Sondaj

Crezi în creație sau în evoluție?

Creație
15 (60%)
Evoluție
4 (16%)
Creație prin evoluție
4 (16%)
Nu știu
2 (8%)

Numărul total de membrii care au votat: 23

Autor Subiect: creaţie sau evoluţie?  (Citit de 30161 ori)

Offline page

• Slujitor auxiliar
  • Data Înregistrării: Feb 2012
  • Mesaje postate: 330
    • Vezi Profilul
Re: creaţie sau evoluţie?
« Răspuns #75 : August 31, 2012, 05:31:00 pm »
...continuam cu documentarul. merita vazut! :)
Partea a 4-a
Descifrand Misterul Vietii. Evolutia este o minciuna, Teoria lui Darwin este o aberatie ! 4 / 7

Partea a5-a
Descifrand Misterul Vietii. Evolutia este o minciuna, Teoria lui Darwin este o aberatie ! 5 / 7

“Sansa, selectia naturala si propria sa teorie a auto-organizarii…toate au esuat in a explica originea informatiei genetice. In acest moment Kenyon nu mai avea decat o singura alternativa.

“Nu exista nici macar cea mai mica sansa pentru o origine in urma evolutiei chimice a celei mai simple celule. Asa ca conceptul de design inteligent al vietii era extrem de atractiv si de bun simt pentru mine. Pentru ca se potrivea foarte bine multiplelor descoperiri din biologia moleculara.” (Dean Kenyon)''
............
Omul de stiinta, a avut bunul simt  sa renunte la teoria evolutiei chimice avand in fata dovezile incontestabile ale unui design inteligent privind originea vietii. :)

Offline page

• Slujitor auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #76 : August 31, 2012, 06:10:47 pm »
“Stiinta ar trebui sa fie o cautare a ADEVARULUI despre lume. Nu ar trebui sa avem prejudecati despre ce ar putea fi adevarat, nu ar trebui sa zicem: Nu imi place acea explicatie…asa ca o sa o dau deoparte. Ci mai degraba atunci cand dam de un puzzle in natura, ar trebui sa il cercetam din prisma oricarei cauze posibile care le-ar putea explica. Una dintre problemele care le am cu teoria “evolutiei”este ca aceasta elimina artificial anumite cauze…chiar dinainte ca dovezile sa aibe vreo sansa sa se pronunte si cauza care o elimina este inteligenta.”

“Inca de la sfarsitul secolului XIX-lea () oamenii de stiinta au acceptat o conventie, o definitie a stiintei care exclude din start posibilitatea designului ca explicatie stiintifica. Aceasta conventie are un nume: naturalism metodologic. Care tradus inseamna ca daca vrei sa faci ceva stiintific, trebuie sa te limitezi numai la explicatii care au ca sursa cauze naturale, nu te poti referi la inteligenta drept o cauza.  :o Si totusi curios e faptul ca facem referiri la inteligenta tot timpul, face parte din judecata noastra obisnuita sa recunoastem efectele unei inteligente.”
Partea a 6-a
Descifrand Misterul Vietii. Evolutia este o minciuna, Teoria lui Darwin este o aberatie ! 6 / 7

Offline page

• Slujitor auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #77 : August 31, 2012, 06:28:27 pm »
“ PROBABILITATE  MICA + SPECIFICITATE  SUNT  ECHIVALENTE  CU  INFORMATIA”.
Partea a 7-a
Descifrand Misterul Vietii. Evolutia este o minciuna, Teoria lui Darwin este o aberatie ! 7 / 7

Informatia nu este produsa da cauze naturale ci de inteligenta.:) :Suprema Inteligenta care este DOMNUL(Yahweh) Dumnezeu.

Acesta este unul dintre documentarele mele favorite. Sper ca v-a placut.:)

Offline vio16

• Slujitor auxiliar
  • Data Înregistrării: Dec 2011
  • Mesaje postate: 348
    • Vezi Profilul
« Răspuns #78 : August 31, 2012, 08:46:38 pm »
Prin puterea stiintei mereu oamenii vor descoperi lucruri noi ,dar nu vor ajunge sa inteleaga planul divin fiinca imperfectiunea ii paralizeaza in asa ceva,dupa cum paraliza il pune pe om in incapacitate si pina nu ajunge sa detina asa ceva nu intelege !!!

Offline williams Rian

• Vestitor nebotezat
  • **
  • Data Înregistrării: Iul 2012
  • Mesaje postate: 61
  • Believe in miracles!
    • Vezi Profilul
« Răspuns #79 : August 31, 2012, 10:23:58 pm »
Prin puterea stiintei mereu oamenii vor descoperi lucruri noi ,dar nu vor ajunge sa inteleaga planul divin fiinca imperfectiunea ii paralizeaza in asa ceva,dupa cum paraliza il pune pe om in incapacitate si pina nu ajunge sa detina asa ceva nu intelege !!!

Imi place raspunsul tau! NO COMENT
(never stop believing)

Offline silviu

• Pionier auxiliar
  • Data Înregistrării: Ian 2012
  • Mesaje postate: 141
  • Dragostea acoperă totul
    • Vezi Profilul
« Răspuns #80 : Septembrie 01, 2012, 04:34:29 am »
50 NOBEL LAUREATES
AND OTHER GREAT SCIENTISTS
WHO BELIEVE IN GOD
1 Timotei 4:10
Noi muncim, în adevăr, şi ne luptăm, pentru că ne-am pus nădejdea în Dumnezeul cel Viu, care este Mântuitorul tuturor oamenilor, şi mai ales al celor credincioşi

Offline David

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
« Răspuns #81 : Septembrie 01, 2012, 06:16:07 am »

Informatia nu este produsa da cauze naturale ci de inteligenta.:) :Suprema Inteligenta care este DOMNUL(Yahweh) Dumnezeu.

Si cine a produs inteligenta DOMNULUI?

Citat
Acesta este unul dintre documentarele mele favorite. Sper ca v-a placut.:)

Da, sunt beton. Acuma imi dau seama ca la dezinformare, Watchtower e copil mic pe langa voi :)
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #82 : Septembrie 01, 2012, 06:19:15 am »
50 NOBEL LAUREATES
AND OTHER GREAT SCIENTISTS
WHO BELIEVE IN GOD

Silviu, e frumos sa minti pt. Isus? :) Mi-a fost de-ajuns sa-mi arunc privirea pe prima pagina si sa-l vad pe Einstein, care a fost nevoit sa dezminta ca fiind mincinoase zvonurile ca el ar crede intr-un dzeu personal. Stiai, sau ai postat doar din ignoranta?
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline David

• Vezi Profilul
Selectia Naturala Pe Intelesul Tuturor
« Răspuns #83 : Septembrie 01, 2012, 06:34:27 am »

Offline David

• Vezi Profilul
Teoria evolutiei pe intelesul tuturor
« Răspuns #84 : Septembrie 01, 2012, 06:36:55 am »

Offline David

• Vezi Profilul
Evolutia omului pe intelesul tuturor
« Răspuns #85 : Septembrie 01, 2012, 06:37:46 am »

Offline David

• Vezi Profilul
Stramosii nostri pe intelesul tuturor
« Răspuns #86 : Septembrie 01, 2012, 06:38:30 am »