Autor Subiect: "Stiinta" evolutionistilor  (Citit de 260540 ori)

Offline David

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
Re: "Stiinta" evolutionistilor
« Răspuns #360 : Decembrie 21, 2012, 05:04:08 pm »
Mie nu imi place acest animal maimuta, arata scarbos, nu mi-ar fi cinste cu asa stramosi. Cu Adam si Eva ma pot mandri cand ii vad cate intr-o poza , sunt frumosi, iti face placere sa te uiti la ei.

Realitatea nu tine cont de ceea ce este pe placul tau.
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline Alice

• Pionier auxiliar
  • Data Înregistrării: Sep 2012
  • Mesaje postate: 179
    • Vezi Profilul
« Răspuns #361 : Decembrie 21, 2012, 06:17:27 pm »
Citat

Daca realitatea ar tine cont de placerile mele, sigur nu ar fi ce este acum. Nu iti spun cum ar fi, pt ca deja stiu ce replica as primi dela tine, si ma las pagubasa,
Iov 38:10  când i-am pus hotar, şi când i-am pus zăvoare şi porţi;
11  când am zis: „Până aici să vii, să nu treci mai departe; aici să ţi se oprească mândria valurilor tale?”

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #362 : Decembrie 21, 2012, 06:22:07 pm »
Exact Alice, realitatea nu tine cont de ceea ce e pe placul tau. Deci faptul ca tie nu iti plac maimutele este irelevant vizavi de faptul ca noi avem un stramos comun cu maimutele de azi.
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline Daniel

• Slujitor auxiliar
  • Data Înregistrării: Mar 2012
  • Mesaje postate: 394
    • Vezi Profilul
« Răspuns #363 : Decembrie 21, 2012, 06:42:19 pm »
Citat

Daca realitatea ar tine cont de placerile mele, sigur nu ar fi ce este acum. Nu iti spun cum ar fi, pt ca deja stiu ce replica as primi dela tine, si ma las pagubasa,

Presupun ca daca ti-ar sta in putere, realitatea ar frumoasa. Atunci, ma intreb: daca noi, niste oameni amarati si cu predispozitie spre a face rau, am fi creat o realitate frumoasa, de ce Dumnezeul Atotputernic si Bun in care crezi nu a facut asa ceva? Nu-i statea in putinta, sau ce?

Offline Daniel

• Slujitor auxiliar
  • Data Înregistrării: Mar 2012
  • Mesaje postate: 394
    • Vezi Profilul
« Răspuns #364 : Decembrie 21, 2012, 06:44:37 pm »
Cu Adam si Eva ma pot mandri cand ii vad cate intr-o poza , sunt frumosi, iti face placere sa te uiti la ei.

La ce muzeu sunt expuse poze cu Adam si Eva?  ;D

Offline Dagothur

• Pionier special
  • Mesaje postate: 549
    • Vezi Profilul
« Răspuns #365 : Decembrie 21, 2012, 07:37:08 pm »
Mie nu imi place acest animal maimuta, arata scarbos, nu mi-ar fi cinste cu asa stramosi. Cu Adam si Eva ma pot mandri cand ii vad cate intr-o poza , sunt frumosi, iti face placere sa te uiti la ei.

http://westerncivguides.umwblogs.org/files/2009/12/Nazi_german_atrocities.jpg
Poate ca semenii astia ai nostri sunt mai pe placul tau. Vad ca ai gusturi rafinate, iti pute maimuta aia simpatica...Ia de aici, urmasi ai lui Adam, cum iti place tie. Gasesti genul asta de "umanism" din antichitate pana azi, doar ca mai demult nu aveam fotografii. Si maimuta aia cheala e capabila de violenta extrema daca e zgandarita. Lasa-ne cu harfele astea, gen "nu-mi place de bunicu ca pute si sforaie". Nu ne alegem parintii. Omul se trage tot dintr-un fel de maimuta cheala si asta e. Nu l-a facut Iehova din pamant.

Offline Alice

• Pionier auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #366 : Decembrie 21, 2012, 11:29:27 pm »
Citat
am fi creat o realitate frumoasa, de ce Dumnezeul Atotputernic si Bun in care crezi nu a facut asa ceva? Nu-i statea in putinta, sau ce?

