Autor Subiect: Blestemul sângelui !  (Citit de 50840 ori)

Offline marcu

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Dec 2011
  • Mesaje postate: 1.337
    • Vezi Profilul
Re: Blestemul sângelui !
« Răspuns #75 : Mai 22, 2013, 07:39:49 pm »
De ce prezumi gandul meu? Esti ridicol... Eu nu sunt un martor blazat,care merge intr-o directie pt.ca intr-acolo merge turma.Mi-a trebuit mult timp sa ma conving. M-am botezat la peste 40 de ani....si nu am facut-o pt.ca asa dorea familia.Citesc mult si,deseori,folosesc in teme informatii extra WT.....Eu nu apar niste frati aici,ci CREDINTA NOASTRA !

Offline David

• Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
« Răspuns #76 : Mai 23, 2013, 04:43:07 am »
Vai cata aroganta, te crezi cumva scriitorul Faptelor?

Deci ca sa raspund eu la intrebarea mea, e clar ca in capul scriitorului singurul mod de a incalca porunca VT referitoare la sange era a-l manca. Nici pomeneala ca textul respectiv sa interzica transfuziile de sange, care nu sunt echivalentele alimentatiei cu sange. Cand omul are nevoie de o transfuzie nu o face pt. ca ar avea el pofta de sange, sau ca ii e foame. Mai degraba moare din lipsa de sange, iar sangele transfuzat ii va ajunge direct in vene, nu va fi digerat in stomac. Va ajunge acolo unde este normal sa fie si de unde lipseste, ca sa salveze viata.

De aceea Watchtower este manjita cu sangele nevinovatilor pe care i-a spalat pe creier sa refuze o transfuzie - desi asa cum corect zicea cineva aici, Watchtower a inceput s-o lase mai moale: http://life.nationalpost.com/2012/12/20/without-fanfare-jehovahs-witnesses-quietly-soften-position-on-blood-transfusions/
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #77 : Mai 23, 2013, 04:51:43 am »
Este INJOSITOR pt.oricine sa creada ca ascendentii lui erau maimute !!
Acum mi-am amintit de postul asta prostesc. NU este injositor ca ascendentii tai sa fie maimute - si ascendentii tai chiar au fost maimute ancestrale. Ele au fost fiinte cu simtiri si trairi, care respirau, le batea inima, simteau durere daca le raneai si simteau placere cand era cazul, carora li se facea foame si sete si somn. Care aveau o organizare sociala.

Pe cand tu, ce sa spunem de noroiul Edenului din care tu te tragi? Ca sa nu mai zic de ascendentii tai incestuosi - da, asta ne spune biblia, ca omenirea a aparut in urma unor relatii incestuoase.
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline Corpul de Guvernare

• Supraveghetor de zonă
  • Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 989
  • băi uacitauăr, v-ați pus cu cine nu trebe!
    • Vezi Profilul
    • Află adevărul despre Watchtower - în curând
« Răspuns #78 : Mai 23, 2013, 07:38:40 am »
Eu nu sunt un martor blazat...

Nu?
Mai sa fie!

CdG
--
Omul nu va fi liber până când ultimul rege va fi spânzurat cu intestinele ultimului preot

Offline marcu

• Vezi Profilul
« Răspuns #79 : Mai 23, 2013, 08:49:28 am »
David : Dumnezeu nu ne-a creat din noroi... Apoi INCESTUL a aparut mai tarziu.
Daca nu era asa,inclusiv poporul evreu ar avea originea intr-o relatie incestuoasa !
Ca te mandresti cu ascendenta in maimute...ce sa spun eu?Ai spus tu destul !
Ipotetic vorbind...te-ai intrebat vreodata privindu-te in oglinda,ce sentimente ar avea alde "stramosii" tai ,daca te-ar vedea cum te zbati sa tulburi randuielile celorlalti ? Cum arunci cu noroi in Creator si in Creatia Sa ? Ce crezi...ai evoluat sau ai involuat ????????

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #80 : Mai 23, 2013, 08:55:24 am »
Ba din noroi, zice ca v-a factu din tarana, in Eden mai si ploua, deci voila noroiul :) Incestul nu a aparut mai tarziu, cine crezi ca facea copii dupa Adam daca nu fratii cu surorile?

Ipotetic vorbind...te-ai intrebat vreodata privindu-te in oglinda,ce sentimente ar avea alde "stramosii" tai ,daca te-ar vedea cum te zbati sa tulburi randuielile celorlalti?
Zbati sa tulburi? Realitatea nu tulbura, ci basmele voastre patetice cu bau-bau din cer care te trazneste daca-l superi.

