Autor Subiect: Blestemul sângelui !  (Citit de 50849 ori)

Offline Corpul de Guvernare

• Supraveghetor de zonă
  • Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 989
  • băi uacitauăr, v-ați pus cu cine nu trebe!
    • Vezi Profilul
    • Află adevărul despre Watchtower - în curând
Re: Blestemul sângelui !
« Răspuns #120 : Mai 26, 2013, 11:17:03 am »
DRaga Valeriu...oare de unde ? Ai facut tu parte din Corpul de Guvernare?Eu stiu ca face parte un frate etnic roman dar se numeste...LOESCH nu Valeriu....

Tzucurel, eu sunt Corpul de Guvernare și valeriu nu face parte din mine, clar?  ;D ;D ;D ;D
Gerrit Lösch este un impostor, ca toți ceilalți de altfel.

CdG
--
Omul nu va fi liber până când ultimul rege va fi spânzurat cu intestinele ultimului preot

Offline marcu

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Dec 2011
  • Mesaje postate: 1.337
    • Vezi Profilul
« Răspuns #121 : Mai 26, 2013, 12:56:20 pm »
Alte pseudoironii de doi bani...Daca (sic) cunoastere nu este...nimic nu este !

• Supraveghetor de zonă
    • Vezi Profilul
« Răspuns #122 : Mai 26, 2013, 03:22:31 pm »
Alte pseudoironii de doi bani...Daca (sic) cunoastere nu este...nimic nu este !

Pitzulici, pune mâna și citește și educă-te, nu mai sughița atât!

CdG
--
Omul nu va fi liber până când ultimul rege va fi spânzurat cu intestinele ultimului preot

Offline marcu

• Vezi Profilul
« Răspuns #123 : Mai 26, 2013, 10:42:32 pm »
Daca nu ai replica pe subiect,ce sa faci si tu? Mazgalesti spatiul cu tampenii....

Offline valeriu

• Supraveghetor de district
  • Data Înregistrării: Feb 2012
  • Mesaje postate: 748
  • www.ce-spun-proorocii.com
    • Vezi Profilul
« Răspuns #124 : Mai 26, 2013, 10:47:11 pm »
Greu ne mai putem înţelege, Marcule! Nu la speranţa de viaţă m-am referit eu când am zis că martorii mor din lipsă de cunoştinţă.

DRaga Valeriu...oare de unde ? Ai facut tu parte din Corpul de Guvernare?Eu stiu ca face parte un frate etnic roman dar se numeste...LOESCH nu Valeriu....
Ca sa caracterizezi peiorativ intelegerea noastra despre A NE ABTINE DE LA SANGE,ar trebui sa dai exemple concrete privind CONSECINTELE. Avem noi o speranta de viata medie mai mica sau mai mare decat ceilalti oameni? Daca este mai mica,avem o problema.Daca nu,ai tu una ! Deci...cum este ?
Exemple concrete privind consecinţele sunt chiar acelea că mor oameni (Martori ai lui Iehova) refuzând transfuzia de sânge, şi este grav faptul că ei respectă doar nişte legi omeneşti (ale sclavului), mor pentru că nu înţeleg corect ceea ce Dumnezeu le-a transmis, deci mor din lipsă de cunoştinţă.
Noi oamenii, nici unul nu suntem importanţi, eu nu sunt nici „sclav” nici corp de guvernare, dar vreau să mă închin lui IEHOVA. Dacă pentru tine este mai important ce spune acel corp de guvernare (al WTS) decât ce spune IEHOVA, calci exact cea ce apostolul spunea să nu faci, adică pângăreşti idoli (Fapte 15:20). Închină-te şi tu lui IEHOVA şi nu oamenilor. Apoc. 19:10

Nu doreşti să dezbatem versetele care crezi că-ţi interzic transfuzia de sânge?

Offline marcu

• Vezi Profilul
« Răspuns #125 : Mai 26, 2013, 10:52:42 pm »
Nu este mai important pt.mine ce spune CG decat ce spune Biblia.Pt.niciunul dintre noi,martorii nu este mai important.Din pacate pt.tine,Biblia spune SA NE ABTINEM DE LA SANGE.Daca nu intelegi ce inseamna A TE ABTINE,cauta in dex si nu mai continua sa contrazici Biblia !

Offline valeriu

• Supraveghetor de district
  • Data Înregistrării: Feb 2012
  • Mesaje postate: 748
    • Vezi Profilul
« Răspuns #126 : Mai 26, 2013, 10:54:36 pm »
Nu dragule, eu contrazic doar nişte oameni. :)

Offline marcu

• Vezi Profilul
« Răspuns #127 : Mai 27, 2013, 06:07:32 am »
Valeriu:daca tu asa crezi,te priveste.Eu nu pot lupta cu obsesiile tale .....

• Supraveghetor de zonă
    • Vezi Profilul
« Răspuns #128 : Mai 27, 2013, 08:11:11 am »
Nu este mai important pt.mine ce spune CG decat ce spune Biblia.Pt.niciunul dintre noi,martorii nu este mai important.

