Sceptic.
Ma gandesc ca zicala aceea care spune, ca acolo unde este multa carte, este si multa prostie,tare se potriveste unora dintre voi.
Invoci acuzatii la aderesa mea cu toptanul pentru a ma denigra,de teama sa nu cumva sa fiu martor si sa nu cumva sa-ti stirbesc din autoritatea ta imaculata de ateu inversunat.
Ma acuzi de proziletism,propaganda W.T.S. aroganta ,etc....invocand regulamante, iar pe de alta parte, spui ca esti liber sa-ti spui parerea personala,schimband idei cu ceilalti.
M-ai intrebat tu cu "tastatura" ta, sa-ti spun cand cred ca a avut loc "reinsufletirea"
iar dupa ce ti-am dat raspunsul,ma acuzi de proziletism,propaganda W.T.S.
Esti sanatos? Te intereb si eu asa retoric.
Nu are absolut nici un rost dialogul nostru, pentru ca am nimerit intr-o grupare de "oameni" dominati de vanitati,orgolii,frustrari la cel mai inalt nivel,va credeti buricul cunoasterii,imbatabili,detinatorii tuturor adevarurilor,plini de sine,cu convingerea ferma ca nu va poate sta nimeni in fata,iar daca cineva va aduce argumente care va aduce atingere.....vai de ala......la atac si fa-l praf.
Va dati grade,pioneri,pioneri speciali,corp de guvernare,batrani,supraveghetori,etc.. exact tintele la care nu ati putut sa le atingeti cand ati fost martori,sau nu v-ati putut mentine in acele pozitii si sigur frustrarea este explicabila.(o parte din voi)
Despre cei ce nu au fost martori,sunt atei, iar voi v-ati amestecat cu ei (mi se pare o asociere tare potrivita)

sa fiti mai eficienti in pacatul vostru,in denigrare,hula, in a judeca in locul lui D-zeu,a da verdicte, sentinte si unii din voi aveti piatra ridicata.
Va sustineti unii pe altii,va elogiati unii pe altii,chiar daca aveti convingeri total diferite,.......un tablou desavarsit.
Bravo voua,"cinste voua",ramaneti in cloaca voastra ca tare o sa mai prosperati,o sa aveti mari "binecuvantari".
Acest ultim mesaj este adresat numai celor ce au avut o atitudine ostila fata de postarile mele pe care eu le consider cuminti si bine intentionate,daca poate am spus ceva ironic sau jignitor,marturisesc in fata lui D-zeu ca nu a fost cu intentie,asa a iesit din turnura frazelor.
Daca asi sta sa analizez ironiile lui Sceptic,David, Valer sunt sigur ca asi gasi cu toptanul,dar nu are rost sa-mi mai pun mintea cu ei.
Va doresc pacatuire placuta si nu uitati,cautati niste pietre mai eficiente, inca de la
prima lovitura.
Asa cum intr-o postare a Mariei in care isi exprima temerea cu privire la parerea unora in privinta Bibliei, (denigrare) spunea ca" pe drept vor spune martorii ca suntem apostati".
Temerea,din pacate nu a putut fi evitata-SUNTETI APOSTATI- in cel mai inalt grad, hulitori,defaimatori.Daca unii din voi il aprobati si pe Gabriell,care a fost exclus datorita unei conduite total iesite din comun,ce mai putem astepta?
La el nu vezi nimic Scepticule? Pai daca huleste martorii sigur ii de aplaudat sau cel putin de tolerat.
Nu va doresc decat, sa cadeti sub judecata lui D-zeu.
Puteti de acum in colo sa ma faceti praf,scrieti ce doriti,de acum in colo va veti citi voi intre voi, vreo zece cinsprezece insi, complet rataciti.
Nu meritati nici o atentie,n-am gasit nimic ziditor,nimic nou sub soare,caracteristic romanilor.
Da, acest ultim mesaj este tot ce vreti voi sa fie,"arogant","dispretuitor","ironic"......
mai adaugati voi,.....acum da,a fost cu intentie.