Autor Subiect: "Stiinta" evolutionistilor  (Citit de 260413 ori)

Offline GABRIELL

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 1.577
  • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
    • Vezi Profilul
Re: "Stiinta" evolutionistilor
« Răspuns #315 : Noiembrie 22, 2012, 10:30:23 am »
 ;D Eram cu cdg la pescuit de oameni  :D.....si ...si am evoluat dupa o sticla de Krescova  ;D
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline Corpul de Guvernare

• Supraveghetor de zonă
  • Mesaje postate: 989
  • băi uacitauăr, v-ați pus cu cine nu trebe!
    • Vezi Profilul
    • Află adevărul despre Watchtower - în curând
« Răspuns #316 : Noiembrie 22, 2012, 11:52:14 am »
Ei, ne-am omenit si noi, ca am reusit sa scoatem vreo 2-3 persoane din uacitauăr...
Maaaaare lucruuuu!

CdG
--
Omul nu va fi liber până când ultimul rege va fi spânzurat cu intestinele ultimului preot

Offline Grivei

• Pionier special
  • Data Înregistrării: Mar 2012
  • Mesaje postate: 547
    • Vezi Profilul
« Răspuns #317 : Noiembrie 22, 2012, 12:00:55 pm »
macare de ati fi baut ceva mai bun. :)
Are you sad?
Are you depressed?
If so, we can help.

Smith&Wesson
When nobody loves you.

Offline Corpul de Guvernare

• Supraveghetor de zonă
  • Mesaje postate: 989
  • băi uacitauăr, v-ați pus cu cine nu trebe!
    • Vezi Profilul
    • Află adevărul despre Watchtower - în curând
« Răspuns #318 : Noiembrie 22, 2012, 01:33:20 pm »
eei, chestia cu Krescova era asa, la oha :)
De baut am baut ceva mult mai bun  8)

CdG
--
Omul nu va fi liber până când ultimul rege va fi spânzurat cu intestinele ultimului preot

Offline Grivei

• Pionier special
  • Data Înregistrării: Mar 2012
  • Mesaje postate: 547
    • Vezi Profilul
« Răspuns #319 : Noiembrie 22, 2012, 02:08:27 pm »
pipilica de oaie becaliana sfintit la muntele lui Venus ?!  ;D
Are you sad?
Are you depressed?
If so, we can help.

Smith&Wesson
When nobody loves you.

Offline valeriu

• Supraveghetor de district
  • Data Înregistrării: Feb 2012
  • Mesaje postate: 748
  • www.ce-spun-proorocii.com
    • Vezi Profilul
« Răspuns #320 : Noiembrie 22, 2012, 06:29:13 pm »
Da, faptul ca ne creste coada constituie o dovada ca noi si maimutele avem un stramos comun. Cat priveste coarnele care te astepti sa creasca, Valeriu, imi pare rau dar esti prost gramada. Dar nu te-ai nascut tu asa, biblia te prosteste :)
Cu şobolanul nu suntem veri primari, căci şi şobolanul are coadă? ;D Mulţi strămoşi comuni mai avem.
David! Oricât de prost aş fi, tot n-aş schimba în  nici un chip cu înţelepciunea ta.

Offline Dagothur

• Pionier special
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 549
    • Vezi Profilul
« Răspuns #321 : Noiembrie 22, 2012, 09:13:59 pm »
Aşa este „Dagothur”!  Apoi bou poţi deveni şi fără votcă. ;D Dacă-ţi creşte coadă…gata, suntem din maimuţă? Ne pripim să spunem „amin”! Şi cu vremea dacă mai ies şi două corniţe? Tot maimuţă suntem? Nu ne cad roţile la teorie şi rămânem cu teoria pe butuci? Păi… să vedem când o fi gata, căci ceva tot trebuie să iasă: ori moimuţă, ori căpruţă, ori drăcuţă.  :-[

Cred ca ne-am intins cu gluma prea mult daca nu discerni unde se termina ea. Atavismele demonstraza ca ne tragem din stramosi inferiori, din primate care la randul lor se trag din mici mamifere asemanatoare lemurienilor, care la randul lor se trag din mamifere asemanatoare sobolanilor, care se trag din amfibieni, care se trag din pesti, care se trag din artropode marine, care se trag din nevertebrate, care se trag din animalele unicelulare. Stiinta ofera o perspectiva mult mai larga si mai complexa decat cliseele pe care le-ai invatat tu la biserica.