Din nou minți cu nerușinare, nu degeaba ești un martor mincinos!

S-a dovedit că de când există corpul de bulversare, voi, martorii lui păcală, întotdeauna ați ascultat orbește de el. Nu conta ce vă îndemna logica și rațiunea să credeți, mai important era cum vă explicau debilitații ce anume trebuie să înțelegeți.

Din pacate pt.tine,Biblia spune SA NE ABTINEM DE LA SANGE.Daca nu intelegi ce inseamna A TE ABTINE,cauta in dex si nu mai continua sa contrazici Biblia !

Din păcate pentru tine, minți de îngheață apele.
Lasă că poate ironia sorții te va duce odată în fața unei alegeri de acest gen, pentru tine sau pentru cineva apropiat, și atunci să văd cum îți iei raiații maro.

CdG
--

• Supraveghetor de zonă
    • Vezi Profilul
« Răspuns #129 : Mai 27, 2013, 08:13:09 am »
Nu dragule, eu contrazic doar nişte oameni. :)

Păi hai atunci, dragule, să îi contrazicem împreună atât pe mirifiicii de la guvernare, cât și pe retardații care
ți-au scris biblioaia... Welcome!  :)

CdG
--

Offline marcu

• Vezi Profilul
« Răspuns #130 : Mai 27, 2013, 08:29:16 am »
Corpule: este un leit-motiv deja cunoscut. Daca nu ne pot combate cu Biblia,acuzatorii vin cu "gaselnite" gen "spalare de creier" sau "ascultare orbeasca". Ei bine,faptul ca eu discut cu tine este DOVADA VIE,CLARA a faptului ca nu ascult "orbeste" de cine pretinzi tu..... Iti inteleg frustrarile,chiar si cerbicia cu care combati ceea ce nu ai putut avea,dar nu iti inteleg astfel de demersuri ,care contrazic flagrant  REALITATEA !
Daca ai ceva de combatut,nu asa rezolvi ceva,ci discutand despre invataturile noastre versus Biblie.Sa te vad !!

Offline Christian

• Vestitor botezat
  • Data Înregistrării: Mar 2013
  • Mesaje postate: 91
    • Vezi Profilul
« Răspuns #131 : Mai 27, 2013, 08:30:10 am »
@marcu

Esti de acord 100% cu tot ce spune sclavul?
La început Dumnezeu a creat cerurile şi pământul. (Ge. 1:1)

• Supraveghetor de zonă
    • Vezi Profilul
« Răspuns #132 : Mai 27, 2013, 08:39:45 am »
gen "spalare de creier" sau "ascultare orbeasca".

V-ați caracterizat binișor. Eu aș mai fi adăugat câteva, dar acum te las pe tine să fii vedeta ;D

Ei bine,faptul ca eu discut cu tine este DOVADA VIE,CLARA a faptului ca nu ascult "orbeste" de cine pretinzi tu..... Iti inteleg frustrarile,chiar si cerbicia cu care combati ceea ce nu ai putut avea,dar nu iti inteleg astfel de demersuri ,care contrazic flagrant  REALITATEA !
Daca ai ceva de combatut,nu asa rezolvi ceva,ci discutand despre invataturile noastre versus Biblie.Sa te vad !!

E plin forumul de considerații privind învățăturile voastre sectare versus biblie. Învață te rog să utilizezi funcția Căutare - e în colțul dreapta sus.
Dacă aș avea o persoană rațională cu care să pot combate ceva, aș face-o, sincer. Dar tu ești o păpușă de cârpă a sceleraților tăi de guvernanți...

CdG

--

• Supraveghetor de zonă
    • Vezi Profilul
« Răspuns #133 : Mai 27, 2013, 08:48:07 am »
@marcu

Esti de acord 100% cu tot ce spune sclavul?

El e de acord cu 110%, adică și cu ce va spune mâine sclavul  ;D

CdG
--

Offline marcu

• Vezi Profilul
« Răspuns #134 : Mai 27, 2013, 01:19:12 pm »
Am raspuns.Nu inteleg de ce nu apare .....Sau poate ca m-a intrebat pe mai multe forumuri ? Raspunsul este:noi nu ne supunem orbeste niciunui om,fie acesta membru al Corpului de Guvernare. Directivele si invataturile sunt analizate de corpurile de batrani si se pot face - cand este cazul- scrisori prin care se cer precizari. De asemenea,fratii si surorile pot trimite si trimit scrisori fie Filialelor,fie Corpului de guvernare.Uneori se intampla ca raspunsul,care vine fie direct fie prin publicatii sa insemne revizuirea punctului de vedere initial. Sclavul nu reprezinta un grup de oameni inspirati,ci sunt frati imperfecti,care pot gresi. Cand este cazul,cu umilinta si sub rugaciune, fratii revizuiesc ceea ce este necesar.
Baiul este ca voi tocmai pt;aceasta ne criticati !