Simplu: Dumnezeu, le-a facut pe toate bune si frumoase, nu cerea omului decat sa respecte porunca Lui, ce nu era greu de respectat. Si le-a spus care vor fi urmarile neascultarii, si uite ca le vedem. Deci pe buna dreptate suntem pedepsi.
Dragilor! Vad ca v-ati coalizat impotriva mea, pot sa va spun ca la mine s-au sedimentat apele, acum pot sa vad linistita tot ce se intampla.

Citat
La ce muzeu sunt expuse poze cu Adam si Eva? 

Daniel esti f ironic, ti-ai luat nume de profet dar cu alte obiceiuri. In toate cartile religioase am vazut pozele lui Adam si Eva f frumoase (la acest capitol vad ca nu exista diferenta de vederi) .Cred ca fiecare s-a gandit ca, daca acum la mii de ani de  degenerare mai sunt femei si barbati frumosi cum au aratat cei facuti perfecti?
Parerea mea este ca voi ati sarit din lac in put.Va veni ziua cand o sa va revizuiti pozitia.
11  când am zis: „Până aici să vii, să nu treci mai departe; aici să ţi se oprească mândria valurilor tale?”

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #367 : Decembrie 22, 2012, 01:01:44 am »
Alice, daca un părinte ii pedepseste pe copiii lui (pt simplul motiv ca au mâncat un fruct amarat!) dandu-i afara din casa si infectandu-i cu o boala mortala, îl numim descreierat pe buna dreptate. Daca nu ti-ai dat seama ca asta e situatia genezei, atunci ai grija ca ti-a mai rămas gândirea marca WTS.

Offline Dagothur

• Pionier special
  • Mesaje postate: 549
    • Vezi Profilul
« Răspuns #368 : Decembrie 22, 2012, 11:04:23 am »
Va veni ziua cand o sa va revizuiti pozitia.

Vrabia malai viseaza.

Offline ilie

• Pionier special
  • Mesaje postate: 540
    • Vezi Profilul
« Răspuns #369 : Decembrie 22, 2012, 11:39:13 am »
Alice,cei ce cauta sa te influienteze,umbla la mintea ta,(satan orbeste mintea),dar nu pot umbla la sufletul tau,si la experienta ta cu Dumnezeu,care locuieste in tine prin duhul sau,cat si la relatia ta cu "pastorul sufletelor..."Oricum,bine ai zis ca s-au sedimentat apele...ai trecut printr-o scoala teribila...

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #370 : Decembrie 22, 2012, 05:47:02 pm »
Alice,cei ce cauta sa te influienteze,umbla la mintea ta,(satan orbeste mintea)

Parca aud Watchtower vorbind...

Offline Valer

• Pionier regular
  • Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 212
    • Vezi Profilul
« Răspuns #371 : Decembrie 22, 2012, 07:05:44 pm »
Avand in vedere ca ateii sunt cam 0,1 la suta din populatia Romaniei ... Ce sa credem ca restul de 99,9 la suta , sunt tampitii ? N-as crede ...

Offline ilie

• Pionier special
  • Mesaje postate: 540
    • Vezi Profilul
« Răspuns #372 : Decembrie 22, 2012, 08:17:52 pm »
Si WTS,ca si alte culte sunt folosite de Satan!Acesta le intuneca mintea.2Cor.4:3-5.Mintea apartine numai Domnului Cristos!1Cor.2:16.De fapt,Domnul a aratat clar cine era tatal religiei Iudaice,falsificate.Ioan 8:44.Asa ca toti care umbla la mintea oamenilor cu scopul de a-i determina sa nu mai creada in Domnul vietii si in viata vesnica,sunt ,indeferent daca recunosc sau nu,sub influienta Satanica.Cel putin asa spune Duhul Sfant,care a inspirat Biblia.1Ioan 3:10:12.