Offline David

• Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
« Răspuns #322 : Noiembrie 23, 2012, 04:48:43 am »
Cu şobolanul nu suntem veri primari, căci şi şobolanul are coadă? ;D Mulţi strămoşi comuni mai avem.
David!

Veri primari nu, dar suntem rude. Suntem rude cu tot ce misca pe acest pamant, dupa cum spunea si Dagothur.
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline David

• Vezi Profilul
Primatele inteligente
« Răspuns #323 : Noiembrie 25, 2012, 05:26:46 am »
Apropo de ceea ce mentionam mai sus, ca maimutelor - ca si oamenilor - le plac pisicile. Koko, o gorila care a fost invatata limbajul semnelor (cel folosit de muti), avea o pisica pe care o iubea. In cele din urma insa, pisica a fost calcata de o masina pe un drum din apropiere. Ingrijitorul lui Koko ii aduce vestea proasta, si i-o comunica prin limbajul semnelor. Remarcati cum reactioneaza Koko:

Koko the Gorilla Cries Over the Loss of a Kitten

Dupa o mica pauza, Koko raspunde in limbajul semnelor : Rau. Trist. Rau. Incruntare. Plans. Incruntare. Trist.
Mai tarziu, dupa ce a fost lasata singura, a scos niste sunete tanguitoare ca si cum ar fi jelit pisica.
« Ultima Modificare: Noiembrie 25, 2012, 05:32:07 am de David »
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #324 : Noiembrie 25, 2012, 06:19:47 am »
Koko este parte a unui experiment in care anumite primate sunt invatate limbajul semnelor. Rezultatele sunt extraordinare, si arata cat de apropiati suntem de restul primatelor.

Cimpanzeul Washoe a fost probabil prima maimuta invatata sa foloseasca limbajul semnelor, in cadrul unui experiment care s-a intins de-a lungul a mai multor ani. A invatat aproximativ 350 de cuvinte in ASL (American Sign Language, limbajul semnelor american). Ce este remarcabil, este nu doar ca forma mici propozitii in mod corect si in contexte corecte, ci ca atunci cand nu cunostea un cuvant pt. ca nu fusese invatata, il inventa in mod spontan combinand cuvinte pe care le stia.

Astfel, aratandu-i-se cu o anumita ocazie o lebada, Washoe a spus "apa" si "pasare". Psihologul Roger Brown (de la Harvard) a spus a fost "ca si cum am primi un mesaj din spatiul cosmic". Sau cand tovarasul lui Washoe, Moja, nu cunostea cuvantul termos, s-a referit la un termos spunand "METAL CANA BEA".

Una din ingrijitoarele lui Washoe, pe nume Kat, era insarcinata, si a lipsit de la servici mai multe saptamani dupa ce a pierdut sarcina. Cercetatorul Roger Fouts relateaza urmatoarea situatie:

"Cand oamenii care trebuiau sa fie cu Washoe lipseau cateodata, Washoe le intorcea spatele cand acestia reveneau - modul ei de a-i face sa inteleaga ca era suparata pe ei. Washoe a procedat astfel cand Kat (ingrijitoarea) s-a intors la servici in cele din urma. Kat si-a cerut scuze de la Washoe in limbajul semnelor, si apoi a decis sa-i spuna adevarul, spunandu-i "COPILUL MEU A MURIT" (in lb. semnelor). Washoe s-a uitat la ea, si apoi a privit in jos. In cele din urma s-a uitat in ochii lui Kat din nou, si a facut cu grija semnul "PLANS", atingandu-si obrazul si tragandu-si degetul in jos pe calea care ar urma-o o lacrima la oameni (cimpanzeii nu plang cu lacrimi). Kat a remarcat ulterior ca acel singur semn i-a spus mai multe despre Washoe si abilitatile ei mentale, decat tot restul frazelor mai lungi si corecte gramatical folosite de Washoe pana atunci. Washoe nu a vrut s-o lase sa plece fara vreun ajutor emotional, si a spus in semne 'TE ROG PERSOANA IMBRATISARE'".

(De mentionat ca si Washoe pierduse doi pui).

