Autor Subiect: sexul la Martorii lui Iehova  (Citit de 88282 ori)

Offline David

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
Re: sexul la Martorii lui Iehova
« Răspuns #75 : Iulie 02, 2013, 02:56:31 pm »
David:niciodata nu sunt numiti apostatii nebuni.Apostazia ,ca fenomen este asociata cu nebunia,pt.ca este O RATACIRE SPIRITUALA.
A, deci apostazia este asociata ca fenomen cu nebunia, ai vazut? Deci apostatii sunt asociati cu bolnavii mintali atunci. Pai vezi?

Ia sa vedem si w11 7/15 pp.15-19:

Suppose that a doctor told you to avoid contact with someone who is infected with a contagious, deadly disease. You would know what the doctor means, and you would strictly heed his warning. Well, apostates are “mentally diseased,” and they seek to infect others with their disloyal teachings. (1 Tim. 6:3, 4) Jehovah, the Great Physician, tells us to avoid contact with them. We know what he means, but are we determined to heed his warning in all respects?

Vrei sa-ti traduc? A si apropo, tu asculti de Marele Doctor evitand "bolnavii mintali"? ;D
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline lycurgos

• Pionier regular
  • Data Înregistrării: Mar 2012
  • Mesaje postate: 283
    • Vezi Profilul
« Răspuns #76 : Iulie 03, 2013, 01:50:22 am »
 Anunt important pentru popoul lui iehova .
La Congresul din aceasta vara se va lansa lenjeria intima cu centura de castitate pentru surorile martore neinitate in tainele amorului tantric.Cheile lacatelor vor fi gestionate de un batran de congregatie si se vor elibera numai la cerere.Formularele se pot solicita de la secretarul congregatiei din care faceti parte,si se depun la secretariat dupa inchiderea editiei.Nu va aglomerati,exista loc pentru fiecare.Apostatii nu au nevoie de cheie.Pentru evitarea transmiterii sindromului "martorului nebun" va rugam folositi cauciucurile tubeless de vara.Pentru aventurile la munte recomandam tractiunea 4x4 .
 In cadrul congresului se va prezenta in premiera mondiala,in cadrul unei demonstratii live ,POZITIA PIONERULUI.
Invie Doamne,Trasnetul de Foc
In neamul adormit pe stanca sura!
Dezleaga-l de blestemul timp si loc,
Sa arda vrajbe,sa sfarame ura!

Offline GABRIELL

• Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 1.577
  • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
    • Vezi Profilul
« Ultima Modificare: Iulie 03, 2013, 11:29:07 am de GABRIELL »
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

Offline lycurgos

• Pionier regular
    • Vezi Profilul
« Răspuns #78 : Iulie 03, 2013, 03:13:58 pm »
Lipseste sigla WTS .Marca inregistrata.Despre asta este vorba.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #79 : Iulie 03, 2013, 03:22:12 pm »
Ha, a dispărut Ștrulă din subiect ăsta. Rumegi ciobanule? ;D
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline lycurgos

• Pionier regular
    • Vezi Profilul
« Răspuns #80 : Iulie 03, 2013, 03:36:48 pm »
Shtrula s-a dus sa-si faca copie la set-ul de chei de la blindajul de castitate.

Offline Corpul de Guvernare

• Supraveghetor de zonă
  • Mesaje postate: 989
  • băi uacitauăr, v-ați pus cu cine nu trebe!
    • Vezi Profilul
    • Află adevărul despre Watchtower - în curând
« Răspuns #81 : Iulie 03, 2013, 03:59:18 pm »
Da'ce? Are el nevoie de chei? Pentru ce?  :D

CdG
--
Omul nu va fi liber până când ultimul rege va fi spânzurat cu intestinele ultimului preot

Offline lycurgos

• Pionier regular
    • Vezi Profilul
« Răspuns #82 : Iulie 03, 2013, 04:57:52 pm »
Macar sa vada ,daca pentru altceva nu este cazul.Sau sa le dea pe sub mana,sa mai scoata si el un ban.

