Autor Subiect: Atei vs crestini .  (Citit de 152782 ori)

Offline hotziu1

• Vestitor nebotezat
  • **
  • Data Înregistrării: Mai 2012
  • Mesaje postate: 65
    • Vezi Profilul
Re: Atei vs crestini .
« Răspuns #330 : Februarie 11, 2013, 02:50:59 am »
consider o irosire a timpului sa te pierzi in versete biblice.sunt de acord cu gabriel,noi avem curajul sa spunem lucrurilor pe nume.nu am iesit din rahat sa mai rascolesc iar prin el.religia se bazeaza pe multimea ignorantilor si pe inocularea sentimentului de frica,frica sa nu faci rau,sa ii placi lui dumnezeu.si defapt tot ce faci e sa le faci jocurile unor guru de la brooklin sau din alta parte.dumnezeu este raspunsul ignorantei la intrebarile fara raspuns.mi-aduc aminte o maxima rostita de un fost campion de sah,emanuel lasker:'cand vezi o mutare buna asteapta,cauta alta si mai buna'.asa e si cu dumnezeu,pare o mutare buna dar exista alta si mai buna...

Offline dann

• Persoană interesată
  • *
  • Data Înregistrării: Feb 2013
  • Mesaje postate: 19
    • Vezi Profilul
« Răspuns #331 : Februarie 11, 2013, 10:50:24 am »
Biblia, credinta nu e pentru toti. Ca daca ar fi toti credinciosi atunci biblia ar fi falsa, dar asa, tot cei care resping adevarul din biblie ajuta la indeplinirea ei fara asi da seama.

Offline Corpul de Guvernare

• Supraveghetor de zonă
  • Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 989
  • băi uacitauăr, v-ați pus cu cine nu trebe!
    • Vezi Profilul
    • Află adevărul despre Watchtower - în curând
« Răspuns #332 : Februarie 11, 2013, 03:24:12 pm »
Biblia, credinta nu e pentru toti.

Adevăr grăiești fârtate. Nu e pentru toți...

CdG
--
Omul nu va fi liber până când ultimul rege va fi spânzurat cu intestinele ultimului preot

Offline David

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
« Răspuns #333 : Februarie 11, 2013, 03:28:08 pm »
Biblia, credinta nu e pentru toti.
Ai dreptate, e doar pt. creduli.

Citat
Ca daca ar fi toti credinciosi atunci biblia ar fi falsa, dar asa, tot cei care resping adevarul din biblie ajuta la indeplinirea ei fara asi da seama.

Biblia nu se împlinește. Cele mai importante profetii au esuat mizerabil: http://forum.martorii-lui-iehova.ro/index.php/topic,140.0.html

Da, biblia greseste: http://forum.martorii-lui-iehova.ro/index.php/topic,119.0.html
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline dann

• Persoană interesată
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #334 : Februarie 11, 2013, 08:38:35 pm »
Iti intemeiezi convingerile ca si sectantii, pe 2,3,10 versete. Care e mesajul principal al lui Isus?

Offline hotziu1

• Vestitor nebotezat
  • **
  • Data Înregistrării: Mai 2012
  • Mesaje postate: 65
    • Vezi Profilul
« Răspuns #335 : Februarie 12, 2013, 01:09:20 am »
danutze,iti spun ca unui prieten,dar nu te supara.invata ceva serios si nu o mai lungi cu biblia.vezi ca faci greseli elementare de gramatica.'î' din a nu se foloseste la inceputul cuvantului,nici la sfarsit si la fel daca  cuvantul e compus,la fel si cel integrat incepe cu 'î'.am pierdut o gramada de ani jongland cu versete biblice.puteam sa fac multe alte lucruri interesante.biblia e sa o citesti o data maxim 2 si atat.restul e can can...
« Ultima Modificare: Februarie 12, 2013, 01:11:49 am de hotziu1 »

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #336 : Februarie 12, 2013, 01:21:13 am »
consider o irosire a timpului sa te pierzi in versete biblice.sunt de acord cu gabriel,noi avem curajul sa spunem lucrurilor pe nume.nu am iesit din rahat sa mai rascolesc iar prin el.religia se bazeaza pe multimea ignorantilor si pe inocularea sentimentului de frica,frica sa nu faci rau,sa ii placi lui dumnezeu.si defapt tot ce faci e sa le faci jocurile unor guru de la brooklin sau din alta parte.dumnezeu este raspunsul ignorantei la intrebarile fara raspuns.mi-aduc aminte o maxima rostita de un fost campion de sah,emanuel lasker:'cand vezi o mutare buna asteapta,cauta alta si mai buna'.asa e si cu dumnezeu,pare o mutare buna dar exista alta si mai buna...

Așa e Hotziu. Dn păcate unii credinciosi nu înțeleg decât daca li se vorbește in versete biblice, deci unii atei se vad nevoiți a le cita câte una alta :)
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #337 : Februarie 12, 2013, 01:25:53 am »
Iti intemeiezi convingerile ca si sectantii, pe 2,3,10 versete. Care e mesajul principal al lui Isus?

Dimpotrivă, după cum se vede in articolele respective, am evaluat cam tot ce spune pe tema respectiva in NT, deci vorbești din burta. De fapt se observa clar ca tu esti acela care răspunde ca un apologist sectant - eviti miezul problemei făcându-te ca ploua.

