Autor Subiect: Atei vs crestini .  (Citit de 152761 ori)

Offline dann

• Persoană interesată
  • *
  • Data Înregistrării: Feb 2013
  • Mesaje postate: 19
    • Vezi Profilul
Re: Atei vs crestini .
« Răspuns #345 : Februarie 12, 2013, 08:24:22 pm »
Reversul medaliei: daca tatăl tau era fanatic  si te omora din porunca lui dzeu (neascultare de părinți), tu mai traiai acum?
Cine se face ca ploua? Am zis eu ca crestinii trebuie sa fie fanatici?
da , perfect adevarat , daca tatal meu era gay eu nu eram astazi aici , dar asta nu ii face vinovati pe gay de faptul ca sunt asa mai mult decat ar fi vinovati martorii lui iehova de copiii nenascuti si de samanta pierduta din cauza invataturii lor de a nu face copii pt a avea timp sa plimbe reviste.
plus de asta , din motive strict religioase nu vreti sa vedeti ca pe planeta foarte multe specii de animale se fac vinovate de homosexualitate , deci nu este o alegere a lor , animalele sunt facute de acelasi creator minunat pe care il slaviti
  Perfect de acord cu tine, peste 1500 de specii de animale practica homosexualitatea.
Si foarte multe se mai intorc in urma si isi manaca rahatul. De ce nu incercati si voi sa copiati? Daca va bazati pe comportamentul animalelor nici nu ma mir cate "animale" sunt acum in lume si datorita lor toti traim in pace.

Offline Valer

• Pionier regular
  • Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 212
    • Vezi Profilul
« Răspuns #346 : Februarie 12, 2013, 08:28:50 pm »
peste 1500 de specii de animale practica homosexualitatea.

In primul rand eu nu cred asa ceva ... pentru ca inca nu am vazut nici un animal practicand astfel de acte nenaturale ... in schimb de-a lungul vieti am intalnit cativa oameni care o faceau ... deci care-s mai evoluati ?...

Offline dann

• Persoană interesată
  • *
  • Mesaje postate: 19
    • Vezi Profilul
« Răspuns #347 : Februarie 12, 2013, 08:36:29 pm »
Mai au si animalele defecte, dar si oamenii.

Offline Mimoza

• Pionier auxiliar
  • Data Înregistrării: Iun 2012
  • Mesaje postate: 116
    • Vezi Profilul
« Răspuns #348 : Februarie 12, 2013, 08:42:27 pm »
nu evitati intrebarea . de ce animalele sunt homosexuale daca d-zeu a vazut ca erau bune si ele nu sunt in disputa d-zeu - satana?
" Intelepciunea incepe prin a-ti pune intrebari ."     
                                       Seneca

Offline Mimoza

• Pionier auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #349 : Februarie 12, 2013, 08:52:23 pm »
                                       Seneca

Offline leviathan

• Pionier auxiliar
  • Data Înregistrării: Nov 2012
  • Mesaje postate: 181
    • Vezi Profilul
« Răspuns #350 : Februarie 13, 2013, 12:52:33 am »
peste 1500 de specii de animale practica homosexualitatea.

In primul rand eu nu cred asa ceva ... pentru ca inca nu am vazut nici un animal practicand astfel de acte nenaturale ... in schimb de-a lungul vieti am intalnit cativa oameni care o faceau ... deci care-s mai evoluati ?...
  Am vazut eu o groaza de pisici (motani) facand asta, poate se prefaceau doar,...cine stie.

Offline leviathan

• Pionier auxiliar
  • Data Înregistrării: Nov 2012
  • Mesaje postate: 181
    • Vezi Profilul
« Răspuns #351 : Februarie 13, 2013, 01:00:53 am »
Mai au si animalele defecte, dar si oamenii.
  Defectul e in capul tau, si anume gandirea aberanta pe care o ai.
  E vorba de placere, tie poate iti face placere sa intretii relatii de orice fel cu o femeie(presupunand ca esti barbat), altuia ii place cu un individ de acelasi sex, care e problema ta?
  Iar argumentul cum ca nu pot procreea e unul cretin. Tu crezi ca homosexualii intretin relatii ca sa procreeze? Daca vor sa aiba copii pot sa adopte sau sa aiba o mama surogat, iar in cazul lesbiencelor e cu atat mai usor. 

Si foarte multe se mai intorc in urma si isi manaca rahatul. De ce nu incercati si voi sa copiati? Daca va bazati pe comportamentul animalelor nici nu ma mir cate "animale" sunt acum in lume si datorita lor toti traim in pace.
  Lasa ca il mananci tu pe tot oricum...

Offline David

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
« Răspuns #352 : Februarie 13, 2013, 01:28:35 am »
Perfect de acord cu tine, peste 1500 de specii de animale practica homosexualitatea.
Bine ma ... practicati-o si voi ...si dovediti astfel ca sunteti tot atat de evoluati ... ca animalele .

