Autor Subiect: "Stiinta" evolutionistilor  (Citit de 260547 ori)

Offline David

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
Re: "Stiinta" evolutionistilor
« Răspuns #375 : Decembrie 22, 2012, 10:50:35 pm »
Avand in vedere ca ateii sunt cam 0,1 la suta din populatia Romaniei ... Ce sa credem ca restul de 99,9 la suta , sunt tampitii ? N-as crede ...

Avand in vedere ca crestinii sunt cam 2 la suta din populatia Japoniei ... Ce sa credem ca restul de 98 la suta , sunt tampitii ? N-as crede ...

Asta e argument impotriva ateismului Valer? De zicala aia ai auzit, "eat shit, billions of flies can't be wrong"?
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline zeu

• Vestitor botezat
  • Data Înregistrării: Dec 2012
  • Mesaje postate: 71
    • Vezi Profilul
« Răspuns #376 : Decembrie 22, 2012, 10:50:51 pm »
Cu alte cuvinte ...pina nu vorbeste cu mine un inger s-au dumnezeu(oricum nu mai cred in astia) NU MAI CRED!!!

Iar cu astia, care m-au ranit, am zile cind as vrea s-ai vad pe post de tinta in poligon si zile cind as vrea sa fiu asa cum zice Cristos...

Cum le va fi norocul...in functie de inprejurari... :)

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #377 : Decembrie 22, 2012, 11:05:39 pm »
si alte culte sunt folosite de Satan!Acesta le intuneca mintea.2Cor.4:3-5.Mintea apartine numai Domnului Cristos!1Cor.2:16.De fapt,Domnul a aratat clar cine era tatal religiei Iudaice,falsificate.Ioan 8:44.Asa ca toti care umbla la mintea oamenilor cu scopul de a-i determina sa nu mai creada in Domnul vietii si in viata vesnica,sunt ,indeferent daca recunosc sau nu,sub influienta Satanica.Cel putin asa spune Duhul Sfant,care a inspirat Biblia.1Ioan 3:10:12.

Parca aud Watchtower vorbind... :)
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline Dagothur

• Pionier special
  • Mesaje postate: 549
    • Vezi Profilul
« Răspuns #378 : Decembrie 22, 2012, 11:14:08 pm »
Avand in vedere ca ateii sunt cam 0,1 la suta din populatia Romaniei ... Ce sa credem ca restul de 99,9 la suta , sunt tampitii ? N-as crede ...

Nu tampiti, cuvantul e prea tare si nemeritat. Amagiti, inselati, ignoranti, filistini.
Cred ca ai supraestimat procentul, oricum. 99% din aia pe care tu ii crezi crestini si care se autodeclara crestini daca ii prinzi la o votca in carciuma sau la o coada la macelarie habar nu au cum se numesc cei 4 evanghelisti. Nu ma crezi? Ia fa un mic sondaj pe strada si dupa aia mai vorbim cat de crestini sunt cei 99% dintre romani!

Offline Alice

• Pionier auxiliar
  • Data Înregistrării: Sep 2012
  • Mesaje postate: 179
    • Vezi Profilul
« Răspuns #379 : Decembrie 23, 2012, 10:17:50 pm »
Citat
citat din zeu

Citat
Cu alte cuvinte ...pina nu vorbeste cu mine un inger s-au dumnezeu(oricum nu mai cred in astia) NU MAI CRED!!!

Iar cu astia, care m-au ranit, am zile cind as vrea s-ai vad pe post de tinta in poligon si zile cind as vrea sa fiu asa cum zice Cristos...

Nu cred ca va interveni direct  un inger sau Dumnezeu, dar eu cred ca Dumnezeu are si alte metode de a interveni in viata ta. Urmareste.
Cu sentita iarasi cred ca te-ai grabit, eu nu zic ca eu vreodata m-as intoarce la ei, asta este imposibil pt ca am vazut mizeria la care s-au pretatcei din fruntea WTS. Ei nu au nimic comun cu credinta decat asa ca oricare religie cauta sa se foloseasca in interes propriu de naivitatea celor care intra fara sa stie in ce intra. Se lasa cuceriti de aparenta.
Iov 38:10  când i-am pus hotar, şi când i-am pus zăvoare şi porţi;
11  când am zis: „Până aici să vii, să nu treci mai departe; aici să ţi se oprească mândria valurilor tale?”