Offline dann

• Persoană interesată
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #338 : Februarie 12, 2013, 11:08:52 am »
Dimpotrivă, după cum se vede in articolele respective, am evaluat cam tot ce spune pe tema respectiva in NT, deci vorbești din burta. De fapt se observa clar ca tu esti acela care răspunde ca un apologist sectant - eviti miezul problemei făcându-te ca ploua.

Doar te-am intrebat care e mesajul principal al lui Isus?
Si te-am mai intrebat: daca tatal tau era gay tu mai existai? Daca nu, de ce existi acum?

Offline Mimoza

• Pionier auxiliar
  • Data Înregistrării: Iun 2012
  • Mesaje postate: 116
    • Vezi Profilul
« Răspuns #339 : Februarie 12, 2013, 02:05:04 pm »
 da , perfect adevarat , daca tatal meu era gay eu nu eram astazi aici , dar asta nu ii face vinovati pe gay de faptul ca sunt asa mai mult decat ar fi vinovati martorii lui iehova de copiii nenascuti si de samanta pierduta din cauza invataturii lor de a nu face copii pt a avea timp sa plimbe reviste.
plus de asta , din motive strict religioase nu vreti sa vedeti ca pe planeta foarte multe specii de animale se fac vinovate de homosexualitate , deci nu este o alegere a lor , animalele sunt facute de acelasi creator minunat pe care il slaviti
« Ultima Modificare: Februarie 12, 2013, 02:09:51 pm de Mimoza »
" Intelepciunea incepe prin a-ti pune intrebari ."     
                                       Seneca

Offline leviathan

• Pionier auxiliar
  • Data Înregistrării: Nov 2012
  • Mesaje postate: 181
    • Vezi Profilul
« Răspuns #340 : Februarie 12, 2013, 03:25:42 pm »
da , perfect adevarat , daca tatal meu era gay eu nu eram astazi aici , dar asta nu ii face vinovati pe gay de faptul ca sunt asa mai mult decat ar fi vinovati martorii lui iehova de copiii nenascuti si de samanta pierduta din cauza invataturii lor de a nu face copii pt a avea timp sa plimbe reviste.
plus de asta , din motive strict religioase nu vreti sa vedeti ca pe planeta foarte multe specii de animale se fac vinovate de homosexualitate , deci nu este o alegere a lor , animalele sunt facute de acelasi creator minunat pe care il slaviti
  Perfect de acord cu tine, peste 1500 de specii de animale practica homosexualitatea.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #341 : Februarie 12, 2013, 03:49:59 pm »

Doar te-am intrebat care e mesajul principal al lui Isus?
Isus evident are mai multe mesaje principale. N-o sa mă apuc acum sa iti citesc zeci de versete, le ai si tu in biblie, nu? Întrebarea ta încearcă doar sa ocoleasca miezul problemei, anume ca domnul tau e un profet fals. Întrebarea "care era mesajul principal al unui profet fals" este de mică importantă atâta timp cat individul in cauza e un profet fals cu acte-n regula.

Citat
Si te-am mai intrebat: daca tatal tau era gay tu mai existai? Daca nu, de ce existi acum?
O alta întrebare irelevanta, dar ce sa mă mai mir :) Ai auzit de gay care procreaza, evident având contact sexual cu un cineva de sex opus? Nu? Cum așa?

Reversul medaliei: daca tatăl tau era fanatic  si te omora din porunca lui dzeu (neascultare de părinți), tu mai traiai acum?

Offline Corpul de Guvernare

• Supraveghetor de zonă
  • Mesaje postate: 989
  • băi uacitauăr, v-ați pus cu cine nu trebe!
    • Vezi Profilul
    • Află adevărul despre Watchtower - în curând
« Răspuns #342 : Februarie 12, 2013, 04:55:12 pm »
Reversul medaliei: daca tatăl tau era fanatic  si te omora din porunca lui dzeu (neascultare de părinți), tu mai traiai acum?

Mama ei de logica atee  8)

CdG
--
Omul nu va fi liber până când ultimul rege va fi spânzurat cu intestinele ultimului preot

Offline Valer

• Pionier regular
  • Mesaje postate: 212
    • Vezi Profilul
« Răspuns #343 : Februarie 12, 2013, 07:58:27 pm »
Perfect de acord cu tine, peste 1500 de specii de animale practica homosexualitatea.
Bine ma ... practicati-o si voi ...si dovediti astfel ca sunteti tot atat de evoluati ... ca animalele .

Offline Mimoza

• Pionier auxiliar
  • Data Înregistrării: Iun 2012
  • Mesaje postate: 116
    • Vezi Profilul
« Răspuns #344 : Februarie 12, 2013, 08:06:46 pm »
aici nu era vorba de evolutia omului , era vorba despre faptul ca voi crestinii sustineti ca oamenii au de ales intre a-i sluji lui d-zeu sau lui satan si ca homosexualitatea este o alegere. nicaieri in toata biblia nu am gasit nimic care sa spuna ca animalele ar fi in aceeasi disputa ca si oamenii intre d-zeu si satan . dar spune ca d-zeu a facut toate vietuitoarele " si a vazut ca erau bune " . deci fa-ma sa inteleg de unde homosexualitatea la animale din punctul de vedere crestin , ca stiintific stiu
" Intelepciunea incepe prin a-ti pune intrebari ."     
                                       Seneca