Da' tu cat de evoluat esti, care practici o sumedenie de lucruri practicate si de animale?
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #353 : Februarie 13, 2013, 01:35:52 am »
Reversul medaliei: daca tatăl tau era fanatic  si te omora din porunca lui dzeu (neascultare de părinți), tu mai traiai acum?
Cine se face ca ploua? Am zis eu ca crestinii trebuie sa fie fanatici?

Tu evident, uita-te la ce-ai scris. A zis cineva ca ai spus despre crestini "sa fie fanatici"? Praf in ochi?

Citat
da , perfect adevarat , daca tatal meu era gay eu nu eram astazi aici , dar asta nu ii face vinovati pe gay de faptul ca sunt asa mai mult decat ar fi vinovati martorii lui iehova de copiii nenascuti si de samanta pierduta din cauza invataturii lor de a nu face copii pt a avea timp sa plimbe reviste.
plus de asta , din motive strict religioase nu vreti sa vedeti ca pe planeta foarte multe specii de animale se fac vinovate de homosexualitate , deci nu este o alegere a lor , animalele sunt facute de acelasi creator minunat pe care il slaviti
Si foarte multe se mai intorc in urma si isi manaca rahatul. De ce nu incercati si voi sa copiati?

Numai un crestin fanatic poate echivala o anumită orientare sexuală cu a mânca rahat. Sunteți niște fanatici plini de ura si prejudecati.

In alta ordine de idei, tin sa te anunț ca toti oamenii, inclusiv tu, au multe apucaturi animalice.
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #354 : Februarie 13, 2013, 01:38:16 am »
Mda, vad ca nu ajuta duhu sfânt pe nimeni sa răspundă la întrebarea Mimozei...

Offline David

• Vezi Profilul
« Răspuns #355 : Februarie 13, 2013, 02:09:58 am »
Apropo, vesti bune din Franța seculara, Parlamentul a pus ieri capăt discriminarii, legalizand casatoriile gay. Romanasii nostri fanatici insa nu dau nici un semn.

Offline Corpul de Guvernare

• Supraveghetor de zonă
  • Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 989
  • băi uacitauăr, v-ați pus cu cine nu trebe!
    • Vezi Profilul
    • Află adevărul despre Watchtower - în curând
« Răspuns #356 : Februarie 13, 2013, 08:41:56 am »
Mda, vad ca nu ajuta duhu sfânt pe nimeni sa răspundă la întrebarea Mimozei...

Păi e ocupat acum, ca a demisionat papa... caută altul...  ;)

CdG
--
Omul nu va fi liber până când ultimul rege va fi spânzurat cu intestinele ultimului preot

Offline valeriu

• Supraveghetor de district
  • Data Înregistrării: Feb 2012
  • Mesaje postate: 748
  • www.ce-spun-proorocii.com
    • Vezi Profilul
    • www.ce-spun-proorocii.com
« Răspuns #357 : Februarie 13, 2013, 01:50:36 pm »
nu evitati intrebarea . de ce animalele sunt homosexuale daca d-zeu a vazut ca erau bune si ele nu sunt in disputa d-zeu - satana?
Se vede bine că ateilor care au fost cândva Martori ai lui Iehova li s-a luat orice descoperire şi înţelegere a Bibliei! Spiritual vorbind, ei au devenit orbi! Plantele sunt cumva implicate în disputa Dumnezeu – Satana?  Şi acestea au fost bine create (Gen. 1:12), şi iată că acum pământul face spini şi pălămidă! Tot pământul a fost blestemat din pricina omului, inclusiv plantele şi animalele, de aceea se şi mănâncă animalele unele pe altele, dar înţelepciunea pe care o are omul ele nu au avut-o niciodată. Ce sfat vă pot da eu, este să vă păstraţi totuşi pe o treaptă mai superioară de cât animalele. Aşa secade omului!

Offline Eustachie

• Pionier auxiliar
  • Mesaje postate: 102
    • Vezi Profilul
« Răspuns #358 : Februarie 13, 2013, 02:09:34 pm »
7.Allah a zavorat inimile lor si urechile lor, iar peste ochii lor s-a asternut o naframa. si ei vor avea [parte de] chin mare
لَا إِلَّهَ إِلَّا الله مُحَمَّدٌ رَسُولُ الله

Offline Mimoza

• Pionier auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #359 : Februarie 13, 2013, 02:20:53 pm »
valeriu ...putem spune lucrurile asa cum sunt fara sa le orientam intentionat spre directia care ne convine ?
pamantul scoate spini si buruiana pt ca d-zeu a blestemat pamantul , vorba vine , blestemul de fapt era adresat lui Adam ca sa isi scoata hrana cu multa truda vezi Geneza3:17-19. Despre animale nu se apune ca ar face parte din acest blestem care i-a adus omului in primul rand moartea si apoi truda , in schimb animalele deja mureau dinaintea omului , altfel cum ar fi inteles omul ce este moartea ? Deduc deci ca ele asa au fost facute de la bun inceput , mureau si unele mai erau si gay  ;D
                                       Seneca