Autor Subiect: "Stiinta" evolutionistilor  (Citit de 260400 ori)

Offline David

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
Re: "Stiinta" evolutionistilor
« Răspuns #300 : Noiembrie 21, 2012, 03:35:02 am »
Amin.
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline David

• Vezi Profilul
Dovezi ale evolutiei - alte cozi atavistice
« Răspuns #301 : Noiembrie 21, 2012, 05:20:49 am »
Citat
Atavismele sunt anomalii care apar din cand in cand la anumiti indivizi, si care sunt de fapt re-aparitii ale unor trasaturi prezente in stramosi ancestrali, diferiti ca specie ("atavism" vine din latinescul "atavis", stramos). Atavismele sunt diferite de trasaturile vestigiale pt. ca apar doar ocazional. Ele "recapituleaza" o trasatura ancestrala.

Un exemplu: aparitia cozilor la oameni (vezi mai sus imaginea copilului nascut cu coada). In timp ce se dezvolta in uter, embrionii umani au o coada ca de peshte de lungime considerabila, dar care incepe sa dispara la aproximativ 7 saptamani: tesuturile osoase ale cozii se reabsorbite in corp). Dar cateodata (destul de rar), aceste tesuturi nu regreseaza, si copilul se naste cu o coada care iese de la baza sinei spinarii. Unele asemenea cozi sunt moi, lipsite de oase, iar altele contin vertebre, aceleasi vertebre care sunt fuzionate la oamenii fara coada. Unele au cativa cm, altele ating aproape 30cm - si nu sunt doar bucati de piele, ci apar cateodata cu par, muschi, vase de sange, nervi.

De ce apar cozile la oameni? Studii recente au descoperit ca toti oamenii poseda inca exact aceleasi genele care in alte animale produc cozi - de ex. in soareci - doar ca aceste gene sunt de obicei dezactivate in fetusi umani - datorita unor mutatii suferite de stramosii nostri.

Apropo de cozi atavistice la oameni, de care vorbeam mai sus. Cum spuneam, oamenii au genele care produc asemenea cozi pt. ca le-am mostenit de la un stramos care avea coada. Un stramos pe care si marile maimute - cimpanzeii, orangutanii, gorilele - il au in comun cu noi, desi si ele si-au pierdut cozile. Aceste cozi apar la oameni atunci cand mecanismul genetic care le inhiba se "strica", si deci dezvoltarea cozi nu este oprita.

Citind o alta carte am dat peste alte imagini cu asemenea cozii. In figura A avem o radiografie a unei asemenea cozi. Figura B arata 2 asemenea cazuri.
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline valeriu

• Supraveghetor de district
  • Data Înregistrării: Feb 2012
  • Mesaje postate: 748
  • www.ce-spun-proorocii.com
    • Vezi Profilul
Re: Dovezi ale evolutiei - alte cozi atavistice
« Răspuns #302 : Noiembrie 21, 2012, 07:49:31 am »

Apropo de cozi atavistice la oameni, de care vorbeam mai sus.
Interesante descoperirile astea cu evoluţia. Biblia spune că mai întâi au fost animalele apoi Dumnezeu a făcut omul, deci explicabilă ideea că omul este din maimuţă şi nu maimuţa din om.  Dacă tot lăsăm Biblia la o parte şi era nevoie de milioane de ani să se transforme maimuţa în om, de ce nu luăm invers transformarea? Ca să se transforme omul în maimuţă îi trebuie doar câteva zile, apoi coada are timp să-i crească!  ;D

Offline Dagothur

• Pionier special
  • Mesaje postate: 549
    • Vezi Profilul
« Răspuns #303 : Noiembrie 21, 2012, 09:03:48 am »
Ca să se transforme omul în maimuţă îi trebuie doar câteva zile, apoi coada are timp să-i crească!

Ca sa se transforme in porc, are nevoie doar de 2 ore si de o sticla de votca.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #304 : Noiembrie 21, 2012, 04:58:16 pm »
Valeriu, biblia mai spune ca Dumnezeu a făcut fiarele pămîntului după soiul lor, vitele după soiul lor şi toate tîrîtoarele pămîntului după soiul lor. Deci greseste.

Offline valeriu

• Vezi Profilul
« Răspuns #305 : Noiembrie 21, 2012, 06:30:33 pm »
Nu găsesc greşala!

