Conform topicului ma gindeam...cu voce tare ;si cred ca si altii mai gindesc ca mine...iar la unii le ie frica sa gindeasca ca mine..Nu vreau sa conving de nimeni de nimic..Intradevar sint multe necunoscute si poate ii prea devreme pentru specia umana sa stie mai multe;deci sa avem rabdare.
Nu de mult ma chinuiam si eu sa cred si totusi realizam ca nu se leaga nimic;ca de fapt este dorinta unora sa cred ca ei,ca totul e cusut cu ata alba si nu se poate dovedi nimic!
Am fost pacalit odata de detinatorii adevarului absolut....manipulat spalat pe creier...
Deci credinta ii de fapt, sa crezi ce nu poate fi demonstrat;deci o timpenie!
Si sint agnostic nu sint ateu....de fapt cam pacolo

Cum aterizeraza un inger la mine in curte si stau cu el la o cafea.... cum va anunt de schimbarea orientarii mele..

Mimo opinii sint destule deja pe forum...multi s-au desumflat de la caldura,unii de frica sa nu li-se trezeasca ratiunea....vazind ca argumentele ateilor is zdrobitoare;spiritualii au luato la fuga saracii

au ramas destul de putini spirituali curajosi sa infrunte argumentele rationale.Unii au obosit, altii s-au saturat sa tot scrie in contradictoriu...asa ca mine

da mai sint provocat.
poti deschide un topic pe problema ce o ridici