1. Se aude vocea lui Franz,vicepresedintele WTS atunci... doar ca nu spune ca Armaghedonul va veni in 1975 !
2. Ce literatura retrage si cine?Eu am reviste din 1930 si,in plus,pot cere ORICAND ,ORICE PUBLICATIE ,din orice an si in oricare din limbile in care s-a tiparit .
3. Au existat frati care au interpretat asa chestiunea cu 1975 dar...era dupa capul lor,nu pt.ca asa le-au spus Franz sau Knorr ! Na,ca rimeaza !
4.Daca pretindeti contrariul...DOVEDITI !
1. Pai spune ca va veni "sfarsitul" si ca atunci va incepe domnia milenara. Si stie orice martor, oricat de slab spiritual ar fi, ca inainte sa inceapa mileniul trebuie sa vina Armaghedonul. Nu fi prost!
2. Pai ia cere tu literatura dinainte de 1975, sa vezi cum or sa-ti dea batranii tarcoale! Asta daca nu cumva esti tu insuti vreun mahar iehovist.
3. Cum s-a zis pe forum: da, au calculat ei cu abacul si cu astrolabul, dupa capul lor. Si Franz le-a cantat in struna, tinand un discurs public despre asta. Iar Iehova, care scrie revista Turnul de Veghe de la el din ceruri, a gasit de cuviinta sa bage cateva articole ca sa le faca placere, sa nu le fie calculele degeaba. Ia zi tu, cam ce fel de frati erau? Alte oi din congregatiile lumii? Cam cati sa fi fost la numar...1000? 10.000? 100.000?
4. Pai am dovedit. Orice om normal poate sa vada ca WTS e o insecta mincinoasa si inselatoare. Ca nu vezi tu, asta e mai putin important.