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #306 : Noiembrie 21, 2012, 06:35:54 pm »
Normal ca n-o gasesti :) Geneza spune ca speciile de animale au fost create "dupa soiul lor", conform speciei lor, nu ca au fost "create" dupa soiul altor specii cum spune teoria evolutiei. Daca ar zice ca oamenii au fost creati dupa soiul primatelor, atunci ar fi altceva.

Offline valeriu

• Vezi Profilul
« Răspuns #307 : Noiembrie 21, 2012, 06:43:56 pm »
Doar n-ai vrea ca Dumnezeu să asculte de teoria oamenilor!

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #308 : Noiembrie 21, 2012, 06:53:24 pm »
Haha, ce raspuns perfect!

Offline valeriu

• Vezi Profilul
« Răspuns #309 : Noiembrie 22, 2012, 01:12:48 am »
Ca să se transforme omul în maimuţă îi trebuie doar câteva zile, apoi coada are timp să-i crească!

Ca sa se transforme in porc, are nevoie doar de 2 ore si de o sticla de votca.
Aşa este „Dagothur”!  Apoi bou poţi deveni şi fără votcă. ;D Dacă-ţi creşte coadă…gata, suntem din maimuţă? Ne pripim să spunem „amin”! Şi cu vremea dacă mai ies şi două corniţe? Tot maimuţă suntem? Nu ne cad roţile la teorie şi rămânem cu teoria pe butuci? Păi… să vedem când o fi gata, căci ceva tot trebuie să iasă: ori moimuţă, ori căpruţă, ori drăcuţă.  :-[

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #310 : Noiembrie 22, 2012, 04:33:11 am »
Da, faptul ca ne creste coada constituie o dovada ca noi si maimutele avem un stramos comun. Cat priveste coarnele care te astepti sa creasca, Valeriu, imi pare rau dar esti prost gramada. Dar nu te-ai nascut tu asa, biblia te prosteste :)

Offline Grivei

• Pionier special
  • Data Înregistrării: Mar 2012
  • Mesaje postate: 547
    • Vezi Profilul
Re: Dovezi ale evolutiei - alte cozi atavistice
« Răspuns #311 : Noiembrie 22, 2012, 08:32:45 am »

Apropo de cozi atavistice la oameni, de care vorbeam mai sus. Cum spuneam, oamenii au genele care produc asemenea cozi pt. ca le-am mostenit de la un stramos care avea coada. Un stramos pe care si marile maimute - cimpanzeii, orangutanii, gorilele - il au in comun cu noi, desi si ele si-au pierdut cozile. Aceste cozi apar la oameni atunci cand mecanismul genetic care le inhiba se "strica", si deci dezvoltarea cozi nu este oprita.

Citind o alta carte am dat peste alte imagini cu asemenea cozii. In figura A avem o radiografie a unei asemenea cozi. Figura B arata 2 asemenea cazuri.
Am si ioh o coada asemanatoare , numai ca e plasata in alta parte si nu are oase  Cateodata imi sta ca la un pitbull pregatit de atac.
« Ultima Modificare: Noiembrie 22, 2012, 08:38:15 am de Grivei »
Are you sad?
Are you depressed?
If so, we can help.

Smith&Wesson
When nobody loves you.

Offline Grivei

• Pionier special
    • Vezi Profilul
« Răspuns #312 : Noiembrie 22, 2012, 08:37:40 am »
... Valeriu, imi pare rau dar esti prost gramada. Dar nu te-ai nascut tu asa, biblia te prosteste :)
Davide , ma uit la semnatura ta si ma si gandesc si la cata cunostinta biblica vrei sa demonstrezi ca ai ... si nush ce sa mai zic , referitor la ce ai scris tu mai sus.
Are you sad?
Are you depressed?
If so, we can help.

Smith&Wesson
When nobody loves you.

Offline GABRIELL

• Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 1.577
  • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
    • Vezi Profilul
« Răspuns #313 : Noiembrie 22, 2012, 09:01:53 am »

Oare asta cum a evoluat ? ;D.....apropo de ce zicea Dragotur  :D
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline Grivei

• Pionier special
    • Vezi Profilul
« Răspuns #314 : Noiembrie 22, 2012, 10:25:45 am »
@gabrieLL
Ete al dreaq , cine ti-a facut poza asta si unde erai aici ?!
Are you sad?
Are you depressed?
If so, we can help.

Smith&Wesson
When nobody loves you.