Autor Subiect: Ipocrizia Watchtower nr. 52488 - Epitete Injurioase"  (Citit de 51664 ori)

Offline sisu

• Vestitor botezat
  • Data Înregistrării: Aug 2013
  • Mesaje postate: 70
    • Vezi Profilul
Re: Ipocrizia Watchtower nr. 52488 - Epitete Injurioase"
« Răspuns #150 : Septembrie 04, 2013, 06:55:48 pm »
ai vazut tu ciine credincios :))

Offline David

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
« Răspuns #151 : Septembrie 04, 2013, 07:29:36 pm »
Taci tu , lasa sa spuie el. Nu era vorba de Core ci de Corel ... draw.  ;D
Da mai, taceti toți sa glasuiasca Georgica, gata, cuvantare de 45 minute! Titlul cuvântarii: "Cum omoram noi apostatii in trecut si cat de tristi suntem ca n-o mai putem face". Ma indoiesc insa ca Georgica mai vrea sa cuvante mult pe-aici, i s-au pus o seama de întrebări la care tace ca mutu.
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline Grivei

• Pionier special
  • Data Înregistrării: Mar 2012
  • Mesaje postate: 547
    • Vezi Profilul
« Răspuns #152 : Septembrie 04, 2013, 07:48:23 pm »
Are you sad?
Are you depressed?
If so, we can help.

Smith&Wesson
When nobody loves you.

Offline Grivei

• Pionier special
    • Vezi Profilul
« Răspuns #153 : Septembrie 04, 2013, 07:52:18 pm »
Da mai, taceti toți sa glasuiasca Georgica, gata, cuvantare de 45 minute! Titlul cuvântarii: "Cum omoram noi apostatii in trecut si cat de tristi suntem ca n-o mai putem face". Ma indoiesc insa ca Georgica mai vrea sa cuvante mult pe-aici, i s-au pus o seama de întrebări la care tace ca mutu.
@david
nu fi marlete , lasa-l sa se exprime . nu vrei sa ai si tu un punching bag. daca dai ca din fundul gradinii se strica jucarica si nu o mai poti folosi. :D stii cum sunt mli ( asa am fo si noi ) , isi scutura praful de pe picioare si carel poteca. :)
Are you sad?
Are you depressed?
If so, we can help.

Smith&Wesson
When nobody loves you.

Offline george

• Vestitor botezat
  • Data Înregistrării: Sep 2013
  • Mesaje postate: 78
    • Vezi Profilul
« Răspuns #154 : Septembrie 04, 2013, 08:58:55 pm »
grivei@: si cum ai ajuns agnostic daca ai fost mli?

Offline george

• Vestitor botezat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #155 : Septembrie 04, 2013, 09:02:46 pm »
david@: Iar de bagi in seama, nu vezi ca nu dau doi bani pe tine. ce poti sa iei de la un ateu. Nu iti e clar. Tu nu poti sa-mi raspunzi de ce citesti biblia? Sa te dai mare? Sau de ce?

Offline sisu

• Vestitor botezat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #156 : Septembrie 04, 2013, 09:51:14 pm »
george, vreau sa-ti pun doua intrebari la care am sa te rog sa raspunzi serios:
1. Tu ce crezi ca e mai important : lucrarea de predicare sau familia ?
2. Daca un membru al familiei tale ar abandona organizatia , ai mai vorbi cu el ? (mentionez ca nu e cazul meu)

Merci,

Offline george

• Vestitor botezat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #157 : Septembrie 04, 2013, 10:17:26 pm »
Sisu@: Pentru mine Biblia este foarte importanta. Iau in serios tot ce este scris acolo si consider ca este cuvantul lui Iehova. El imi ofera norme, sugestii, principii, legi. Ma si mustra, disciplineaza si incurajeaza. Important este sa-mi schimb personaliatea, atunci cand gresesc sa ascult de el si sa-mi vad de treaba. In felul acesta pot avea multe binecuvantari. In prezent pace, intelegere, respect din partea altora, prietenii, iar in viitor am o speranta.
Referitor la intrebari:
1.Biblia spune sa-l iubim pe Dumnezeu cu tot sufletul, toata inima.... si apoi sa ne iubim semenii. Pentru mine sunt la fel de importante aceste doua lucruri. E ca si cum mai intreba care aripa este mai importanta la o pasare si ti-as raspunde ca ambele sunt la  fel de importante.
2. La a doua intrebare nu pot sa-ti raspund fiindca nu sunt in situatie. Numai atunci ti-as putea da un raspuns cinstit.

Offline sisu

• Vestitor botezat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #158 : Septembrie 04, 2013, 10:31:12 pm »
george, iti multumesc pentru sinceritate (chiar daca te-ai eschivat putin la prima intrebare :) )

Sincer nu-ti doresc sa ajungi in vre0o astfel de situatie , ca sa-ti puna la incercare crezul.

Admir atitudinea ta si te respect pentru principiile enuntate.In mare parte sint de-acord cu tine, dar nu in totalitate.
Consider ca esti un pic prea idealist (ceea ce de fapt nu e rau, daca toate lucrurile merg bine).

