Autor Subiect: noua intelegere, cine este sclavul fidel si prevazator ... ?  (Citit de 9723 ori)

Offline lamb

• Global Moderator
  • Pionier regular
  • Data Înregistrării: Ian 2012
  • Mesaje postate: 222
    • Vezi Profilul
Re: noua intelegere, cine este sclavul fidel si prevazator ... ?
« Răspuns #15 : Februarie 05, 2013, 11:53:05 am »
Nu pot decat sa recunosc ca ai perfecta dreptate J.

Daca in alte vremuri si mai ales la inceputurile ei, organizatia incerca intotdeauna sa gaseasca explicatii si argumente logice, acum se pare ca asistam la o schimbare in directia exact opusa.

Toate aceste reforme doctrinare vin fara o argumentatie logica bine alcatuita in spate. E ca un fel de declaratie din partea Corpului de Guvernare. E ca si cum ar spune: "Ascultati de noi sau plecati!"

Iar a doua parte a declaratiei lor ar suna ceva de genul: "Stim ca unii dintre voi cei din organizatie sunteti destul de inteligenti incat sa va dati seama ca v-am mintit si am gresit de foarte multe ori in trecut si gresim si acum cu noile doctrine si explicatii, dar noua pur si simplu nu ne pasa, nu ne intereseaza. Voi cei destepti puteti pleca. De aceea si sustinem ca nu mai vrem ca tinerii martori sa faca studii superioare. Pe noi cei din Corpul de Guvernare, ne intereseaza doar membri organiatiei suficient de incuiati la minte sau paralizati de frica mortii in armaghedon, incat sa accepte o supunere oarba fata de noi. Ii mai toleram si pe ei inteligenti dar interesati sa ramana in sistem datorita pozitiei caldute pe care au (genul betelist sau supraveghetor itinerant).
Noi credem uneori ca lucrurile sunt adevarate, numai fiindca sunt spuse in mod elocvent. (Pacal)

Offline valeriu

• Supraveghetor de district
  • Data Înregistrării: Feb 2012
  • Mesaje postate: 748
  • www.ce-spun-proorocii.com
    • Vezi Profilul
« Răspuns #16 : Februarie 05, 2013, 07:47:04 pm »
Nu pot decat sa recunosc ca ai perfecta dreptate J.
Nici eu nu pot decât să-ţi dau dreptate şi ţie şi lui „J”.
La fel, se adeveresc şi se împlinesc foarte bine şi vorbele proorocului Isaia, care spune: „Domnul zice: „Când se apropie de Mine poporul acesta, Mă cinsteşte cu gura şi cu buzele, dar inima lui este departe de Mine, şi frica pe care o are de Mine, nu este decât o învăţătură de datină omenească.
 De aceea voi lovi iarăşi pe poporul acesta cu semne şi minuni din ce în ce mai minunate, aşa că înţelepciunea înţelepţilor lui va pieri, şi priceperea oamenilor lui pricepuţi se va face nevăzută.”
Isaia 29:13, 14.

La fel de potrivite sunt şi vorbele din Isaia 30:9 – 11: „Scrie că: „Poporul acesta este un popor răzvrătit, nişte copii mincinoşi, nişte copii care nu vor să asculte Legea Domnului, care zic văzătorilor: „Să nu vedeţi!” şi proorocilor: „Să nu proorociţi adevăruri, ci spuneţi-ne lucruri măgulitoare, proorociţi-ne lucruri închipuite!
 Abateţi-vă din drum, daţi-vă în lături de pe cărare, lăsaţi-ne în pace cu Sfântul lui Israel!”

Offline calea

• Slujitor auxiliar
  • Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 399
    • Vezi Profilul
    • Calea Crestina
"Nici o minciună nu este din adevăr" - 1Ioan 2:21.

Offline reloaded

• Vestitor nebotezat
  • **
  • Data Înregistrării: Dec 2012
  • Mesaje postate: 56
    • Vezi Profilul
« Răspuns #18 : Martie 18, 2013, 02:29:03 pm »
Bah , da-ma dreaq , ma leshi ! Mai Aline , tu crezi ca pe multyi dintre noi astia care am sters-o din MLI ne mai intereseaza cat c***t haleste WTB & TS ?!

Offline valeriu

• Supraveghetor de district
  • Data Înregistrării: Feb 2012
  • Mesaje postate: 748
    • Vezi Profilul
« Răspuns #19 : Martie 19, 2013, 08:10:34 am »
Lasă „reloaded”,   :)  interviul lui Alin e chiar foarte bun. Ne scuteşte să mai răsfoim prin „ape tulburi”. A făcut-o el pentru noi. Mersi Aline! :)