Autor Subiect: alt 'ratacit'  (Citit de 1104 ori)

Offline David

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
Re: alt 'ratacit'
« Răspuns #15 : Februarie 26, 2013, 01:42:50 am »
Da Bubu, accepta islamul ca sa sari din lac in puț.
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline Eustachie

• Pionier auxiliar
  • Data Înregistrării: Feb 2013
  • Mesaje postate: 102
    • Vezi Profilul
« Răspuns #16 : Februarie 26, 2013, 09:00:25 am »
David , tu nu te poti accepta nici pe tine insuti.
لَا إِلَّهَ إِلَّا الله مُحَمَّدٌ رَسُولُ الله

Offline bubu

• Persoană interesată
  • *
  • Mesaje postate: 4
    • Vezi Profilul
« Răspuns #17 : Februarie 26, 2013, 01:40:32 pm »
Am stat un an de zile printre arabi (Dubai, Abu-Dhabi )...am vizitat multe locuri si am vazut multe lucruri uimitoare dar spiritual nu cred ca au nimic de oferit...parerea mea ! Bineinteles ca sunt si multi oameni de treaba...nu putem judeca tot islamul dupa fanaticii care din nefericire sunt foarte multi.

Offline Dagothur

• Pionier special
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 549
    • Vezi Profilul
« Răspuns #18 : Martie 01, 2013, 08:11:38 pm »
Tocmai de aceea ar trebui acceptat Islamul si imbratisat in acelasi timp. Islamul va poate reda adevarata perspectiva a vietii.

Ca sa ai o perspectiva adevarata asupra vietii trebuie musai sa mergi la Mecca si sa pupi un meteorit. Sau, ma rog, sa arati cu degetul spre el.

Offline nicusor12

• Vestitor nebotezat
  • **
  • Data Înregistrării: Dec 2012
  • Mesaje postate: 39
    • Vezi Profilul
« Răspuns #19 : Martie 09, 2013, 03:10:32 am »
Bun venit!Felicitari pentru puterea de care ai dat dovada ,pentru a fi liber si a nu ti se spala creierul in continuare, conform intereselor de grup al WTS. Precis ca Dumnezeu se bucura de familia ta actuala si orice om de buna credinta ar trebui sa se bucure. Cred ca Dumnezeu ne vrea fericiti,si avem motive sa credem aceasta. Multe organizatii(printre care si martorii) ar vrea sa fim fericiti , dar servind interesele de grup,care ar trebui sa fie pe primul loc in viata. La schimb,promit fericire vesnica dupa ce murim. Pana de curand promiteau, sa nu mai murim de loc,dar acuma spun aceasta cu o voce tot mai ragusita sau aproape neauzibila. Succes in continuare si incearca sa-ti faci viata frumoasa si cu cat mai putine probleme!

Offline bubu

• Persoană interesată
  • *
  • Mesaje postate: 4
    • Vezi Profilul
« Răspuns #20 : Martie 10, 2013, 03:55:42 pm »
intru rar pe site insa cand intru gasesc cate un mesaj care-mi face bine ! Sa va fie si voua calea usoara oriunde ati merge si sa nu ezitati sa vorbiti despre lucrurile adevarate pe care le stiti...am purtat destul hainele falsitatii ! Toate cele bune fratilor !

Offline Alice

• Pionier auxiliar
  • Data Înregistrării: Sep 2012
  • Mesaje postate: 179
    • Vezi Profilul
« Răspuns #21 : Martie 16, 2013, 11:36:05 pm »

Citat
Citat din Nicusor 12
Pana de curand promiteau, sa nu mai murim de loc,dar acuma spun aceasta cu o voce tot mai ragusita sau aproape neauzibila.

Pana de curand promiteau ca: 'Milioane de oameni care traiesc acum nu vor muri niciodata....." Aceasta promisiune a fost facuta prin anul 1920, deci acum 100 de ani si prostii inca o multiplica brosura cu asa mari sperante, zicand caci acum este astazi. Inca minciuna este pe post de regina. Nu este singura minciuna, invierea profetilor carora le-a construit si casa, Casa printilor. Le-au facut casa sa fie siguri ca profetii vin pe pamant si nu le ocupa locul pe care ei "ramasita" si l-au rezervat in cer si asta se intampla tot prin 1926. In timpul domnei lui Rutherford s-au brodat cele mai nastrusnice minciuni.
Iov 38:10  când i-am pus hotar, şi când i-am pus zăvoare şi porţi;
11  când am zis: „Până aici să vii, să nu treci mai departe; aici să ţi se oprească mândria valurilor tale?”

Offline eli11

• Persoană interesată
  • *
  • Data Înregistrării: Nov 2012
  • Mesaje postate: 11
    • Vezi Profilul
« Răspuns #22 : Aprilie 04, 2013, 11:50:54 am »
bubu ma bucur cand citesc experiente ale unor oameni ca tine, e o dovada ca intre martori mai sunt si oameni care gandesc cu capul lor si ca se poate iesi de acolo.

Offline evolvo

• Persoană interesată
  • *
  • Data Înregistrării: Feb 2014
  • Mesaje postate: 15
    • Vezi Profilul
« Răspuns #23 : Februarie 08, 2014, 09:54:46 pm »

Acum sunt un renegat dar unul fericit. Am pierdut o sotie dar am gasit o dragoste adevarata. Am din nou instrumente valoroase si cant cu trupe de succes. Am doua fete ...adevarate comori. Imi place berea si tigarile de foi. I-am indepartat pe martori din viata mea si l-am gasit pe Dumnezeu dar ...oare exista Dumnezeu ?
      Traim si ne bucuram cat putem de mult de amarata asta de viata ! Asta e datoria fiecarui om !

Bai "nebunule" , esti ..... king , mah ! Te iubesc !  ;D ;D ;D ;D ;D
Cand dam cep la un butoi de bere ?

Va' ca n-ai prea mai dat p-acilea . Te astept . Da un semn de viata . Si-ti promit ca ne "impachetam" grav !
Ca reper , tot Bucuresti , Militari ! Stiu p-acilea niscaiva crasme frumusele .....  ;)

Offline Grivei

• Pionier special
  • Data Înregistrării: Mar 2012
  • Mesaje postate: 547
    • Vezi Profilul
« Răspuns #24 : Februarie 09, 2014, 11:01:18 am »
e activ pe fb
Are you sad?
Are you depressed?
If so, we can help.

Smith&Wesson
When nobody loves you.

Offline Cercetatorul

• Persoană interesată
  • *
  • Data Înregistrării: Mai 2013
  • Mesaje postate: 18
  • ioan 17:17
    • Vezi Profilul
« Răspuns #25 : Martie 09, 2014, 09:24:20 am »
Bubu ai facut parte din organizatia martorii lui iehova condusa de watchtower sau o alta grupare cum este " Adevarata Religie a Martorilor Lui Iehova" ?
ioan 17:17 Sfinţeşte-i prin adevăr! Cuvântul Tău este adevărul.