Autor Subiect: Atei vs crestini .  (Citit de 152717 ori)

Offline David

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
Re: Atei vs crestini .
« Răspuns #570 : Iulie 05, 2013, 03:00:04 pm »
Sala nu e a voastra mincinosule, e a organizatiei. Si chestia cu imprumutul e o frauda clar. Cica eu te imprumut pe tine cu bani ca sa-ti construiesti casa, si dupa ce mi-ai dat banii inapoi peste nu stiu cat timp, casa ta e a mea. Lol, ce fraieri sunteti. Daca bancile ar face asa ar fi scandal monstru. Dar pt. ca organizatia vi-o trage voua, unor spalati pe creier...
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline Corpul de Guvernare

• Supraveghetor de zonă
  • Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 989
  • băi uacitauăr, v-ați pus cu cine nu trebe!
    • Vezi Profilul
    • Află adevărul despre Watchtower - în curând
« Răspuns #571 : Iulie 05, 2013, 03:02:10 pm »
Și mai vrem să știm marcule, cum considerați cele câteva cazuri în care un "frate" și-a pus casa la dispoziție pentru a fi folosită ca și sală, iar supraveghetorii au cerut să se facă donație, apoi prin matrapazlâcuri l-au excomunicat și pa, la revedere?

Hmmm? Ia zii! Nu e fraudă?

CdG
« Ultima Modificare: Iulie 05, 2013, 03:05:33 pm de Corpul de Guvernare »
--
Omul nu va fi liber până când ultimul rege va fi spânzurat cu intestinele ultimului preot

Offline marcu

• Data Înregistrării: Dec 2011
  • Mesaje postate: 1.337
    • Vezi Profilul
« Răspuns #572 : Iulie 05, 2013, 03:36:57 pm »
Corpule: tu iar aberezi.... NU CUNOSTI DELOC PROBLEMA! Pot sa pun casa la dispozitie ca  lacas de cult,dar nu pot face donatie decat valabila POST MORTEM.Este posibila acum,cat traiesc, doar VANZAREA. La Turda,cand s-a construit Sala de Congrese,un frate a vrut sa doneze teren...Nu a fost posibil !A trebuit sa-l vanda,a incasat banii,apoi i-a donat .Deci,ceea ce spui tu ESTE O MINCIUNA !

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #573 : Iulie 05, 2013, 04:04:35 pm »
Camile si iar camile...
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

• Supraveghetor de zonă
    • Vezi Profilul
« Răspuns #574 : Iulie 05, 2013, 04:21:27 pm »
Tot o fraudă, iehovistule infatuat... manevre, manevre, manevre imobiliare, capul cărora este chiar maestrul fraudelor Mitruț...

CdG
--
Omul nu va fi liber până când ultimul rege va fi spânzurat cu intestinele ultimului preot

Offline marcu

• Vezi Profilul
« Răspuns #575 : Iulie 05, 2013, 07:15:28 pm »
Iar vorbesti "aposteste" !!! Adica BALIVERNE .....Eu am colaborat in urma cu cativa ani cu Filiala pt.niste lucrari.Era un frate italian la DEPARTAMENTU "SALILE REGATULUI", care verifica si virgulele si imi comunica :frate,la documentatia X nu mi-ai trimis documentul Y .Te rog sa il trimiti URGENT !! Nu se face NIMIC pe langa lege .....si nicidecum ceea ce pretinzi tu !

• Supraveghetor de zonă
    • Vezi Profilul
« Răspuns #576 : Iulie 06, 2013, 09:30:53 am »
Iar vorbesti "aposteste" !!! Adica BALIVERNE .....Eu am colaborat in urma cu cativa ani cu Filiala pt.niste lucrari.Era un frate italian la DEPARTAMENTU "SALILE REGATULUI", care verifica si virgulele si imi comunica :frate,la documentatia X nu mi-ai trimis documentul Y .Te rog sa il trimiti URGENT !! Nu se face NIMIC pe langa lege .....si nicidecum ceea ce pretinzi tu !

Dragule, faptul că un macaronar fără viitor, a fost pus păpusă la "departamentul" sălile rahatului, să îți verifice ție virgulele și cacofoniile, nu are nici o legătură cu fraudele imobiliare făcute de șleahta din vârful piramidei din Ro și, cel mai probabil, și din alte țări.

Tzucurel, ești doar un "soldățel" prost,  naiv și credul.

Cunosc o grupare de martori, în principal bătrâni de congregație, care, prin prisma șmecheriilor învățate de la aceștia, și-au făcut și în viața laică o carieră din aceste matrapazlâcuri. Și cine crezi că sunt clienții lor? Tot martori. Pentru că întotdeauna naivii consideră că "frații lor" nu pot fi rău intenționați și pentru că întotdeauna conflictele se mușamalizează înăuntru.

CdG
--

Offline marcu

• Vezi Profilul
« Răspuns #577 : Iulie 06, 2013, 03:37:40 pm »
Esti un MINCINOS ! Eu lucrez cu clienti ,prestand servicii de alt gen ca second-job.Ei bine,primul client martor a "venit" dupa doi ani,dintr-o localitate situata la 60 de km,absolut intamplator! Fratii si surorile,in majoritatea lor nu stiu cu ce ma ocup.... Noi NU FACEM AFACERI CU FRATII  decat daca ei ne cauta.....si,indeosebi la Sala Regatului este interzisa o astfel de chestiune .Nu suntem neoprotestanti !
Tu vorbest redondant despre FRAUDE.Probe,dovezi adica (sic) cand aduci ? Ai asa ceva ? In mod evident nu si,pe cale de consecinta MINTI !

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #578 : Iulie 06, 2013, 06:00:54 pm »
Voi nu faceti afaceri cu fratii ;D Ii fraudati doar, cum se vede clar din ghesefturile cu salile regatului facute de organizatia voastra de sarlatani.

• Supraveghetor de zonă
    • Vezi Profilul
« Răspuns #579 : Iulie 07, 2013, 01:40:20 pm »
Țucurel marcu cu puța mică, repet: ești doar un "soldățel" prost, naiv și credul, și pe deasupra mare mincinos.
Lasă dezinformarea, că știm noi foarte bine, dinspre înăuntru, cum stau lucrurile cu adevărat. Gem congregațiile de situații de acest gen, și știi asta foarte bine.

Vorba lui David, voi nu faceți afaceri cu frații, doar vă fraudați, așa între frați... Hai, marș gunoiule iehovist!

CdG
--

Offline marcu

• Vezi Profilul
« Răspuns #580 : Iulie 08, 2013, 03:02:08 pm »
...zise corpul in ratacirea lui !!!!

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #581 : Iulie 08, 2013, 03:38:53 pm »
Zise Marcu halind inca o camila.

• Supraveghetor de zonă
    • Vezi Profilul
« Răspuns #582 : Iulie 08, 2013, 05:13:43 pm »
Oare de la cămile i se trage... indigestia?  :D

CdG
--

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #583 : Iulie 08, 2013, 07:34:17 pm »
Nu, cred ca mai degrabă de la mâncarurile expirate servite la sala rahatului ;D

Offline marcu

• Vezi Profilul
« Răspuns #584 : Iulie 09, 2013, 12:39:48 pm »
Din nou nimicuri...Ce sa spuna unii ca voi ??? ;D