Autor Subiect: De toate....pentru noi.  (Citit de 180912 ori)

Offline GABRIELL

• Membru al Corpului de Guvernare
  • Data Înregistrării: Oct 2011
  • Mesaje postate: 1.577
  • adevarul te va face liber dar intai te va enerva
    • Vezi Profilul
Re: De toate....pentru noi.
« Răspuns #180 : August 23, 2012, 02:09:31 pm »
Sa inteleg ca ai revenit in sforta? :D Chiar nu am ce ma duela cu tine,chiar nu am chef...nu are rost.
Si oricind ti-as spune-o in fata ,ca reactionezi ca un fanatic....dar ce conteaza  :D

Pace tie inchinator al lui Iebuba  :D
Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. (A. Einstein) (eu Gabriel- fost iehovist in congregatia Viilor Baia Mare. Sa se stie ! :D Actualmente ateu si apostat calificat :))

• Slujitor auxiliar
  • Mesaje postate: 391
    • Vezi Profilul
« Răspuns #181 : August 23, 2012, 02:39:48 pm »
 Si uite asa ti-a secat putul cu 'argumente logice'. Ma poti injura daca vrei si nu mai ai alte argumente. Sa nu crezi ca ma supar. Improasca-ma!

Pace si tie inchinator al lui Stan!

Offline David

• Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
« Răspuns #182 : August 23, 2012, 04:04:44 pm »
David, inca demonstrezi ca esti un fanatic si un extremist.
Nu sunt genul tau sa-mi rup degetele in tastatura disecand fiecare propozitie. Asta spune mult despre tine si caracterul tau ranchiunos si plin de ura. Se vede ca Watchtower te-a inveninat. Suferi de sindromul Stocholm pentru ca nu te poti detasa de cei care ti-au facut rau. Te bantuie chestiunea asta ca un demon. Indemnul meu este sa evoluezi. Poti?

Oma omule, tu chiar crezi ce debitezi aici? Cineva e fanatic, extremist inveninat si plin de ura pt ca iti raspunde punctual? In care univers are sens chestia asta? Intr-unul in care răspunsurile emotionale sunt prezentate drept logice probabil :) Iată deci cum încă o data (daca mai era nevoie, ca acuzatia ta de fapte abominabile la adresa lui Gaby era de de fapt suficientă) demonstrezi ca nu ești decât un bătrân fanatic, si palesti in comparație cu bătrânii care i-am avut in congregatie. Nici unul nu si-a permis (din bun simt, dar ma indoiesc ca tu ai auzit de asa ceva) sa debiteze asemenea suvoi de prostie si ura la adresa mea cum o faci tu in posturile tale.

Nici unul din ei nu mi-a făcut rău cum afirmi tu mai sus, dar probabil o faci pt ca tu însuti faci rău celor din turma ta. Daca iti permiti sa apostrofezi un necunoscut pt. timpul prea mult petrecut pe forumuri, si îl trimiti la munca, cu groaza mă gândesc la ce faci cu cei pe care ii cunoști si ii "pastoresti". Se pare ca ești intruchiparea celui mai negativ stereotip vizavi de bătrânii de congregatie - tipul fariseic care își baga nasul in toate si sufla in ceafa tuturor. Brrr...

Citat
Vad ca te-a deranjat cand ti-am spus ca n-ai ocupatie. Mi-ai spus foarte intepat ca timpul tau nu e treaba bmea... si m-ai avertizat spunand: 'ai inteles?'. Deci esti foarte deranjat. Nu-i nimic atunci fa si tu ceva util pentru societate, munceste, plateste-ti impozitele si vei vedea ca vei fi mai util altora.

Lol, vezi mai sus. Daca iti inchipuiai ca o sa încep sa mă justific cu câte servicii am si cat lucrez eu pe zi, te inseli caprar iehovist. Mă confunzi cu oile din turma ta?

Citat
Sa fim foarte clari. Iti voi arunca mizeria in nas de fiecare data ca sa nu te mai crezi 'logic' si 'rational' in raspunsurile tale.
Problema e ca ai aruncat mizeria ta înspre mine, nu a mea. Te-am invitat la a arata așa-zisele gunoaie si ți-am pus întrebări, dar evident ca degeaba. Ce știi sa faci extrem de bine este sa scrii posturi lipsite de conținut si noima in care iti arati prostia pe fata. Tu ai făcut școala teocratica la fără frecventa?

