David, inca demonstrezi ca esti un fanatic si un extremist.
Nu sunt genul tau sa-mi rup degetele in tastatura disecand fiecare propozitie. Asta spune mult despre tine si caracterul tau ranchiunos si plin de ura. Se vede ca Watchtower te-a inveninat. Suferi de sindromul Stocholm pentru ca nu te poti detasa de cei care ti-au facut rau. Te bantuie chestiunea asta ca un demon. Indemnul meu este sa evoluezi. Poti?
Oma omule, tu chiar crezi ce debitezi aici? Cineva e fanatic, extremist inveninat si plin de ura pt ca iti raspunde punctual? In care univers are sens chestia asta? Intr-unul in care răspunsurile emotionale sunt prezentate drept logice probabil

Iată deci cum încă o data (daca mai era nevoie, ca acuzatia ta de fapte abominabile la adresa lui Gaby era de de fapt suficientă) demonstrezi ca nu ești decât un bătrân fanatic, si palesti in comparație cu bătrânii care i-am avut in congregatie. Nici unul nu si-a permis (din bun simt, dar ma indoiesc ca tu ai auzit de asa ceva) sa debiteze asemenea suvoi de prostie si ura la adresa mea cum o faci tu in posturile tale.
Nici unul din ei nu mi-a făcut rău cum afirmi tu mai sus, dar probabil o faci pt ca tu însuti faci rău celor din turma ta. Daca iti permiti sa apostrofezi un necunoscut pt. timpul prea mult petrecut pe forumuri, si îl trimiti la munca, cu groaza mă gândesc la ce faci cu cei pe care ii cunoști si ii "pastoresti". Se pare ca ești intruchiparea celui mai negativ stereotip vizavi de bătrânii de congregatie - tipul fariseic care își baga nasul in toate si sufla in ceafa tuturor. Brrr...
Vad ca te-a deranjat cand ti-am spus ca n-ai ocupatie. Mi-ai spus foarte intepat ca timpul tau nu e treaba bmea... si m-ai avertizat spunand: 'ai inteles?'. Deci esti foarte deranjat. Nu-i nimic atunci fa si tu ceva util pentru societate, munceste, plateste-ti impozitele si vei vedea ca vei fi mai util altora.
Lol, vezi mai sus. Daca iti inchipuiai ca o sa încep sa mă justific cu câte servicii am si cat lucrez eu pe zi, te inseli caprar iehovist. Mă confunzi cu oile din turma ta?
Sa fim foarte clari. Iti voi arunca mizeria in nas de fiecare data ca sa nu te mai crezi 'logic' si 'rational' in raspunsurile tale.
Problema e ca ai aruncat mizeria ta înspre mine, nu a mea. Te-am invitat la a arata așa-zisele gunoaie si ți-am pus întrebări, dar evident ca degeaba. Ce știi sa faci extrem de bine este sa scrii posturi lipsite de conținut si noima in care iti arati prostia pe fata. Tu ai făcut școala teocratica la fără frecventa?
Dar voi face asta in limita timpului meu, sa nu crezi ca-mi pierd timpul ca tine pe forumuri. Atunci cand muncesti nu ai timp de forumuri. Deci la munca frate. Si nu te mai simti deranjat ca ma leg de timpul tau. Daca nu ai timp ai dreptul sa nu ti-l consumi dandu-mi raspusuri elaborate.
Pai eu măcar muncesc pt o firma normala, tu insa slugaresti de buna voie la un despot descreierat si psihopat pana in maduva oaselor. Daca cineva de meserie i-ar face o psiho analiza pe baza a ceea ce vorbește si face in biblie, l-ar lua cu duba spitalului 9 dimineata devreme. Dar tu îl slujesti cu drag si apoi vii si mă critici pe mine. Asta e definitia fanaticului orbit