David@
Am urmarit cu atentie comentariile tale si pot spune fara ocolisuri ca esti un om malitios.
Adica adevarul supara, nu?
Cuvintele tale nu au viitor.
Cuvintele mele au cel mai luminos viitor, pe cand ale tale sunt egal cu zero deocamdata

Nu faci altceva decat sa distrugi corectitudinea celor drepti,
Distrug eu corectitudinea celor drepti? Ai baut gaz cumva?
sa-ti scoti in relief criticile neobrazate.
Supara din nou adevarul? A cam trecut vremea cand crestinismul baga pumnul in gura criticilor ei, acum trebuie sa suportati ocara pt. porcariile savarsite.
O sa ajungi ca o cetate parasita.
Profet fals si tu? Face colectie Watchtower

Cateva aspecte:
1. Critici o comunitate de oameni care numara peste 7 mil. de membri, desi tu cunoasti doar cateva persoane. Sa cunosti 2000-3000 si nu-i poti baga pe toti in aceasi oala.
Acelasi lucru ti se aplica si tie, nu? Pai atunci?
Principiu: Nu-i judeca pe altii, ca sa nu fi judecat (mai ales ca cei mai multi martori se straduiesc sa fie buni; daca ar fi in alte religii, sau nu ar avea o religie, ar fi ca tine, fara viitor).
Da ce, a fi judecat (cu dreptate) e un lucru de evitat? Voua va e frica de judecata sanatoasa, nu mie.
2. Cand spui "Martorii lui Iehova Pacala" , "iehovisti" sau alte comentarii de genu, nu faci decat sa-ti bati joc de numele sfant al lui Dumneze.
Da si? Nu e voie sa-ti bati joc de zei? Parca avem si exemple biblice in acest sens, sau nu cunosti? Un lucru trebuie sa bagi la bibilica: intocmai precum alte idei - filozifice, politice, etc - nu sunt imune criticismului si ironiei, nici religia sau credinta nu e, sunt doar idei si ele (chiar daca proaste). Clar?
Ca Iehova este numele lui dumnezeu, nu o spun eu, ci au spus-o oamenii de stiinta a acestei lumi pe baza carora tu iti dezvolti intelepciunea ta ironica.
Aiureli de cel mai inalt grad, hahaha.
3. Faptul ca Organizatia Martorii lui Iehova este binecuvantata de Dumnezeu se vede de la o posta.
Numai tu nu vezi?
O vad doar spalatii pe creier superstitiosi din secta voastra patetica. Altii isi vad propria religie binecuvantata, ortodocsii se pot lauda cu miriade de biserici ridicate de la picarea comunismului. Numai tu nu vezi?
Prin alte comentarii ai folosit cuvantul "chior". Iata cine e "c..."!
Adica tu esti chior?
Sunt dovezi biblice ca in timpurile din urma poporul lui Dumnzeu urma sa predice pe tot pamantul, sa devina un popor numeros, cunostinta va creste, etc.
Ba chiar nu exista.
4. Niciun Martor al lui Iehova nu ar avea limbajul tau vulgar.
Vulgar? E mai vulgar "chior" decat "interziceti transfuzii pt copiii vostri"? Sau "ucideti"? Sau "ardeti fiicele in foc"? Tu ti-ai pierdut bunul simt sau nu l-ai avut niciodata?
Asta arata ca nu esti un slujitor al Dumnezeului adevarat.
Da, buna dimineata. Hai sa vedem daca tu esti un "slujitor al Dumnezeului adevarat". M-ai fi omorat pe vremea VT dupa cum cere dzeul tau smintit?
El te invata sa ai rodul spiritului (bunatate, iubire,respect, puritate in vorbire in fapta, etc).
El te-a mai invatat si sa-ti omori copiii, esti cam tare de papagal.
Dumnezeu ii va trage la raspundere, fi sigur!
Fii sigur ca bau-baul tau criminal nu va trage pe nimeni la raspundere, impotentul nu poate face nimic fara sclavii lui spalati pe creier.
Daca nu crezi in Dumnezeu sau Biblie, sa stii, ca nu ai nici caracter de om.
Pai e chiar invers, daca nu cred in dumnezeu sau biblie, am caracter de om. Un om normal nu poate crede in dzeul tau dement si criminal, deci ce fel de om poti fi tu atunci?
Poate de animal.
Probabil un animal are mai mult bun simt ca tine atunci, nu?
Oricum ar fi, sfarsitul tau e aproape.
Ei rahat pe bat, ai dezvoltat si tu afinitatea asta pt. profetii false si idioate.
Daca te-ai lasa invatat de Bibile ai fi un alt om.
Da, unul spalat pe creier. Nu multumesc, prefer sa gandesc cu creierul nu sa-l tin la naftalina ca voi. Nu de alta, dar cam pute apoi.
Martorii se straduiesc sa-invete pe toti, nu sa fie ca ei, ci asa cum spune Biblia.
Slava lui Darwin ca majoritatea va dau cu flitu atunci

Ar fi un cosmar sa traim in teocratia voastra nord-coreeana.
Tu nu ai nimic bun in inima ta si poti fi comparat cu fariseii din timpul lui Isus.
Tu esti un habotnic care habar n-are pe ce lume traieste. Ma confunzi cu fariseii tai din corpul de bulversare care emit porunci si judecati pt. fiecare aspect al vietii, deci ca fariseii.
Despre ei, Isus a spus ca sfarsitul lor este in Ghena.
Isus saracu a zis multe si uite unde a ajuns, in groapa. Profetiile lui false raman pana azi insa, deci vax albina ce-a zis Isus despre "Ghena" voastra. Intre timp s-a inventat meseria de pompier, stiai?
Nu trebuie sa-mi raspunzi, ci trebuie sa te inveti minte. Altfel incapatanarea ta te duce la moarte.
Ei nu, cum sa nu-ti raspund, crezi ca esti mai special ca altii? Un sfat, vorbele tale goale suna ca un chimval rasunator pe-aici, iti place mult sa aberezi. Adevarul trist este ca incapatanarea *ta* chiar te poate duce la moarte, in fond cine refuza transfuziile cu incapatanare, tu sau eu?