Cand i s-a pus in fata o oglinda si a fost intrebata pe cine vedea, Washoe a raspuns "Pe mine, Washoe". Washoe a murit in pat la 42 de ani, pe 30 Octombrie 2007, inconjurata de oameni si alte primate care i-au fost apropiate.

Toate acestea indica faptul ca maimutele au constiinta de sine, inteleg concepte cum ar fi moartea, tristetea, pot comunica cu oamenii intr-un mod restrans dar coerent, etc. Caracteristici demult atribuite de creationisti in exclusivitate oamenilor. E normal insa sa gasim asemenea fenomene de vreme ce avem un stramos comun recent.
« Ultima Modificare: Noiembrie 25, 2012, 06:21:41 am de David »

Offline valeriu

• Supraveghetor de district
  • Data Înregistrării: Feb 2012
  • Mesaje postate: 748
    • Vezi Profilul
« Răspuns #325 : Noiembrie 25, 2012, 11:20:12 am »
Dacă maimuţa este atât de inteligentă de ce se folosesc câinii pentru depistarea cancerului ( au o precizie  de peste 90%), a bombelor, a drogurilor, etc. şi nu se folosesc maimuţe?

Offline GABRIELL

• Mesaje postate: 1.577
  • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
    • Vezi Profilul
« Răspuns #326 : Noiembrie 25, 2012, 12:56:31 pm »
Simplu...pentru ca ciinii sint specializati pe miros....iar TU si maimutele nu  :D
Omul si maimuta gindeste mai mult...deci stie cum s-asi procure hrana....nu ajutati de miros ca si ciinii...salbatici...

Pentru ca gindesc ,rationez, stiu ca crestinismul si biblia sint VARZA si nu dupa miros  :D
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline leviathan

• Pionier auxiliar
  • Data Înregistrării: Nov 2012
  • Mesaje postate: 181
    • Vezi Profilul
« Răspuns #327 : Noiembrie 25, 2012, 01:19:58 pm »
  Asa este Gabriel, nu tine de inteligenta ci de simturi. Mai nou se folosesc albinele pentru a depista drogurile fiindca ele au un miros mult mai dezvoltat si decat al cainilor. Dandu-le sirop cu anumite arome ele sunt programate ca apoi sa caute numai acea aroma. S-a facut un experiment in trecut cand unui stup i s-a dat sirop amestecat cu putin petrol, a doua zi o rafinarie a fost invadata de albine, astfel ca mai nou s-a reusit sa se creeze aceasta metoda pentru a depista drogurile.
  Ideea este ca nu tine de inteligenta pentru ca o albina are 850.000 de neuroni, este evident ca nu este mai desteapta decat un caine sau un cimpazeu, ori o cioara.
  Referitor la filmulet, este impresionant de vazut cat de mult semanam cu maimutele, este surprinzator pentru ca noi credeam ca anumite atribute sunt strict umane, insa am uitat ca noi am evoluat din ele.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #328 : Noiembrie 25, 2012, 05:19:44 pm »
Avem o multime de lucruri in comun si cu maimutele "mici", mai departate de noi dpdv genetic decat cimpanzeul, gorila si urangutanul.

"Maimutele istețe", o serie de 6 mini-episoade:

Natural World - Clever Monkeys (Part 1/6)
(Vizionati pe youtube pt. celelalte 5)

Offline silviu

• Pionier auxiliar
  • Data Înregistrării: Ian 2012
  • Mesaje postate: 141
  • Dragostea acoperă totul
    • Vezi Profilul
« Răspuns #329 : Noiembrie 26, 2012, 03:37:34 am »
   Ideea este ca nu tine de inteligenta pentru ca o albina are 850.000 de neuroni, este evident ca nu este mai desteapta decat un caine sau un cimpazeu, ori o cioara.

Albina e unul din miracolele creatiei lui D-zeu.
http://www.loribalogh.ro/2011/01/stupul-albinelor-si-diviziunea-muncii/
http://www.examiner.com/article/computers-vs-bee-brains
http://www.pnas.org/content/102/50/18213.full
1 Timotei 4:10
Noi muncim, în adevăr, şi ne luptăm, pentru că ne-am pus nădejdea în Dumnezeul cel Viu, care este Mântuitorul tuturor oamenilor, şi mai ales al celor credincioşi