Un batrin mi-a spus de curind ca ne ferim de lumea exterioara dar din pacate toate relele si imperfectiunile de afara le gasim si in interior.
Din pacate , toate ... :(

Desi n-ar trebui.
« Ultima Modificare: Septembrie 04, 2013, 10:32:46 pm de sisu »

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #159 : Septembrie 05, 2013, 01:27:22 am »
david@: Iar de bagi in seama, nu vezi ca nu dau doi bani pe tine. ce poti sa iei de la un ateu. Nu iti e clar. Tu nu poti sa-mi raspunzi de ce citesti biblia? Sa te dai mare? Sau de ce?
Pai după ce te legi de mine zici ca nu dai doi lei pe mine? E clar de ce nu răspunzi, habar n-ai cum s-o faci iehovistule. Crezi ca eu dau doi bani pe tine? Nu, dar asta nu ma împiedica sa arat forumului ca esti paralel cu apologetica, moralitatea si cunoștința biblica. Esti pe spate intocmai ca restul fârtaților tai care au venit pe forum. Debitati niște prostii chiar si dpdv biblic (ca tine despre Core), si cand vi se spune in față ca aberati, taceti rusinati. Te poți aștepta sa te iau la bani marunti pt orice declarație gratuită si gresita, iar tu te poți in continuare face ca ploua, scopul meu e atins.

De ce citesc eu biblia? Da' cine ti-a spus ca o citesc? Am citit-o cand era cazul si o cunosc din scoarta in scoarta, spre disperarea unora ca tine. Daca crezi ca nu-mi dau seama cand aberezi ma confunzi probabil cu habarnistii aia la care bati la ușa.
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #160 : Septembrie 05, 2013, 01:33:20 am »
@david
nu fi marlete , lasa-l sa se exprime . nu vrei sa ai si tu un punching bag. daca dai ca din fundul gradinii se strica jucarica si nu o mai poti folosi. :D stii cum sunt mli ( asa am fo si noi ) , isi scutura praful de pe picioare si carel poteca. :)

Grivei, iehovistii sunt ca autobuzele; nu te ingrijora daca l-ai pierdut, întotdeauna vine altu'.
Imi place sa-i toc in special pe aia care se iau de mine fără sa le fi făcut nimic. Adică fanaticii infumurati care de fapt au capu gol. Ma disconsidera ca sunt ateu cand de fapt știu mai multă biblie decât neam de neamu lor.

Offline Grivei

• Pionier special
    • Vezi Profilul
« Răspuns #161 : Septembrie 05, 2013, 09:02:34 am »
grivei@: si cum ai ajuns agnostic daca ai fost mli?
precum crestinii din bereea "...şi cercetau scripturile în fiecare zi, ca să vadă dacă ce li se spunea, este aşa.". in timp , citind , vazand ce spun si oamenii de stiinta , vazand si alte traduceri ale bibliei ...
Are you sad?
Are you depressed?
If so, we can help.

Smith&Wesson
When nobody loves you.

Offline george

• Vestitor botezat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #162 : Septembrie 05, 2013, 10:40:39 am »
David@: Tu esti cel care nu raspunzi la intrebari si cand o faci te contrazici. Poti vedea comentariile tale mai jos. Crezi ca daca te spargi ca si grivei ai argumentat ceva. Jignirile tale nu au fundament.
Ia vezi!

Mai inventezi multe? Asta de unde ai mai scos-o? De cand n-ai mai citit biblia?

Da mei habarnistule, ai bătut campii cu Core, recunosti? Si studiul biblic nu se uita, dupa cum ziceam cunosc biblia mai bine a 10 ca tine laolalta.

Eu citesc Biblia cu un scop. Am observat care e si scopul tau.

Si, scuze daca am fost mai dur la ultimul comentariu. N-am vrut sa te fac sa arunci cu gunoi dupa mine.
Un poet roman  spunea "Razbunarea este totdeauna arma unui om cu suflet slab si mic".

Mai intrebat de ce tac si nu-ti raspund la replici. Iata ce spunea  George Bernard Shaw "Tăcerea este cea mai perfectă expresie a dispreţului"..

Eu am incheiat pe tema asta fiindca n-am cine. Nu are rost sa-mi raspunzi. Eu am terminat! Sti proverbul 'cel intelept cedeaza'. Poti fi tu cel intelept si sa cedezi.  Ai o sansa mare.

Offline Grivei

• Pionier special
    • Vezi Profilul
« Răspuns #163 : Septembrie 05, 2013, 11:36:04 am »
Crezi ca daca te spargi ca si grivei ai argumentat ceva.
Tzucurel , vrei sa explici ce ai vrut sa spui cu asta?
Are you sad?
Are you depressed?
If so, we can help.

Smith&Wesson
When nobody loves you.

Offline george

• Vestitor botezat
    • Vezi Profilul
« Răspuns #164 : Septembrie 05, 2013, 12:16:57 pm »
grivei@: nu vezi ca sunt preluate comentariile lui david.