Offline zeu

• Vestitor botezat
  • Data Înregistrării: Dec 2012
  • Mesaje postate: 71
    • Vezi Profilul
« Răspuns #373 : Decembrie 22, 2012, 09:29:20 pm »
Valer,nu cred procentajul ala...plus ca sint si multe interese si deci ipocrizie, sa nu se recunoasca asta.In cazul meu, 10 miliarde sa fie de o parere, ca eu tot de a mea ma tin  :) 8)

Offline Alice

• Pionier auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #374 : Decembrie 22, 2012, 10:22:29 pm »
Citat
10 miliarde sa fie de o parere, ca eu tot de a mea ma tin   

Daca acum noi condamnam pe cei ce au pus stapanire pe mintea multora si nu accepta decat pozitia de a fi slugarnic, cum am arata noi sa facem la fel? Sa incercam sa ne impunem unul altuia ceiace credem noi. Va trimit o mica parte dintr-o scrisoare a lui Franz pe care mi-a trimis-o. Aici nu o pot trimite toata , este lunga dar minunata. Cred ca ne da foarte mult de gandit.

"TRECAND PESTE DURERE SI MANIE.

Atunci cand cineva descoopera greseli importante intr-un grup sau o miscare particulara, poate sa devina foarte nervos si poate sa se simta indurerat, pentru ca a fost dezamagit. S-ar putea sa fie chiar inclinat sa-i vada pe membrii care iau decizii ca fiind manipulatori cu voia si cruzi. Deseori oricum aceia care apara infocat o organizatie, sunt ei insasi niste victime demne de mila, actionand asemenea unor membri de familie care acopera si dau ghes faptelor unui tata sau a unei mame alcoolice. Chiar si atunci cand cineva are cunstinta de prima mana despre indivizii implicati si despre modul in care au distorsionat faptele, trebuie sa avem grija sa nu ne indreptam sentimentele noastre puternice impotriva acestor indivizi, pentru ca exista o foarte mare diferenta intre a expune o proasta interpretare a sentimentului de dorinta de bine pentru altii si intre a condamna indivizi. Orice judecata finala apartine Tatalui Ceresc si Fiului Sau. Actiunile in cadrul grupului sunt complexe, presiunile si restrangerile asupra indivizilor sunt inr-adevar mari, cu cateva exceptii: constiinta individuala pare sa fie intr-o stare de animatie suspendata si deseori gandirea este inlocuita de catre o emotie care se propaga in grup. Nimeni nu pare sa aiba o responsabilitate personala in decizile de grup, care pot sa nici nu fie unanime, si pentru efectul negativ pe care acestea pot sa le aiba. Masa isi asuma o personalitate a ei si o putere mult mai mare decat suma totala a personalitatii indivizilor care fac parte din ea. In masa fie ca este vorba de o masa etnica, tribala, nationala, religioasa sau comerciala totul devine supus asupra ceea ce este perceput ca interesele sale, fie acestea reale sau imaginare. Forma sa extrema, masa lipsita de constiinta poate sa comita atrocitati. Cu toate acestea indivizii implicati pot sa nu se vada pe ei insasi ca fiind vinovati de crime hidoase impotriva umanitatii. Astfel membrii unui grup, oamenii, pot sa actioneze fara compasiune si in modul in care ar putea sa fie imposibile de infaptuit pentru ei in mod individual, cu alte cuvinte lucruri pe care ca indivizi nu le-ar face niciodata. Un luptator de seama pentru libertatea crestina, apostolul Pavel, s-a gasit intr-o stare de mila, ca un evreu zelos luptand disperat impotriva unei amenintari, numarul celor care il acceptau pe Isus ca pe Mesia Cel Promis crescand mereu dintre membrii poporului sau. Ar fi fost foarte usor sa-l judeci pe acest persecutator vicios ca pe un barbat oribil si lipsit de mila care merita sa moara. Ceea ce s-a intamplat cu el oricum ar trebui sa ne dea de gandit, inainte de-a condamna pe cineva care s-a purtat urat cu noi. Invatatorul nostru ne-a sfatuit sa ne rugam pentru acei care cauta sa ne faca rau, nu sa aruncam vorbe si expresii de rea vointa impotriva lor (Matei 5:44-45). Urmand invatatura lui Isus Christos, Stefan a spus: “Doamne nu le lua in seama acest pacat” (Fapte 7:60). Iata deci, dupa cum a fost confirmat de catre propriile cuvinte ale lui Pavel. Aceasta rugaciune plina de mila a lui Stefan care era pe moarte a primit raspuns (I Timotei 1:13)."