Citat
Dar voi face asta in limita timpului meu, sa nu crezi ca-mi pierd timpul ca tine pe forumuri. Atunci cand muncesti nu ai timp de forumuri. Deci la munca frate. Si nu te mai simti deranjat ca ma leg de timpul tau. Daca nu ai timp ai dreptul sa nu ti-l consumi dandu-mi raspusuri elaborate.

Pai eu măcar muncesc pt o firma normala, tu insa slugaresti de buna voie la un despot descreierat si psihopat pana in maduva oaselor. Daca cineva de meserie i-ar face o psiho analiza pe baza a ceea ce vorbește si face in biblie, l-ar lua cu duba spitalului 9 dimineata devreme. Dar tu îl slujesti cu drag si apoi vii si mă critici pe mine. Asta e definitia fanaticului orbit :)
« Ultima Modificare: August 23, 2012, 04:06:22 pm de David »
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

• Slujitor auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #183 : August 23, 2012, 04:42:53 pm »
Asta da raspuns emotional David.

Iti tremura mana pe tastatura de ciuda ca cineva te infrunta. Esti obisnuit cu hegemonia frate.
Mai este nevoie de vreun argument ca esti un apostat fanatic si plin de ura impotriva crestinilor si impotriva lui Dumnezeu? Desi nu sunt de acord cu WTS care prea usor catalogheaza pe cineva numindu-l 'apostat', da-mi voie sa-ti spun prietene ca esti un apostat autentic. Nimic mai clar.
Prin activitatea ta pe acest forum ai facut un mare serviciu pentru Watchtower. Niciun om normal la cap nu pierde prea mult timp pe acest forum dialogand cu tine. Iar argumentele tale evolutioniste sunt stupide si arata cat de superficial lecturezi diverse materiale. Multe din lucrurile pe care le scrii tu cu privire la evolutionism le stiam de la varsta de 11 ani omule. Ai ramas blocat in timp. Omule am fost un ateu serios, bine documentat si inca ma documentez. Iar tu esti un ateu depasit dar compensezi prin agresivitate si violenta verbala.

Acum vad ca te deranjeaza cand altcineva iti raspunde cu aceiasi masura. Aminteste-ti doar proverbul: 'Raspunde nebunului dupa nebunia lui ca sa nu se creada intelept'. Doar am aplicat acest proverb sa vad rezultatul. Am gresit pe undeva? Ai picat testul si ti-ai inveninat mintea. Esti un caracter slab omule.

Asa ca nu mai fa pe victima. Cineva trebuia sa te constientizeze. Iata ca am facut-o eu. Problem?
Prin raspunsul tau anterior te-ai deversat asa cum un canal urban se infunda si deverseaza in strada toata mizeria din subteran. Si nu stiu de ce dar cred ca acesta este doar inceputul. Trebuie doar ca cineva sa-ti zgandareasca liniile de cod din minte ca acestea la randul lor sa elibereze tot ce este urat si mizer. Deja arati tot mai mult adevarata ta fata.

Si mai pune mana si invata limba romana. Invata sa transmiti corect ideile. Corect se scrie psihanaliza nu 'psiho analiza'. Nu exista cuvantul 'psiho analiza', decat in alta limba. Eventual ai putea sa te exprimi altfel: e.g. analiza psihica. Ma poti contrazice.

Offline David

• Data Înregistrării: Nov 2011
  • Mesaje postate: 3.303
    • Vezi Profilul
    • The Dirty Little Secret of Christianity
« Răspuns #184 : August 24, 2012, 01:48:37 am »
Inca un post lipsit de conținut marca înregistrată Oma. Nici nu știu de ce mă obosesc sa-ți mai răspund, cred ca din lipsa de ocupatie :) 

Răspunsul meu a fost emotional zici? Pt. ca...?

