2. Ce tot aveti cu Bivolaru mai fratilor?!
1. Apăi noi nu avem nimic cu el, procurorii au 
Noi ce să facem dacă este un impostor, un escroc și un infractor...
Doar un altul care a încercat să facă să lucre religia pentru el. Poate că ar trebui introdus un articol nou în codul penal. Ce ziceți
ce va place voua sa aruncati cu noroi in altii care sunt mai "curati" ca voi de 1000 de ori... fie ei yoghini, hindusi sau atei chiar...!!!
2. Ha ha ha ha 
ha ha ha ha ha ha 
Mai curați decât cine măi? Decât băutorii de pishat? 
CdG
1. Care procurori ba, aia corupti, securisto-comunisti, care servesc interesele mafiotilor ortodoxi condusi tot de "smecheri"?! Atunci de ce Suedia (culmea, tara ateista!) i-a acordat azil politic si-l considera nevinovat... zi dasteptule! 2. Hahaha... razi ca p..da la cacat, in Rusia exista institute de urinoterapie (shivanbukalpa) de zeci de ani... indienii stiu de tratamentul asta de mii de ani... eu personal stiu cazuri de vinderare cu urinoterapie a unor boli grave... chiar eu personal (dupa ce m-am taiat grav la degetul mare de la picior) la sugestia unui prieten, m-am pisat pe rana (uz extern)... si m-am vindecat incredibil de repede fara antibiotice si alte bullshituri, pana si in traditia noastra stramoseasca, din mosi stramosi se practica uzul extern al urinei... vorbesti sa te afli-n treaba... dar (cum zicea un caraghios pe-aici), "pute prostia pe tine, ca cacatul dupa porc"...