Offline David

• Vezi Profilul
Bipedalism
« Răspuns #380 : Decembrie 27, 2012, 05:58:04 am »
Daca tot vorbeam in posturile trecute de bipedalism la unii hominizi non-Homo sapiens, sa dezvolt un pic.

Umblatul drept pe doua picioare, bipedalismul, este una din trasaturile umane cele mai caracteristice. Alte primate stau si ele cateodata pe membrele inferioare atunci cand vor sa ajunga hrana, se pot si plimba pt. scurt timp in mod biped in spatii deschise, dar vor reveni rapid la cvadrupedalism sau catarat.

Bipedalismul a conferit stramosilor nostri multe avantaje:

- era un mod eficient de deplasare pe distante lungi; mersul biped consuma mai putina energie decat cel pe patru membre;
- ajuta la mentinerea unei temperaturi corporale moderate minimizand suprafata corporale expusa soarelui;
- ridica campul vizual permitand detectarea din timp a pradatorilor;
- a eliberat mainile permitand folosirea uneltelor.

Adaptarile care ne permit sa umblam in doua picioare sunt raspandite peste tot in corpul uman. O sa le prezint in urmatoarele posturi. Primul: cutia toracica.

Offline David

• Vezi Profilul
Bipedalism - Cutia Toracica
« Răspuns #381 : Decembrie 27, 2012, 06:09:05 am »
Imaginea de mai sus: stanga - cutia toracica a gorilei; dreapta - Homo sapiens

Cutia toracica umana este in forma de cilindru, astfel incat permite flexarea trunchiului si oscilarea libera a bratelor, ceea ce ajuta la mentinerea echilibrului in timpul mersului biped.

Gorilele au o cutie toracica in forma de con, care acomodeaza un pantece mare dedesubt si permite o arie larga de miscari ale umarului, permitandu-le sa se intinda deasupra capului in timp ce se catara.

Urmatoarea regiune: pelvisul.

Offline David

• Vezi Profilul
Bipedalism - Pelvisul
« Răspuns #382 : Decembrie 27, 2012, 06:19:15 am »
Imaginea de mai sus: stanga - gorila; dreapta - om.

Pelvisul uman este mai scurt si mai lat decat a altor primate, cu baza spinarii aproape de incheietura mare a soldului. Aceasta forma sprijina partea superioara a corpului, permitand pelvisului sa se incline, si sa mentina echibrul in timpul mersului biped.

Urmatoarea regiune: laba piciorului.

Offline David

• Vezi Profilul
Bipedalism - Laba Piciorului
« Răspuns #383 : Decembrie 28, 2012, 03:51:13 am »
Imaginea de mai sus: stanga - gorila; dreapta - om.

In cazul majoritatii primatelor, laba piciorului este adaptata pt prindere si miscare patrupeda, cu un deget mare divergent si talpa plata. La oameni, degetul mare aliniat cu restul degetelor, arcul bine dezvoltat si calcaiul lat permit piciorului sa impinga inapoi cu degetele, si sa absoarba fortele mersului.

Urmatoarea regiune: Foramen Magnum
« Ultima Modificare: Decembrie 28, 2012, 03:53:54 am de David »

Offline David

• Vezi Profilul
Bipedalism - Foramen Magnum
« Răspuns #384 : Decembrie 28, 2012, 04:00:25 am »
Imaginea de mai sus: stanga - om; dreapta - gorila.

Sina spinarii trece printr-o deschizatura mare in craniu, numita Foramen Magnum. La patrupede, aceasta este localizata la spatele craniului (deci corpul va avea o orientare orizontala pt ca sira spinarii intra in spatele craniului). Dar la bipezi, craniul sta pe o coloana verticala, deci Foramen Magnum este localizata sub baza craniului.