Cred ca e evident pt toată lumea ca ai cam luat-o pe ulei cu posturile astea. Uite ce inventii saracacioase: cica imi tremura mâinile pe tastatura pt ca mă înfrunta(!) cineva, sunt obișnuit cu hegemonia, fac pe victima, plus elucubratiile din posturile anterioare de genul "ești fanatic si inveninat" pt ca răspund punctual, ca fac copy/paste, etc. Cam jalnic dar de așteptat, in fond una din trasaturile credinciosilor este ca înventeaza la greu si ajung sa aiureze. 

Tot ca restul credinciosilor, Oma nu poate sa adreseze întrebările, invitatile si argumentele cu care e confruntat, ci poate doar sa se faca ca ploua, sau zica ca sunt stupide si le stia de la 11 ani, ca el este documentat, etc. Substanta: zero.

Oma, doar gura e de tine.  In loc sa fi schelalait atâta trebuia sa te fi axat pe ceva substantial. Astept cu nerăbdare următorul tau post de cuvinte goale presarat cu inventii triste. 
Domnul a fost cu Iuda; şi Iuda a pus stăpînire pe munte, dar n-a putut să izgonească pe locuitorii din cîmpie, pentru că aveau care de fier. - Judecatori 1:19

• Slujitor auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #185 : August 24, 2012, 07:39:15 am »
Inca un post lipsit de conținut marca înregistrată Oma. Nici nu știu de ce mă obosesc sa-ți mai răspund, cred ca din lipsa de ocupatie :)
Probabil ca din lipsa de ocupatie. Ar mai fi varianta ca vrei intotdeauna sa ai ultimul cuvant.
Sper ca am nimerit-o. Astept confirmarea ta.

Răspunsul meu a fost emotional zici? Pt. ca...?
Pentru ca esti prea mandru si arogant sa recunosti.

Cred ca e evident pt toată lumea ca ai cam luat-o pe ulei cu posturile astea. Uite ce inventii saracacioase: cica imi tremura mâinile pe tastatura pt ca mă înfrunta(!) cineva, sunt obișnuit cu hegemonia, fac pe victima, plus elucubratiile din posturile anterioare de genul "ești fanatic si inveninat" pt ca răspund punctual, ca fac copy/paste, etc. Cam jalnic dar de așteptat, in fond una din trasaturile credinciosilor este ca înventeaza la greu si ajung sa aiureze.
Bla, bla...

Tot ca restul credinciosilor, Oma nu poate sa adreseze întrebările, invitatile si argumentele cu care e confruntat, ci poate doar sa se faca ca ploua, sau zica ca sunt stupide si le stia de la 11 ani, ca el este documentat, etc. Substanta: zero.
In toata aceasta divergenta vorbesti cu mine. Asa ca nu mai divaga spre 'restul credinciosilor' jignindu-i si pe cei de pe forum. Jigneste-ma pe mine. Vorbesti de logica si bun simt si nu stii sa porti un dialog 1:1? Nu mai sari gardul si ramai in ograda discutiilor noastre.
Restul textului din citatul tau de mai sus e mesaj de umplutura.

Oma, doar gura e de tine.  In loc sa fi schelalait atâta trebuia sa te fi axat pe ceva substantial. Astept cu nerăbdare următorul tau post de cuvinte goale presarat cu inventii triste.
Ba bine ca te-am intrecut. Patetic nu?

Offline Grivei

• Pionier special
  • Data Înregistrării: Mar 2012
  • Mesaje postate: 547
    • Vezi Profilul
« Răspuns #186 : August 24, 2012, 08:09:43 am »
Mai este nevoie de vreun argument ca esti un apostat fanatic si plin de ura impotriva crestinilor si impotriva lui Dumnezeu? Desi nu sunt de acord cu WTS care prea usor catalogheaza pe cineva numindu-l 'apostat', da-mi voie sa-ti spun prietene ca esti un apostat autentic. Nimic mai clar.
 Aminteste-ti doar proverbul: 'Raspunde nebunului dupa nebunia lui ca sa nu se creada intelept'. Doar am aplicat acest proverb sa vad rezultatul. Am gresit pe undeva? Ai picat testul si ti-ai inveninat mintea. Esti un caracter slab omule.
Hai sifon ! Reciteste ce am citat mai sus si apoi uita-te in oglinda .
Are you sad?
Are you depressed?
If so, we can help.

