Cunoscand faptul ca forta sugestiei negative este mult mai mare decat a sugestiei pozitive, nu ar trebui sa fim mai atenti cand emitem niste afirmatii? Nu ar trebui sa fim mai atenti cand scriem ceva pe forum? Dupa cum se vede, unii intra doar pentru a se lamenta, a se plange “de toate frustrarile din lume”. De ce trebuie vesnic sa ne vaitam, cautand tapi ispasitori asupra carora sa ne varsam amarul…?
Ati iesit de la Martori? Foarte bine!

De ce va plangeti de mila si de ce incercati sa aruncati vina pe Dumnezeu ca ati fost pacaliti()?
Unii care s-au dezasociat nu si-au pierdut credinta, deoarece au fost sinceri in cautarea lor si si-au pus nadejdea in Dumnezeul Cel Viu, nu intr-o organizatie condusa de oameni…
Va laudati ca ati devenit atei sau agnostici? Cu ce ne ajuta pe noi acest fapt? Ati devenit mai iubitori, mai buni? Faceti fapte mai bune decat inainte, ajutandu-i pe cei care sufera, pe cei care sunt mai slabi sau pe cei care au fost mai putin “norocosi” decat voi? Ce bucurii oferiti voi celor de langa voi sau celor cu care intrati in contact direct sau indirect? Incepand cu familia, o comunitate isi are rostul daca contribuie la “cresterea” membrilor care o compun si aici ma gandesc in special la o crestere spirituala. Cu ce ne ajutati voi intrand pe acest forum? Vreti sa ne treziti? Dar noi ne-am trezit deja, cand am devenit constienti de singura mantuire care este prin Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu. Pace!

PS. Sa nu-mi spuneti ca sunt o visatoare

si scuze daca am vorbit/scris prea direct.