Nu-mi zice tu mie cum am devenit eu ateu, ca habar n-ai. "Cu siguranta" (cum spui tu), Biblia m-a facut ateu. Si daca tot ma faci doctor, iti spun eu asa, ca de la doctor la pacient, ca desi ai scapat de watchtower esti bolnav inca. Virusul inoculat tie de catre wts a suferit doar o mutatie minora, dar il mai ai inca si acum in creier.
Cat despre ce pretinzi tu mai sus, ca "Ei scot atei pe bandă rulantă.", eu zic sa-ti deschizi ochii, ca nu prea vezi. Ateii sunt in minoritate clara pe acest sit, nu in majoritate. WTS, daca produce ceva in-afara oilor placide, produce apostati ca tine. In unele cazuri extreme (cum esti tu exemplu, impreuna cu ala saracu' de-si zice "calea", si alalalt care-si zice "copilu' lu' Israel"), apostatii astia devin niste mini-watchower creindu-si propria identitate si ideologie, debitand prostii teologice la kilogram.
Ceea ce voi n-ati observat (spre deosebire de Gabriel) este ca desi ati crezut ca v-ati debarasat de watchtower, mai tineti inca strans in brate mijlocul prin care, si cu care, watchtower v-a spalat pe creier si v-a turnat povesti in ureche: biblia. Si sunteti imuni la logica si dovezi tocmai pt. ca watchtower v-a spalat pe creier.