Citat
Cum arunci cu noroi in Creator si in Creatia Sa ? Ce crezi...ai evoluat sau ai involuat ????????
Cu noroi n-am cum sa arunc intr-un inexistent, eventual in povestile voastre de adormit copii. Binenteles c-am evoluat, religia constituie copilaria omenirii, prima incercare a noastra de a explica lumea. Acum stim ca nu dzeul tau timid arunca fulgere din cer, si molimele nu sunt cauzate de dzei fitosi. Am evoluat intr-adevar.

• Supraveghetor de zonă
    • Vezi Profilul
« Răspuns #81 : Mai 23, 2013, 11:00:40 am »
Daca nu era asa,inclusiv poporul evreu ar avea originea intr-o relatie incestuoasa !

Treci la loc, boule! Iar n-ai inteles nimic :)

CdG
--
Omul nu va fi liber până când ultimul rege va fi spânzurat cu intestinele ultimului preot

Offline marcu

• Vezi Profilul
« Răspuns #82 : Mai 23, 2013, 12:02:53 pm »
Unde ai citit ca in Eden ploua? Apoi...relatia intre rude a fost interzisa mult mai tarziu.Atunci era voie,asa ca nu era incest .....

Offline Grivei

• Pionier special
  • Data Înregistrării: Mar 2012
  • Mesaje postate: 547
    • Vezi Profilul
« Răspuns #83 : Mai 23, 2013, 12:13:40 pm »

Treci la loc, boule! Iar n-ai inteles nimic :)

CdG
Daca l-ar fi avut  drept pedagog pe distinsul Marius Chicoș Rostogan ... hehe ! Sa-l fi vazut atunci pe Marcu ! :)
Are you sad?
Are you depressed?
If so, we can help.

Smith&Wesson
When nobody loves you.

Offline marcu

• Vezi Profilul
« Răspuns #84 : Mai 23, 2013, 02:00:52 pm »
Ei,d-le...invidia este mare ! Eu citesc de la varsta de 5 ani,vorbesc NATURAL cateva limbi...am avut pedagogi distinsi...am studiat la cezar peste 20 de ani si,de 10 ani urmez cursurile celei mai distinse scoli din lume,unde,de cativa ani predau.Asa ca sunt un "bou cu fitze " !

• Supraveghetor de zonă
    • Vezi Profilul
« Răspuns #85 : Mai 23, 2013, 02:04:48 pm »
Unde ai citit ca in Eden ploua? Apoi...relatia intre rude a fost interzisa mult mai tarziu.Atunci era voie,asa ca nu era incest .....

Pitzu, esti meserie taica!
Unde ai citit ca in Eden ploua?

Bah ce bine am ras  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Era seceta mai, ce mai!

Si, pitzu, incestul e incest oricand.

CdG
--

• Supraveghetor de zonă
    • Vezi Profilul
« Răspuns #86 : Mai 23, 2013, 02:21:14 pm »
Ei,d-le...invidia este mare ! Eu citesc de la varsta de 5 ani,vorbesc NATURAL cateva limbi...am avut pedagogi distinsi...am studiat la cezar peste 20 de ani si,de 10 ani urmez cursurile celei mai distinse scoli din lume,unde,de cativa ani predau.Asa ca sunt un "bou cu fitze " !

;D ;D

Bravo! Ș-apoi doar ăsta-i ghintre cei meghiocri... Bine!
Tu, mă! ălălant ghe lângă el... Câke picioare are boul, mă?

Ei, pe dracu! Natural!... Dar pe Natura aia cine au făcut-o, mă prostovane?

CdG
« Ultima Modificare: Mai 23, 2013, 02:30:33 pm de Corpul de Guvernare »
--

• Supraveghetor de zonă
    • Vezi Profilul
« Răspuns #87 : Mai 23, 2013, 02:23:14 pm »

Un umil inginer, my ass  ;)

Cu draci! zic zău lui Dumnezeu!... Merji la loc!... Bravo, prostovane! Că-z ăsta doară iaște un școler emininke!
 8)
CdG
--

Offline GABRIELL

• Mesaje postate: 1.577
  • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
    • Vezi Profilul
« Răspuns #88 : Mai 23, 2013, 02:37:45 pm »
Citat

MARCULOS ESTI AUR CURAT PENTRU SECTA,AVIND IN VEDERE CE SPALAT PE CREIER ESTI SI CE BINE POTI SPALA LA RINDUL TAU TOTI PROSTII SECTEI  :D

AUZI LA EL natural  :D ;I FI INVATAT SINGUR ;DAIA MAMATA NU VREA SA AUDA DE IEHOVISTI ;PREDAI LA ALTII SI PE MATA N-AI PUTUT SA O FACI SECTANTA  ;D ;D
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

• Supraveghetor de zonă
    • Vezi Profilul
« Răspuns #89 : Mai 23, 2013, 02:38:35 pm »
מרקו, אתה אידיוט
האם זה לחתוך את הזין שלך?
 :P
« Ultima Modificare: Mai 23, 2013, 02:50:06 pm de Corpul de Guvernare »
--