Urmatoarea regiune: Sira Spinarii

Offline David

• Vezi Profilul
Bipedalism - Sira Spinarii
« Răspuns #385 : Decembrie 28, 2012, 04:12:19 am »

Pt. a acomoda pozitia noastra dreapta, coloana umana este mai curbata la gat si la partea inferioara a spatelui, decat in cazul a gorilei. Aceasta forma de S aduce centrul de greutate aproape de mijloc si deasupra picioarelor, si permite coloanei sa se flexeze in timpul mersului. 

Urmatoarea regiune: Femurul

Offline David

• Vezi Profilul
Bipedalism - Femurul
« Răspuns #386 : Decembrie 28, 2012, 04:20:33 am »

Femurul uman transfera greutatea corpului de la pelvis la laba piciorului prin genunchi, in asa fel incat are suprafate mari de incheietura si un ax inclinat inspre mijlocul corpului, centrul de greutate. In contrast, majoritatea celorlaltor primate au un femur mai scurt si mai putin inclinat, cu incheieturi mai mici.

Offline ilie

• Pionier special
  • Mesaje postate: 540
    • Vezi Profilul
« Răspuns #387 : Decembrie 28, 2012, 12:41:35 pm »
Ateii,ca si unele religii:se ocupa de moaste!Oase,ticve,etc.Pierd vremea:Examineaza o creatie fara "glorie",blestemata odata cu planeta...Aveti rabdare ,in curand o sa vedeti adevarata creatie, la "innoirea tuturor lucrurilor!"(creerea din nou)...mortii vor invia nesupusi putrezirii...iar noi...schimbati!42. Asa este si invierea mortilor. Trupul este semanat in putrezire, si invie in neputrezire;
43. este semanat in ocara, si invie in slava; este semanat in neputinta, si invie in putere.
44. Este semanat trup firesc, si invie trup duhovnicesc. Daca este un trup firesc, este si un trup duhovnicesc.
50. Ce spun eu, fratilor, este ca nu poate carnea si sangele sa mosteneasca Imparatia lui Dumnezeu; si ca putrezirea nu poate mosteni neputrezirea.
51. Iata, va spun o taina: nu vom adormi toti, dar toti vom fi schimbati,
52. intr-o clipa, intr-o clipita din ochi, la cea din urma trambita. Trambita va suna, mortii vor invia nesupusi putrezirii, si noi vom fi schimbati.
53. Caci trebuie ca trupul acesta, supus putrezirii, sa se imbrace in neputrezire, si trupul acesta muritor sa se imbrace in nemurire.
54. Cand trupul acesta, supus putrezirii, se va imbraca in neputrezire, si trupul acesta muritor se va imbraca in nemurire, atunci se va implini cuvantul care este scris: "Moartea a fost inghitita de biruinta.
55. Unde iti este biruinta, moarte? Unde iti este boldul, moarte?"
57. Dar multumiri fie aduse lui Dumnezeu, care ne da biruinta prin Domnul nostru Isus Hristos!...si toata creatia va fi eliberata si va trece in vesnicie:

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #388 : Decembrie 28, 2012, 06:07:36 pm »
Sau, poate exista o explicatie mai simpla: oamenii religiosi (inclusiv politeistii :) ) observa cu emotie cum aceste oase fosilizate il fac pe dzeul lor sa dispara ca magarusu'n ceata, impreuna cu miturile creationiste din biblie, care au fost oricum imprumutate de la pagani :)

Offline Dagothur

• Pionier special
  • Mesaje postate: 549
    • Vezi Profilul
« Răspuns #389 : Decembrie 28, 2012, 08:53:07 pm »
Ateii,ca si unele religii:se ocupa de moaste!
Oasele prezentate de David sunt de la animale vii. Si tu ai in tine asa ceva. Exceptie face coloana vertebrala care, la tine si la inca vreo cativa de aici, nu e dreapta ca la homo sapiens, ci e curbata - ca la robi.