsă ori rasă, să se învălească. Judecaţi voi singuri: este cuviincios ca o femeie să se roage lui Dumnezeu desvălită? Nu vă învaţă chiar şi firea că este ruşine pentru un bărbat să poarte părul lung" - 1 Cor 11:6,13-14;

"Vreau, deasemenea, ca femeile să se roage îmbrăcate în chip cuviincios, cu ruşine şi sfială; nu cu împletituri de păr, nici cu aur, nici cu mărgăritare, nici cu haine scumpe," 1 Ti 2:9

Citat
Laudat sa fie Dumnezeu, Domnul si Fiul Sau Isus Hristos in veci!
Da, laudat fie dictatorul ceresc de coruri de sclavi care canta zi si noapte si se ploconesc in fata inexistentului.
« Ultima Modificare: Iulie 17, 2012, 04:41:47 am de David »
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline Dagothur

• Pionier special
  • Mesaje postate: 549
    • Vezi Profilul
« Răspuns #18 : Iulie 17, 2012, 07:52:10 pm »
Da, laudat fie dictatorul ceresc de coruri de sclavi care canta zi si noapte si se ploconesc in fata inexistentului.
Lasa-le si lor putina libertate de exprimare. Nu e kosher sa ne bagam chiar in toate thread-urile. Nu avem dreptul sa devenim ca unii din ei.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #19 : Iulie 18, 2012, 05:38:04 am »
Nu le stirbesc cu nimic libertatea de exprimare (si subiectul acesta a fost deschis de Page ca raspuns la o discutie dintre mine si ea pe tema criminalitatii biblice - de aia zice ea in titlu "ASTAZI", adica NT e bland si iubitor, pe cand VT e... ei bine... ucigator), n-am facut decat sa comentez si eu.

Offline Dagothur

• Pionier special
    • Vezi Profilul
« Răspuns #20 : Iulie 18, 2012, 08:42:30 pm »
Cum vrei.

Offline page

• Slujitor auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #21 : Iulie 21, 2012, 11:28:43 pm »
Romani 8: 18-23 “Eu socotesc ca suferintele din timpul de acum nu sunt vrednice sa fie puse alaturi cu slava viitoare, care va fi descoperita fata de noi.
De asemenea si creatia asteapta cu o dorinta infocata descoperirea fiilor lui Dumnezeu.
Caci creatia a fost supusa desertaciunii, nu de voie, ci din cauza celui care a supus-o, cu nadejdea insa
ca insasi creatia va fi eliberata din robia stricaciunii, ca sa se bucure de libertatea slavei copiilor lui Dumnezeu.
Caci stim ca pina astazi toata creatia suspina si sufera durerile nasterii.”
 :)

Offline Daniel

• Slujitor auxiliar
  • Data Înregistrării: Mar 2012
  • Mesaje postate: 394
    • Vezi Profilul
« Răspuns #22 : Iulie 22, 2012, 04:10:31 pm »
page, ai idee de ce lumea animalelor a fost supusa desertaciunii?

Offline page

• Slujitor auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #23 : Iulie 22, 2012, 06:44:02 pm »

Daniel, nu m-am gandit in mod deosebit la acest aspect. S-ar putea sa nu fie potrivit raspunsul pe care il dau.
Ma gandesc ca Dumnezeu initial a creat o lume in care toate erau foarte bune (Geneza 1:31); apoi l-a facut pe om si i-a dat in stapanire creatia de pe Pamant ca sa aibe grija de ea (Geneza 2:15). Pe urma a intervenit neascultarea…pacatul si relatia omului cu Creatorul Sau sau s-a rupt, s-a deteriorat. Automat si creatia a avut de suferit din cauza aceasta, deoarece treptat-treptat omul imperfect, in loc sa mai pastreze curat si nealterat mediul natural care i-a fost dat spre folosinta, a inceput s-o exploateze si s-o distruga fara pricepere.
In Biblie este mentionat ca Dumnezeu nu va permite la infinit ca Pamantul sa fie distrus de oamenii nelegiuiti.
Apocalipsa 11:8 prezice că Dumnezeu „îi va distruge pe cei ce distrug pământul”.

(iata, raspunsul meu limitat :) )

Offline Dagothur

• Pionier special
    • Vezi Profilul
« Răspuns #24 : Iulie 22, 2012, 07:20:26 pm »

Asta ar fi interesant de aflat. Cum se face ca dupa ce Adam a pacatuit, carnivorele au inceput sa pape carnita in loc de iarba? Si cum se face ca, in conformitate cu Biblia, Noe a salvat toate genurile de animale pe arca, dar n-a salvat nici un dinozaur? Stim ca au existat dinozauri deoarece avem mii de schelete aproape intregi. Dinozaurii nu au avut favoarea lui Iehova?

Offline Daniel

• Slujitor auxiliar
  • Data Înregistrării: Mar 2012
  • Mesaje postate: 394
    • Vezi Profilul
« Răspuns #25 : Iulie 22, 2012, 08:38:24 pm »
page, intentia conteaza. Mersi.

dagothur, si intrebarile tale sunt pertinente.

Offline page

• Slujitor auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #26 : Iulie 23, 2012, 11:56:21 pm »
2Petru 3:3,4 “Întâi, trebuie să ştiţi că, în zilele cele de apoi, vor veni, cu batjocură, batjocoritori care vor umbla după poftele lor,
Şi vor zice: Unde este făgăduinţa venirii Lui? Că de când au adormit părinţii, toate aşa rămân, ca de la începutul făpturii (creatiei).”
…………
2Petru 3:9Domnul nu întârzie cu făgăduinţa Sa, după cum socotesc unii că e întârziere, ci îndelung rabdă pentru voi, nevrând să piară cineva, ci toţi să vină la pocăinţă.”

Offline GABRIELL

• Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 1.577
  • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
    • Vezi Profilul
« Răspuns #27 : Iulie 24, 2012, 03:00:41 pm »
Proiectul divin a fost perfect...dar sa ivit femeia (page  :D ;)) si totul s-a naruit. :o :P
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline calea

• Slujitor auxiliar
  • Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 399
    • Vezi Profilul
    • Calea Crestina
« Răspuns #28 : August 02, 2012, 03:52:42 pm »
1 Petru 2:7  Cinstea aceasta este, deci, pentru voi care aţi crezut! Dar pentru cei necredincioşi „piatra pe care au lepădat-o zidarii, a ajuns să fie pusă în capul unghiului”;
8  şi „o piatră de poticnire şi o stâncă de cădere”. Ei se lovesc de ea, pentru că n-au crezut Cuvântul şi la aceasta sunt rânduiţi.

"Nici o minciună nu este din adevăr" - 1Ioan 2:21.

Offline mircang9

• Persoană interesată
  • *
  • Data Înregistrării: Apr 2012
  • Mesaje postate: 1
    • Vezi Profilul
« Răspuns #29 : August 02, 2012, 04:05:28 pm »
intreaba lutul pe olar de ce a facut asa si nu asa ? Dinozaurii nu mai erau in viata pe timpul lui Noe. Animalele vor muri in continuare. Isus s-a jertfit pt oameni si nu pt animale. Asa ca oamenii au speranta de a recapata vesnicia pierduta de Adam si Eva si nu animalele. Animalele mureau si pe timpul lui Adam. Pamantul a devenit blestemat dupa pacatul adamic si de aceea animalele
si-au schimbat comportamentul. Doar vorbe mari ? nu cred ... vedeti si voi cum se implinesc
vorbele ( profetiile ) si apoi mai vorbim.