Multumesc pentru primirea calduroasa:). In mod evident, singurul lucru pe care il regret si o sa il regret intreaga existenta este acela ca i-am cunoscut si am mi-am irosit niste ani acolo...si faptul ca au schimbat in mine niste lucruri si au atentat la cele mai importante lucruri din viata mea, pe care nu le voi mentiona pentru ca toti avem in viata si "cele mai importante lucruri", difera de la persoana la persoana, si pe care au reusit sa mi le distruga in mare parte. Evident ca acum cu greu lupt sa reconstruiesc acele lucruri si sa ma ridic.....e greu dar merita eforturile. Asta este cel mai bun raspuns la prostiile lor, sa iti refaci viata si sa o traiesti in cel mai bun mod posibil, sa ii doara fericirea ta....Sunt atee, de ceva timp, cu toate dovezile de rigoare. Consider ca adevarul este in noi. Luptand sa devenim superiori, sa atingem un grad inalt de profunzime in gandire si simtire, cred ca putem gasi adevarul iar "dumnezeu" este un termen denaturat de oameni si ajuns la intelegerea lui din prezent cand el reprezinta ceva foarte diferit....alte discutii legat de asta.
Multumesc inca o data pentru raspunsuri si pentru primire:). Acum.....as avea nevoie de ceva ajutor intr-o privinta. Exista optiunea de mesaj privat sau asa ceva? Si daca ma poate ajuta cineva cu asta (prefer sa nu mentionez public despre ce este vorba fiind ceva mai delicat).