Offline Marcus

• Pionier auxiliar
  • Data Înregistrării: Dec 2011
  • Mesaje postate: 164
    • Vezi Profilul
    • Teoria deconspiratiei
« Răspuns #83 : Iulie 04, 2013, 04:12:59 pm »
cel mai mult ma distreaza cum se atrage mereu atentia asupra pericolelor de natura sexuala... "sarcini nedorite, boli transmisibile sexual, scaderea respectului de sine, sentimentul ca ai fost folosit"- sa vim realisti, pe cine mai sperie sarcinile nedorite, tot omul hotarat se protejeaza intr-un fel sau altul .... sexul nu te ia pe nepregatinte - "vai m-am impiedicat in lucrare si am cazut cu corpii mei cavernosi intre picioarele surorii...acum o sa ramana insarcinata". Cat despre boli iar, nu e asa negru dracu.
daca apuci in pat cu un pionier la primul lui pacat si ejaculeaza prematur, atunci da se poate sa isi piarda respectul de sine, da recupereaza dupa cateva numere.
cat despre faptul ca te simti folosit.... ia atitudine ... nu sta doar capra, hai deasupra si foloseste-l si tu pe el:))
Religia = fiica Sperantei si a Fricii care incearca sa explice Ignorantei natura inexplicabila a Necunoscutului.

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #84 : Iulie 05, 2013, 05:30:01 am »
Alo, Marcu? Esti chior din nou?

David:niciodata nu sunt numiti apostatii nebuni.Apostazia ,ca fenomen este asociata cu nebunia,pt.ca este O RATACIRE SPIRITUALA.
A, deci apostazia este asociata ca fenomen cu nebunia, ai vazut? Deci apostatii sunt asociati cu bolnavii mintali atunci. Pai vezi?

Ia sa vedem si w11 7/15 pp.15-19:

Suppose that a doctor told you to avoid contact with someone who is infected with a contagious, deadly disease. You would know what the doctor means, and you would strictly heed his warning. Well, apostates are “mentally diseased,” and they seek to infect others with their disloyal teachings. (1 Tim. 6:3, 4) Jehovah, the Great Physician, tells us to avoid contact with them. We know what he means, but are we determined to heed his warning in all respects?

Vrei sa-ti traduc? A si apropo, tu asculti de Marele Doctor evitand "bolnavii mintali"? ;D

Offline Grivei

• Pionier special
  • Mesaje postate: 547
    • Vezi Profilul
« Răspuns #85 : Iulie 05, 2013, 08:05:09 am »
... ia atitudine ... nu sta doar capra, hai deasupra si foloseste-l si tu pe el:))
Asta e ca in bancul ala ... Ai grija fata mamii , sa nu se urce vreun baiat pe tine , ca moare mama. Se intoarce fata din vacanta si ... Nu mama , m-am urcat eu pe el , sa moara ma-sa.
Are you sad?
Are you depressed?
If so, we can help.

Smith&Wesson
When nobody loves you.

Offline marcu

• Mesaje postate: 1.337
    • Vezi Profilul
« Răspuns #86 : Iulie 05, 2013, 10:35:17 am »
David:ca sa putem discuta,trebuie sa fim rationali.Tu nu vrei sa fii asa ! Noi condamnam FENOMENE ,nu judecam oameni.Daca tu asa crezi ca apostatii sunt nebuni,eu nu am ce sa-ti fac...pt.ca nu eu o spun ....

• Supraveghetor de zonă
    • Vezi Profilul
« Răspuns #87 : Iulie 05, 2013, 11:24:40 am »
Nu, o spune WTS...

CdG
--
Omul nu va fi liber până când ultimul rege va fi spânzurat cu intestinele ultimului preot

Offline marcu

• Mesaje postate: 1.337
    • Vezi Profilul
« Răspuns #88 : Iulie 05, 2013, 11:55:04 am »
Nicidecum,"corpule" ....nu ai dreptate.WTS NU SPUNE NIMIC....WTS EDITEAZA,TIPARESTE si DISTRIBUIE CE SPUN ALTII .......

• Supraveghetor de zonă
    • Vezi Profilul
« Răspuns #89 : Iulie 05, 2013, 12:42:08 pm »
Nicidecum,"corpule" ....nu ai dreptate.WTS NU SPUNE NIMIC....WTS EDITEAZA,TIPARESTE si DISTRIBUIE CE SPUN ALTII .......

marculici, WTS, CDG, OMLIR, supraveghetorii, congregații, bâtrânii, oițele proaste: tot un drac, tot rahat.
Clar?

CdG
--