Smith&Wesson
When nobody loves you.

• Slujitor auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #187 : August 24, 2012, 08:14:37 am »
Sa inteleg ca ma inviti la un sifon?
Grivei, vezi-ti de treaba ta. Eu am o discutie cu David. Nu-i mumos sa intervi pe nepusa masa.

Offline Grivei

• Pionier special
    • Vezi Profilul
« Răspuns #188 : August 24, 2012, 08:37:14 am »
Si mai pune mana si invata limba romana.

Nu-i mumos sa intervi pe nepusa masa.

Ti s-a blocat tastatura sau ce ?!
Are you sad?
Are you depressed?
If so, we can help.

Smith&Wesson
When nobody loves you.

• Slujitor auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #189 : August 24, 2012, 08:41:37 am »
Ai dreptate se scrie 'intervii'. Merci frumos.

Offline Grivei

• Pionier special
    • Vezi Profilul
« Răspuns #190 : August 24, 2012, 08:45:10 am »
Vezi ca ai halit si o virgula , profesore .
Are you sad?
Are you depressed?
If so, we can help.

Smith&Wesson
When nobody loves you.

• Slujitor auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #191 : August 24, 2012, 08:50:28 am »
Merci si pentru virgula.

Vezi ca ai halit si o virgula , profesore .
Acuma lasa-ma si pe mine sa fiu dragut cu tine.  ;)
Vezi ca atat virgula cat si punctul se scriu lipite de cuvantul din fata.
Nu-i nimic, asa invatam. Nu trebuie sa ne ofensam pentru asta.

Offline Grivei

• Pionier special
    • Vezi Profilul
« Răspuns #192 : August 24, 2012, 09:40:40 am »
Nu profesore , nu ne ofensam . Iar ai halit virgule . Oma , blonda duduie . Dupa cum vezi , nu am pus virgula intre subiect si predicat .  N-ati putea dumneavoastra sa mergeti si sa va jucati intr-o intersectie foarte aglomerata ?
Are you sad?
Are you depressed?
If so, we can help.

Smith&Wesson
When nobody loves you.

• Slujitor auxiliar
    • Vezi Profilul
« Răspuns #193 : August 24, 2012, 09:53:16 am »
Bravo! Meriti un os.

Offline Daniel

• Slujitor auxiliar
  • Mesaje postate: 394
    • Vezi Profilul
« Răspuns #194 : August 24, 2012, 03:27:17 pm »
Daniel,

Spune-mi te rog, ateismul umanist cu ce se mandreste? Cu amarnica “conditie umana” in jurul caruia au rationat atatia filozofi fara niciun rezultat, deoarece fiecare dintre ei a ajuns la concluzia ca “ea” nu poate fi depasita?!

Toata creatia (pe care o cunoastem intr-o oarecare masura) vorbeste despre existenta unei inteligente superioare pe care omul nu  poate s-o cuprinda.
Ordinea si legile dupa care se guverneaza lumea materiala cunoscuta, nu putea sa apara la intamplare.
Vedem  ca si societatea umana functioneaza dupa un anumit sistem bine gandit.()
Oamenii au fost creati dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu: suntem “eu”-ri, fiinte constiente dotate cu ratiune, sentimente si vointa  si pentru ca lucrurile sa se intample cu un anumit sens/ rost ne exercitam  vointa in functie de inteligenta de care dispunem, fiind influentati de unele sentimente.

Noi, oamenii, deoarece rationam, facem lucrurile cu un anumit scop, nu aleatoriu.
 Lucrurile lasate la voia intamplarii nasc haosul. Marele big-bang nu poate sa fie la originea tuturor lucrurilor, deoarece o explozie, cat de mica, produce doar dezordine si nimicire.

page, nu stiu cu se mandreste ateismul umanist si habar n-am de ce ma intrebi pe mine despre el. Nu sunt ateu. Nu cred in Big Bang sau in evolutionism, dar nici crestinismul si Biblia nu ma conving. Oricum, daca evolutionismul sau Big Bangul ar fi dovedite ca false, nu inseamna ca crestinismul este adevarat, si nici invers.
« Ultima Modificare: August 24, 2012, 03:29:55 pm de Daniel »